|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
W TV, jak zawsze w Święta, jedno i to samo, czyli głupoty i nic więcej. |
|
|
|
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hasiok ![]() Cytat:
Dlatego będę produkować notkę Ktoś w ogóle czyta blogi w czasie świąt? Bo u mnie posucha
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzynka
Wierzę oni znają takie słówka, o których my bladego pojęcia nie mamy
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja własnie po śniadaniu i już się czuję objedzona..
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niby po 900-1000 wyświetleń, ale cienko i tak
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to chyba że tak
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie siedzą pewnie przy stołach i się objadają
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() jak po wczoraj? też ważycie tylko co słoń ? ja chyba z 5kg się zwiększyłamale z prezentów jestem zadowolona oprócz $ dostałam swój pierwszy zegarek fossil
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Noo, a potem marudzenie, że trzy dni świętowania i +5kg na wadze
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2531 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja 159 Chociaż już może 160... Cytat:
Też dostałam w tym roku nową, również z dyfuzorem, ale z niego nie korzystam. Za to w suszarce jestem absolutnie zakochana i już nie czuję, jakby to było narzędzie tortur dla moich włosów Też używałam do tej pory takiej składanej za 30 zł z marketu, różnica jest kolosalna Z tamtą po każdym użyciu (nawet sporadycznym) miałam siano na głowie, a tutaj kompletnie nie widzę różnicy w kondycji włosów, więc częściej zdarza mi się myć włosy rano - kiedyś tylko i wyłącznie wieczorem Cytat:
![]() Ja z kolei głodna chodzę w święta Nie jadam ryb ani grzybów, a moja mama chyba nieco zbyt klasycznie podchodzi świąt (te same potrawy od zaaaaawsze, z czego może 1-2 rzeczy zjem)... A z kolei jak jestem u TŻ to pękam w szwach i nie mogę się ruszyć, takie pyszności u niego Zazdroszczę wszystkim objedzonym I tak może nieco mniej świątecznie - chyba szykują się spore zmiany w moim życiu uczuciowym, chociaż ich nie chcę... Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-12-25 o 11:30 |
|||
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Basia, co się dzieje?
|
#2533 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja ryb nie lubię (mam chyba jakiś uraz - smak mi nie odpowiada, są takie, któe zapachu przykrego nie mają, ale jak byłam mała i spróbowałąm to natrafiłąm na mnóstwo ości i od tej pory ryb nie tykam), a grzybów jeść się boję - czasami wystarczy za dużo cebuli, żeby mnie cały dzień skręcało w żołądku, a co dopiero przy grzybach...
Basia, wszystko ok?
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38279863]
Świetna suszarka Też dostałam w tym roku nową, również z dyfuzorem, ale z niego nie korzystam. Za to w suszarce jestem absolutnie zakochana i już nie czuję, jakby to było narzędzie tortur dla moich włosów Też używałam do tej pory takiej składanej za 30 zł z marketu, różnica jest kolosalna Z tamtą po każdym użyciu (nawet sporadycznym) miałam siano na głowie, a tutaj kompletnie nie widzę różnicy w kondycji włosów, więc częściej zdarza mi się myć włosy rano - kiedyś tylko i wyłącznie wieczorem Ja z kolei głodna chodzę w święta Nie jadam ryb ani grzybów, a moja mama chyba nieco zbyt klasycznie podchodzi świąt (te same potrawy od zaaaaawsze, z czego może 1-2 rzeczy zjem)... A z kolei jak jestem u TŻ to pękam w szwach i nie mogę się ruszyć, takie pyszności u niego Zazdroszczę wszystkim objedzonym I tak może nieco mniej świątecznie - chyba szykują się spore zmiany w moim życiu uczuciowym, chociaż ich nie chcę... Och, w takim razie nie mogę się już doczekać pierwszego użycia Strasznie mi było szkoda włosów właśnie po suszeniu tą starą suszarką, więc też robiłam to jak najrzadziej. Co do obżarstwa to mam podobnie. Też ryb nie jadam, grzybowego nic u mnie nie uświadczysz, barszczu nie ruszam, tylko uszka. Ewentualnie coś słodkiego bym przekąsiła, ale ostatnio szybko czuję się zasłodzona. Więc nie wiem co to znaczy świąteczne obżarstwo ![]() Zmiany uczuciowe? Brzmi groźnie
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Gratulacje, pochwal się! [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38279863] Ja z kolei głodna chodzę w święta Nie jadam ryb ani grzybów, a moja mama chyba nieco zbyt klasycznie podchodzi świąt (te same potrawy od zaaaaawsze, z czego może 1-2 rzeczy zjem)... A z kolei jak jestem u TŻ to pękam w szwach i nie mogę się ruszyć, takie pyszności u niego Zazdroszczę wszystkim objedzonym I tak może nieco mniej świątecznie - chyba szykują się spore zmiany w moim życiu uczuciowym, chociaż ich nie chcę... U mnie zwykle świąteczne jedzenie kończy się na litrach barszczu z tysiącem uszek, bo tak naprawdę reszty potraw nie lubię. Moja mama też jest przywiązana do tych samych dań od lat, ba, nawet ciasta te same zawsze - ponieważ moi bracia i tato uwielbiają sernik na zimno robi taki (bleeeeeeeee), a nie prawdziwy .Co się dzieje?
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na bloga wrzucę za jakiś czas no i pochwalę się jakie piękne pudełka na prezenty zrobiłam![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny zapraszam na wielkie rozdanie
|
|
|
#2539 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do spraw sercowych hmmm... W wakacje rok temu mieliśmy z TŻ małą przerwę, potem do siebie wróciliśmy i było bardzo fajnie przez jakieś 2-3 miesiące, TŻ był taki stęskniony i tak się starał... No ale potem wróciła szara rzeczywistość i codzienna nuda. Im dłużej jesteśmy razem, tym bardziej dostrzegam pewne cechy charakteru, które mi w nim mocno nie pasują - owszem, ma mnóstwo zalet, które mnie do niego przyciągają, ale coraz bardziej dostrzegam również te wady... Coraz częściej łapię się na tym, że wracam od niego zwyczajnie wkurzona i nabuzowana bo to, tamto i siamto. Mam wrażenie, że ostatnio nie ma mi już nic sobą do zaoferowania oprócz zwykłego przebywania obok siebie. A ja cały czas mam ochotę korzystać z życia, bo to przecież taki wiek, mam ochotę gdzieś pojechać, pójść na spacer, pójść na imprezę, wytańczyć się... A on nic tylko by grał w WoT-a i inne gry, a wyciągnąć go na spacer to czyn niewykonalny Najbardziej mnie irytuje ostatnio jego sam sposób bycia... On jest taki baaaardzo żywy, wręcz nadpobudliwy Co gorsze, spędzam ostatnio bardzo dużo czasu z przyjacielem, który jest jego całkowitym przeciwieństwem i mam wrażenie, że to z takim typem człowieka (w sensie charakteru) czuję się lepiej... Nie mówię tu o nim konkretnie, tylko po prostu spędzanie czasu z nim uświadomiło mi, że prawdopodobnie potrzebuję czegoś innego...Nie chcę podjąć żadnej pochopnej decyzji, ale nie chcę też stać w miejscu i żałować później, że tkwię w czymś z własnego niezdecydowania... Generalnie mam już wszystko w miarę usystematyzowane w głowie (teoretycznie rzecz biorąc), ale żeby podjąć decyzję, to już gorzej
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-12-25 o 12:09 |
|||
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dojrzale do tego podchodzisz Basiu i masz rację.
Nie ma sensu się męczyć. Jeśli faktycznie uznasz, że to nie ma sensu, to nie ma po co tego ciągnąć. Wiadomo, nikt nie jest ideałem, ale skoro TŻ Cię wręcz drażni, to coś jest nie tak...
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Basia
Ja podobnie stwierdziłam nie po kilku latach, a miesiącach. Ciągła zazdrość, chęć kontroli, ograniczenia i ustawianie życia mnie wymęczyło i sobie poszłam. |
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba przede wszystkim słuchać siebie, swego serca i rozumu, bo ono najlepiej nam podpowiada. Jeśli się męczysz i wiesz, że tak będzie zawsze, to nie warto. Tracisz na tym tylko Ty. Ja już wyszłam z założenia, że lepiej być mi samej, niż z kimś, kto nie odpowiada mi w zupełności (wiadomo, niektóre wady drugiej osoby trzeba zaakceptować, ale bez przesady), a jestem z nim tylko dlatego, że boję się być sama. Nie boję
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samotność, mimo, że nie jest najfajniejszym stanem, czasami jest o niebo lepsza od nieudanego związku.
|
|
|
|
|
#2544 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I masz rację - nikt nie jest ideałem, ale mam wrażenie, że ta sytuacja jest już po prostu kiepska... Cytat:
TŻ co prawda nie jest zazdrosny, ale jest dla mnie trochę hmmmm mało męski z charakteru... Z wyglądu naprawdę jest duży, przystojny i dobrze zbudowany, ale nie zna się na męskich sprawach, na których moim zdaniem powinien się znać Nie dałabym mu gwoździa przybić z obawy, że mi młotkiem ścianę wyburzy Jak rozmawiamy o jakiś sprawach technologicznych, elektronicznych, to mam wrażenie, że po prostu powtarza to, co ja właśnie powiedziałam, udając że się na tym tak bardzo zna Jak chciał mi wyczyścić komputer z kurzu od środka, to zapierałam się wszystkimi możliwymi kończynami (nie dosłownie, oczywiście ), żeby tego nie robił, bo w ten sposób zepsuł swój komputer Umie wspaniale gotować, sprzątać, prać, prasować itd... Ale jak dla mnie z charakteru i umiejętności jest bardziej kobietą, niż mężczyzną, a ja jednak jestem heteroseksualna ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Dlatego chyba dobrze, że moje serce zaczęło się ostatnio odzywać
|
|||
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Też cienię sobie męskość i te typowo męskie cechy w facetach
Na szczęście mój jest męski w pełni słowa tego znaczeniu Basiu informuj na bieżąco jak się sprawy mają
|
#2546 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tu naprawi, tam pomoże A prasowanie, gotowanie? To jest na pewno atutem, ale raczej nie jest najważniejsze Dziękuję Ale bym Was wszystkie wytuliła dzisiaj
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Klientka w krawacie
|
Prawdziwych facetów już nie ma
.
|
#2548 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38280467]No i właśnie taki powinien być mężczyzna
Tu naprawi, tam pomoże A prasowanie, gotowanie? To jest na pewno atutem, ale raczej nie jest najważniejsze Dziękuję Ale bym Was wszystkie wytuliła dzisiaj [/QUOTE]Wpadaj do mnie, dam się potulić za free ![]() Są! Ja mam takiego i nie oddam
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nieco "wypaczony" obraz mężczyzny. Dla mnie facet musi być dobrze zbudowany (w sensie umięśniony, ale bez przesady, pakerów nie lubię), jak ma skośne to o mamo
No i przede wszystkim ma być samcem, lubię być czasami zdominowana (nie tylko w łóżku), lubię kiedy mogę się od niego czegoś nauczyć, lubię oglądać mężczyzn przy pracy (nie tylko tej typowo męskiej), no i przede wszystkim musi mi odpowiadać pod względem charakteru i inteligencji. Ma też być trochę zazdrosny (bo i ja bywam zazdrosna), ale bez popadania w skrajności
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

11.10.2014

Chociaż już może 160...
W sam raz na wizytę u Tż 
.

No i przede wszystkim ma być samcem, lubię być czasami zdominowana (nie tylko w łóżku), lubię kiedy mogę się od niego czegoś nauczyć, lubię oglądać mężczyzn przy pracy (nie tylko tej typowo męskiej), no i przede wszystkim musi mi odpowiadać pod względem charakteru i inteligencji. Ma też być trochę zazdrosny (bo i ja bywam zazdrosna), ale bez popadania w skrajności