Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-25, 10:40   #2521
Flower23
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
U mnie było tylko wspólne śniadanie, a teraz mi się nudzi, nie ma co oglądać ;(
U mnie się posiadówka koło 14 zacznie, dzieciaki dom rozniosą
W TV, jak zawsze w Święta, jedno i to samo, czyli głupoty i nic więcej.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 10:47   #2522
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
Rodzynka

To, że macie niższy głos mówiąc gwarą zauważyłam, jak jeden mąż ale mi się te wszystkie hasioki i fuzekle podobają
No to jednak coś w tym jest
Hasiok Sama nie znam tak dobrze gwary jak moi rodzice, jak oni czasami mi zarzucą słowem, to robię oczy jak pięciozłotówki

Cytat:
U mnie było tylko wspólne śniadanie, a teraz mi się nudzi, nie ma co oglądać ;(
Standard w czasie świąt... w TV cały czas to samo...

Dlatego będę produkować notkę Ktoś w ogóle czyta blogi w czasie świąt? Bo u mnie posucha
Stary 2012-12-25, 10:52   #2523
Flower23
Zakorzenienie

Rodzynka

Wierzę oni znają takie słówka, o których my bladego pojęcia nie mamy

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2012-12-25, 10:54   #2524
ama09
Zakorzenienie

dzien dobry

ja własnie po śniadaniu i już się czuję objedzona..
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 10:57   #2525
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

U mnie niby po 900-1000 wyświetleń, ale cienko i tak

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 11:11   #2526
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość

Za bardzo się na tym skupiasz i organizm robi Ci na złość
Nieee, nie jestem przyzwyczajona, bo rzadko mam dniówki ;P Przysypiam tu dzisiaj. Chwała Wam, ze jesteście na Wizażu, a nie świętujecie z rodzinami, bo bym umarła z nudy
Zawsze się stresuję jak mam jakieś ważniejsze wyjścia

A to chyba że tak

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 11:13   #2527
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie niby po 900-1000 wyświetleń, ale cienko i tak
Wszystkie siedzą pewnie przy stołach i się objadają

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2012-12-25, 11:20   #2528
dimiti
Zakorzenienie

Cześć

jak po wczoraj? też ważycie tylko co słoń? ja chyba z 5kg się zwiększyłam

ale z prezentów jestem zadowolona oprócz $ dostałam swój pierwszy zegarek fossil
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 11:21   #2529
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Wszystkie siedzą pewnie przy stołach i się objadają
Noo, a potem marudzenie, że trzy dni świętowania i +5kg na wadze

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
właśnie o tym wspominałam
Stary 2012-12-25, 11:28   #2530
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Noo, a potem marudzenie, że trzy dni świętowania i +5kg na wadze

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Dlatego ja siedzę i powstrzymuję się przed kolejnym kawałkiem ciasta a one takie pyszne

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2012-12-25, 11:28   #2531
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Przy moich 160 cm jesteś koszykarką
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mam tyle samo wzrostu, no może 159, ale zawsze zaokrąglam

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Ale mam fajną liczbę obserwatorów 999

Mam ochotę na ciasto. Chyba coś skubnę
No to piona dziewczyny Ja 159 Chociaż już może 160...

Cytat:
Nooo, szał Do tej pory korzystałam z takiej podręcznej, składanej, kupionej za 20zł w jakimś markecie
Znalazłam, taką teraz mam -> http://www.philips.pl/c/pielegnacja-...hp8294_00/prd/
Się TŻ wykazał i zapamiętał jak kiedyś tam wspominałam o suszarce. Ja już zdążyłam zapomnieć kiedy mu o tym gadałam

A od rodziców dostałam termosik na herbatkę, szkatułkę-organizer na przybory do szycia, wieszak-ubranko na biżuterię, sweterek-tunikę i to chyba tyle Od rodzinki TŻta wpadła kasa
Świetna suszarka Też dostałam w tym roku nową, również z dyfuzorem, ale z niego nie korzystam. Za to w suszarce jestem absolutnie zakochana i już nie czuję, jakby to było narzędzie tortur dla moich włosów Też używałam do tej pory takiej składanej za 30 zł z marketu, różnica jest kolosalna Z tamtą po każdym użyciu (nawet sporadycznym) miałam siano na głowie, a tutaj kompletnie nie widzę różnicy w kondycji włosów, więc częściej zdarza mi się myć włosy rano - kiedyś tylko i wyłącznie wieczorem

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć

Jejku jak się nie wyspałam Rodzice powariowali, bo wstali po 6 i kroili sałatkę, oczywiście musieli robić to na tyle głośno że było pospane W efekcie mam przekrwione oczy, sińce i jakąś czerwoną plamę na policzku W sam raz na wizytę u Tż
O, to zupełnie jak u mnie... Chaos prawie całą noc, czuję się jak zombie

Ja z kolei głodna chodzę w święta Nie jadam ryb ani grzybów, a moja mama chyba nieco zbyt klasycznie podchodzi świąt (te same potrawy od zaaaaawsze, z czego może 1-2 rzeczy zjem)... A z kolei jak jestem u TŻ to pękam w szwach i nie mogę się ruszyć, takie pyszności u niego Ale ja generalnie nie przepadam za kuchnią mojej mamy więc dla mnie to raczej nic dziwnego Zazdroszczę wszystkim objedzonym Ja nadrobię jutro jak pojadę do TŻ

I tak może nieco mniej świątecznie - chyba szykują się spore zmiany w moim życiu uczuciowym, chociaż ich nie chcę...

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-12-25 o 11:30
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 11:34   #2532
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Basia, co się dzieje?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-12-25, 11:37   #2533
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja ryb nie lubię (mam chyba jakiś uraz - smak mi nie odpowiada, są takie, któe zapachu przykrego nie mają, ale jak byłam mała i spróbowałąm to natrafiłąm na mnóstwo ości i od tej pory ryb nie tykam), a grzybów jeść się boję - czasami wystarczy za dużo cebuli, żeby mnie cały dzień skręcało w żołądku, a co dopiero przy grzybach...

Basia, wszystko ok?
Stary 2012-12-25, 11:40   #2534
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38279863]
Świetna suszarka Też dostałam w tym roku nową, również z dyfuzorem, ale z niego nie korzystam. Za to w suszarce jestem absolutnie zakochana i już nie czuję, jakby to było narzędzie tortur dla moich włosów Też używałam do tej pory takiej składanej za 30 zł z marketu, różnica jest kolosalna Z tamtą po każdym użyciu (nawet sporadycznym) miałam siano na głowie, a tutaj kompletnie nie widzę różnicy w kondycji włosów, więc częściej zdarza mi się myć włosy rano - kiedyś tylko i wyłącznie wieczorem

Ja z kolei głodna chodzę w święta Nie jadam ryb ani grzybów, a moja mama chyba nieco zbyt klasycznie podchodzi świąt (te same potrawy od zaaaaawsze, z czego może 1-2 rzeczy zjem)... A z kolei jak jestem u TŻ to pękam w szwach i nie mogę się ruszyć, takie pyszności u niego Ale ja generalnie nie przepadam za kuchnią mojej mamy więc dla mnie to raczej nic dziwnego Zazdroszczę wszystkim objedzonym Ja nadrobię jutro jak pojadę do TŻ

I tak może nieco mniej świątecznie - chyba szykują się spore zmiany w moim życiu uczuciowym, chociaż ich nie chcę... [/QUOTE]

Och, w takim razie nie mogę się już doczekać pierwszego użycia Strasznie mi było szkoda włosów właśnie po suszeniu tą starą suszarką, więc też robiłam to jak najrzadziej.

Co do obżarstwa to mam podobnie. Też ryb nie jadam, grzybowego nic u mnie nie uświadczysz, barszczu nie ruszam, tylko uszka. Ewentualnie coś słodkiego bym przekąsiła, ale ostatnio szybko czuję się zasłodzona. Więc nie wiem co to znaczy świąteczne obżarstwo

Zmiany uczuciowe? Brzmi groźnie
Stary 2012-12-25, 11:40   #2535
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja siedzę i powstrzymuję się przed kolejnym kawałkiem ciasta a one takie pyszne
ja się jednak skusiłam pal licho wagę jak przyjechałam na święta do rodzinnego domu wszyscy mi wmawiali, że schudłam
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 11:42   #2536
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
Cześć

ale z prezentów jestem zadowolona oprócz $ dostałam swój pierwszy zegarek fossil
A nie mówiłam, żeby przed świętami nie zaczynać diety .
Gratulacje, pochwal się!
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38279863]

I tak może nieco mniej świątecznie - chyba szykują się spore zmiany w moim życiu uczuciowym, chociaż ich nie chcę... [/QUOTE]

U mnie zwykle świąteczne jedzenie kończy się na litrach barszczu z tysiącem uszek, bo tak naprawdę reszty potraw nie lubię. Moja mama też jest przywiązana do tych samych dań od lat, ba, nawet ciasta te same zawsze - ponieważ moi bracia i tato uwielbiają sernik na zimno robi taki (bleeeeeeeee), a nie prawdziwy .
Co się dzieje?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 11:53   #2537
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
ja się jednak skusiłam pal licho wagę jak przyjechałam na święta do rodzinnego domu wszyscy mi wmawiali, że schudłam
Poległam zjadłam kawałek sernika

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2012-12-25, 11:53   #2538
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje, pochwal się!
będą fotki na bloga wrzucę za jakiś czas no i pochwalę się jakie piękne pudełka na prezenty zrobiłam
Cytat:
Noo, a potem marudzenie, że trzy dni świętowania i +5kg na wadze [COLOR="Silver"]

Dziewczyny zapraszam na wielkie rozdanie
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:07   #2539
Konto usunięte

Cytat:
Basia, co się dzieje?
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja ryb nie lubię (mam chyba jakiś uraz - smak mi nie odpowiada, są takie, któe zapachu przykrego nie mają, ale jak byłam mała i spróbowałąm to natrafiłąm na mnóstwo ości i od tej pory ryb nie tykam), a grzybów jeść się boję - czasami wystarczy za dużo cebuli, żeby mnie cały dzień skręcało w żołądku, a co dopiero przy grzybach...

Basia, wszystko ok?
Cytat:
Och, w takim razie nie mogę się już doczekać pierwszego użycia Strasznie mi było szkoda włosów właśnie po suszeniu tą starą suszarką, więc też robiłam to jak najrzadziej.

Co do obżarstwa to mam podobnie. Też ryb nie jadam, grzybowego nic u mnie nie uświadczysz, barszczu nie ruszam, tylko uszka. Ewentualnie coś słodkiego bym przekąsiła, ale ostatnio szybko czuję się zasłodzona. Więc nie wiem co to znaczy świąteczne obżarstwo

Zmiany uczuciowe? Brzmi groźnie
Cytat:
Gratulacje, pochwal się!

U mnie zwykle świąteczne jedzenie kończy się na litrach barszczu z tysiącem uszek, bo tak naprawdę reszty potraw nie lubię. Moja mama też jest przywiązana do tych samych dań od lat, ba, nawet ciasta te same zawsze - ponieważ moi bracia i tato uwielbiają sernik na zimno robi taki (bleeeeeeeee), a nie prawdziwy .
Co się dzieje?
No to czuję, że naprawdę mnie rozumiecie w kwestii świątecznego braku obżarstwa

A co do spraw sercowych hmmm... W wakacje rok temu mieliśmy z TŻ małą przerwę, potem do siebie wróciliśmy i było bardzo fajnie przez jakieś 2-3 miesiące, TŻ był taki stęskniony i tak się starał... No ale potem wróciła szara rzeczywistość i codzienna nuda. Im dłużej jesteśmy razem, tym bardziej dostrzegam pewne cechy charakteru, które mi w nim mocno nie pasują - owszem, ma mnóstwo zalet, które mnie do niego przyciągają, ale coraz bardziej dostrzegam również te wady... Coraz częściej łapię się na tym, że wracam od niego zwyczajnie wkurzona i nabuzowana bo to, tamto i siamto. Mam wrażenie, że ostatnio nie ma mi już nic sobą do zaoferowania oprócz zwykłego przebywania obok siebie. A ja cały czas mam ochotę korzystać z życia, bo to przecież taki wiek, mam ochotę gdzieś pojechać, pójść na spacer, pójść na imprezę, wytańczyć się... A on nic tylko by grał w WoT-a i inne gry, a wyciągnąć go na spacer to czyn niewykonalny Nawet zrobiłam ostatnio sama dla siebie listę rzeczy, które mnie w nim ostatnio bardzoooo denerwują i niestety nie należy ona do najkrótszych... Wiem, że jesteśmy już razem 4 lata i przez ten czas przeżyliśmy mnóstwo świetnych chwil, ale zastanawiam się, czy ja wytrzymam x kolejnych lat - teraz ok, jakoś to zniosę, ale czy później? Staram się myśleć bardziej przyszłościowo i jak na razie jestem na nie. Nawet ostatnio, gdy poruszył jakiś temat dotyczący przyszłości, dałam mu do zrozumienia że my tej przyszłości prawdopodobnie się nie doczekamy. Zaczął się jakoś bardziej starać, ale co z tego? Miesiąc, może dwa będzie fajnie, a dalej znowu to samo.

Najbardziej mnie irytuje ostatnio jego sam sposób bycia... On jest taki baaaardzo żywy, wręcz nadpobudliwy Ciągle gada, dużo gada, nawet jak się na czymś nie zna - i tak gada. Zaczyna mnie to bardzo mocno drażnić Co gorsze, spędzam ostatnio bardzo dużo czasu z przyjacielem, który jest jego całkowitym przeciwieństwem i mam wrażenie, że to z takim typem człowieka (w sensie charakteru) czuję się lepiej... Nie mówię tu o nim konkretnie, tylko po prostu spędzanie czasu z nim uświadomiło mi, że prawdopodobnie potrzebuję czegoś innego...

Nie chcę podjąć żadnej pochopnej decyzji, ale nie chcę też stać w miejscu i żałować później, że tkwię w czymś z własnego niezdecydowania... Generalnie mam już wszystko w miarę usystematyzowane w głowie (teoretycznie rzecz biorąc), ale żeby podjąć decyzję, to już gorzej

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-12-25 o 12:09
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:12   #2540
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Bardzo dojrzale do tego podchodzisz Basiu i masz rację.
Nie ma sensu się męczyć. Jeśli faktycznie uznasz, że to nie ma sensu, to nie ma po co tego ciągnąć. Wiadomo, nikt nie jest ideałem, ale skoro TŻ Cię wręcz drażni, to coś jest nie tak...
Stary 2012-12-25, 12:18   #2541
Flower23
Zakorzenienie

Basia

Ja podobnie stwierdziłam nie po kilku latach, a miesiącach. Ciągła zazdrość, chęć kontroli, ograniczenia i ustawianie życia mnie wymęczyło i sobie poszłam.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2012-12-25, 12:20   #2542
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Trzeba przede wszystkim słuchać siebie, swego serca i rozumu, bo ono najlepiej nam podpowiada. Jeśli się męczysz i wiesz, że tak będzie zawsze, to nie warto. Tracisz na tym tylko Ty. Ja już wyszłam z założenia, że lepiej być mi samej, niż z kimś, kto nie odpowiada mi w zupełności (wiadomo, niektóre wady drugiej osoby trzeba zaakceptować, ale bez przesady), a jestem z nim tylko dlatego, że boję się być sama. Nie boję

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-12-25, 12:24   #2543
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba przede wszystkim słuchać siebie, swego serca i rozumu, bo ono najlepiej nam podpowiada. Jeśli się męczysz i wiesz, że tak będzie zawsze, to nie warto. Tracisz na tym tylko Ty. Ja już wyszłam z założenia, że lepiej być mi samej, niż z kimś, kto nie odpowiada mi w zupełności (wiadomo, niektóre wady drugiej osoby trzeba zaakceptować, ale bez przesady), a jestem z nim tylko dlatego, że boję się być sama. Nie boję
Dobrze mówisz, polać jej Samotność, mimo, że nie jest najfajniejszym stanem, czasami jest o niebo lepsza od nieudanego związku.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2012-12-25, 12:26   #2544
Konto usunięte

Cytat:
Bardzo dojrzale do tego podchodzisz Basiu i masz rację.
Nie ma sensu się męczyć. Jeśli faktycznie uznasz, że to nie ma sensu, to nie ma po co tego ciągnąć. Wiadomo, nikt nie jest ideałem, ale skoro TŻ Cię wręcz drażni, to coś jest nie tak...
Dziękuję
I masz rację - nikt nie jest ideałem, ale mam wrażenie, że ta sytuacja jest już po prostu kiepska...

Cytat:
Basia

Ja podobnie stwierdziłam nie po kilku latach, a miesiącach. Ciągła zazdrość, chęć kontroli, ograniczenia i ustawianie życia mnie wymęczyło i sobie poszłam.
I pewnie była to bardzo dobra decyzja

TŻ co prawda nie jest zazdrosny, ale jest dla mnie trochę hmmmm mało męski z charakteru... Z wyglądu naprawdę jest duży, przystojny i dobrze zbudowany, ale nie zna się na męskich sprawach, na których moim zdaniem powinien się znać Nie dałabym mu gwoździa przybić z obawy, że mi młotkiem ścianę wyburzy Jak rozmawiamy o jakiś sprawach technologicznych, elektronicznych, to mam wrażenie, że po prostu powtarza to, co ja właśnie powiedziałam, udając że się na tym tak bardzo zna Jak chciał mi wyczyścić komputer z kurzu od środka, to zapierałam się wszystkimi możliwymi kończynami (nie dosłownie, oczywiście ), żeby tego nie robił, bo w ten sposób zepsuł swój komputer Umie wspaniale gotować, sprzątać, prać, prasować itd... Ale jak dla mnie z charakteru i umiejętności jest bardziej kobietą, niż mężczyzną, a ja jednak jestem heteroseksualna

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Masz rację Dlatego chyba dobrze, że moje serce zaczęło się ostatnio odzywać
Stary 2012-12-25, 12:29   #2545
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Też cienię sobie męskość i te typowo męskie cechy w facetach Więc doskonale Cię rozumiem.

Na szczęście mój jest męski w pełni słowa tego znaczeniu Zawsze pomoże jak coś z autem mam nie tak, pomógł mojemu ojcu lampki choinkowe zreperować... Za to prasowanie nie jest jego mocną stroną

Basiu informuj na bieżąco jak się sprawy mają
Stary 2012-12-25, 12:31   #2546
Konto usunięte

Cytat:
Też cienię sobie męskość i te typowo męskie cechy w facetach Więc doskonale Cię rozumiem.

Na szczęście mój jest męski w pełni słowa tego znaczeniu Zawsze pomoże jak coś z autem mam nie tak, pomógł mojemu ojcu lampki choinkowe zreperować... Za to prasowanie nie jest jego mocną stroną

Basiu informuj na bieżąco jak się sprawy mają
No i właśnie taki powinien być mężczyzna Tu naprawi, tam pomoże A prasowanie, gotowanie? To jest na pewno atutem, ale raczej nie jest najważniejsze

Dziękuję

Ale bym Was wszystkie wytuliła dzisiaj
Stary 2012-12-25, 12:31   #2547
zoila
Klientka w krawacie

Prawdziwych facetów już nie ma .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:31   #2548
Konto usunięte

Cytat:
Oj tam, gadasz Są!
Stary 2012-12-25, 12:34   #2549
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38280467]No i właśnie taki powinien być mężczyzna Tu naprawi, tam pomoże A prasowanie, gotowanie? To jest na pewno atutem, ale raczej nie jest najważniejsze

Dziękuję

Ale bym Was wszystkie wytuliła dzisiaj [/QUOTE]
Wpadaj do mnie, dam się potulić za free

Cytat:
Są! Ja mam takiego i nie oddam
Stary 2012-12-25, 12:34   #2550
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja mam nieco "wypaczony" obraz mężczyzny. Dla mnie facet musi być dobrze zbudowany (w sensie umięśniony, ale bez przesady, pakerów nie lubię), jak ma skośne to o mamo No i przede wszystkim ma być samcem, lubię być czasami zdominowana (nie tylko w łóżku), lubię kiedy mogę się od niego czegoś nauczyć, lubię oglądać mężczyzn przy pracy (nie tylko tej typowo męskiej), no i przede wszystkim musi mi odpowiadać pod względem charakteru i inteligencji. Ma też być trochę zazdrosny (bo i ja bywam zazdrosna), ale bez popadania w skrajności

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości