|
|
#2821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
Cytat:
Chciałabym uzbierać, ale ten wózek też jest ok tylko hamulec nie działa Wygoniłam bezbożnika ![]() Zbieram żeby mi w portfelu nie leżały. Kiedyś podwędziłam TŻ z portfela 2 zł i tam wrzuciłam, ale mu się przyznałam ![]() 2 lata temu pracowałam w sklepie i podobało mi się liczenie kasy, a robiłam w ciuchlandzie Zwerbowałam sobie kilka stałych klientek nawet Ale sklep splajtował... Zresztą co ja zarobiłam, 3 zł/h pracowałam 5-6h co 2 dzień ![]() Cytat:
Grube takie, wielkie... Nie wiem po co im takie ciężkie monety
|
||
|
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
ale szybko sie je zbiera moj tz zawsze pelno po kieszeniach kitra a jak zbieram pranie to wrzucam wszystko do puszki ostatnio wymienialam jak mama byla u mnie mialam ponad 30f ale taka wielka puszka. teraz mam jakos malo moze z 5 f w skarbonce.
|
||
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Dep brawa dla Zosi
Super, że macie ząbek
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
My już też po wigilii Była u nas siostra męża-ale fajnie było i dzieci grzeczne![]() Dorotka baaardzo się cieszyła z prezentów, a rozpakowywanie ich z papierów chyba ją najbardziej bawiło I na każdy prezent reagowała "łaaaaał" I nawet sporo z tego wigilijnego stołu zjadła: barszcz, rybkę, kompot z suszu A takim maluchom świąteczne menu raczej nie bardzo podchodzi![]() U nas tylko mąż idzie na pasterkę. Spokojnej nocki mamusie |
|
|
|
#2825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba jakoś znośnie Wam wyszedł ![]() Cytat:
Na mnie TŻ się drze jak mu większe nominały podkradam |
||
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
A ja piję piwko bezalkoholowe
|
|
|
|
#2827 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych świąt wszystkim
Urobiłam się po pachy, przez te trzy dni prawie nie siadłam, w dodatku M. zaczął dziwnie reagować na małża, on go nie jest w stanie uśpić, mały drze się jak opętany, więc jeszcze miałam to na głowie. Nawet paznokci sobie nie miałam czasu zrobić i do stołu siadłam z pazurami jak żul ostatni Cud że głowę umyłam Aha i znów załamka, że nie mam sie w co ubrać boi wszystko mam za małeMam nadzieję, że wy spędzacie spokojniej święta, bo u nas jak na wojnie, ciągle się kłócimy kupił tragiczne lampki choinkowe i coś na kształt wieńca pogrzebowego zamiast stroika na stół Prezent jaki dostałam pominę wymownym milczeniem![]() M. jadł dzis pierwszy raz marchewkę, miny robił jak nie wiem, nie chciał połykać, wiec chyba mu nie smakowało,a opłatkiem pluł ![]() Piję wino na odstresowanie |
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
A my witamy się po Pasterce! Chyba Mała była najmłodszym uczestnikiem
![]() Karolinko, przykro mi
|
|
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
byliśmy właśnie na ostrym dyżurze pediatrycznym bo mały miał 39,6
i co dostaliśmy? ☠☠☠☠a paracetamol |
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo my już na nogach, chociaż na nogach to za dużo powiedziane - lezymy w łóżku
normalnie to jeszcze byśmy spali, ale z rana przyszła do nas teściowa bo musiała zobaczyć wnusie. Starała się wejść po cichu ale i tak obudziła małą. Dobrze, że dzisiaj uż wracamy KarolinaPW bardzo Ci współczuję. Urobiłaś się po lokcie i na wigilii tylko wnerw. Mam nadzieję, że reszta świat minie Ci w spokojnej atmosferze. ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
A jak mały dzisiaj? Zeszła mu gorączka? Bardzo wysoka miał Biedny synus |
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Olka porazka ta nasza sluzba zdrowia:-((( ale pomogli, biedny Oskar:-( u nas temperatura byla 38 podalam pol dawki paracetamolu bo od rans byl cieply.
Witam w poerwsze swieto, dzis nasz Jas konczy 5 miesiecy przy okazji mysle by kupic inhalator, w nocy do nawilzacza wpiscilam wode solankowa, wydaje mi sie ze ona troche pomogla
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nadia kończy dzisiaj 6 miesięcy Olcia biedny Oskarek , a służba zdrowia to kompletna porażka Dużo zdrówka dla naszych dzieciaczków. Zaraz zmykam jedziemy do teściów ![]() a i brawa dla Zosieńki za pierwszy ząbek...u nas ślinotok trwa i marudzenie, ale zęba brak A z nowych umiejętności Nadii potrafi przesuwać się do tyłu gdy ją położę na panelach( chodzi jak raczek )
Edytowane przez Kasik_12 Czas edycji: 2012-12-25 o 10:57 |
|
|
|
|
#2833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się teraz czuje?Cytat:
![]() I super, że choroba odpuszcza ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Wszystkiego najlepszego dla Zosi, Nadii i Nikosia
|
||
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
heeej mala dalej sie smarka ale nocka nawet ladna.
Za to ja obudzilam sie z bolem gardla ![]() no i do tego mama mi zadzwonila ze jest z Kacperkiem w szpitalu bo rano dostal drgawek byl caly siny i ne reagowal przelewal jej sie przez rece
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia ja pier.dole co za tępaki
![]() No to sto lat dla Zosi i zębola Wanilka dla synka , dla Nadii za 6 miesięcy ![]() Dla Jasia za 5 miesięcy ![]() My z małżem mamy dzisiaj 2 rocznicę ślubu Oby następne lata były lepsze (o ile będą następne lata )A tu nasz torcik do poczęstowania
|
|
|
|
#2836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak teraz? Polepszyło się coś?Cytat:
Miłości, zrozumienia i wsparcia u TŻ
|
||
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Sol zostawili go na obserwacje nic konkretnego nie wiem zreszta mama tez mowila ze napisze mi jak cos bedzie wiedziec...
Olcia sluzba zdrowa po prostu po c.h.u.j.u a dzieciaczki cierpia i nikogo to nie obchodzi ![]() Nadalka za druga rocznice , cierpliwosci wytrwalosci i aby cos sieklo tz w glowe i stal sie przykladnym mezem
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Idę dziś sama z Fabisiem do kościoła, pierwszy raz bo zawsze się bałam
dziś też się boję, że mi się rozwrzeszczy |
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj byliśmy na pasterce, mały grzecznie przespal cała msze Dzisiaj byczymy sie domu, może po południu gdzieś wyjdziemy ![]() Olcia mam nadzieje ze Oskarek poczuje sie lepiej Mamcia za Kacperka ![]() Nadalko oby z mężem ułożyło sie po Twojej myśli No i aby reszta naszych chorych dzieciaczkow i mam szybko wyzdrowiala
|
#2840 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Brak mi czasu by zaglądać do Was ale pamiętam o Was U nas jakoś leci - mała skończyła już 4 m-ce i ciągle daje nam popalić Poza tym przygotowujemy się do zmian ale o tym innym razem.Na Święta oraz nachodzący rok życzę Wam i Waszym rodzinom dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu - by wszystkie troski odeszły w zapomnienie a w Waszym życiu ciągle świeciło słońce. Buziaki dla Was i dzieciaczków! Do zobaczenia po Nowym Roku
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Nam też dziecię zrobiło prezent
Rano była strasznie marudna, a coś mnie tknęło żeby do buźki zajrzeć-na dole tam gdzie jedynki ma dwie białe kreseczki Tego to się nie spodziewałam![]() Idziemy na spacer, bo ładna pogoda i trzeba korzystać
|
|
|
|
#2842 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedny O. Mam nadzieję, że juz ma się lepiejCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów |
||||||
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
na razie nic nie wiedza bo sa swieta i wiekszosci lekarzy nie ma potrzebny jest neurolog a tam tylko jakis lekarz dyzurny...
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Mamka trzymam kciuki za Kacperka, bidulek:-( ze go to spotkalo, oby szybko doszedl do siebie! My wracamy od tesciow, Jas byl bardzo grzeczny, troche kaszle ale jakby bylo lepiej, dostal sliczne prezenty )
|
|
|
|
#2845 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przemianie ...aby jednak Wam się lepiej układało , a te niemiłe chwile poszły w niepamięć ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() : oklaski:
|
|||
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
8 ale jest niepelnosprawny...
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- a wiec Kacperek caly czas spi, ma kroplowke do tego doszla goraczka ni je w ogole caly czas spi... lekarz nic nie mowi bo to taki durny szpital! lekarz tylko powiedzial ze to mogl byc taki silny atak bo Kacperek ma padaczke miokloniczna... nic wiecej nie umie sie dowiedziec |
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojej Mamka kciuki za Kacperka. Dawaj na bieżąco znać jak będziesz coś wiedziała.
Haniu, fajnie że szykują wam się ząbki u nas oprócz podłogi zachlapanej śliną i kilku białych plamek na zębach nic nie widać. Ale może wyjadą niespodziewanie ![]() Dzisiaj chrzestny przywiózł krzesełko, Mała w nim wygląda na prawdę na kruszynkę składałam sama bo mąż w pracy do jutra. Więc i też mam romantyczną rocznicę. Wszystkim za życzenia Igusia właśnie padła. Od 10 nie spała. Dwa razy przysnęła na rękach ale jak chciałam ją odłożyć to było po spaniu. Nauczyła się obracać na plecy. Teraz cała podłoga jest jej. Dosłownie cała. ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny.
Podczytuje was trochę,ale nie mam siły nawet wszystkich zacytować. U nas wczorajszy dzień minął pod znakiem koszmarnego ząbkowania. Mały darł się przy przystawianiu do piersi. Płakał rzewnymi łzami i jadł, albo nie chciał jeść. Z butelki nie potrafi, strzykawki nienawidzi. Ostatecznie zjadł troch odciągniętego mleka z doidy cup. Padam i dziś choć jest dobrze- nie potrafię dojść do siebie.Wszystkim solenizantom Zdrówka dla chorujących. dla Zosi za ząbek( zazdroszcze bezbolesnego wyjścia).
|
|
|
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedny Kacperek Moja koleżanka też jest z synkiem (11 miesięcy) w szpitalu - podejrzenie zapalenia płuc, ale oczywiście nie wiedza co mu jest. Od 3 miesięcy jest chory i dostaje czwarty antybiotykCytat:
|
||
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
mnie chyba cos rozklada bo ogolnie kiepsko sie czuje, boli mnie krzyz i zoladek juz sie posililam kroplami zoladkowymi..
dobrze ze tz ma wolne do 2 stycznia... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

Zwerbowałam sobie kilka stałych klientek nawet

Kompletną niespodziankę:
Super, że macie ząbek
Prezent jaki dostałam pominę wymownym milczeniem

A jak się teraz czuje?

za Kacperka
Biedny O.
antybiotyk