|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Out poszły 2 tusze Sexy Pulp z YR. Jeszcze w tym miesiącu zużyję chyba tylko krem do rąk.
|
|
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Łi tam, święta jeszcze jutro są Brawa za zużycia ![]() U mnie poszło:
|
||
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
tak
Wesolych Swiat! Jak tam jedzonko, atmosfera i prezenty?
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy się sprawdziła bo jak na razie go nie dostałam.
Chyba jako jedyna testerka. Na szczęście już prawie po.
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Już mam dość siedzenia przy stole i jedzenia
![]() Dobrze, że już prawie koniec. Dodatkowo zepsuł mi się laptop I w najgorszym wypadku stracę wszystkie projekty (które robiłam na uczelnię przez weekend i zostały wydrukoać Grudzień to tragiczny zużyć malutko
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilcia: śmieszna ta baza
Po nałożeniu jest biala, jak wyschnie jest przezroczysta. Pozwala na zdjęcie lakieru bez zmywacza. Czasami lakiery tak schodzą, płatami. Do brakatowych lakierów jest super, bo wiadomo jak brokaty się zmywają.
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie był po prostu okropny, już mu wystawiłam stosowną recenzję na KWC U mnie też już po świętach Wigilię spędziłam z rodziną i TŻ-em, a dziś i jutro już bez spotkań rodzinnych.Cytat:
[QUOTE=ParoleParole;382845 46Dodatkowo zepsuł mi się laptop I w najgorszym wypadku stracę wszystkie projekty (które robiłam na uczelnię przez weekend i zostały wydrukoać [/QUOTE]Ojej, współczuję A jak dokładnie to działa? |
||
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tak
Podważa się lakier na paznokciu i schodzi w całosci (no prawie, bo czasem się urywa ). http://b-for-beautiful-nails.blogspo...-peel-off.htmlWczoraj wypróbowałam na czerwonym lakierze Bell z serii Glam Night Sparkle (nie spodobal mi się efekt na paznokciu). Dziś użyłam jej pod lakier GR Jolly Jewels nr 106 (złoto-fioletowo-zielony). Nie przepadałam nigdy za tak grubymi brokatami na paznokciach, a w tym się zakochałam Ślicznie się błyszczy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-12-25 o 22:23 |
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepsze jest to, że wczoraj wszystkie zbędne rzeczy mi pousuwałam i te potrzebne wzięłam w jednoi miejsce bo miałam przeinstalować ![]() Mam nadzieję, że chłopak siostry coś zaradzi
|
|
#4570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybieramy z TZ datę ;-) Chyba padnie na 2 połowę września W sumie to nie wiem od czego zacząć takie przygotowania. Zaglądam na wątek o PMkach 2013 i tam trochę dziewczyny mi podpowiedziały.---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wspaniale, pełnia szczęścia, prezent największy, jaki można dostać (klub!
) choć dzieci szwagra nie dają wytchnienia!W tym roku wyjątkowo się nie obżeram, bo nie mam ochoty... poza tym boli mnie gardło (angina) i mam kaszel ![]() Kupiłam ostatnio dezodorant Nivea pure & Natural action lotus bo zużyłam dove i na wykończeniu mam Extase.
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Gratuluje wszystkim nowin klubowych Koniku cudny pierścionek U mnie jakoś tak zużyć nic się nie chce, ostatnio tez skromne zużycia: -balsam dove 250ml -zel lirene 10ml x 3 -szampon nivea 50ml W grudniu może mi się uda wykończyć płyn do higieny intymnej. Na plusie jak na razie tylko gratisowy balsam z avonu mleko i miód (dostałam pękniętą buteleczkę wiec dosłali nowy klientce). Dużo z was jeździ nad morze w sezonie zimowym, nie jest za zimno? |
|
|
|
#4573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super oszczędność czasu. Tylko ciekawe, czy nie niszczy paznokci?Cytat:
Cytat:
Cieszę się Twoim szczęściem Zużyłam szampon YR. |
|||
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie jakiś szybki i skuteczny sposób na zmywanie brokatowych topperów z paznokci?
|
|
|
|
#4575 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
oddałam przyjaciółce
Dermika - Passione Body -Zmysłowy peeling kwiatowy do ciała/ 50ml CHARMINE ROSE Kokosowy peeling do ciała święta bez prezentów kosmetycznych
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
W Swieta bylismy u babci tz-ta..bylo tyle smakolykow!
Otworzylismy prezenty Wieczorem bylismy w nowootwartym pubie ![]() Niestety okolo polnocy przyszla nam wiadomosc, ze ciocia musiala zawiesc babcie na pogotowie bo bolalo ja cos w piersiach a babcia leczy sie na serce. Wiec musielismy sie urwac i przerwac swiateczna atmosfere, wystraszylam sie strasznie...ale na szczescie dali jakis zastrzyk i przeszlo ale do rana zostawili ja na obserwacji i zrobili badania. Nic niepokojacego nie wyszlo...moze za duzo przezyc (jej corka zyje w separacji i babcia strasznie przezywa Swieta)... no ale prawie do 4 rano bylismy na pogotowiu, az zal sie robi jak sie patrzy ile ludzi chorych czekalo w kolejce z naglymi przypadkami.. cieszmy sie ze zdrowia kochane! ![]() dzisiaj na szczescie moglismy kontynuowac swieta, juz u cioci poskypowalam troche z rodzicami...no i minelo teraz 2 dni nauki a w sobote wyjezdzamy do Trento moze jutro zrobie juz bilans calego roku i grudniowy a teraz mykam czytac klubowe wiesci |
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo moi rodzice jeździli do Trento!
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu nikt sie nie chwalil?
przeoczylam cos?
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Przetnij płatek kosmetyczny na 4 części, nasącz zmywaczem i mocno dociśnij do paznokcia. Trzymaj chwilkę, ale nie rozcieraj jak przy zmywaniu. Polecana jest też wersja z dodatkową folią aluminiową, ale u mnei obywa się bez niej.
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dużo się dzieje u mnie, zabiegana jestem przez pracę (ale z tego akurat bardzo się cieszę ).Nie miałam czasu uzupełnić bilansów i dopiero dziś wpisałam listopad i po części grudzień ![]() Listopad 2012 Zużycia: 1. Mgiełka nawilżająco-ochronna z wyciągiem z bursztynu i filtrami UV Jantar, Farmona (200 ml) ![]() 2. Masło do ciała Karmel i Cynamon Tutti Frutti, Farmona (300 ml) 3. Kremowe mydło pod prysznic Masło Pomarańczowe, Ziaja (500 ml) 4. Balsam antycellulitowy do ciała Bluszcz Herbal Care, Farmona (200 ml) 5. Głęboko nawilżające mleczko do ciała Smoothing Skin Technology Body Art, Dr Irena Eris (200 ml) 6. Pianka myjąca do twarzy i oczu Design Your Style, Lirene (150 ml) 7. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu, Lirene Dermoprogram (125 ml) 8. Płukanka octowa z malin, Yves Rocher (150 ml) 9. Odżywka do włosów normalnych po zniszczone Repair & Fulness Silicone Free, Syoss (500 ml) 10. Krem na noc 'Niszcz pryszcz', Kosmetyki DLA (30 g) 11. Dezodorant w kulce Sport Double Power, Fa (50 ml) 12. Szampon dla dzieci, Babydream (250 ml) 13. Mus do ciała Melon i Arbuz Tutti Frutti, Farmona (300 ml) 14. Micelarny płyn do demakijażu twarzy i oczu Dermo System, Delia (210 ml) 15. Żel rozgrzewający Rebuild Termo Wyszczuplanie, Ziaja (270 ml) 16. Lakier do paznokci Classics, Golden Rose 17. Lakier do paznokci Fashion Colour brązowy, Bell 18. Lakier do paznokci Woman, Celia 19. Lakier do paznokci Diamond Strength, Sally Hansen 20. Lakier do paznokci Mini Drops o zapachu bzu, Miyo 21. Lakier do paznokci Beyond Perfect jasnofioletowy, Sally Hansen 22. Lakier do paznokci Tropic, Celia 23. Lakier do paznokci neonowy, Golden Rose 24. Lakier do paznokci Fashion Colour fioletowy, Bell 25. Lakier do paznokci pękający Nail Art Cracking biały, Essence 26. Lakier do paznokci Maximum Growth, Sally Hansen 27. Lakier do paznokci pomarańczowy, AB Lines 28. Lakier do paznokci Nasty&Cool, Wibo 29. Odżywka wzmacniająca z diamentami, Eveline 30. Lakier do paznokci Beyond Perfect cynamonowy, Sally Hansen zużyte wyrzucone po terminie oddane w ramach porządków Kupione: 1. Żel pod prysznic marakuja i rodzynka brazylijska Yoghurt Body Smoothie, Fa 2. Intensywny żel-krem antycellulitowy na dzień Stop Cellulit, Lirene Dermoprogram 3. Róż do policzków Hollywood’s Fabulous 40ties, Catrice 4. Oczyszczający płyn micelarny do skóry wrażliwej 3 w 1 Fresh & Soft, Eveline 5. Szampon brzozowy do włosów normalnych, Pollena-Malwa 6. Żel pod oczy na sińce i obrzmienia z arniką, Flos Lek 7. Lakier do zdobień biały, Softer 8. Lakier do paznokci nr 08, Simple Beauty 9. Odżywka z lnem i rumiankiem Naturia, Joanna 10. Balsam do włosów Capitavit, Herbapol Kraków 11. Maseczka z miodlą indyjską, Himalaya Herbals 12. Szampon tataro-chmielowy Barwa Ziołowa, Barwa 13. Ujędrniający krem do twarzy na dzień Granatapfel, Pharmatheiss 14. Masło do ciała Granatapfel, Pharmatheiss 15. Krem pielęgnacyjny do rąk Granatapfel, Pharmatheiss 16. Orzeźwiający żel pod prysznic Granatapfel, Pharmatheiss 17. Regenerujące kakaowe masło do ciała z witaminą A i E Ciało Wrażliwe AA, Oceanic 18. Odżywczy krem do stóp Zmysłowa Malina Ciało Wrażliwe AA, Oceanic 19. Emulsja nawilżająca do skóry suchej Sensitia, Iwostin 20. Fizjologiczny żel pod oczy Hydratia, Iwostin 21. Tusz do rzęs Catchy Eyes, Gosh 22. Matowa szminka do ust by Kate Moss, Rimmel 23. Pomadka - błyszczyk 2 w 1 Nude, Celia 24. Regenerujący krem do ciała z perłą Body Care, Bandi 25. Uwypuklający błyszczyk do ust Volume Lip Shine, Gosh 26. Cukrowy peeling do ciała Cappuccino SPA Line, Clarena 27. Rokitnikowa pomadka ochronna o zapachu cynamonu, Sylveco 28. Naturalny szampon oliwkowy Oliwkowa, Ziaja 29. Krem do rąk magiczne kwiaty, L‘Occitane 30. Peelingujący żel pod prysznic Czarodziejskie liście, L‘Occitane 31. Masełko do ust korzenne, Smykusmyk 32. Masełko do ust guma balonowa, Smykusmyk 33. Kula kąpielowa, Smykusmyk 34. Kostki do kąpieli, Smykusmyk kupione potrzebne i już w użyciu zachciewajki otrzymane ze współpracy otrzymane na zjeździe blogerek Mam nadzieję, że niedługo nadrobię trochę wątku i klub, bo chyba dużo się działo ![]() W grudniu mam bardzo mało zużyć, bo tylko 4 Zakupów niestety trochę jest, bo 11, z czego 4 to lakiery Jolly Jewels ( |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Z kosmetycznych rzeczy dostałam tylko balsam Neutrogeny od TŻ. Mówiłam mu, że kończy mi się mój ulubiony balsam (Dax Cosmetics S.O.S
![]() Ale kurcze fajny jest. Miałam inny z Neutrogeny i był strasznym klejuchem, a ten jest milutki i zostawia miękką, delikatną skórę. Z innych rzeczy: - bieliznę bezszwową, - halkę modelującą, - trójpak skarpetek (o tych 3 rzeczach wiedziałam, bo sama kupowałam), - blender Bosha, - kominarkę pod kask narciarski, - pojemnik kuchenny 1350 ml (planowałam kupno takiego), - komplet 18 talerzy, - "przyrządy kuchenne", - kalendarz książkowy na 2013 (już na drugą z kolei gwiazdkę sobie zażyczyłam, bo do pracy muszę mieć koniecznie - z 1 dniem na 1 stronie, bo dużo zapisuję), - łyżeczki do herbaty i do ciasta, - owoce, - Mieszankę Krakowską i coś tam jeszcze. TŻ dostał koszulkę bezszwową, golarkę Philipsa, od moich rodziców koszulkę termiczną i nie pamiętam co jeszcze. Zaczęłam pić właśnie pierwszego drinka od ponad 8 miesięcy i już mnie chwyta
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-12-26 o 21:24 |
|
|
|
#4582 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do morza zimą. Włąśnie zimą nad morzem jest cieplej niz w glebi kraju bo jest bryza. Mieszkam w Gdańsku i akurat z tego sie ciesze, choc latem mamy zawsze kilka stopni mniej niz w centralnej Polsce. Cytat:
Cytat:
Co to za praca? W szkole podstawowej? Napiszesz coś wiecej? Ja dostałam: - pierścionek zaręczynowy - torebkę w kolorze czerwonego wina - chustę w kolorze fuksji - torbę podróżną - piżamę - zestaw szalik + komin w rudym kolorze - zestaw bransoletek z Indii i torebkę kopertówkę indyjską (akurat ciocia tuż przed świętami wróciła z Indii )- przenośny kosz na zakupy - słodycze
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A praca w podstawówce Ale dzieciaki kochane, pilne, w większości grzeczne, więc wreszcie są sprzyjające warunki pracy. Kadra tylko niestety nieciekawa - dyrektorka terrorystka, a pozostali nauczyciele w większości fałszywi i donosiciele do dyrektorki-terrorystki No, ale najważniejsze że dzieciaki fajne. Umowę mam do czerwca, więc spokój z pracą chociaż na parę miesięcy.Gratuluję |
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec u mnie..
czekala na mnie wymarzona bransoletka Pandora z charmsami, tz najpierw sie wypytywal ktore mi sie podobaja..potem lancuszek z sliczna przywieszka akwamarynu, torebka i portfel i misiowaty dresik ..i sliczny swiecznik
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się chwalicie prezentami to ja dorzucę swoje: płyty Meli Koteluk i Ani Rusowicz, mądry kalkulator Casio (bo stary zepsułam
), stojak obrotowy na 16 przypraw, dwie silikonowe formy do babeczek i keksu, piękną spódnicę od TŻta - z przodu mini z tyłu maksi, szarą, z dżetami i cekinami (podobała mi się na wystawie, ale kosztowała fortunę |
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze u kazdej cos ciekawego
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kolejne 2 zużycia - maskę do włosów Wella Professional i mały słoiczek masła shea.
Ja pod choinką znalazłam torbę, kolczyki i wisiorek z wieżą Eiffla |
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko dziękuję. Dzisiaj wypróbuję
Znając życie to by mi zaszkodziło ![]() Ja dostałam jedynie kasę na święta oraz film dvd. Te święta spędzałam tylko z rodzicami, także obyło się bez większych prezentów. Sama sobie zrobiłam prezent, bo kupiłam miniwieżę i telefon, ale to była konieczność, bo obie rzeczy ledwo zipią. |
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Lynn - to podobnie, jak u mnie
. Też wigilię spędzałam z mamą, w drugi dzień świąt przyjechał TŻ, a tak to po gościach, ale bez prezentów U mnie wpadł mięciutki kocyk z rękawami oraz seksowny szlafroczek z koronką . Same dopasujecie, co od kogo
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
To ja juz podsumuje moj grudzien i rok bo w sobote wyjezdzam w gory
![]() Zuzycia grudzien: -maseczka lirene aqua -2 probki perfumu periplo erbolario -biovax maseczka w saszetce mleczna -probka kremu x5 (rozne:iwostin, ziaja, clarins) -probka szamponu BV -probka waniliowego balsamu BV -fluid match perfection rimmel -czarna kredka supershock -kiko gloss hot pink -zel avon kids korzenne jabuszko -zel bottega verde do twarzy -olejek cynamonowy Bielenda -jedwab biowax Zakupy: -tusz NYC -olej lniany BV -chusteczki do demakijazu -blyszczyk L’oreal caresse marylin -perfumy FM BILANS ROKU: Zuzycia 2012: Kolorowka: 28 Pielegnacja:60 Probki/saszetki:36 razem:124 stan pielegnacji: 19 stan kolorowki: 78 (zeszlam ze 100) zakupy juz przemyslane, raz w roku robie zapasy w Polsce a tak to kupuje kilka zachcianek, limitek, avon i raczej jak cos sie konczy lub jest promocja. Najwazniejsze ze wszystkiego uzywam ![]() czuje sie "wyleczona" ale watek jeszcze sledze z sympatii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

z rodzinką, znajomymi i TŻtem, sylwester póki co szykuje się w męskim gronie więc póki co średnio się cieszę
morze w lutym, góry w czerwcu 

Chyba jako jedyna testerka.

bo zużyłam dove i na wykończeniu mam Extase.

).
Zakupów niestety trochę jest, bo 11, z czego 4 to lakiery Jolly Jewels (