Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-25, 21:34   #4951
201606201204
Konto usunięte

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cześć dziewczyny.

Życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt w rodzinnym gronie. Mam nadzieję, że do tej pory tak upływaja.

Ja sobie siedzę z ciepłą herbatką i czuwam nad Tż. Dziś rano obudził się z gorączką prawie 39*. Ja pojechałam do rodziców, a on zostal w łóżeczku. Przespał caly dzień. Wrócilam, dałam rosołku, ale nic więcej nie chciał. Teraz dalej śpi z przerwami. W związku z tym czeka nas jutro siedzenie w domu.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:08   #4952
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Nikita oczywiscie mialo byc super ze wyjazd udany

Isabelle_ zdrowka dla tz
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:08   #4953
stokrotka24
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt w rodzinnym gronie. Mam nadzieję, że do tej pory tak upływaja.

Ja sobie siedzę z ciepłą herbatką i czuwam nad Tż. Dziś rano obudził się z gorączką prawie 39*. Ja pojechałam do rodziców, a on zostal w łóżeczku. Przespał caly dzień. Wrócilam, dałam rosołku, ale nic więcej nie chciał. Teraz dalej śpi z przerwami. W związku z tym czeka nas jutro siedzenie w domu.
to zdrówka dla tz życze, biedaczek ma takie święta

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej,

Dziewczynki wróciłam o 16 bylismy u moich rodzciów , posiedzielismy 2h i pojechalismy do domu. Strasznie umeczeni jestesmy podrózowaniem Jutro spedzimy dzien z moimi rodzicami.

Butter, jestem jak najbardziej za , żebys prowadziła liste
Nikita, Ty farciaro Nie za dobrze Ci?? Słońce, pomarancze w ogrodzie Wypoczywajcie i ładujcie akumulatory

Oczywiscie też jesetm mega obżarta - sadło mam juz takie, ze nawet nie patrze w tamte okolice

Miłęgo wieczorku
no podróżowanie wysysa energię odpoczywajcie jutro

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
jestem prze-je-dzo-na
byliśmy wczoraj na 2 wigiliach, dzisiaj śniadanie u moich rodziców, a na obiedzie u teściowej

teraz siedzę sama w domu bo mąż poszedł na piwo z kolegą i pewnie wróci przed 24:00
w takich momentach chciałabym mieszkać w bloku
my też na dwóch wigiliach byliśmy, obżarta byłam, dzisiaj też resztą jestem boisz się w domku? ja w bloku się tez boję sąsiadów się nie zna, wiec nikt Cie nie uratuje w razie czego

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
No ze sie pytasz, jasne ze masz zakladac ty, do skutku kochana!
Teraz z CLO na pewno pojdzie z gorki.
U nas kolejny dzien obzarstwa, maaatko .

Siur, ja juz tydzien sie w Portugalii bycze
Wstaje rano, zrywam sobie pomarancze z drzew w ogrodzie i wyciskam soczek na sniadanie
ale masz super, zazdroszczę normalnie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Butterku, skarbie, nie mów tak. Jak małe szczęście ci to przynosi. Jesteś zdiagnozowana i ten cykl może być mega owocny- Clo już jest;D więc bez takich mi tu. A ja uważam, że nadajesz się idealnie;-);-*

Nikita- dziękuję;-* jak święta? zjeżdżałaś z Pragi? czy jeszcze inne plany?;-)

Maleństwo- współczuję z tymi lusterkami! A ty się nie denerwuj takimi badziewiami. Nie warto. Szkoda dzieci;D

Pozostałe miłe panie;D Jak czytam o waszych pociechach i prezentach to aż mi się ciepło robi. Ja odwiedziłam chrześniaka, który mnie puścić nie chciał, oprowadzał wszędzie, całował;D Kupiłam mu taką słodziaśną piżamkę z batmanem z pelerynką odpinaną, w której gonił nim wyszłam, księgę z baśniami i mega paczkę michałków;-) co za radość;-)

Shestiger - super, że święta udane! I gratuluję dobrego samopoczucia, bo mnie tak dziś poniewiera...;-) Ale dla dzidzi wszystko zniosę. Tylko trochę się martwię przed wizytą u lekarza...PS> Masz takiego nicka, że za chiny zapamiętać nie mogę;d

I wiecie co...mój mnie wczoraj przed snem przytulił i powiedział, że kocha nas oboje...;D

Metko, a jak święta u ciebie?

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Tak Butterku, powiedzieliśmy- popłakali się i upili ze szczęścia;D a tata negocjować z tż nazwisko dziecka buahahha
super, że rodzice się cieszyli

Butter zrobiłam z Twojego przepisu te ciasteczka z nadzieniem jabłkowym. wszystkim bardzo smakowały oczywiście ja beztalencie miałam ciasto, które mi się przylepiało i rozłaziło na każdą stronę. Ale jakoś przy pomocy maki udało mi się je upiec

najedzona jestem i brzuchol jak balon mam

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:11   #4954
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
my też na dwóch wigiliach byliśmy, obżarta byłam, dzisiaj też resztą jestem boisz się w domku? ja w bloku się tez boję sąsiadów się nie zna, wiec nikt Cie nie uratuje w razie czego
ja 24 lata mieszkałam w bloku, więc w domku się lękam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:11   #4955
malamaluczka87
Zadomowienie

dziewczynki zapytam jeszcze raz. Czy temperatura 37,7 w ciaży jest normalna w pierwszym trymestrze? Przespałam teraz do 22, wszystkie kości i skóra mnie boli, kaszlę i mam bardziej grypowe objawy. A teraz nigdzie do lekarza przed czwartkiem się nie załapię.

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:14   #4956
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki zapytam jeszcze raz. Czy temperatura 37,7 w ciaży jest normalna w pierwszym trymestrze? Przespałam teraz do 22, wszystkie kości i skóra mnie boli, kaszlę i mam bardziej grypowe objawy. A teraz nigdzie do lekarza przed czwartkiem się nie załapię.

ja sobie nie przypominam zebym miala podwyzszona temp, bardziej obstawiam ze to przeziebienie, wypija mleko z czosnkiem i miodem, lyknij witamine C
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:14   #4957
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja się nie zna, ale chyba teraz taki sezon chorobowy ja też się źle czuję, też mam temperaturę i kaszel mąż też podziębiony

Stary 2012-12-25, 22:15   #4958
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
bardziej obstawiam ze to przeziebienie, wypija mleko z czosnkiem i miodem, lyknij witamine C
Stary 2012-12-25, 22:20   #4959
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
tempka w ciązy jest generalnie wyższa, ale jak czujesz objawy chorobowe, to raczej może być od tego.Wypij na noc herbatę z cytryną i miodem, czosnku pojedz albo syrop z cebuli zjedz to powinno trochę pomóc. Lekarz niewiele Ci pomoże w ciąży raczej leków nie przepisze. No i najlepiej poleż w łózko, oby szybko przeszło

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja 24 lata mieszkałam w bloku, więc w domku się lękam
ja u rodziców jak mieszkałam to się nie bałam ale u siebie jak tz nie było w nocy to miałam stracha, zresztą dalej mam jak go nie ma

Łukaszek
Stary 2012-12-25, 22:22   #4960
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
to trochę jak ja... ale ja kaszlę niemiłosiernie i wszędzie na pół godziny, bo aż się duszę... ;/ gorączki nie mam - 37,2
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:44   #4961
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
a widzisz to szkoda, bo fajna zabawa by byla
Moze jeszcze kiedys gdzies dostanieszalbo zrobisz sama

Seba w tym roku wypiął sie na te kapcie
Niechce ich ubrac tak samo jak kamizelek
Dorasta mi i swoje zdanie ma
no juz wiem ze ten domek to bylby strzal w dziesiatke

i Maja narazie kapci nie chce zdejmowac haha dzis to sie nawet w nich na dwor wybierala
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
kotek fajna Ta wasza Maja
ja jak kiedys przynioslam takie duze pudlo zeby szymkowi auto zrobic to je od razu zabral i najlepsza zabawa to bylo wchodzenie do niego i wychodzenie
no i coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze taki domek to by bylo to!!!
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
My kupiliśmy ten domek na Mikołaja dla mojej chrześnicy! Powiem szczerze -strzał w dziesiątkę. Obie dziewczyny nie chciały z niego wyjść, super się podobał
ha!!!!!! gdybym ja wiedziala ze Mai sie tak spodoba to tez bym go kupila

a to kilka fotek z wczoraj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 24-12-2012 - Wigilia 039.jpg (107,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24-12-2012 - Wigilia 118.jpg (91,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24-12-2012 - Wigilia 120.jpg (25,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24-12-2012 - Wigilia 124.jpg (67,3 KB, 25 załadowań)

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:59   #4962
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
37,7 to już stan podgorączkowy i od tej temperatury włącza mi się alarm na termometrze.

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

ślicznie wygląda Maja i dostała taką samą kuchnię jak Julka na Mikołaja rok temu, super jest. My wywieźliśmy ją na działkę jakoś na początku grudnia, bo już tyle zabawek ma, że się nie mieści w pokoju, no i Julka zdemolowała ją trochę, bo oderwała okap
Stary 2012-12-25, 22:59   #4963
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

super
Stary 2012-12-25, 23:04   #4964
201606201204
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny za zyczenia.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
to trochę jak ja... ale ja kaszlę niemiłosiernie i wszędzie na pół godziny, bo aż się duszę... ;/ gorączki nie mam - 37,2
Ja kaszlę 4 tydzień, ale temperatury nie mam w ogóle. Normalne 36 i kawałek.
Mój wczoraj zaczął się męczyć z kaszlem, gorzej się czuł. No ale dziś od rana temperatura. Też kaszle bardzo, oby nie jakieś grypsko. Gdyby chociaż temp. spadła.

Mimo wszystko to fajne Święta. Pierwsza wspólna choinka, wspólne dwie Wigilie. Tak rodzinnie. Mam nadzieję, że za rok o tej porze będziemy już świętowali z maleństwem w brzuszku.
Stary 2012-12-25, 23:58   #4965
Ana***
Zakorzenienie

Kotku Maja boska!!!

Isabelle_ a widzisz ja też już kaszle drugi tydzień, chwila była lepiej... ale na święta się zaczęło od nowa i jest coraz gorzej
Stary 2012-12-26, 00:20   #4966
201606201204
Konto usunięte

Ana mnie na szczęscie przechodzi i mam nadzieję, że teraz nie zarażę się od Tż.

Korzystając z okazji szukam prezentu dla Niego na 30tkę.
Myslę o karafce do whisky
http://allegro.pl/zestaw-do-whisky-o...882554492.html
i płytce Queen
http://allegro.pl/queen-platinum-gre...tml#tabsAnchor
Stary 2012-12-26, 00:44   #4967
malamaluczka87
Zadomowienie

sorki za wcześniejsze zamieszanie dziewczynki, doszłam do 38,2 i jechałam po apap do apteki dyżurnej- biedna tomalinka doradzała mi po 22;P dzięki jeszcze raz piękne!
Kotku- piękne zdjęcia!
wracajcie wszystkie do zdrowia!

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 07:04   #4968
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za zyczenia.

Ja kaszlę 4 tydzień, ale temperatury nie mam w ogóle. Normalne 36 i kawałek.
Mój wczoraj zaczął się męczyć z kaszlem, gorzej się czuł. No ale dziś od rana temperatura. Też kaszle bardzo, oby nie jakieś grypsko. Gdyby chociaż temp. spadła.

Mimo wszystko to fajne Święta. Pierwsza wspólna choinka, wspólne dwie Wigilie. Tak rodzinnie. Mam nadzieję, że za rok o tej porze będziemy już świętowali z maleństwem w brzuszku.
ja tez kaszle
Super,ze mimo wszystko swieta udane

Cytat:
Isabelle_ a widzisz ja też już kaszle drugi tydzień, chwila była lepiej... ale na święta się zaczęło od nowa i jest coraz gorzej
ja calkiem niedawno mialam kaszel ktory utrymywał sie prawie 2 miesiacew tym czasie kilka syropow, 2 antybiotyki i jakies inne leki...

Cytat:
sorki za wcześniejsze zamieszanie dziewczynki, doszłam do 38,2 i jechałam po apap do apteki dyżurnej- biedna tomalinka doradzała mi po 22;P dzięki jeszcze raz piękne!
Kotku- piękne zdjęcia!
wracajcie wszystkie do zdrowia!
zdrowka

Czesc

Tz na 6 do pracy no i oczywiscie Seba tez musiał wstac do swojego warsztatuco bedzie spał
Przyniosłam wszystkie bety do alonu i ogladamy bajki
Stary 2012-12-26, 08:16   #4969
shestiger
Rozeznanie

Cytat:

Shestiger - super, że święta udane! I gratuluję dobrego samopoczucia, bo mnie tak dziś poniewiera...;-) Ale dla dzidzi wszystko zniosę. Tylko trochę się martwię przed wizytą u lekarza...PS> Masz takiego nicka, że za chiny zapamiętać nie mogę;d
To może łatwiej Ci będzie pisać Tygrysek Ja pierwszą ciąże szczególnie początek strasznie źle znosiłam dlatego cieszy mnie, że póki co czuję się znośnie ^^

Cytat:
I wiecie co...mój mnie wczoraj przed snem przytulił i powiedział, że kocha nas oboje...;D
Strasznie słodkie <3 Mój to lubi główkę do brzusia przyłożyć i udawać, że już ze sobą gadają hahahah zawsze mnie to bawi
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 08:33   #4970
gochaa_p
Zakorzenienie

helloł dziewczęta

ja nadal w dwupaku, teraz po Świętach jeszcze większa i cięższa :P i jeszcze baaaardziej marudna :/ Mąż ma mnie już dość :P no ale sam jest sobie winien bo i po co mnie wnerwia :P

szkoda że nie ma śniegu u nas nie lubie oluchy na Święta

jutro mam zaplanowany dzień zakupów Nowe łóżko i narożnik Yupii ! a no i torebka i buty , ale to w ramach prezentu urodzinowego od małża :P

zmykam na razie kochane Miłego
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 08:43   #4971
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
To może łatwiej Ci będzie pisać Tygrysek Ja pierwszą ciąże szczególnie początek strasznie źle znosiłam dlatego cieszy mnie, że póki co czuję się znośnie ^^

Strasznie słodkie <3 Mój to lubi główkę do brzusia przyłożyć i udawać, że już ze sobą gadają hahahah zawsze mnie to bawi
w jakim wieku masz coreczke?

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
helloł dziewczęta

ja nadal w dwupaku, teraz po Świętach jeszcze większa i cięższa :P i jeszcze baaaardziej marudna :/ Mąż ma mnie już dość :P no ale sam jest sobie winien bo i po co mnie wnerwia :P

Doskonale znam to samopoczucie, 3 lata temu sie tak kulałam w świeta
Juz niedlugo
Stary 2012-12-26, 09:47   #4972
201606201204
Konto usunięte

Dzień dobry.

My w domku dziś siedzimy i Tż dalej śpi. Dostał śniadanko, paracetamol, wypił herbatkę z imbirem i niech się leczy dalej snem.

Cytat:
ja tez kaszle
Super,ze mimo wszystko swieta udane

ja calkiem niedawno mialam kaszel ktory utrymywał sie prawie 2 miesiacew tym czasie kilka syropow, 2 antybiotyki i jakies inne leki...

Tz na 6 do pracy no i oczywiscie Seba tez musiał wstac do swojego warsztatuco bedzie spał
Przyniosłam wszystkie bety do alonu i ogladamy bajki
Nowy świąteczny nabytek? Nie może się nacieszyć. Pamiętam jak to było, jak się bylo dzieckiem.

Ja też ciągle jakiś syrop, ale u lekarza nie byłam, bo co mi może dać na kaszel. To trzeba przemęczyć.

Normalnie lubię święta jeszcze bardziej.
Stary 2012-12-26, 10:21   #4973
Malensstfo
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

cieszę się, że Wigilie Wam miło minęły i prezenty trafione

Kotek..jak zwykle zdjęcia wymiatają!! A jak tam żółwik?

Ja na pasterkę niestety nie poszłam..padłam...mąż z moją mamą byli...

A wczoraj byliśmy z moimi rodzicami u teściowej I prawie cały dzień tam siedzieliśmy, ale było miło
Szwagierka, która też jest w ciąży, byłą niestety nieźle przeziębiona...i się trochę męczyła...powiedziałam jej później co może brać...a już chyba najbardziej się ucieszyła, jak jej dałam jedną pastylkę Tantum Verde, którą w torebce znalazłam...i powiedziałam, że może to brać...to się okazało, że ma w domu ten w sprayu A się biedna męczyła, bo właśnie gardło jej wysiadło najbardziej...

A w ogóle szwagier miał do mnie dzwonić, żebyśmy jej coś kupili w aptece ( w końcu w mieście są dobowe apteki)i w ogóle zapytać co może brać...co było dobrym pomysłem...ale czemu tego nie zrobili, to już nie wiem...

No a dziś chyba odpoczywamy...w planach nic nie mamy...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 10:37   #4974
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Kotek zdjęcia super Maja cudnie wygląda

my teraz odpoczywamy, potem na cmentarz jedziemy, do mojej mamy na obiad a wieczorem do teściów. Od wczoraj coś mnie brzuch pobolewa, takie jakby lekkie prądy, skurcze, ale lekkie. Mam nadzieję, ze to macica się rozciaga

Łukaszek
Stary 2012-12-26, 11:02   #4975
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ślicznie wygląda Maja i dostała taką samą kuchnię jak Julka na Mikołaja rok temu, super jest. My wywieźliśmy ją na działkę jakoś na początku grudnia, bo już tyle zabawek ma, że się nie mieści w pokoju, no i Julka zdemolowała ją trochę, bo oderwała okap

mam nadzieje ze Maja da tej kuchence troche pozyc haha narazie dzielnie gotuje i piecze
Cytat:
super

Cytat:
Kotku Maja boska!!!
dzieki
Cytat:
Kotku- piękne zdjęcia!
dzieki kochana
Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
H
Kotek..jak zwykle zdjęcia wymiatają!! A jak tam żółwik?
haha dzieki a zolwik........powiem Ci ze rewelacja!!! mloda odkad go ma zasypia sama w 1 minute!!! maks 10 minut zajmuje jej zasypianie co wczesniej trwalo nawet 1,5 godziny!!! tak wiec kocham go miloscia wielka

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Kotek zdjęcia super Maja cudnie wygląda
dziekuje

my wczoraj bylismy na kawie u tesciowej a potem zaszlismy do znajomych (mieszkaja w tym samym bloku co tesciowa wiec mielismy po drodze ) I Maja nie chciala isc do domu hahaha tak sie ladnie bawila z Nataszka wiec do domu dotarlismy na 20:30....ale bylo bardzo sympatycznie

a dzis ostatni dzien lenistwa (tesciowa na kawe ma przyjsc) bo jutro juz idziemy do pracy (tzn Tz do tej dodatkowej)

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 11:13   #4976
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
haha dzieki a zolwik........powiem Ci ze rewelacja!!! mloda odkad go ma zasypia sama w 1 minute!!! maks 10 minut zajmuje jej zasypianie co wczesniej trwalo nawet 1,5 godziny!!! tak wiec kocham go miloscia wielka
uuuuuuuu
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:14   #4977
Ana***
Zakorzenienie

Isabelle_ Obyś się nie zaraziła

malamaluczka87 Jej, zdrówka!

blonde_hair Ty mnie nie strasz... bo ja mam taki, że momentami się dusze... jak byliśmy wczoraj u teściów to więcej mnie nie było przy stole jak byłam, bo kasłałam tak, że nawet nie byłam w stanie zjeść

gochaa_p Fajne plany ja to mam takiego lenia. że... szkoda gadać.
Kogo powiadomisz o akcji?

Malensstfo ja też na pasterkę nie dotarłam, ale to raczej ze względu na kaszel ;/

---

U nas dzisiaj uroczyście, rodzice mają 25 rocznice ślubu, ale bez imprezy no i na mszy już byliśmy - byli bardzo zaskoczeni mąż niedawno dowiózł kwiaty i c.d. nastąpi

A w ogóle to nie wiem co ze sobą zrobić. Tu by człowiek już się za coś wziął, bo obowiązków ful, a tu się nie chce... może by jeszcze odpocząć no i tak leń kłóci się z rozsądkiem
Stary 2012-12-26, 13:40   #4978
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
gochaa_p .
Kogo powiadomisz o akcji?
no właśnie nie wiem, która chce? to poprosze o nr na priv, netu w komorce niestety nie mam bo to staroć straszny wiec fb i wizaz w szpitalu odpadaja
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 13:45   #4979
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Nowy świąteczny nabytek? Nie może się nacieszyć. Pamiętam jak to było, jak się bylo dzieckiem.

Ja też ciągle jakiś syrop, ale u lekarza nie byłam, bo co mi może dać na kaszel. To trzeba przemęczyć.

Normalnie lubię święta jeszcze bardziej.

A ja pojde do lekarza, wole osłuchac, bo az z klatki mi wszystko idzieNa mnie syropki nie dzialaja, szkoda czasu i męczenia sie , antybiotyk postawi szybciej na nogi

Cytat:
[

blonde_hair Ty mnie nie strasz... bo ja mam taki, że momentami się dusze... jak byliśmy wczoraj u teściów to więcej mnie nie było przy stole jak byłam, bo kasłałam tak, że nawet nie byłam w stanie zjeść
ja nie strasze
W ogole to panuje jakis wirus własnie, kaszel długo sie utrzymuje
Ja tez mam taki duszacy

Tz niedługo wraca z pracy, Seba spi a ja sie grzeje
Stary 2012-12-26, 13:51   #4980
kaska87
Zakorzenienie

My już bylismy u moich rodzicow na sniadaniu, teraz zjadlam obiad u tesciowej w ogole to mam od 3dni temperature, moj brat chory ehh

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości