|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1261 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Cytat:
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
nakupi³am sobie tylu kosmetyków, ¿e muszê zu¿ywaæ te starsze, ¿eby zrobiæ miejsce na nowe ja siê ¿egnam powoli dziewczêta, ju¿ my¶lê o tym, co jutro na³o¿ê na w³osy
|
|
#1263 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Edytowane przez usmiechnieteoczy Czas edycji: 2012-12-26 o 02:08 |
|
|
|
#1264 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() W³a¶nie próbujê teraz jednej Bioetici, najpierw przerazi³a mnie konsystencj± - co¶ jak wazelina , ale efekt jest w porz±dku![]() Cytat:
Cytat:
Nie my¶la³a¶ o z³uszczaniu skóry g³owy? Cytat:
![]() A na tym wyk³adzie by³am tylko na pierwszym, ola³am system :P Chocia¿ styl prowadzenia Pana Profesora mi odpowiada³ ![]() I napisa³am recenzjê Biokapu - bye bye beautiful, ze wzglêdu na cenê. Chocia¿... urodziny id± :P
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2012-12-26 o 10:01 |
||||
|
|
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Kurrrrr....de mam tyle koncowek rozdwojonych...a niedawno podconalam fuck
![]() Wczoraj uzylam odzywki Garniera, wlosy po niej mieciutkie i ten zapach Przynajmniej odkrylam ze jak nie myje sls em to skalp nie smierdzi! i prawie nie swedzi ![]() Szukam jakiejs maski nawilzajacej bez syylkonowej bo zadnej nawilzajacej nie mam hmmm...![]() Poters aloesowy ma silikon ?
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
Cytat:
?a ja dziaisj jak znalaz³am troche czasu po³ozylam juz rano arganka, bo dzis akurat siedze w domu i potrzymam go oko³o 10 h :P
|
|
#1268 | |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
![]() Cytat:
![]() Dziêkujê Ci Wczoraj u¿y³am jednak szamponu Dove rodzicielki. Mniej spl±ta³ w³osy, doda³ objêto¶ci, trochê niestety rozlu¼ni³ skrêt i mia³am delikatne falki, za to w ogóle nie spuszone. Dzi¶ w koñcu u¿yjê Gliss Kura
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Dziewczynyyy a ktora z masek Bingo bedzie najbardziej nawilzajaca ? Oprocz shea bo chciala bym cos innego sprobowac
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1271 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 696
|
A ja znowu przysz³am do Was odrobinkê ponarzekaæ. Moje ostatnie nawil¿anie i odstawienie protein niby pomog³o bo w³osy miêkkie i fajnie siê uk³adaj±, ale nadal ³ami± siê na potêgê
Chyba nic im nie pomo¿e. Marzy³y mi siê d³ugie a teraz nic z nich nie zostanie przez moj± g³upotê, bo chcia³am rude. Ehhh.... Na pewno koniec z farbowaniem na rudy. W³±czy³am te¿ do swojej pielêgnacji oleje na skalp, jak która¶ z Was radzi³a. Zalega na pó³ce Sesa to mo¿e na co¶ siê przyda . Nadal bêdê stara³a siê o nie dbaæ by uratowaæ to co zosta³o i stopniowo ¶cinaæ diabelstwo.Tylko teraz nie wiem co zrobiæ bo mam do wyboru: 1. Zaczekaæ a¿ pojawi± siê odrosty, i¶æ do fryzjerki, farbn±æ na kolor zbli¿ony do naturalnego i podci±æ. 2. Zaczekaæ a¿ pojawi± siê odrosty, na³o¿yæ samemu farbê zbli¿on± do naturalnego. 3. Zaczekaæ a¿ pojawi± siê odrosty i pacn±æ na ³epetynkê hennê (jaki¶ orzechowy br±z). Zostawiæ ich nie mogê bo nied³ugo muszê zabraæ siê za szukanie pracy i g³upio tak z odrostami na rozmowy chodziæ (swoj± drog± to my¶l o rozmowach mnie przera¿a). Przy pierwszym i drugim rozwi±zaniu bojê siê, ¿e ca³kiem je dobijê. W dodatku nie wiem czy mo¿na jako¶ pokryæ rudo¶æ. Przy trzecim... to nie mam pojêcia jaki kolor uzyskam a wiem z do¶wiadczenia, ¿e henny z moich w³osów nic nie ruszy. Przepraszam, ¿e Wam tak marudzê, ale nie wiem co z tym teraz zrobiæ. Liczê, ¿e mo¿e która¶ z Was pomo¿e mi zdecydowaæ co z tym zrobiæ . Chcia³am d³ugie i zdrowe a sama sobie strzeli³am w kolano tym farbowaniem
Edytowane przez maymay6 Czas edycji: 2012-12-26 o 10:40 |
|
|
|
#1272 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
no có¿, a ja chyba muszê siê wci±æ w koñcu do nauki... ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- naprawdê? mnie po 10 minutach parzy³o wszystko, mimo szybkiego opalania na naturalnym s³oñcu... ale by³am tylko z 3 razy w ¿yciu
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mo¿e jaka¶ konkretna farba Ci tak mocno szkodzi? Cytat:
A to w licealnych czasach by³o.Przegl±dam Bioetiki na allegro. Ale na razie siê wstrzymam, bo trochê podejrzewam t± maskê o zjedzenie mojej objêto¶ci. Test zrobiê jutro
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Hmm... ja do koñca roku (czyli mam jeszcze 5 dni
) muszê wys³aæ promotorowi temat moje pracy + plan + wstêp + wnioski (nie wiem jak mam wyci±gn±æ wnioski nie maj±c napisanej pracy ale ok) i nadal nie wiem o czym chcê napisaæ grrr
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
wkurza mnie ten nawa³ obowi±zków, bo nawet nie mogê psychicznie odpocz±æ przez te ¶wiêta, ca³y czas mam w g³owie my¶l, ¿e nie wyrobiê siê ze wszystkim na 'po ¶wiêtach'...
|
#1277 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Trzy ju¿ musia³am wycinaæ, a z badañ wynik³o, ¿e pojawi³ siê ma³y odczyn nowotworowy. Teraz pilnujê ka¿dego, który tylko zacznie rosn±æ albo boleæ...
|
||
|
|
|
#1278 | |||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
Mam uczulenie na mocne s³oñce i przed wyjazdami zagranicê musia³am i¶æ min. 2 razy na sztuczne s³onko. Mia³o mi niby pomóc, ale nic z tego nie wysz³o ![]() Cytat:
![]() Wiem, ¿e to nie to samo, ale w zale¿no¶ci od etapu na jakim jeste¶my w naszym ¿yciu, w taki sposób oceniamy pewne rzeczy. Tak wiêc...muszê znale¼æ jeszcze materia³y pomocnicze oraz rzeczy typu przemówienia, reklamy, itp. ![]() A na w³osach wczoraj mia³am macerat i Kallos Vanilla. Stwierdzi³am, ¿e ostatnio za ma³o olejowa³am i muszê siê za to porz±dnie wzi±æ, bo powsta³ lekki susz ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() Ja po 8 wymiêka³am...a jak zaczyna³o piec, to wychodzi³am i dopóki nie zesz³o, nie wraca³am
|
|||
|
|
|
#1279 |
|
Spaceroholiczka
|
CleoDuquesne - Te¿ mam susz... Nie pamiêtam kiedy ostatni raz olejowa³am w³osy
|
|
|
|
#1280 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
Potem olejowanie zamieni³o siê na maskowanie i dawno nie nak³ada³am niczego na d³ugo¶æ. Na skalp k³ad³am GP ostatnio, ale tak to dopiero wczoraj ten macerat. A w³osy suche, zw³aszcza po rozczesaniu (bez wygl±dam jak strach na wróble). Ale trzeba to zmieniæ. Nie mogê nagle obudziæ siê po zimie, za³o¿yæ top i zobaczyæ, ¿e mam na g³owie miot³ê
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Wtajemniczenie
|
Lo ho ho ale szalenstwo
![]() Ja mam duuuuuuuzo pieprzykow i boje sie opalac do tego bardzo slabo sie opalam Wlasnie mysle czy pojsc sobie z 1 raz przed sylwestrem na sztuczne slonko hmmm ![]() ![]() Przeszukuje odchlan ynternetu w poszukiwaniu jakiegos serum nawilzajacego...boshhhh nie ogarniam to oddaje wode to wiaze to z tym nie a tamto z tamtym tak
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze nie¼le..
![]() ja nigdy nie by³am XD Cytat:
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 945
|
Cytat:
![]() u mnie by siê tylko zmarnowa³a, a tak komu¶ pomaga ![]() mi ten zapach w sumie mocno nie przeszkadza³, ale nie chcia³am parafiny
|
|
|
|
|
#1285 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
![]() proszê mi tutaj bez gadania wys³aæ zaraz adres
|
|
#1286 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 696
|
Cytat:
Z podciêciem to nie wiem czy siê odwa¿ê. Dopiero pó³ roku temu by³y do pasa, teraz s± do zapiêcia stanika... jeszcze krócej to ciêzko bêdzie. Zw³aszcza, ¿e T¯ krótkich nie lubi :P |
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 945
|
|
|
|
|
#1288 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 805
|
Cytat:
Ale tak siê z³o¿y³o, ¿e mama kupi³a szampon dodaj±cy objêto¶ci - jest ¶wietny! Super pachnie i jako¶ tak fajnie dzia³a. A teraz koñczy mi siê od¿ywka z silikonem, wiêc pewnie w najbli¿szym czasie kupiê któr±¶ z tej serii.Cytat:
|
||
|
|
|
#1289 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Mo¿e dalszy krok czas podj±æ i kupiæ wreszcie nowy olej- winogronowy, mieszaæ z salicylem i spróbowaæ z³uszczaæ. Chocia¿ wstrzymujê siê, bo ju¿ staram siê ograniczyæ pielêgnacjê do minimum. Czyta³am sk³ad tego szamponu na blogu. Cudak z niego, sk³adowo. Zazdroszczê i sama go nigdy nie nabêdê. Nie za tak± kasê
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

? Warto siê skusiæ? Mi bardzo zale¿y na objêto¶ci, bo mam przyklap, wiêc szukam z³otego ¶rodka...

Chyba nic im nie pomo¿e. Marzy³y mi siê d³ugie a teraz nic z nich nie zostanie przez moj± g³upotê, bo chcia³am rude. Ehhh.... Na pewno koniec z farbowaniem na rudy. W³±czy³am te¿ do swojej pielêgnacji oleje na skalp, jak która¶ z Was radzi³a. Zalega na pó³ce Sesa to mo¿e na co¶ siê przyda

Trzy ju¿ musia³am wycinaæ, a z badañ wynik³o, ¿e pojawi³ siê ma³y odczyn nowotworowy. Teraz pilnujê ka¿dego, który tylko zacznie rosn±æ albo boleæ...