|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38289852]No muszę przyznać - brakowało mi tego odkąd 5 lat temu zmarła moja druga babcia...[/QUOTE]
Jeżeli ma się kogoś tak bliskiego, to potem tej osoby brakuje ![]() U mnie sytuacja jest nieco łatwiejsza - moi rodzice nie utrzymują kontaktu z nikim z rodziny... Więc ja to nawet nie wiem, co oznacza babcina miłość Wujków, ciocie to ja mam tylko na papierze Może dlatego mam nieco spaczony obraz rodziny.
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-12-26 o 13:19 |
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38289948]Jeżeli ma się kogoś tak bliskiego, to potem tej osoby brakuje
![]() U mnie sytuacja jest nieco łatwiejsza - moi rodzice nie utrzymują kontaktu z nikim z rodziny... Więc ja to nawet nie wiem, co oznacza babcina miłość Wujków, ciocie to ja mam tylko na papierze Może dlatego mam nieco spaczony obraz rodziny.[/QUOTE]To ja mam taką chrzestną... jest pewnie w księdze chrztów, ale rzeczywiście jej nie ma. Jednak ani trochę nad tym nie ubolewam. |
|
|
|
#2643 |
|
Konto usunięte
|
Z rodziną tak to już jest - zawsze się coś dzieje
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38290035]Z rodziną tak to już jest - zawsze się coś dzieje
[/QUOTE]Nie da się ze wszystkimi żyć w zgodzie, choćby nie wiem jak się chciało. A często jest tak, że relacje naszych rodziców z rodziną przechodzą na nas. |
|
|
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
Z chrzestną mam podobnie. Ostatnio na dłużej widziałam ją na mojej komunii... Mieszka za granicą, ale za to obok mnie mieszka jej siostra, którą kilka razy w roku odwiedza, a do mnie nawet nie wstąpi.
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Normalnie jestem mega najedzona W ogóle mam ochotę przytulić się do poduszki i zacząć mocno płakać.. mam pełno rzeczy do robienia przez święta, w ponad połowie jestem w lesie.. a uwaga, jutro przyjeżdża jutro do 2 pokojowego mieszkania, w którym są 4 osoby + pies...6 osób w tym 2 dzieci (chłopcy - jeden chodzi do II klasy podstawówki a drugi jest o 2 lata młodszy) Normalnie mam załamkę |
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mieszka jakieś 20km ode mnie, ale przez pewne sytuacje z przeszłości nie mam ochoty jej widzieć i na swój ewentualny ślub też jej raczej nie zaproszę.
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Mój chrzestny widział mnie ostatni raz na komunii mimo, ze teraz mieszkamy w jednym mieście nie mam żadnego kontaktu. Na ślubie zobaczę go (chyba) drugi raz i pewnie ostatni
Czasem nie to boli bo moja siostra ma naprawdę fajnych chrzestnych ale częściej mam to po prostu w nosie
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście chrzestny nadrabia, bo jest świetny.
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#2651 |
|
BAN stały
|
Ja mam identyczną sytuację. Mój chrzestny jest genialny, często go widuję i mam z nim świetny kontakt. Jak byłam mała to się ze mną bawił, potem zabierał mnie na wycieczki, a teraz po prostu dzwoni albo przyjeżdża. Za to moją chrzestną kojarzę, jak przez mgłę, bo widziałam ją 3 razy w życiu, a ma tę samą odległość do pokonania co mój chrzestny.
|
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z moimi chrzestnymi mam dobry kontakt
Chrzestny mieszka w tym mieście co ja, a chrzestna w Niemczech, ale to siostra mojej mamy i jak się nie widzimy to dzwonimy.
|
|
|
|
#2653 |
|
Rozeznanie
|
ja z chrzestnymi też mam nawet dobry kontakt. chrzestna jest przyjaciółką mamy więc widuję ją nawet często i mieszka w tym samym mieście, a chrzestny to mój wujek i widzimy się co parę miesięcy, a to świeta a to urodziny kogoś czy imieniny, ale mieszka w Świdniku 10-15 km od mojego miasta
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chrzestnego tylko trzy razy w życiu widziałam, bardzo słaby kontakt mamy. Z chrzestną lepiej, ale też już kilka lat nie widziałyśmy się mimo że mieszka w mieście obok. |
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już jest temat rodziny, to właśnie wróciłam od babci i dałabym wszystko żeby tylko częściej u niej bywać.
A druga mieszka ulicę dalej ode mnie, ale jej nie odwiedzam. Jak byłam mała, to nabawiłam się przez nią nerwicy, ja byłam zawsze najgorsza, wojny na świecie też są przecież przeze mnie.
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia.
.Ona potrafiła siąść przy mnie i zjeść moje słodycze, które mi rodzice wysyłali. Albo jak się zgubiła bateria od pilota, to nie mogłam wyjść z mieszkania, póki jej nie znalazłam. A czy to ja ją zgubiłam, czy ktoś inny, to już nie było ważne. Musiałam u niej mieszkać miesiąc przed rozpoczęciem wakacji, bo rodzice do niemiec wyjeżdżali.
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
heh u mnie szwagier jazdy daje
teraz taką odrypał, że wszyscy w szoku- ale oczywiście moja sis nie lepsza i zamiast mu nic nie mówić to mu powiedziała i teraz mu nic nie udowodnimy....nie chcę pisać o co chodzi bo to normalnie masakra jest i wstyd...ale moja sis wszystko zarypała w dniu dzisiejszym
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później nie chciałam jej odwiedzać, to po prostu opuszczałam ostatnie tygodnie szkoły. I teraz mam taką niechęć do niej.
|
|
|
#2662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdzielę, jak ja nie cierpię kolędników.... chodzą tacy, stoją pod drzwiami, walą w nie, grają i liczą, że ktoś im otworzy.... a tak w domu siedzieć.
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Ani trochę mnie to nie dziwi, kobieta sama na to "zapracowała". |
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście ona też się nie garnie do utrzymywania kontaktu ze mną, więc wszystko jest git.
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli w ogóle się z nią nie widujesz?
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam kiedy ją ostatnio widziałam, ale pewnie to przypadkiem było.
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej.
![]() Ogólnie mam lepszy kontakt z rodziną od strony mamy, mimo, że mieszkamy w innym mieście.:P
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest podobnie, jakoś bardziej jestem z rodziną mamy zżyta. Ale staram się odwiedzać dziadków-rodziców taty w miarę możliwości, wiem, że oni tego kontaktu z nami potrzebują.
|
|
|
|
#2670 |
|
Rozeznanie
|
u mnie na blogu w końcu pojawił się makijaż
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

Wujków, ciocie to ja mam tylko na papierze 

.
teraz taką odrypał, że wszyscy w szoku- ale oczywiście moja sis nie lepsza i zamiast mu nic nie mówić to mu powiedziała i teraz mu nic nie udowodnimy....