|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Jak byłam muodsza to jadłam za dwóch a byłam jak szczapa a teraz jem za połowę a gruba się robię
![]() Już po Świętach ![]() Jak spędziliście Święta?
|
#2642 |
|
grozi wypollizowaniem
|
helou...macham znad konca swiat pod znakiem powikłan po wyrywaniu zemba
![]() tony paracetamolu, antybiotyku i zera alkoholu
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
ja bez żadnych spinek, zmęczenia sprzątaniem i gotowaniem , na luzie, głównie przy stole
przyznam że było bardzo miło, lepiej niż się spodziewałam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2644 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() I co któryś dzień ogłaszam, że mam w dupie i wychodzę o 17...
|
|
#2645 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
to całkiem tak jak moj Mlody..., je jak smok a i tak nic z przytycia porządnego ... Daj znać, jak kociak. Cytat:
To idż jutro do lekarza jakiegoś i weż sie rozchoruj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znaczy,że jest jeszcze szansa dla Młodego, ucieszy się ![]() Cytat:
![]() ![]() Kużwa, starch mnie zaczyna oblatywać
|
|||||
|
|
|
#2646 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I wychodzisz?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2647 |
|
To ja :)
|
Tak
![]() A potem, przez kolejne dni znów mnie jakoś pod włos biorą i siedzę...
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
O! Ciekawe
tak lubię szoping![]() Cytat:
i wyszła lekka masakra Kiretaż mnie to nie czeka,lecz mam problem z krwawiącymi dziąsłami Do perio idę 8-go stycznia na podcięcie czegoś tam w szczęce+ściąganie kamienia(jakiś program mega czyszczenie?)![]() Dlaczego zły pomysł ![]() ![]() Nie luzujesz się przy ginie? ![]() Cytat:
Tony ketonalu i nic i później Poltram Retard 0,1 i też średnio dawało radę...Dopiero płukanie+łyżeczkowanie zębodołu dało radę Tylko mega bolesne jest![]() ![]() ------------------ W sprawie pracy ![]() To grafik mam taki 24,26,28,30,31 mam nocki wypas c'nie Który uprawiał seks z szyba i szufladą do kasy nocnej i wydawał dziwne dźwięki i przybierał dziwne wyrazy twarzy robiąc to....
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#2649 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ad.2 trzeba było nagrać tel i wstawić na youtube
|
|
#2650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
choć nie wiem jak mają faceci. A jak tam palenie niby fajki?Do Baru wrzucić
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet nie myslę odkąd to palę o normalnych papierochach. Nawet przy alkoholu ![]() I wcale sie tego więcej niż zwyklego nie pali. I tytonie są świetne. Bananowy
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zaraz sobie kupię paletkę Sleek'a.
Ma ktoraś z Was Bad Girl ? http://allegro.pl/sleek-bad-girl-pal...877953057.html Fajna na żywo? |
|
|
|
#2654 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chociaż w zasadzie używam niemal wyłącznie tych dwóch szarych
|
|
|
|
|
#2655 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
mnie się podoba ta: http://allegro.pl/sleek-makeup-palet...877960514.html
|
|
#2656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlaśnie nie drogie ![]() Papierosy szt dwie w zestawie są chyba zawsze sprzedawane, do tego ładowarka plus jakiś tam zestawowy tytoń. Za 100 zl kupisz już porządny zestaw ( chociaż Młody twierdzi że to wszystko chińska robota) więc nie ma co sie szarpać na jakiś drogi tylko taki średnio przeciętny. I to w sumie najdroższe z całej zabawy. Tytonie na All kupisz już 15 ml za ok 10 zl. Jak ja palilam dziennie pakę, czasem połtorej, to teraz wypalam ok 2 ml płynu, czasem ciut mniej - ciut więcej.. Czyli na tydzień ok 15- 20 zl. Jak kupujesz wiekszą pojemność liquida czy z kimś na poł wychodzi jeszcze taniej, maluchy sa najdroższe. Atomizer czy ustnik jak sie spsuje to to już są grosze, 10 - 15 zl, ustnik z 5. Na jednym atomizerze mozna palić bardzo dlugo, na ustniku tak samo. No ale wiadomo,że czasem może sie zepsuć jak wszystko. Tanio wychodzi ![]() A..i smaki można dowolnie mieszać ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
No wlaśnie te szare mnie najbardziej się widzą. I jeszcze granaty ![]() Cytat:
Tylko w brązach i podobnych odcieniach, robią mi sie oczy krolika ![]() Mogli by taką z ladnymi zieleniami wymyśleć jeszcze... |
|||
|
|
|
#2657 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2658 |
|
Piers do przodu
|
|
#2659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio maluję oko na róźowo i zbieram komplementy Cytat:
![]() może se kupię? bo fajki rujnują mi budżet domowy bry wieczór ale mam dziś leniwy dzień
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2661 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() wreszcie jutro cywilizacja Cytat:
![]() Cytat:
o! przyłączam się do pytania. i czy aby dobrze napigmentowane? tylko takie palety chyba nie dla mnie, bo i tak zawsze będę używać 2-3 ulubionych a! od jutra w S. ma być -30% ale tylko na kolorówkę
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2012-12-26 o 19:19 |
||
|
|
|
#2662 |
|
BAN stały
|
nie no, nie surowym
taka wersja spolszczona ale smakowała jak normalne maki, więc stwierdziłam, że to chyba głównie wodorosty odpowiadają za ten specyficzny smak. filet z kurczaka, ryż do sushi wymieszany z rozdrobnionymi brokułami, wszystko zawinięte w wodorosty nori + sos sojowy. warto coś kupić? z sephorowej kolorówki to chyba Benefit najciekawszy... |
|
|
|
#2663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o! bronzer jakiś mi się mzrzy i może rozświetlacz Cytat:
|
|
|
#2664 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ufff, jakoś przeżyłam święta
w sumie nie było najgorzej bo postanowiłam sobie, że nic negatywnego nie zarejestruję, będę głucha i ślepa, i tak bym sytuacji nie zmieniła a sobie stresu oszczędzę, nawet dało radęCytat:
ja się zawsze o kotę martwię na zapas ale już w domu, kota w jednym kawałku ![]() Cytat:
zresztą jak dziś przyjechałam to od wczoraj też była kuweta czysta, średnio mi się taka sytuacja podoba ![]() co do Dachówki, to ciepło w sumie jest, poza chwilami mrozu... a czemu nie chciał jej przywieźć? Cytat:
![]() Cytat:
z tego co piszesz wychodzi niestety, że pozwoliłaś sobie wejść na głowę...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja palę ok 6 papierosów dziennie, czyli nie tak źle ale jak słyszę jak nietopsz rzęzi to się zastanawiam nad zakończeniem tylko że ja lubię palić ![]() Z bazą pod wszystkie są trwałe ![]() Macaj i daj znać Cytat:
czyli nie ma co się martwić na zapas
|
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
łapię |
||
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rwać przed swiętami taki wniosek ja miałam pod ręka kilka tel do całodobowych pogot stomat - neistety za tydzień mogą sie przydać
|
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa właśnie - w kwestii promocji w Sephorze na kolorówkę - macie jakieś typy, na co się można ewentualnie skusić? Coś polecacie? Na co warto zwrócić uwagę?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2670 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

Do boju 
", no ale jak z bliska Go zobaczyłam to okazało się, że jest trochę lepiej jednak i jeszcze Mu do anoreksji trochę brakuje
Koleżanka przedłużyła zwolnienie, a szefowa zapowiedziała, że "siedzimy do oporu", z tym, że ona nie, bo też wzięła wolne. Czyli zostałam sama. Tylko w Sylwestra ma już być. Ale tu też niespodzianka, wszyscy pracują do 13,a ja mam zostać do 17, bo "no ktoś musi to wszystko ogarnąć"... Już się k... zaczęło... Jeden dzień miałam wolny, wigilię... Wiecie, że jeszcze NIGDY nie miałam w tej firmie wolnego między świętami i w Sylwestra? A ładnych parę lat w niej pracuję...

i być pod regularną kontrolą periodontologa ... bo na zewnątrz dalej bez większych braków
mnie to nie czeka,lecz mam problem z krwawiącymi dziąsłami
Do perio idę 8-go stycznia na podcięcie czegoś tam w szczęce+ściąganie kamienia(jakiś program mega czyszczenie?)

Genialne. Jadłabym i jadła, ale już nie mogęęęę 
w sumie nie było najgorzej bo postanowiłam sobie, że nic negatywnego nie zarejestruję, będę głucha i ślepa, i tak bym sytuacji nie zmieniła a sobie stresu oszczędzę, nawet dało radę
czyli nie ma co się martwić na zapas