|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
Dziewczyny! Czy któraś z Was albo Waszych znajomych nie robiła sobie tatuażu w Krakowie i nie mogłaby polecić jakiegoś studia?
|
|
#2702 |
|
zawsze mam racje
|
Gorzej, że czasami i po paru latach się człowiekowi takie oczekiwania i wyobrażenia przypomną :P
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Kacysko
To tak jak ja |
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem "wypadkiem" przy pracy
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o grzywkę, to widziałam na facebooku i byłam na nie, wydawała mi się ta rzywka taka nijaka i rzadka, a do tego nie pasująca do Ciebie, a teraz zajrzałam do Ciebie na bloga i na tych zdjęciach wyglądasz tak świeżo i dziewczęco, że jestem na tak. To pierwsze zdjecie jest naprawdę wspaniałe. Pasuje Ci taki kolor pomadki. Co to jest za pomadka/błyszczyk? edit: doczytałam, to nie boli :P
|
|
#2706 |
|
Life is a drink ...
|
ja to już w ogóle jestem wypadkiem XDDDDDDDDDDD
tak w ogole to dawno mnie nie było, że nawet nie będę nadrabiać tego co tutaj sie działo.
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomadka to Lime Crime Opaque Lipstick w odcieniu Coquette
|
|
#2709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj tylko zaproponowałam jej otwarcie TŻowi to usłyszałam, że absolutnie nie, bo po pierwsze nie jest jeszcze całkiem pełna (no brakuje z 2,3 cm ), po drugie nie ma jeszcze nowego roku, a po trzecie nie wiemy na co to wydać - co najmniej jakby tam tysiące były![]() Jakieś choróbsko mnie bierze Smarkam, kicham i boli mnie gardło![]() Zaraz przygotuję sobie miksturę z mleka, czosnku, masła i miodu...MNIAM
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Moi właśnie odpuścili, na 8,5
|
#2713 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też nie lubię przebywać sam na sam z ludźmi w sędziwym wieku, bo nigdy nie wiem, czy nie mają problemów z pamięcią i mogą we mnie dostrzec znienawidzoną sąsiadkę z młodości. Kiedyś mnie jedna pani goniła, bo kojarzyłam się jej z jakąś Anią, z którą pracowała, a która zrobiła jej jakieś świństwo. |
|
|
|
|
#2714 |
|
Konto usunięte
|
Czyżbyś spodziewała się rodzeństwa czy źle zrozumiałam?
![]() Zyskowa, wiem, to najsłodszy 6latek pod słońcem Nawet mi jeszcze nie zabrał tego pisaka! ![]() Wróciłam od babci TŻa, nażarta do granic możliwości, ale ona tak bosko gotuje i piecze! Jeszcze mnie teściowa rozpiła i we dwie rozpracowałyśmy całą butelkę wina
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38295052]Czyżbyś spodziewała się rodzeństwa czy źle zrozumiałam?
![]() [/QUOTE] Broń Boże, nie! Źle zrozumiałaś, ja się urodziłam 9 lat po moim bracie :P
|
#2716 | |
|
Konto usunięte
|
Co do dziadków - nie mam babć, ale mam dwóch dziadków. Jeden mieszka z nami i jest okropnym wrednym pasożytem i nikt chyba już nie żywi do niego jakichkolwiek cieplejszych uczuć
Drugi też mieszka w Toruniu, ale sam aktualnie i średnio sobie radzi odkąd babcia zmarła, momentami przypomina wręcz menela spod sklepu, bo ciuchów sobie nie wypierze, umyje się raz na tydzień, lubi sobie chlapnąć... Oczywiście jesteśmy z nim ile się da, czasem siostra się do niego wprowadza na jakiś czas, ale nie da się go upilnować 24/7 ![]() A o moim rodzeństwie już słyszałyście sporo Jestem najstarsza, mam dwie siostry - 18 i 14 lat i braciszka, niecałe 6 lat ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie 10 lat dzieli od jednej siostry, od drugiej 15 i od brata 14
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
No to między mną a najmłodszym bratem jest różnica 21 lat, kto przebije?
A TŻ ma starszą siostrę, która jest w wieku mojej mamy.
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() byłam u rodziny, nawet spoko było, tylko zaczęli gadać o związkach, ślubach,zaręczynach , bo dwie chrześnice mojego taty zaręczyły się a ja jeszcze nie mimo, że starsza od tych pannic jestem prawie 27 na karku mam i nie planuje ślubu....Jestem jedynaczką i nie wiem jak to jest mieć rodzeństwo. Mój sąsiad 13 lat był jedynakiem teraz ma siostrzyczkę 2,5 letnią A moi chrzestni do 18 roku życia odwiedzali dość często, teraz zostali dziadkami i w ogóle już nie interesują ich inni ludzie tylko ich córa i wnusia ewentualnie synalek , którego uważają za grzecznego a na fejsie mnóstwo zdjęć z mega zakrapianych imprez i jeszcze mnie pouczają kiedy ślub. Co oni wszyscy sie uwzięli ;/ w końcu będzie tak , że pójdę do zakonu !
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam młodszą o 6 lat siostrę
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, ja skończyłam 24 i też mi gadają o ślubie :P
|
#2722 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, czy w każdej aptece kupię wosk na dziąsła/zęby, jak stosują osoby noszące aparat ortodontyczny? Tak sobie poharatałam język od spodu od jednego zęba, że zdycham, boli nieziemsko i ciągle go uszkadzam o tego zęba... A tak, bym zakleiła dziada i miała spokój...
|
#2724 |
|
zawsze mam racje
|
U mnie nuda, bo między mną a bratem są 2 lata różnicy tylko.
Ale z drugiej strony, malutkie dziecko i ciąża do tego następna
|
#2725 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Blog zapowiada się fajnie, ale wypadałoby coś napisać o sobie, o planach co do bloga, przywitać się, a nie wklejać samego linka
|
|
|
|
|
#2727 | ||
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38287789]
The Walking Dead, uwielbiam! Czekam na nowe odcinki ![]() Wiesz Kasiu, nie chodzi mi o sam fakt tego, jaki staje się związek po długim czasie - ja nawet lubię takie spokojne, niemal małżeńskie, otwarte na wszystko relacje... Ale jeżeli ktoś nie ma w charakterze chęci wyjścia z domu i zrobienia czegoś od czasu do czasu to nieważne, czy związek młody czy starszy - tak będzie cały czas Nie znudziło mi się bycie razem, po prostu pewne cechy charakteru i sposób zachowania zaczynają mi przeszkadzać. No to Ty Kasiu sobie poradzisz Ja wszelką wiedzę, szczególnie z zakresów elektronicznych i technologicznych, mam jedynie teoretyczną Sporo wiem, ale sama się nie wezmę za naprawę hmmmm... Dlatego bardzo imponują mi tacy zaradni mężczyźni, nie mówię od razu o tym, żeby dom wybudował od fundamentów, ale żeby chociaż coś potrafił Mój tata jest taką złotą rączką ![]() A z rodziną poruszającą niewygodne tematy współczuję Ale niestety rodzinne zjazdy tak mają... Podejmiesz taką decyzję, kiedy sama będziesz na to gotowa (i o ile będziesz gotowa) [/QUOTE] dlatego ja tak ogólnie się odnosiłam mój tato też jest złotą rączką, jest genialny, ale już przywykłam do myśli, że mój mąż może telewizora nie rozłoży i nie złoży ponownie, ale ma inne zalety ) tematy z rodziną - wiecie jak to jest, co tu dużo mowić, nie ma slubu gadają o ślubie, nie ma dzieci gadają o dzieciach a jeszcze nie tak dawno nas uczyli, że dzieci to bociany przynoszą heheCytat:
ja chyba jestem jakaś dziwna, że nie potrzebuję mieszanki Banderasa, Schwarzennegera, Norrisa i McGyvera Cytat:
|
||
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tata też potrafi wszystko w zasadzie naprawić
dzisiaj przed wyjazdem samym zamek w drzwiach się zaciął ;/ chwila moment i tata naprawił sama to bym pewnie nowy chciała wstawiać xDA do mnie Trust Twoja grzywka nie przemawiała w ogóle od samego początku, ale teraz jak zobaczyłam, to myślę, że jest ok
|
|
|
|
#2730 | ||
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

11.10.2014
Nawet Maxi mi walnęła komplement i stwierdziła, że chyba też sobie zrobi grzywkę 

ja ma taką puszką dopiero napełniona w połowie, ale wszystko ponad 1zł
Smarkam, kicham i boli mnie gardło

prawie 27 na karku mam i nie planuje ślubu....