|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
Ktoś musi...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Też mi się nie chciało... Jestem jakimś ewenementem, bo się nie obżarłam. Wczoraj pół dnia miałam mdłości, a dzisiaj 3/4 dnia mnie nie było w domu i około 17 jadłam obiad... ze słodyczy to zjadłam ze dwa pierniczki i dwa cukierki. heh. święta...
|
|
#2732 |
|
Wolę prosto!
|
Witam się i ja po świątecznym obżarstwie
![]() Święta minęły dość spokojnie, choć do beztroskiej atmosfery z poprzednich lat to im jednak daleko Dzisiaj za to byłam u Tża, bardzo miło spędziłam czas Jutro do przyjaciółki się wybieram, w sobotę na mini blogerskie spotkanie (m.in. z Inez82 bo jest z mojego miasta i przyjechała na święta), sylwester się spokojny szykuje, bo u Tża z jego rodzicami i tvp2 :PNie dam rady się cofać tych kilka stron, ale widzę, że ostatnio tematy rodzinne na tapecie są. Ja mam siostrę młodszą o 5 lat, kiedyś strasznie darłyśmy koty, niedawno dopiero się jakoś zaczęłyśmy dogadywać, ale ona jest tak diametralnie różna ode mnie, że aż dziw, że ta sama krew w nas płynie :P Ja zawsze się dobrze uczyłam, słuchałam rodziców, nawet jak byłam już pełnoletnia to głupio mi było po nocy z imprezy wracać, a ona trochę po najniższej linii oporu idzie, uczyć się nie lubi, poszła do naprawdę średniego technikum (nie mam absolutnie nic przeciwko technikum, ale to jest naprawdę nieszczególne), rodziców nie słucha w ogóle, nie idzie jej niczego zabronić, do domu sobie wraca tak średnio koło północy, bo i czemu by nie...Martwi mnie to trochę, bo widzę, że jej zachowanie do niczego dobrego nie prowadzi. Moja rodzinka w ogóle dość pokręcona jest, z dziadkami ze strony taty mam super kontakt, z taty siostrą (moja chrzestna) również. Rodzice mojej mamy są rozwiedzeni już dłuuugo, z dziadkiem kontaktu nie mam od lat, z babcią niedawno przestałam rozmawiać bo jej życiowe filozofie i strasznie roszczeniowa postawa wobec mnie zaczęły mnie wkurzać (tak w skrócie - ona jest najbardziej chora na świecie, mimo, że ledwo 60 lat ma na karku, żadnych większych problemów ze zdrowiem, ale lubi sobie ponarzekać; mnie jak coś kupiła to najlepiej żeby jej gołębia wysłać z podziękowaniami, całej rodzinie musi się nagadać ileż to ona niby dla nas nie robi). Z rodzicami też mam wesoło, pisałam Wam o tej sytuacji z podżyrowaniem przez moją mamę kredytu na 120 tysięcy, dalej były jeszcze gorsze historie, w każdym razie z mamą praktycznie nie rozmawiam, mimo, że mieszkamy pod tym samym dachem. Za to z tatą mam mega kontakt
|
|
|
|
#2733 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też, bo tak jak pisałam zanim zaczęliśmy być razem, znaliśmy się lata, dlatego napisałam "wydaje mi się"
![]() EDIT: Choć czymś tam mnie i tak fascynuje ;P Edytowane przez _Kajka_ Czas edycji: 2012-12-26 o 21:27 |
|
|
|
#2734 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38295571]Hej!
Blog zapowiada się fajnie, ale wypadałoby coś napisać o sobie, o planach co do bloga, przywitać się, a nie wklejać samego linka [/QUOTE]Nie chciałam wam psuć rozmowy wyskakując jak filip z konopii :< Mam słabość do kolorówki i cukierniczych zapachów... oprócz tego zwracam uwagę na składy i staram się pod tym kątem kupować, przynajmniej kremy do twarzy i balsamy, bo mam dość wrażliwa skórę. Nie wiem jeszcze czy będę na tyle odważna by wrzucać makijaże, ale pazurki na pewno w mojej kosmetykowej miłości o podium biją się róże, błyszczyki i lakiery i mam głupią słabość do limitowanek essence-specjalnie nie chodzę do natury... ogólnie potrzebuje wymówki do kupowania dalej
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie mnie rozwalają... dalsza kuzynka napisała do mnie tylko po to, żeby się pochwalić, że się zareczyła
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to mam ją chyba dzisiaj, ale słodyczy się objadłam (u babci byłam) to pewnie niedługo będzie sporo niespodzianek na twarzy a u babci dzisiaj normalnie szał - 4 małych chłopców, wiek 1-5 lat głowa normalnie już mi pęka od tych krzyków i pisków a wszyscy się pytają dlaczego na dzidziusia się nie decyduję... to chyba nie dla mnie ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38287805] O, jeszcze warto poruszyć temat prezentów Moja siostra jest mistrzynią nietrafionych prezentów... W każde święta mam tak okropne poczucie źle wydanych pieniędzy... Naprawdę moja siostra kompletnie nie ma gustu i wszystko, co od niej dostaję, leży w kącie nieużywane... I mimo moich próśb, żeby pod żadnym pozorem nie kupować mi ubrać, robi to za każdym razem... W tym roku również dostałam kolejny brzydki sweterek (na co dzień ubieram się tylko w kolorach "niewidzialnych" - żeby zaszyć się w kącie i nie zwracać na siebie uwagi : czarny, brązowy, beżowy, szary.... A sweterek jest biały z takim jaskrawoturkusowym bolerkiem, od razu widać że z targu ) no i podkład Rimmel w takim kolorze, jakbym miała roczny karnet na solarium Mamie też kupuje zawsze takie ciemne podkłady i obie wyglądają zawsze koszmarnie Mnie się zawsze czepia co ja taka blada jestem... taki mam kolor skóry i koniec kropka, to nie znaczy że mam sobie nutellę na twarz kłaść.Szkoda mi tych pieniędzy wyrzuconych w błoto..[/QUOTE] u mnie babcia kiedyś była w tym mistrzynią, ale odkąd z siostrą troszkę podrosłyśmy i same zaczęłyśmy decydować w co się ubierać, to woli dać nam pieniądze na prezent, żebyśmy same coś kupiły a ona dokłada jakieś słodycze Cytat:
między mną a siostrą jest tylko 4 lata różnicy, ja jestem starsza
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Święta, święta i po świętach.
Chyba czas na negatywnego posta
|
|
|
|
#2738 |
|
Raczkowanie
|
hmmm ja się wczoraj dowiedziałam ze moja kuzynka jest w ciąży <planowanej> z narzeczonym z którym jest od sierpnia 2012
potrafi zmotywować chłopa do działania
|
|
|
|
#2739 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dziś w końcu zobaczyłam bliźniaczki szwagrowej
No przeurocze kruszynki są Jutro już może wyjmą je z inkubatorów, nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#2740 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mi się marzy róża na prawej łopatce![]() To pewnie przez to, że jesteś taka zaganiana. Krążysz między pracą a domem. Na dodatek nie ma śniegu. Patrząc za okno, można odnieść wrażenie, że mamy marzec i obchodzimy Wielkanoc... |
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie. To, że nie ma śniegu tez robi swoje....
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj było 10 stopni na plusie.
A ja się przeziębiłam.
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dałam w końcu tego posta o nieudanej współpracy czyli jak zarobić na blogerkach
może to będzie przestroga dla innych. Może będzie afera , nie wiem. Zobaczymy...
|
|
|
|
#2744 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ogóle spóźniłaś się nieco - dwa tygodnie temu organizowałam spotkanie toruńskich blogerek, mogłabyś poznać, jakie z nas potwory
|
|
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Taki wiek najfajniejszy. |
||
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nos mam zatkany i co chwilę mam napady kichania. Do tego gardło zaczyna boleć.
|
|
|
#2748 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
polly radzę od razu interweniować i jakiś czosnek+cytryna+miód mieszanka, ewentualnie na ból gardła dobry jest imbir z miodem albo herbata z imbirem, ja piję nieraz taki mielony
|
|
|
|
#2750 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Każdy wie, że zaręczyny oznaczają pierścionek. A z pierścionkami nie ma żartów ![]()
|
|
#2751 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Noo, a nuż dostała kastet?
|
#2752 |
|
Klientka w krawacie
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz, kuzynka Tżta jest lepsza- ona już opowiada jak jej ślub będzie wyglądał, że dziecko urodzi na wiosnę itp a chłopak jeszcze się jej nie oświadczył (chociaz pierścionek już chyba z 2 lata ma) i powiedział, że ma sobie z głowy takie rzeczy wybić póki co
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
NicRu
Szlag...mam zacząć się jej bać? |
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze zrobiłaś, jeszcze przydałoby się to gdzieś wrzucić na strony zajmujące się piętnowaniem wykorzystywania pracowników i może strony o tłumaczeniach.
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38296175]Blogowanie Ci w odwyku nie pomoże, wiem po sobie
![]() W ogóle spóźniłaś się nieco - dwa tygodnie temu organizowałam spotkanie toruńskich blogerek, mogłabyś poznać, jakie z nas potwory [/QUOTE]Zaraz potwory Kurcze no szkoda... ale może jeszcze jakieś będzie, np za rok Zresztą teraz to ja pomieszkuję w Krakowie <nieaktualizowany profil >, więc przynajmniej nie bede wam kosmetykow z limitowanek krasc
|
|
|
|
#2759 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Dla nich nie jest ważne z kim się zamierzają związać. Nieeeee. Kolor wstążek, liczba pięter na torcie, smak lukru są znacznie ważniejsze.
|
|
#2760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i jej mama kiedyś mojego Tżta nawracała- że my tyle lat, że on zgłupiał bo przecież najwyższa pora się zaręczyć bo ja na pierścionek czekam i pewnie niedługo go w tyłek kopne skoro mi go nie kupuje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

w mojej kosmetykowej miłości o podium biją się róże, błyszczyki i lakiery
11.10.2014

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)