|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Syn, a właściwie Szysz, marnotrawny wraca (kolejny) raz. Choć chyba tym razem nie obejdzie się bez wkupnych. Nie mniej posypuję swoją łepetynę popiołem a w ramach pokuty przebrnąłem przez połowę tegoż oto nowego wątku. Zacznę jednak od najważniejszego:
Spóźnione acz szczere i serdeczne życzenia świąteczne życzę ja, czyli Szysz Ślicznie dziękuję za życzenia które się tu pojawiły. A ja dostałem odżywkę do pazurków, fajny krem do rąk i oliwkę do skórek... Tak powinno brzmieć zapewne idealne sprawozdanie z dostanych prezentów z mojej strony Ale nic z tych rzeczy, bo moje prezenty były raczej nudne (przynajmniej mogą się takie wydawać). Ale sam jestem z nich zadowolony Ciężko się Was nadrabia... masakrycznie wręcz takie ilości xD Ale jakoś się udało Do wszystkich chorych - zdrowiejcie szybko moje drogie wszak sylwester za pasem a nie przystoi być zakatarzonym na taką okazję
|
|
#873 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
suuuuper! lakiery niesamowite, a i prezent zrobiony specjalnie, no no... rewelacja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w sensie że najedzona/podpita/zmęczona? ja właśnie popiłam, miałam gości - mojego Ukochanego i kuzyna z żoną, oj... dwie połówki poszły, ale nadal się trzymam lakier mega oj podoba Cytat:
|
||||||
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że humorek dopisuje
|
|
|
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
smoo, tak, to ja
Poprzednio mi się udawało bez "ponownych wkupnych". Zobaczymy jak to będzie tym razem ;D
|
|
#876 | ||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
dziękuję Dobrze,że tyle przykrości spotkało mnie w tym roku a nie na początku nowego ![]() I to jak.. i strasznie wnerwiająca ![]() Cytat:
No katar jeszcze mnie lekko trzyma, a to już 2 tygodnie ! masakra to jakaś. Może wypróbuję, bo musze doleczyć i nos i uszy... ehh... wszystko na raz ![]() Dziękuje oj nie taka długa, ale nawet znośna ![]() dzięki |
||
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
jak to po paru drinkach
z nimi widuję się raz na rok, może dwa, więc nno.. czuję się usprawiedliwiona ![]() Cytat:
![]() trzeba uważać, z uchem nie ma żartów, niestety. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#878 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
mój tata miał, lato, jesień, zima... bez względu na wszystko, tylko zawiało a on problemy z uchem
a to podobnie z anginami, jak nie doleczysz tak męczy i męczy.. |
|
|
|
#880 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
Bo to cholerstwo ma to do siebie, że lubi powracać. Będę teraz nosiła watę w uszach i czapkę i powoli dojdę do siebie jutro idę się zapisać do lekarza.. pewnie da mi antybiotyki i jakieś krople
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam jutro iść bo znowu gardło czuję, ale jak pomyślę o kolejkach bo to po weekendzie i po świętach to aż mnie nosi i w ogóle mam wrażenie że mi się łopatki z pazurków robią |
|
|
|
|
#882 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
tak to jest z lekarzami..idź, idź też mam czasem takie wrażenie, dlatego mam migdałki
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pójdę może w piątek ![]() kurczaczki, pokażę jutro, będę mani zmieniać i ocenicie..
|
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry w ten piekny nieswiateczny dzien
Plecy juz w miare ok, wczoraj juz moglam w miare normalnie chodzic, jeszcze schylanie mi nie wychodzi
Edytowane przez cooone Czas edycji: 2012-12-27 o 06:53 |
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo dzien dobry
wreszcie w pracy ile mozna jesc a du.pa nie maleje ale tak naprawde to powiem Wam, ze sie ciesze, ze juz nie trzeba przy stole siedziec i sztucznie sie usmiechac co do niektorych aaa dzis ide do biedronki po lakiery niestety moj mikolaj nie przyniosl mi nic ciekawego, ba nawet o moja linie nie zadbal I dziekuje Wszystkim za zyczenia swiateczne
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Rózgi dostały? ![]() Idę sprawdzić ile mam do nadrobienia |
|
|
|
#887 | |||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokładnie ![]() Mruuuuuu Na razie tylko1 nie jest dziewicą. Drobinkowa żelkowa czerwień. Malowana na wariata we wtorek ![]() DSCF6974.jpg Cytat:
Cytat:
Muszą być wkupne! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- No co Ty. Ja grzeczna byłam.
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-12-27 o 09:14 |
|||||||
|
|
|
#888 |
|
Spaceroholiczka
|
ameljja - myślałam, że odciągniesz mnie od jego zakupu, a nie jeszcze bardziej zachęcisz
Śniegowa - lakiery są fantastyczne! I miseczka bardzo mi się podoba. O mani chyba nie muszę wspominać, że jak zawsze mnie zachwyca? Kolor jest taki uroczy. vivinn - jakoś nie przepadam za błyskotkami, ale u Ciebie mi się spodobały. bopp - bardzo Ci dziękuję! |
|
|
|
#889 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Słooodkie
Też miałam renifery ![]() I siostra tez chciała bo jej się strasznie podobały... I kuzynka też Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Fenomenalne zdjęcie! Czapa i rękawiczki Cytat:
|
|||||
|
|
|
#890 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#891 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Dzięki ![]() Przykre to strasznie ![]() Karolu, nie pamiętam, na kiedy przestawiłaś święto. Na teraz? |
|
|
|
|
#892 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Karola a rozgi byly oj byly
ja bylam tydzien przed swietami na pogrzebie o to byl bol, a w Wigilie to juz bol potrojny przykro strasznie jak takie sytacje w swiatecznym czasie przychodzaSniegusku ja 24 mialam wolny, a teraz to sie nie oplaca, bo tylko dwa dni do pracy, potem znow wolne i jeden dzien do pracy, potem znow wolne,a w nowym roku bardziej sie mi przyda urlop a pazurki sliczne, ladny kolor tego lakieru
|
#895 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Oby do wiosny
|
I wygodna aplikacja dziekiCytat:
Jasne Ja chciałam odpocząć troszkę.Dzięki |
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
O matko! Zapomniałam, że dla mnie malujecie
![]() Przez te Święta się zakręciłam Mrrrruuu. jaka kolorowa kolekcja Piekne. I pewnie pyyyszne ![]() Coś mię posty ucięło ![]() Viv- piekne niebieskie z brokatem ![]() Idealne Kawo- świąteczne cudne W dłuższej wersji też były super I golasy U mnie był barszcz grzybowy (który jadam dopiero od 2 lat, bo jakoś wcześniej mi nie smakował. nie przepadam za grzybami. Wyjątek- pierogi ) i barszcz czerwony z uszkami (nie jadam. nie lubię barszczu czerwonego). Generalnie to mało wigilijnych potraw jadam. karpia nie jem, bo tłusty i ości. Kupuję dodatkowo filety z siakiejś innej ryby i smażę, żebym miała co jeść No i rybę po grecku Śledzi nie lubię, żadnych :/W galarecie też nic nie jadam :/ Kompot z suszu strasznie mi wędzonką zajeżdża, też nie piję Nadrabiam pierogami i łazankami
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-12-27 o 10:17 |
|
|
|
#898 |
|
Konto usunięte
|
Hej,humor do czterech liter.Miłego dnia.
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Jak Królowa Śniegu Ooo jaki bałwanek Świetne! 26 strona... Prawie kończę
|
|
|
|
|
#900 |
|
Kawoholiczka
|
Dzień dobry
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

Ślicznie dziękuję za życzenia które się tu pojawiły.
Do wszystkich chorych - zdrowiejcie szybko moje drogie wszak sylwester za pasem a nie przystoi być zakatarzonym na taką okazję 
jestem po długim przeziębieniu ze strasznie zapchanym nosem i zatokami czyli kosmos.. mijają 2 tygodnie a ja nadal mam lekko zatkany nos. Od tego wszystkiego zatkało mi się ucho. Mam tendencję to tego schorzenia. Już praktycznie mi przeszło kilka dni temu. Wczoraj na chwilę wyszłam bez czapki. Chyba mnie przewiało bo ucho mnie pobolewa i tak się zatkało, że ledwo na nie słyszę. Nic innego mi nie zostało tylko iść jutro do laryngologa..
jeszcze głupia dałam na początku krople, ale nie wiedziałam, że dziś aż tak się zatka. Co za durny pech...
a na górę brokatowy miss selene

przykro strasznie jak takie sytacje w swiatecznym czasie przychodza