|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | ||||||||
AGA :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chociaż jeden krokiet... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Planuję jeszcze zakupić ampułki z kwasem Viviennie, mój ukochany kosmetyk ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja właśnie planuję kupić jakieś koszule bo spódnice mam, ale jeśli chodzi o góry to posiadam głównie koszule biurowe. Chcę kupić jakąś śmietankową luźną. Mam nadzieję, że coś znajdę. No, ale na zakupy wybiorę się chyba dopiero w styczniu. Cytat:
Kliknęłam wczoraj brazowe ponczo z H&M. Nigdy nie miałam tej częsci garderoby, ale widziałam kilka stylizacji i mi się zachciało. Mam nadzieję, że nie mnie nie stłamsi (jestem bardzo drobna).
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja po świętach chora jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Same śięta minęły nam biegająco, od rodziny do rodziny. Wczoraj popołudniu przez moją chorobę zostaliśmy w domu, ale co z tego, skoro cały popołudnie przespałam. Z prezentów jestem zadowolona, największą niespodziankę zrobił mi małżon, bo kupił mi nowy telefon ![]() Żałuję, że dziś nie jest piątek, bo w weekend miałabym możliwość wyleżeć się w łóżku. Mam nadzieję, że do Sylwestra wyzdrowieję ![]()
#3365 | ||
Zakorzenienie
|
Jak tam po świętach dziewczyny?
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38288580]ja zamierzam udać się na zakupy dopiero w połowie stycznia, ale może jutro rano podejdę do galerii i przymierzę kilka rzeczy żeby spokojnie móc klikać online ![]() Mam taki sam plan. Przede wszystkim nie mam specjalnie na nic cisnienia. Obkupiłam się w grudniu w rzeczy, których potrzebowałam. Raczej poczekam jakieś dwa-trzy tygodnie aż ceny naprawdę spadną i może wtedy upoluję coś fajnego ![]() Teraz rozglądam się jedynie za jakimś masywnym naszyjnikiem. Mam wiele gładkich sukienek i chciałabym je jakoś ożywić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny przejrzałam sobie na spokojnie na stronie co poprzeceniali w Zarze ale nic mnie nie powaliło. Chyba się zbyt wybredna zrobiłam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też muszę poszukać nowych cielistych szpilek.. Jak kupię nową parę, założę na imprezę, a później płakać mi się chce jak je widzę rano ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie niby szał ominął, ale nie zdążyłam kliknąć butów i jestem wściekła ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam chwilę w galerii. Zrobiłam mały rekonesans w Re, Stradin, Mohito i H&M. Nic nie kupiłam ![]() ![]() Ogólnie coraz bardziej denerwuje mnie Mohito bo kompletnie nie wiem skąd oni mają tą swoją rozmiarówkę. Poza tym, mają bardzo ładne te sukienki, ale materiały takie grube, że pewnie czułabym się jak w wełnianym sweterzysku. Wyprzedaże słabe póki co, nie ma się co rzucać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z butów jeszcze chętnie przygarnęłabym klasyczne, czarne botki na szplice i może karmelowe oficerki, ale to tylko jeśli znajdę jakieś fajne i w niskiej cenie. Jutro i dziś mam wolne ![]() ![]() ![]() Zajrzałam przed chwilą na stronę Mango i tam jak dla mnie wyprzedaże ciekawsze niż w Zarze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, najpierw wystałam się w kolejce do przymierzalni, teraz od 15minut czekam w kolejce do kas...coś strasznego w tej zarze... Za to udalo mi sie znaleźć woskowane spodnie w rozmiarze 34
![]() Lady, moje ostatnio po imprezie były całe czarne, na szczęście są lakierowane i wszystkie kreski się zmyły ![]() Forgetme, zdrowiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
no i po świętach
![]() niestety mnie tez dopadło choróbsko, właściwie to już od tygodnia mnie trzyma, ale dzisiaj wreszcie zdecydowałam się pójść do lekarza i skończyło się na antybiotyku ;/ Musze się szybko kurować bo do sylwestra tylko kilka dni zostało. Przejrzałam strony sklepów z wyprzedażami, wiem już ile pieniędzy szykować ![]() ![]()
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja odkąd skończyłam liceum to nie choruję. Tzn. łapie mnie przeziębienie, czasem coś grypopodobnego, ale nie daje się ![]() Ale się wściekłam przy kasie w Zarze, spodnie które znalazłam miały na metce 169zł, ale wisiały z tymi przecenionymi.. więc myślałam, że po prostu panie nie zdążyły przemetkować. Ale niestety - ktoś je tam źle odłożył więc nici z woskowanych spodni za 129zł... na stronie też nie widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny ale się wściekłam, chciałam rano zrobić zakupy w zarze on line a Pay Pal ma jakiś problem i od 9tej rano jeszcze pieniądze mi nie doszły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się i ja
![]() Święta, świeta i po świętach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3376 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Wtajemniczenie
|
Wspominałyście o serii Millennium - gorąco polecam
![]() W mojej ocenie znakomita, wciągająca i przyjemna w czytaniu lektura. Nie mogłam się oderwać i właściwie 3 tomy przemknęły mi przed oczami ![]() A propos przeziębień i innych przypadłości z tym związanych na moje szczęście nie choruję. Natomiast słyszę, że wiele osób chorowało w czasie świąt. I chyba mnie coś próbowało złapać, bo w sobotę i niedzielę czułam się fatalnie, ale uparcie smarowałam się maścią przywiezioną z Azji i pomogło. Bez łykania aspiryny i innych medykamentów. Dzisiaj za to wiosenna pogoda, teraz pada deszcz i jest szaro buro. Za to rano jak wychodziłam z domu 10 na plusie i iście wiosenne, ciepłe powietrze. Dzisiaj dzień dłuższy o 3 minuty drogie Panie, więc coraz bliżej wiosny ![]() Chwalcie się wyprzedażowymi łupami ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2012-12-27 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i właśnie, pokazywać, co tam upolowałyście, teraz już nikt wam nic nie podbierze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś drugi szalik Mohito, tym razem czarny. Liczyłam jeszcze na botki w Zarze, ale okazało się, że to "nowa kolekcja" i nie są przecenione... Za to mój TŻ kupił dwie pary dżinsów w Cubusie po 30zł.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3381 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nr 1 - dziewczyna, na oko lat 18-20: goła głowa, bez rękawiczek, krótka spódnica, płaszcz i uwaga....... rajstopy, oceniłam na max 15DEN ![]() nr 2 - chłopak, w bluzie dresowej, żeby nie było - podszytej jakimś misiem, i..... trampki ![]() Zaznaczę tylko, że temperatura w tym dniu oscylowała w okolicy -22 stopni ![]() i po świętach..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam wszystkie chorujące
![]() ![]() Ja się dziś totalnie zrujnowałam finansowo na zakupach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
Pokażcie te wyprzedażowe łupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
ja kliknęłam dwie bluzki, bo coś ostatnio mam braki(inna sprawa, że 3 rzeczy które miałam upatrzone przeszły na nową kolekcję - typowe
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...KTEM%20SPRANIA http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%C5%81NIERZYKU a chciałabym jeszcze upolować: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1356543939907 http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1356543939907 tylko raczej zostawię sobie dwie z nich, te które na żywo będą najlepiej leżały i wyglądały ![]() chciałabym też zwykłego pasiaka, białego z granatowymi paskami, ale coś nigdzie nie widzę ![]()
![]() |
#3389 |
Konto usunięte
|
a mi kolejny raz zniknął rozmiar botków z md, ale to dlatego że wczoraj miałam nadzieję wygrać licytację tych botków (szczególnie, że zdobyć je to bardzo trudne zadanie): http://img16.imageshack.us/img16/1036/dsc07947t.jpg (zdjęcie z bloga anies) podobają mi się one od naprawdę długiego czasu i wczoraj przegrałam licytację
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2012-12-27 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
ladymoonn bardzo fajne bluzki
![]() Oto moje zakupy - bardzo proszę o rozgrzesznie ![]() ![]() Brakuje jeszcze czarno-szarego sweterka z Reserved i szarej sukienki z Bershki przypominającej tą z kolekcji Lany dla H&M ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.