Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-26, 21:10   #3361
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Ja niestety innego nie używałam, tylko takie z pędzelkiem.
Ja także, nie umiem rysować tymi bardziej tradycyjnymi.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 22:02   #3362
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ja przeczytałam pierwsze dwa tomy, a trzeci do połowy. Pierwszy tom - rewelacja, drugi czytało się gorzej, a trzeciego nie dałam już rady. Ogólnie polecam.

Jak tam święta i plany na jutrzejsze wyprzedaże?
Ja jeśli wstanę jutro wcześniej, to przed pracą zajrzę do Zary w poszukiwaniu woskowanych spodni... na resztę rzeczy poczekam, bo i pod koniec wyprzedaży można kupić fajne rzeczy w jeszcze lepszych cenach najbardziej zależy mi na białych koszulach, nowych cielistych szpilkach, bo te co mam już chcę przeznaczyć wyłącznie na imprezy - do zajechania
Cytat:
Ja też się jutro przejdę po sklepach, ale bez większych nadziei, nie interesują mnie wyprzedaże typu 50 zł taniej od 400 Mam nadzieję na Inditex za miesiąc lub dwa, po lecie kupiłam w Bershce i Pullu kilka świetnych rzeczy za 10-30zł. Jutro na pewno zajrzę do Mango, bo kilka tygodni temu wpadła mi tam w oko klasyczna ołówkowa spódnica.

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ja zaczynam już odczuwać wyprzedażowe emocje Mało kupiłam w tym sezonie w Zarze i teraz chciałabym troszkę nadrobić zaległości. Nie mam wygórowanych zachcianek, mam nadzieję że uda mi się upolować to co zaplanowałam. Szansa na to jest dość duża, bo nie przypadły mi do gustu wizażowe hity, nie planuje tez zakupu płaszcza a zauważyłam że o ten produkt są zimą toczą się największe boje
Wybiorę się też na pewno do Sephory (zniżka na cała kolorówkę -30%) i do MACa
dobrze wiedzieć
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 07:48   #3363
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

ja przez to forum mam wrazenie, że kiedyś zbankrutuję Niby wydaje mi się, że nic nie potrzebuję, ale jak wejdę na forum, to zawsze wyszukam cosik, co jest mi "niezbędne"
Ohh, ja mam dokładnie tak samo!

Cytat:
Drogie Minimalistki! Życzę Wam nieprzemijającj klasy, gustownych prezentów pod choinką, żeby poszło w biust i stylowego wejścia w Nowy Rok!

chociaż jeden krokiet...

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, odchodząc od świątecznych klimatów, czy któraś z Was czytała "Trafny wybór" JKR, "Grę o tron" lub "Igrzyska Śmierci" ? Dwie ostatnie planuję zakupić dla TŻ, a pierwszą dla siebie i chętnie poznam opinie
Czytałam ostatnio wywiad z JKR i jakieś recenzje nowej książki i nabrałam na nią ochoty

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Niestety nie czytałam żadnego z wymienionych tytułów.. Muszę zaopatrzeć się w nowe książki bo wszystkie które zakupiłam w ostatnim czasie już przeczytałam. Czaję się na sagę "Millenium", czytała może któraś z Was?
Czytałam i polecam! Świetna seria!

Cytat:

Ja nie planuję dużo zakupów na wyprzedażach, bo niewiele rzeczy podobało mi się z aktualnych kolekcji. Planuję przejść się po sklepach stacjonarnych, może coś wpadnie. Zdecydowałam, że tym razem zainwestuję w pielęgnację i kolorówkę do twarzy. To mój priorytet, muszę zadbać o twarz i kupić kosmetyki lepsze jakościowo, bo nie podoba mi się to co widzę. Nigdy w życiu nie widziałam takiej suszy na twarzy 18-latki
Ja też stawiam ostatnio na kosmetyki. Odebrałam właśnie zakupy, które koleżanka mi zrobiła w Berlnie. Sama Balea do włosów
Planuję jeszcze zakupić ampułki z kwasem Viviennie, mój ukochany kosmetyk

Cytat:
Ja też się jutro przejdę po sklepach, ale bez większych nadziei, nie interesują mnie wyprzedaże typu 50 zł taniej od 400 Mam nadzieję na Inditex za miesiąc lub dwa, po lecie kupiłam w Bershce i Pullu kilka świetnych rzeczy za 10-30zł. Jutro na pewno zajrzę do Mango, bo kilka tygodni temu wpadła mi tam w oko klasyczna ołówkowa spódnica.
Noo i to są wyprzedaże!

Cytat:
Przede wszystkim chce zapolować na koszule z ćwiekami na ramieniu - chętnie wzięłabym dwa kolory, czarną i białą. Potrzebuje też krótkiej, czarnej spódnicy. Pewnie zdecyduje się na tą ze skórzaną wstawka za 99,90zł (ona nie będzie przeceniona). Mam wielką chęć na letnie sandałki - nie wiem jeszcze który model wybiorę, te na zdjęciach podobają mi się najbardziej i jest szansa że ich cena spadnie na 199zł.
W kolejnych turach planuję zakupić ze dwa ciepłe swetry
Super te koszule!
Ja właśnie planuję kupić jakieś koszule bo spódnice mam, ale jeśli chodzi o góry to posiadam głównie koszule biurowe. Chcę kupić jakąś śmietankową luźną. Mam nadzieję, że coś znajdę. No, ale na zakupy wybiorę się chyba dopiero w styczniu.

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

Wkurza mnie to, że chcę konkretną rzecz i nigdzie nie mogę takiej znaleźć
Zazwyczaj tak jest :/ Nie pomogę bo nie kojarzę żebym gdzieś widziała.

Kliknęłam wczoraj brazowe ponczo z H&M. Nigdy nie miałam tej częsci garderoby, ale widziałam kilka stylizacji i mi się zachciało. Mam nadzieję, że nie mnie nie stłamsi (jestem bardzo drobna).

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 08:15   #3364
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ja po świętach chora jestem Rano miałam 38, 4 temperatury, od wczoraj mnie tak trzyma Najchętniej bym teraz poszła spać, ale muszę być w pracy do 15:00 Czas dłuży mi się niemiłosierne, totalnie nic mi się nie chce Nawet stron wyprzedażowych nie chce mi się przeglądać
Same śięta minęły nam biegająco, od rodziny do rodziny. Wczoraj popołudniu przez moją chorobę zostaliśmy w domu, ale co z tego, skoro cały popołudnie przespałam. Z prezentów jestem zadowolona, największą niespodziankę zrobił mi małżon, bo kupił mi nowy telefon
Żałuję, że dziś nie jest piątek, bo w weekend miałabym możliwość wyleżeć się w łóżku. Mam nadzieję, że do Sylwestra wyzdrowieję
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 08:49   #3365
fablous
Zakorzenienie

Jak tam po świętach dziewczyny?

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38288580]ja zamierzam udać się na zakupy dopiero w połowie stycznia, ale może jutro rano podejdę do galerii i przymierzę kilka rzeczy żeby spokojnie móc klikać online [/QUOTE]

Mam taki sam plan. Przede wszystkim nie mam specjalnie na nic cisnienia. Obkupiłam się w grudniu w rzeczy, których potrzebowałam. Raczej poczekam jakieś dwa-trzy tygodnie aż ceny naprawdę spadną i może wtedy upoluję coś fajnego
Teraz rozglądam się jedynie za jakimś masywnym naszyjnikiem. Mam wiele gładkich sukienek i chciałabym je jakoś ożywić.

Cytat:
Zdradzę, ale wykupcie mi to marny Wasz los Przede wszystkim chce zapolować na koszule z ćwiekami na ramieniu - chętnie wzięłabym dwa kolory, czarną i białą. Potrzebuje też krótkiej, czarnej spódnicy. Pewnie zdecyduje się na tą ze skórzaną wstawka za 99,90zł (ona nie będzie przeceniona). Mam wielką chęć na letnie sandałki - nie wiem jeszcze który model wybiorę, te na zdjęciach podobają mi się najbardziej i jest szansa że ich cena spadnie na 199zł.
W kolejnych turach planuję zakupić ze dwa ciepłe swetry
Ja też czaję się na te koszule. Ale póki co marnie zostały przecenione, ze 169zł na 129zł . Żadna atrakcja wg mnie.

Cytat:
Hej dziewczyny
Ja po świętach chora jestem Rano miałam 38, 4 temperatury, od wczoraj mnie tak trzyma Najchętniej bym teraz poszła spać, ale muszę być w pracy do 15:00 Czas dłuży mi się niemiłosierne, totalnie nic mi się nie chce Nawet stron wyprzedażowych nie chce mi się przeglądać
Same śięta minęły nam biegająco, od rodziny do rodziny. Wczoraj popołudniu przez moją chorobę zostaliśmy w domu, ale co z tego, skoro cały popołudnie przespałam. Z prezentów jestem zadowolona, największą niespodziankę zrobił mi małżon, bo kupił mi nowy telefon
Żałuję, że dziś nie jest piątek, bo w weekend miałabym możliwość wyleżeć się w łóżku. Mam nadzieję, że do Sylwestra wyzdrowieję
Zdrowiej szybciutko kochana! Łykaj jakiegoś ferwexa lub gorącą herbatkę. Trzymam kciuki, żebyś do sylwestra poczuła się lepiej

Dziewczyny przejrzałam sobie na spokojnie na stronie co poprzeceniali w Zarze ale nic mnie nie powaliło. Chyba się zbyt wybredna zrobiłam . Zauważyłam po sobie, że bardziej zastanawiam się nad każdym zakupem. Wcześniej kupowałam czy klikałam online mnóstwo rzeczy bez przemyślenia tylko dlatego, że były tanie lub wpadły mi w oko. Teraz zamiast kilku tanich rzeczy wolę zainwestowac w coś lepszego i porządnego. Chyba dlatego szał wyprzedażowy póki co mnie omija

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 09:27   #3366
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Jestem za chabrowym tulipanem
Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Ja również Ale cóż innego mogłabym wybrać

Tymczasem u nas święta spokojnie, wszystkie strony zadowolone ze świątecznych prezentów. Dzisiaj jeszcze jesteśmy u teściów ale jutro po południu już wracamy do siebie
Poszłam w baskince

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

Wkurza mnie to, że chcę konkretną rzecz i nigdzie nie mogę takiej znaleźć
Mnie to doprowadza do szału

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ja jeśli wstanę jutro wcześniej, to przed pracą zajrzę do Zary w poszukiwaniu woskowanych spodni... na resztę rzeczy poczekam, bo i pod koniec wyprzedaży można kupić fajne rzeczy w jeszcze lepszych cenach najbardziej zależy mi na białych koszulach, nowych cielistych szpilkach, bo te co mam już chcę przeznaczyć wyłącznie na imprezy - do zajechania

dobrze wiedzieć

Ja też muszę poszukać nowych cielistych szpilek.. Jak kupię nową parę, założę na imprezę, a później płakać mi się chce jak je widzę rano

Cytat:
Hej dziewczyny
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia

Cytat:
Jak tam po świętach dziewczyny?

Dziewczyny przejrzałam sobie na spokojnie na stronie co poprzeceniali w Zarze ale nic mnie nie powaliło. Chyba się zbyt wybredna zrobiłam . Zauważyłam po sobie, że bardziej zastanawiam się nad każdym zakupem. Wcześniej kupowałam czy klikałam online mnóstwo rzeczy bez przemyślenia tylko dlatego, że były tanie lub wpadły mi w oko. Teraz zamiast kilku tanich rzeczy wolę zainwestowac w coś lepszego i porządnego. Chyba dlatego szał wyprzedażowy póki co mnie omija
U mnie po świętach wszystko ok. Obżarta jestem, ale to chyba jak każdy.

Mnie niby szał ominął, ale nie zdążyłam kliknąć butów i jestem wściekła. Poza tym zamówiłam woskowane spodnie, baleriny i botki w panterkę, które raczej pójdą do zwrotu.
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 09:28   #3367
Ag4

Cytat:
Hej dziewczyny
Zdrówka!!!!!!

Cytat:
Teraz rozglądam się jedynie za jakimś masywnym naszyjnikiem. Mam wiele gładkich sukienek i chciałabym je jakoś ożywić.
Ja też chcę jakiś naszyjnik. W ogóle w tym sezonie postanowiłam kupic trochę biżuterii. Byłam przed chwilą w Parfois, ale tam jeszcze kompletnie nic nie przecenione :| Już sobie upatrzyłam co nieco i będę czekać aż przecenią

Cytat:

U mnie podobnie. Już się nie rzucam na byle szmatkę bo jest tania i sporo przeceniona. Kiedyś tam miałam i do dziś mi zalegają ciuchy z Reserved których nakupowałam mnóstwo a jakość niestety okazała się tragiczna :| Ubrałam raz czy 2 i teraz leży.

Byłam chwilę w galerii. Zrobiłam mały rekonesans w Re, Stradin, Mohito i H&M. Nic nie kupiłam

Ogólnie coraz bardziej denerwuje mnie Mohito bo kompletnie nie wiem skąd oni mają tą swoją rozmiarówkę. Poza tym, mają bardzo ładne te sukienki, ale materiały takie grube, że pewnie czułabym się jak w wełnianym sweterzysku.
Wyprzedaże słabe póki co, nie ma się co rzucać

Aga

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-27, 09:33   #3368
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

Ja też muszę poszukać nowych cielistych szpilek.. Jak kupię nową parę, założę na imprezę, a później płakać mi się chce jak je widzę rano
.
Przypomniałaś mi, że ja też potrzebuję nowych szpilek nude
Z butów jeszcze chętnie przygarnęłabym klasyczne, czarne botki na szplice i może karmelowe oficerki, ale to tylko jeśli znajdę jakieś fajne i w niskiej cenie.

Jutro i dziś mam wolne . A planów tyle, że chyba cały tydzień by mi nie wystarczył . Muszę niestety zacząć przerabiać materiał do egzaminów, które czekają mnie już w połowie stycznia. Wolę zacząć to już teraz bo kiedy normalnie pracuję to wieczorami zwyczajnie nie mam siły się uczyć. Obiecałam sobie też, że zrobię porządek w szafie i te rzeczy których nie noszę powystawiam na all. Będzie za co kupić te buciki na wyprzedażach

Zajrzałam przed chwilą na stronę Mango i tam jak dla mnie wyprzedaże ciekawsze niż w Zarze

Stary 2012-12-27, 11:17   #3369
Olcia
Zakorzenienie

Dziewczyny, najpierw wystałam się w kolejce do przymierzalni, teraz od 15minut czekam w kolejce do kas...coś strasznego w tej zarze... Za to udalo mi sie znaleźć woskowane spodnie w rozmiarze 34

Lady, moje ostatnio po imprezie były całe czarne, na szczęście są lakierowane i wszystkie kreski się zmyły

Forgetme, zdrowiej
Stary 2012-12-27, 11:31   #3370
caarolaaa
Zakorzenienie

no i po świętach
niestety mnie tez dopadło choróbsko, właściwie to już od tygodnia mnie trzyma, ale dzisiaj wreszcie zdecydowałam się pójść do lekarza i skończyło się na antybiotyku ;/ Musze się szybko kurować bo do sylwestra tylko kilka dni zostało.

Przejrzałam strony sklepów z wyprzedażami, wiem już ile pieniędzy szykować mam tylko kilka upatrzonych rzeczy, mam nadzieję, że nie będzie problemu z ich dostaniem
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 12:11   #3371
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
no i po świętach
niestety mnie tez dopadło choróbsko, właściwie to już od tygodnia mnie trzyma, ale dzisiaj wreszcie zdecydowałam się pójść do lekarza i skończyło się na antybiotyku ;/ Musze się szybko kurować bo do sylwestra tylko kilka dni zostało.

Przejrzałam strony sklepów z wyprzedażami, wiem już ile pieniędzy szykować mam tylko kilka upatrzonych rzeczy, mam nadzieję, że nie będzie problemu z ich dostaniem
Tobie też zdrówka
ja odkąd skończyłam liceum to nie choruję. Tzn. łapie mnie przeziębienie, czasem coś grypopodobnego, ale nie daje się bardzo się cieszę, że wzmocnił mi się organizm, bo gimnazjum-liceum przechorowałam i faszerowali mnie antybiotykami... teraz ich unikam.

Ale się wściekłam przy kasie w Zarze, spodnie które znalazłam miały na metce 169zł, ale wisiały z tymi przecenionymi.. więc myślałam, że po prostu panie nie zdążyły przemetkować. Ale niestety - ktoś je tam źle odłożył więc nici z woskowanych spodni za 129zł... na stronie też nie widzę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-27, 12:39   #3372
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Dziewczyny, odchodząc od świątecznych klimatów, czy któraś z Was czytała "Trafny wybór" JKR, "Grę o tron" lub "Igrzyska Śmierci" ? Dwie ostatnie planuję zakupić dla TŻ, a pierwszą dla siebie i chętnie poznam opinie
Ja czytałam wszystkei cxzęści gry o tron a teraz czytam drugą część Igrzysk póki co bardzo dobrze się czyta

dziewczyny ale się wściekłam, chciałam rano zrobić zakupy w zarze on line a Pay Pal ma jakiś problem i od 9tej rano jeszcze pieniądze mi nie doszły torebka jest już sprzedana
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:14   #3373
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Melduję się i ja

Święta, świeta i po świętach
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 13:45   #3374
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Tobie też zdrówka
ja odkąd skończyłam liceum to nie choruję. Tzn. łapie mnie przeziębienie, czasem coś grypopodobnego, ale nie daje się bardzo się cieszę, że wzmocnił mi się organizm, bo gimnazjum-liceum przechorowałam i faszerowali mnie antybiotykami... teraz ich unikam.
Też tak miałam a teraz już nie pamiętam kiedy ostatnio chorowałam. Jesli coś mnie łapie to tylko lekki katar czy ból gardła, który od razu niweluję faszerując się polopiryną na noc, żeby wypocić to co we mnie siedzi. Rano już czuję się znacznie lepiej. Antybiotyki łykałam chyba tylko jako dziecko. Myślę, że ten stan rzeczy zawdzięczam temu, że zwyczajnie bardziej dbam o siebie, tzn cieplej się ubieram, czapka nie jest mi straszna. Jem też więcej owoców, warzyw. Chociaż nad nawykami żywieniowymi muszę jeszcze popracować bo wiem, że obecnie nie jadamy z mężem najzdrowiej

Stary 2012-12-27, 13:52   #3375
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak miałam a teraz już nie pamiętam kiedy ostatnio chorowałam. Jesli coś mnie łapie to tylko lekki katar czy ból gardła, który od razu niweluję faszerując się polopiryną na noc, żeby wypocić to co we mnie siedzi. Rano już czuję się znacznie lepiej. Antybiotyki łykałam chyba tylko jako dziecko. Myślę, że ten stan rzeczy zawdzięczam temu, że zwyczajnie bardziej dbam o siebie, tzn cieplej się ubieram, czapka nie jest mi straszna. Jem też więcej owoców, warzyw. Chociaż nad nawykami żywieniowymi muszę jeszcze popracować bo wiem, że obecnie nie jadamy z mężem najzdrowiej
Bardzo słusznie! Mnie osobiście denerwuje podejście "nie założę tego, tego i tego, wiem że tak byłoby dla mnie lepiej, ale będę źle wyglądać".
Stary 2012-12-27, 13:56   #3376
Ag4

Cytat:
Bardzo słusznie! Mnie osobiście denerwuje podejście "nie założę tego, tego i tego, wiem że tak byłoby dla mnie lepiej, ale będę źle wyglądać".
Mnie też! Na szczęście, w moim przypadku także, te czasy już daaawno minęły. Teraz nakładam czapę i nie patrzę czy ładnie czy nie ładnie. W pracy mam lakier, piankę, grzebien i wszystkie inne akcesoria niezbędne do poprawienia fryzury

Aga
Stary 2012-12-27, 14:00   #3377
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Wspominałyście o serii Millennium - gorąco polecam

W mojej ocenie znakomita, wciągająca i przyjemna w czytaniu lektura. Nie mogłam się oderwać i właściwie 3 tomy przemknęły mi przed oczami ekspresowo. Siedzenie nad książką do późnych godzin nocnych w tym przypadku było standardem.

A propos przeziębień i innych przypadłości z tym związanych na moje szczęście nie choruję.
Natomiast słyszę, że wiele osób chorowało w czasie świąt. I chyba mnie coś próbowało złapać, bo w sobotę i niedzielę czułam się fatalnie, ale uparcie smarowałam się maścią przywiezioną z Azji i pomogło. Bez łykania aspiryny i innych medykamentów.

Dzisiaj za to wiosenna pogoda, teraz pada deszcz i jest szaro buro. Za to rano jak wychodziłam z domu 10 na plusie i iście wiosenne, ciepłe powietrze.
Dzisiaj dzień dłuższy o 3 minuty drogie Panie, więc coraz bliżej wiosny

Chwalcie się wyprzedażowymi łupami

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Mnie też! Na szczęście, w moim przypadku także, te czasy już daaawno minęły. Teraz nakładam czapę i nie patrzę czy ładnie czy nie ładnie. W pracy mam lakier, piankę, grzebien i wszystkie inne akcesoria niezbędne do poprawienia fryzury
Podzielam opinię, ciepłe ubranie w tym szalik i czapka to podstawa

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2012-12-27 o 14:01
Stary 2012-12-27, 14:03   #3378
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
też uważam, że to taka głupia wymówka, kto przy -10st patrzy czy się ma idealnie fryzurę ułożoną, bardziej mi się żal robi jak widzę kogoś telepiącego się z zimna i bez czapki
Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Wspominałyście o serii Millennium - gorąco polecam

W mojej ocenie znakomita, wciągająca i przyjemna w czytaniu lektura. Nie mogłam się oderwać i właściwie 3 tomy przemknęły mi przed oczami ekspresowo. Siedzenie nad książką do późnych godzin nocnych w tym przypadku było standardem.

A propos przeziębień i innych przypadłości z tym związanych na moje szczęście nie choruję.
Natomiast słyszę, że wiele osób chorowało w czasie świąt. I chyba mnie coś próbowało złapać, bo w sobotę i niedzielę czułam się fatalnie, ale uparcie smarowałam się maścią przywiezioną z Azji i pomogło. Bez łykania aspiryny i innych medykamentów.

Dzisiaj za to wiosenna pogoda, teraz pada deszcz i jest szaro buro. Za to rano jak wychodziłam z domu 10 na plusie i iście wiosenne, ciepłe powietrze.
Dzisiaj dzień dłuższy o 3 minuty drogie Panie, więc co raz bliżej wiosny

Chwalcie się wyprzedażowymi łupami

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Podzielam opinię, ciepłe ubranie w tym szalik i czapka to podstawa
jestem jakimś odosobnionym przypadkiem, bo mi bardzo ciężko czytało się millenium, uważam, że warta uwagi książka, ale męczyłam ją dosyć długo, jakoś rozwleczona ta cała akcja była i często się nudziłam czytając

i właśnie, pokazywać, co tam upolowałyście, teraz już nikt wam nic nie podbierze

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 14:40   #3379
Maqua
Zakorzenienie

Kupiłam dziś drugi szalik Mohito, tym razem czarny. Liczyłam jeszcze na botki w Zarze, ale okazało się, że to "nowa kolekcja" i nie są przecenione... Za to mój TŻ kupił dwie pary dżinsów w Cubusie po 30zł.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 14:46   #3380
sweetdreams64
Raczkowanie

Cytat:
Przypomniałaś mi, że ja też potrzebuję nowych szpilek nude
Z butów jeszcze chętnie przygarnęłabym klasyczne, czarne botki na szplice i może karmelowe oficerki, ale to tylko jeśli znajdę jakieś fajne i w niskiej cenie.

Jutro i dziś mam wolne . A planów tyle, że chyba cały tydzień by mi nie wystarczył . Muszę niestety zacząć przerabiać materiał do egzaminów, które czekają mnie już w połowie stycznia. Wolę zacząć to już teraz bo kiedy normalnie pracuję to wieczorami zwyczajnie nie mam siły się uczyć. Obiecałam sobie też, że zrobię porządek w szafie i te rzeczy których nie noszę powystawiam na all. Będzie za co kupić te buciki na wyprzedażach

Zajrzałam przed chwilą na stronę Mango i tam jak dla mnie wyprzedaże ciekawsze niż w Zarze
podesłałabyś jak coś linka do aukcji?? nieraz jak przeglądałam twoje posty,miałaś świetne zakupy, może coś by mi się spodobało

sweetdreams64 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 15:10   #3381
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ja mam wymagania, żeby i w czapce było pięknie i nie gryzło Niewiele takich jest, ale czasem uda się coś znaleźć

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
też uważam, że to taka głupia wymówka, kto przy -10st patrzy czy się ma idealnie fryzurę ułożoną, bardziej mi się żal robi jak widzę kogoś telepiącego się z zimna i bez czapki
Kiedyś jechałam do pracy komunikacją miejską, bardzo rzadko mi się to zdarza, ale naoglądałam się takich ewenementów, że jak sobie przypomnę to mi zimno:
nr 1 - dziewczyna, na oko lat 18-20: goła głowa, bez rękawiczek, krótka spódnica, płaszcz i uwaga....... rajstopy, oceniłam na max 15DEN
nr 2 - chłopak, w bluzie dresowej, żeby nie było - podszytej jakimś misiem, i..... trampki
Zaznaczę tylko, że temperatura w tym dniu oscylowała w okolicy -22 stopni

i po świętach.....
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 15:11   #3382
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
jestem jakimś odosobnionym przypadkiem, bo mi bardzo ciężko czytało się millenium, uważam, że warta uwagi książka, ale męczyłam ją dosyć długo, jakoś rozwleczona ta cała akcja była i często się nudziłam czytając

i właśnie, pokazywać, co tam upolowałyście, teraz już nikt wam nic nie podbierze
Nie jesteś , myślę, że to naturalne i będą osoby podzielające Twoje zdanie. Nigdzie nie jest powiedziane, że wszystko ma się wszystkim podobać. Spoko loko
Stary 2012-12-27, 15:15   #3383
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Ja mam wymagania, żeby i w czapce było pięknie i nie gryzło Niewiele takich jest, ale czasem uda się coś znaleźć

Kiedyś jechałam do pracy komunikacją miejską, bardzo rzadko mi się to zdarza, ale naoglądałam się takich ewenementów, że jak sobie przypomnę to mi zimno:
nr 1 - dziewczyna, na oko lat 18-20: goła głowa, bez rękawiczek, krótka spódnica, płaszcz i uwaga....... rajstopy, oceniłam na max 15DEN
nr 2 - chłopak, w bluzie dresowej, żeby nie było - podszytej jakimś misiem, i..... trampki
Zaznaczę tylko, że temperatura w tym dniu oscylowała w okolicy -22 stopni

i po świętach.....
Chryste ! No ale cóż, więcej takich to za 5 lat będę miała na nich niezły zarobek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-27, 15:23   #3384
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Chryste ! No ale cóż, więcej takich to za 5 lat będę miała na nich niezły zarobek
Mnie bardziej razi, że bardzo dużo dzieci biega po dworze bez kurtek, ciepłych butów, czapek... Jak można tego nie dopilnować
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 15:42   #3385
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Pozdrawiam wszystkie chorujące Zdrówka życzę

Ja się dziś totalnie zrujnowałam finansowo na zakupach Ale grunt że zakupy uniwersalne i jak najbardziej proste i z klasą
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 15:43   #3386
carpaibex
Zakorzenienie

Pokażcie te wyprzedażowe łupy
Stary 2012-12-27, 15:50   #3387
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam wszystkie chorujące Zdrówka życzę

Ja się dziś totalnie zrujnowałam finansowo na zakupach Ale grunt że zakupy uniwersalne i jak najbardziej proste i z klasą
Pokaż, pokaż, my lubimy oglądać zdobycze zakupowe, a zwłaszcza te klasyczne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-27, 15:51   #3388
ladymoonn
Zakorzenienie

ja kliknęłam dwie bluzki, bo coś ostatnio mam braki(inna sprawa, że 3 rzeczy które miałam upatrzone przeszły na nową kolekcję - typowe)
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...KTEM%20SPRANIA
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%C5%81NIERZYKU
a chciałabym jeszcze upolować:
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1356543939907
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1356543939907
tylko raczej zostawię sobie dwie z nich, te które na żywo będą najlepiej leżały i wyglądały
chciałabym też zwykłego pasiaka, białego z granatowymi paskami, ale coś nigdzie nie widzę

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 15:57   #3389
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

a mi kolejny raz zniknął rozmiar botków z md, ale to dlatego że wczoraj miałam nadzieję wygrać licytację tych botków (szczególnie, że zdobyć je to bardzo trudne zadanie): http://img16.imageshack.us/img16/1036/dsc07947t.jpg (zdjęcie z bloga anies) podobają mi się one od naprawdę długiego czasu i wczoraj przegrałam licytację chciałam w ramach pocieszenia zdecydować się w końcu na te botki z md http://www.massimodutti.com/webapp/w...BSKORY%2BNAPPA , ale już nic dla mnie nie zostało brawa za moją przebiegłość

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2012-12-27 o 15:59
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 16:01   #3390
blekitne_niebo
Zakorzenienie

ladymoonn bardzo fajne bluzki

Oto moje zakupy - bardzo proszę o rozgrzesznie Obiecuję poprawę
Brakuje jeszcze czarno-szarego sweterka z Reserved i szarej sukienki z Bershki przypominającej tą z kolekcji Lany dla H&M ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć ich zdjęć. Kupiłam też korektor w MACu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zima 2012 1.jpg (17,2 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 2012 2.jpg (50,1 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 2012 3.jpg (15,5 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 2012 4.jpg (17,7 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 2012 5.jpg (11,3 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 2012 6.jpg (14,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 2012 7.jpg (15,4 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 2012 9.jpg (14,9 KB, 65 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości