|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
ja też kocham kawusię .. w pracy taki wypaśny ekspresik mamy że hoho . w domu zwykły ale i tak go kocham .. chociaż teraz puszczalską pijam ... a lamaze ma cudne zabaweczki też Duśka opanowała je ale z TL lubi i swoją gwiazdkę i mikrofonik ![]() no myślę myślę i nie wiem na co się zdecydować Cytat:
hmm a jaki masz śpiworek? ja teraz kocyk kładę na to duśkę w kombinezonie i kocykiem okrywam i jak wyciągam to cieplutka jest ![]() Cytat:
o matuniu ale numer .. hehehee ... nieźle się strachu najadła kobitka ale grunt że żyje ![]() za udane chrzciny ![]() ![]()
![]() |
#4172 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
![]() to jest sałątka cezar ![]() ![]() pokaz co za ekspres zamówiłaś? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4174 |
Zadomowienie
|
dobranocka na dziś
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
Dobra lecę poprzytulać się do męza bo jutro idzie na cały dzień do pracy.
![]()
#4176 |
Zakorzenienie
|
I ja mówię na dzisiaj dobranoc ...
zła na bratową jestem .. muszę się wyspać .. ![]()
#4177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Niegrzeczna fajnie że chrzest się udał a mała grzeczna była ![]() mój szkrab to przespał całą mszę jak tylko organy zaczęły grać, nawet lanie wody go nie obudziło :p wogóle czy to normalne że dzieciaczki mają takie gorące główki czy to z moim Szymkiem coś nie tak? gorączki nie ma, policzki i czoło normalne a główka gorąca :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/spiwor-do-wozka-so...885271211.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A żyrafa na razie nie wzbudza zainteresowania i jest jakaś nieporęczna. Nie potrafi jej dobrze złapać jeszcze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moja teściowa też z tych głośnych ![]() A historia po prostu hahahaha! Świetna! Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
Niegrzeczna super, że chrzciny się udały. My mamy w sobotę.
![]() Mam pytanie czy jak ide do spowiedzi przed chrztem to mam mówic że to przed chrztem i jakąs karteczke dostane czy to po prostu spowiedz? Iwa padłam ![]() Ja też uwielbiam kawę ale ja pije rozpuszczalną z mlekiem najczęściej, chociaż taką z ekspresu też nie pogardzę, natomiast nie znosze sypanej. Gda dziekuje. Ja też uważam, że zabawki trzeba kupowac rozsądnie, tylko co z tego, skoro Jasiu co rusz dostaje jakieś zabawki jako prezent i w związku z tym mamy chyba z 10 grzechotek i z 10 zaiweszek do wózka. A On i tak poki co najbardziej lubi swoją gąsienice z Lamaze. ![]() Żegnam się na dzisiaj. Do jutra ![]()
#4181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Świetne!!!! Boziu wreszcie koniec świąt!!!! Jestem happy ![]() Kurde moj ojciec mnie wnerwia tym swoim dziecinnym zachowaniem ![]() Mowie mu że mały marudny bo chce spać to mi mowi ze nie wygląda na spiącego. Mowie mu że jak mu sie odbije po jedzeniu to troche ulewa i żeby mi nim nie trząść to mi mowi ze nie uleje, a nagle hlup! Noż sie wnerwiłam i mówie że to moje dziecko i chyba wiem co i jak nie?? Już mama na ojca krzywo patrzyła ![]() Bierze mi go nonstop na ręce, mało mu nogi nie wykręcił, ja pierdziele no wnerwia mnieeeeee!!! ![]() A co do szczepienia juyro to zobacze jak sie z rana bedzie zachowywał mały bo nie przeżył dzisiejszego dnia źle. Raz sie rozpłakał że nie szło go uspokoić ale tata ponosił i zasnął. Chyba z przemęczenia. Licze też na to że jutro ludzi nie bedzie zbytnio dużo to sprawnie by sie załatwilo. Zobaczymy ![]() Lece spać chyba - dobranoc!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Wtajemniczenie
|
widziałam piękna z was rodzinka!! ![]() ![]() ja czekam na zare, dostałam od tesciowej 150 e, trzeba zaszaleć ![]() Giulia tez dostala troche kasy ale na razie chyba nie bede nic kupowac, dla niej i tak jak na razie największa atrakcja jest mama lub tata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy i my.
![]() W wielkim skrócie: u nas święta minęły bardzo spokojnie. Od Wigilii do dzisiejszego ranka byliśmy u teściów, a dzisiejszy dzień spędziliśmy u mojej mamy. Antoś spisał się na medal. Bez problemu odnalazł się w nowym otoczeniu. W nocy spał z nami, więc przesypiał je pięknie, nawet raz spał bez przerwy przez 6 godzin, co jest jego rekordem. Rodzina TŻ-ta raczej nie należy do tych osób rzucających się na maluszka. Jedynie mama TŻ-ta bierze Antka na ręce, reszta zagaduje go jedynie z bezpiecznej odległości. A wczoraj Mały zaliczył spacer z prababcią... z taką dumą prowadziła wózek, że to jeden z piękniejszych obrazków minionych świąt. ![]() Współczuję Wam przeżyć z TŻ-tami. U nas, póki co, jest (odpukać) dobrze. Oboje jednak bardzo zaangażowaliśmy się w uzdrawianie naszych relacji i mam nadzieję, że ten zapał za szybko nas nie opuści. My, mimo wszystkiego, przez co przeszliśmy przez te wszystkie lata, wciąż bardzo się kochamy, choć nie zawsze jest to łatwa miłość. Tulę Was mocno Iwoncia, Lewek, lilka, colds. Gratuluję również udanych chrzcin wszystkim dzieciaczkom, które je miały w okresie świątecznym oraz życzę powodzenia kraven w sobotnich obchodach tej uroczystości. Sojka mam nadzieję, że Zosieńka ma się dobrze. Aaa i jeszcze jedno... wszystkie świąteczne zdjęcia na wątku, fb i mailu są przepiękne! Aż szkoda, że te święta już za nami. Uwielbiam atmosferę Bożego Narodzenia, a tu trzeba czekać znowu caluśki rok na następne. ![]()
#4185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- aaaaaaa i dzis mowie juz dobranoc ![]()
Szymonek ![]() ur.16.09. CC 3400g 57cm miłości ![]() Edytowane przez justyna12345 Czas edycji: 2012-12-26 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam fotki i stwierdzam,że Szymek jest podobny do mojego Kubusia ![]() Super jest 4zdjęcie z małym na rękach,to na macie mina Szymka świetna ![]() ![]() Cytowałam,ale nie mam siły więcej pisać.Wybaczcie. Fajnie,że chrzty się udały. Dobranoc
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
No to zakupy zrobione
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Jest taka możliwość (wejscie ba lapka) jak widze Jasia z uśmiechem na twarzy. Ja chce spaaaaaac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Ile dziecko karmione mm może robić dziennie kupek?
![]() |
#4192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
Aha bo moja od paru dni robi 2 i sie martwiłam
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Co tu taka cisza już po świętach? ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Idę zjeść śniadanie,wystawiłam ubranko z chrztu na allegro,może się sprzeda. Angel jak tam po chrzcinach? Jagódka była grzeczna czy tak jak moja płakała w kościele?
#4194 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() To były bardzo nerwowe święta ![]() ![]() Każdy dziumdział, dotykał, chciał brać na ręce, Zośka darła się wnieboglosy i oczywiście rady od każdego że NA PEWNO JEST GŁODNA. Zamykałam się z nią w naszej sypialni ale wszyscy włazili ![]() Zośka dostała.. uwaga uwaga: 9 grzechotek - gryzaków ![]() ![]() Poza tym zaczęła ssać kciuka, smoczek jest beee :/ Albo robi sobie smoczek z cycka i tylko tak chce zasypiać ![]() ![]() Czytam o Waszych Tżtach... czasem inaczej się nie da jak tylko odpuścić i poczekać na kogoś z kim będzie się szczęśliwym. Ja walczyłam o związek - udało się - ale nie zawsze to działa. TO ja musiałam dużo nad sobą popracowac i chyba się udało ![]() Zołza otwiera oczy więc spadam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz całkowitą rację - w związku można zmieniać i pracować tylko nad sobą. Nie zmienimy drugiej osoby, jeśli ona nie zechce popracować też nad sobą... Ja nauczyłam się odpuszczać głupoty w większości przypadków i pierwsza podawać rękę ![]() Nad ranem windi było grane. Kupa jest po prostu jednym, wielkim, zielonym śluzem! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
Katiem z Kubusiem wychodzą do domu !!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
hej kochane, nadrobie Wad pozniej bo musze si,e pierw ogarnac po chrzcinach...jestem wykonczona...sama przygotowałem wszystko na chrzcony o swieta... w dodatku mała mi cala noc dała popalic chyba z wrazenia hehe.
w kościele plakala cała msze...w dodatku aparay zwaripwal i mamy tylko 3 zdjęcia z kosciola ![]() ze względu na te. chrCiny powiem wam szczerze, ze świat nie odczulam za bardzo, tyle co wigilię ale 1 dzień świat cały zapieprza#łam by wszystko przygptowac. pleców i nog nie czuje. jedyny plus, ze w tym roku nie objadlam sie jak zazwyczaj hehe. mała na chrzciny uzbierala 700zl, trochę ubranek i złote kolczyczki od babci. jedzenia mi zostala masa, muszę to dzis jakoś pomrozic, bo szkoda by sie zmarnowała ale pierw chyba z 5razy musze włączyć zmywarke:/ smutno mu z powodu tych zdjec i, ze mała tak plakala ![]() ![]() buziaki kochane do pozniej ![]()
#4198 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My idziemy zaraz na długi spacer bo piękna pogoda u nas,pościel wyniosłam na balkon do wietrzenia.
![]() |
#4199 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Cytat:
Super ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() U mnie szaro, buro i ponuro, chyba spaceru nie będzie a miałam iść do Rossmanna po balsam, krem i szampon. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zadomowienie
|
Witam Was serdecznie po świętach
![]() Mam nadzieję, że spędziłyście je przyjemnie. U nas było fajnie. W Wigilię tylko najbliźsi, mąż, brat, rodzice no i Aleńka. W pierwszy dzień zjechała się rodzina, a wczoraj teściowa. Co do teściowej... starałam sie ją szanować, ale wczoraj dużo straciła w moich oczach. Mianowicie przyznała się, że jak zaszła w ciążę z moim mężem to chciała usunąć dziecko. Na szczęście teść nie pozwolił jej. No litości! A najgorsze jest to, że opowiedziała też o tym swojemu synowi czyli mojemu mężowi! Jakoś przestałam mu się dziwić, że on jej nie szanuje. Cieszyłam się, że nie zaprosiłam jej dzień wcześniej i nie opowiedziała tego przy całej mojej rodzinie... Ok, postaram sie nadrobić kilka stron. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.