|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
do p.Agnieszki Zembrzyckiej
Mam zielono brązowe oczy. Chciałam zapytać która z palet 5-cieni do powiek Diora będzie mi pasowała. Podoba mi się ta pod nazwą Colour Bouquet(niebiesko-różowa).
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: do p.Agnieszki Zembrzyckiej
Napisz mi prosze jeszcze jaka masz karnacje i kolor wlosow [img]icons/icon7.gif[/img]
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Mam czarne włosy i raczej śniadą cerę, teraz opaloną przez słońce.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Droga Amelianno [img]icons/icon7.gif[/img]
Mysle, ze z tymi cieniami efekt moze byc dosc ciekawy, ale bedzie to raczej bardzo delikatny makijaz. Oprocz tych cieni polecami Ci rowniez dwa inne zestawy kolorystyczne. Pozdrawiam AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję bardzo za podpowiedź. Myslałm też właśnie o tych różach (mauves). Pewnie sobie je zakupie.
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.