|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38307923]Nam wszyscy w czasie dzielenia się opłatkiem życzyli dziecka. Wiem, że chcieli dobrze, więc przyjmowałam życzenia i uśmiechałam się, ale tak naprawdę było mi smutno. Wolałabym, żeby nic nie mówili.
Ja też tam nie zaglądam Mrowinko, wiem, że nie ma tu porównania, ale nam też wszyscy życzyli dziecka...i też było mi z tym srednio... |
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Cytat:
robione bardzo kiepskim telefonem |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwszym zdjęciu widzę mini kreseczkę, na drugim niestety nie ...
|
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej Onyks szkoda, że nadal ten ból i drętwienie ręki Cię męczy.. ale już niedługo Bo coś mi się wydaje, że nie dotrwasz do tego 16 stycznia Tez bym tak chciała![]() Co do samopoczucia to bardzo dobrze ale całą noc jeszcze przeżywałam świąteczne spotkanie z teściową tWróciływspomnienia wszystkich "starych" kłótni. Ale koniec już gmerania![]() Objawów u mnie dalej brak ale brzusio się trochę wybił i powoli już nie da się go ukryć ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Jeee widoczna jest ta druga kreseczka ![]() klask i: a to jest ten test co II wyszły po 2h?Już po cichu Ci gratuluję
|
|
#125 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Coś widać
|
||
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic... trzeba czekac na @
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie plany sylwestrowe?? Bo my najprawdopodobniej będziemy robić u siebie imprezkę
Przyjdzie 8 osób ale fajnie, bo kazdy przyniesie coś do jedzenia i picia Jeszcze muszę znaleźć jakiś przepis na drinki bezalkoholowe![]()
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
tak właśnie po 2h więc narazie chyba nie ma czego gratulowac? to chyba niemożliwe że po 5 min bym nie zauważyła tego
aż mi serducho wali normalnietest zrobiony nie z porannego moczu, dopiero dzień po spodziewanej @ |
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38308256]Nie trochę, tylko w ogóle.
Domyślam się. Jak się czujesz po Clo? Mnie bardzo często boli po nim głowa ![]() Coś widać [/QUOTE]Mrowinko, tak sobie myślę, że takie całkowite odpuszczenie, chociażby na jakiś czas, dobrze Wam zrobi Często? Mnie boli głowa cały czas. Non stop!! I wymiotować mi się chce.. więc ogólnie - czuję się bardzo średnio. Mam taką cichą nadzieję, że może nie będę musiała go brać w nastepnym cyklu...bo wyniki hormonów mam dobre... |
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38308256]Nie trochę, tylko w ogóle.
[/QUOTE] Ok, rozumiem. Ale w sumie chyba nie będziecie się zabezpieczać? A los bywa przekorny ![]() Eh... szkoda.
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bezalkoholowe drinki - może mojito? ![]() My idziemy do znajomych, na domówkę przebieraną. Z resztą już pisałam. Przebieramy się w klimacie lat 20
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to powtórz z porannego i zobaczymy Stokrotko a Ty jak się czujesz? Jak po świętach?
|
|
#133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Samopoczucie podobne - od kilku dni ciągle boli mnie głowa i jest mi niedobrze. To pewnie wina Clo. Fajnie, że wyniki ok
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
teraz żałuje że nie zrobiłam go odrazu rano-jeśli to nie cień cienia to z rana pewnie byłby bardziej widoczny?
|
|
|
|
#137 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to tylko sie cieszyc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A truj ile wlezie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj sie, mam nadzieje,ze niebawem z reka bedzie wszystko w porzadku Fajnie ze Ci sie podobało na oddziale i ze masz ,,znajomosci,, ![]() A jak czop?Juz niedlugo... ![]() Ja mialam termin na 15, urodzilam 2-go
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tez smakowały ![]() Ja tez mam troche zamrozonych na sylwestra ![]() Cytat:
a ze tak niefortunnie sie urodzil i kazdy pracuje to przyspieszymy jego urodziny i bedzie zabawa sylwestrowo-urodzinowa tak jak w zeszłym Roku Tylko jakis tort musze zrobic Jestem zla na siebie ze nie pomyslalam wczesniej o jakims obrazku na tort, wczoraj an ebay widzialam fajnego Tomka, ale juz za pozno... trudno cos wymysle, inaczej ozdobie...
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38308392]Oj tak, potrzebujemy odpoczynku od starań. Dlatego ten cykl jest bez mierzenia temperatury, bez testów owulacyjnych i monitoringu
Samopoczucie podobne - od kilku dni ciągle boli mnie głowa i jest mi niedobrze. To pewnie wina Clo. Fajnie, że wyniki ok [/QUOTE]No i bardzo dobrze. Zwariować można z tymi wszystkimi 'wspomagaczami'. No wydaje mi się, że to kiepskie samopoczucie to właśnie clo. Dziś byłam w sklepie i tak okrutnie zaczęło mi się kręcić w głowie, że musiałam na gwałt coś zjeść. Generalnie to mi się nie zdarza. A jak juz zjadłam - to zrobiło mi się niedobrze. Wprost uroczo! Przynajmniej tyle, że mąż jest w domu ze mną, ja na kanapie leżakuję i robię rzeczy na uczelnię, a on tylko donosi mi herbatę
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Mrowinko przykro mi, ale czasem tak bywa ze jak juz sie ostatecznie cos odpusci to wtedy los potrafi Nas zaskoczyc...zycze Wam tego z całego serca
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- ja czuje sie ok. jutro mam wizyte u ginka wiec sie dowiem co i jak tam w środku
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zauważyłam, że często ludzie nie potrafią reagować na tego typu informacje. Ostatnio jedna koleżanka z pracy jak powiedziałam, ze jestem w ciąży to powiedziala: "aha". I tyle ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- A co do mohito to uuuuwielbiam ale z rumem
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, Strong gadać co u Was
![]() Onyks a co to za szpital? a położnik to jakiś prywatny czy jak? ![]() mabi gdyby nie po 2 h to mogłabym gratulować, a inaczej czekam na drugi test, bo nie wiem jak to jest po takim czasie ![]() Tomalinko my sylwestra spędzimy u teściów... ale ciesze się ![]() wczoraj zapraszała nas moja baardzo dobra koleżanka... ale ja przeziębiona, a do tego mam do niej 130 km... buu |
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
proszę o zmianę w moim terminie porodu na 01.03 wolę zostawić taki jak jest z OM i taki mam też w suwaczku
|
|
#145 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
powiem ci szczerze, że jak dla mnie to ta kreska jest bardzo widoczna
ja moją pierwszą w tym cyklu to widziałam tak, że pod światło było widać i tylko pod niektórym kontem , a u Ciebie aparat ja uchwycił więc jestCytat:
Twoim wykresie widać, ze tempki nie były za wysokie. Nie chce Cię oczywiście dołować Cytat:
![]() Cytat:
masakra normalnie, tak wszystkim rozgadali.Co do samopoczucia to od 3 dni boli mnie brzuch, tak jakby na wysokości macicy, w środku takie prądy przechodzą, aż czuję je w pochwie. Mam nadzieję, ze to normalne ale trochę się martwię. Do tego plecy mnie bolą od chodzenia, czuję się ociężała i jakbym miała z 60lat taka wymęczona Ty doczytałam dobrze się czujesz, to super[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38308407]Nie, Tomalinko, w naszej sytuacji zabezpieczanie się nie ma sensu.[/QUOTE] to może akurat coś jeszcze się przydarzy bez zabezpieczenia, nie bedziecie o tym myśleli, musi się jakos to wszystko ułożyć Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a bólu ręki współczuję, dobrze, że plamienia ustały co do mojego smopoczucia to przekleję to co pisałam Tokmalince wyżej: Co do samopoczucia to od 3 dni boli mnie brzuch, tak jakby na wysokości macicy, w środku takie prądy przechodzą, aż czuję je w pochwie. Mam nadzieję, ze to normalne ale trochę się martwię. Do tego plecy mnie bolą od chodzenia, czuję się ociężała i jakbym miała z 60lat taka wymęczona wcinamy frytki na kolację
|
|
#146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż wstyd się przyznać ale ja to uwielbiam tańczyć jak procenty szumią w głowe Wtedy szaleję na całego Także nie wiem czy w tym roku nie będę starym próchnem No tak ta nowina się szybko roznosi u mnie mama też wszystkim ciotkom przekazała od razuCo do bóli to myślę, że jeśli nie są bardzo mocne to nie musisz się tym martwić. Też tak czasem mam, że przez kilka dni mnie boli brzusio i to z różnych stron.
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
na obu widać
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-12-30 o 18:06 |
|
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki, ale ja po dlugim czasie tez mialam kreski i w ciazy nie bylam dlatego caly czas podkreslam, zeby nie sprawdzac wynikow po uplywie 10 min...---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- piekne zdjecie, slicznie wygladasz!!!!
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się jak usłyszysz muzykę to na pewno i bez alko ruszysz na parkietładny brzusio, taka piłeczka onyks jak poczujesz się lepiej to tez możesz wrzucić zdjęcia brzuszka
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
co prawda akurat minę mam okropną, ale miałam nieprzespaną noc, bo Julia płakała, coś jej się śniło i od 2:00 do 5:00 nie spałam, a poszłam spać po 24:00 no i mnie muliło, bo sobie dietetyczne poświąteczne danie zaserwowałam - naleśniki z bitą śmietaną i bananem :d dzięki ![]() Aha zapomniałam dopisać mam 4,5kg na plusie w tym 1,5kg od soboty, przez okres świąt
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

klask i: a to jest ten test co II wyszły po 2h?

Ale to powtórz z porannego i zobaczymy