|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
Trust Nie drap! Ale pocieszę Cię, ja miałam nawet krosty we włosach... |
|
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trust, spróbuj pić wapno Właśnie popełniał posta z postanowieniami noworocznymi I moje kolorowanki pobijają rekordy
|
|
#2913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Żałuję, że się nie załapałam na szczepionkę na raka szyjki macicy. Akurat jak byłam w liceum to jeszcze tego nie refundowali. Teraz wróciłam ale wiek już nie ten
|
||
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to ospa... Niestety im starszy człowiek, tym gorzej przechodzi. Mój tata też nie miał. Mama niby też nie miała, ale oboje byli szczepieni przeciwko ospie - no to mama chwyciła półpaśca.
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Mam coraz większą chęć na paletkę Darks
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Rozeznanie
|
ja też
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy od wady
Ta dum tsss ![]() Ale serio - z wyrywaniem jest różnie, zależy jak szeroką masz szczękę i żuchwę, u mnie się kwestia o dwa milimetry rozbijała (w sensie, że jakbym miałam dwa milimetry węższą, to musiałabym usuwać któreś zęby). Czas leczenia - ja noszę górę dwa lata, dół półtorej roku i pod koniec stycznia będę miała zdejmowany dół, w lutym górę. Wizyty co 8-10 tygodni. A co do "wracania" się zębów po zdjęciu stałego aparatu - zależy od wady, noszenia aparatu retencyjnego, dodatkowych dolegliwości (np. rosnąca ósemka). Tak naprawdę nie dowiesz się, jak jest w Twoim przypadku, poki nie założysz aparatu - każda wada to indywidualny przypadek. |
|
|
|
#2922 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie
Jak Wam święta minęły?? ![]() Odważyłam się dzisiaj pójść do fryzjera i podciąć "końcówki", czyli jakieś 20 cm. Szkoda mi takiej straty na długości, ale jednak włosy duużo lepiej wyglądają. Pozostaje mi teraz zapuszczać kolejny rok i znowu podciąć "końce" a potem znowu i już za 3 lata będę miała naturalne, zdrowe i może długie
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie tak, nie mam pojęcia, ale to małe dzieci
|
|
#2924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale dzięki no nic wyleczę zęby i w przyszłym roku wyruszam do ortodonty
|
|
#2925 |
|
Konto usunięte
|
Mam wrażenie, że mam duuuże zaległości...
Moja koleżanka, rówieśniczka, czyli 21 lat właśnie oficjalnie oświadczyła, że jest w piątym miesiącu drugiej ciąży, pierwsza córeczka ma prawie cztery latka. To co prawda dość radykalny przypadek, ale coraz więcej moich znajomych ma dzieci / jest w ciąży / wychodzi za mąż. Niby mam czas, ale dziwnie się czuję z tym, że "zostaję w tyle", jeśli wiecie, co mam na myśli
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;38310115]Witajcie
Jak Wam święta minęły?? ![]() Odważyłam się dzisiaj pójść do fryzjera i podciąć "końcówki", czyli jakieś 20 cm. Szkoda mi takiej straty na długości, ale jednak włosy duużo lepiej wyglądają. Pozostaje mi teraz zapuszczać kolejny rok i znowu podciąć "końce" a potem znowu i już za 3 lata będę miała naturalne, zdrowe i może długie [/QUOTE]Ja jutro idę do fryzjera, ale nie planuję aż tak drastycznego cięcia.
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
głowa mi pęka
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38310640]Mam wrażenie, że mam duuuże zaległości...
Moja koleżanka, rówieśniczka, czyli 21 lat właśnie oficjalnie oświadczyła, że jest w piątym miesiącu drugiej ciąży, pierwsza córeczka ma prawie cztery latka. To co prawda dość radykalny przypadek, ale coraz więcej moich znajomych ma dzieci / jest w ciąży / wychodzi za mąż. Niby mam czas, ale dziwnie się czuję z tym, że "zostaję w tyle", jeśli wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]ja wiem, jestem w Twoim wieku i w ciągu najbliższych dwóch lat nie będę mężatką
|
#2929 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() .A tak na serio - to jakaś plaga, ludzie chyba przejęli się tym końcem świata . U mnie może nie rodzą dzieci, ale zaręczali się na potęgę .
|
|
#2930 |
|
maszyna, nie człowiek
|
U mnie też w tym roku było od groma zaręczyn
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też co chwilę się ktoś zaręcza i rodzi dzieci. Ja to w ogóle kiedyś strasznie nie lubiłam małych dzieci i jakieś 3 lata temu trochę się to zmieniło, a teraz znowu zaczynają mnie wkurzać. Nie mam cierpliwości ;/ Można powiedzieć, że lubię, ale tylko na chwilę i kogoś
Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-12-27 o 20:54 |
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to samo, normalnie nudne to już jest
|
|
|
|
#2933 |
|
Klientka w krawacie
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38310640]Mam wrażenie, że mam duuuże zaległości...
Moja koleżanka, rówieśniczka, czyli 21 lat właśnie oficjalnie oświadczyła, że jest w piątym miesiącu drugiej ciąży, pierwsza córeczka ma prawie cztery latka. To co prawda dość radykalny przypadek, ale coraz więcej moich znajomych ma dzieci / jest w ciąży / wychodzi za mąż. Niby mam czas, ale dziwnie się czuję z tym, że "zostaję w tyle", jeśli wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]Wiele wskazuje na to, że jestem 2 lata starsza, a nawet chłopa nie mam ![]() Trust, współczuję szczerze ospy
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2936 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faktycznie, rodzinie te święta będą kojarzyć się tylko z utratą bliskiej osoby, sama tak mam jeśli chodzi o święta Wielkanocne, tydzień po nich zmarła mi mama, i od tej pory zawsze te święta tylko z tym smutnym faktem kojarzę Cytat:
![]() oj to nie fajnie, ja na szczęście przeszłam ją jak miałam kilka lat i niestety jeden po niej ślad na twarzy [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38310640]Mam wrażenie, że mam duuuże zaległości... Moja koleżanka, rówieśniczka, czyli 21 lat właśnie oficjalnie oświadczyła, że jest w piątym miesiącu drugiej ciąży, pierwsza córeczka ma prawie cztery latka. To co prawda dość radykalny przypadek, ale coraz więcej moich znajomych ma dzieci / jest w ciąży / wychodzi za mąż. Niby mam czas, ale dziwnie się czuję z tym, że "zostaję w tyle", jeśli wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]u mnie podobnie, ale ja chyba jestem jakaś nienormalna bo mimo że z moim TŻ mam najdłuższy staż bycia razem, ani do ślubu ani do dzieci nam się nie spieszy... ogólnie jak myślę o dziecku to pierwsze co na myśli mi przychodzi to poród a ja chyba nie jestem do niego stworzona, strasznie się boję już na samą myśl o nim
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuźwa... za chwile to 4 |
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: ostatnio w gminie byłam i pytali mnie o wiek, ja 18, a za moment przypomniałam sobie, że mam przecież 19 xd |
|
|
|
|
#2939 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Cytat:
![]() . Może dlatego, że byłam wtedy szczęśliwa i optymistycznie patrzyłam na przyszłość
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Orli, no proszę Cię, większość moich znajomych właśnie wydaje się za mąż lub rodzi dzieci, a ja im z rozwodem wyskakuję
I teraz też znowu będę w tyle
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

11.10.2014
I moje kolorowanki pobijają rekordy
おはよう! 
doszły mnie słuchy że przy tym aparacie nie jest konieczne wyrywanie zębów i leczenie krócej trwa.. dzisiaj mama opowiadała mi o sąsiadce, że po jakimś tam czasie zęby zaczęły jej wracać tak jak kiedyś miała..