|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Możecie przestać trzymać kciuki.
Wróciłam z cudownego spotkania z A. i płaczę. Wyszło na to, że w kwestii zaręczyn nadal jestem elementem w kalendarzu do przestawiania. Zapytał mnie dzisiaj, czy będę mieć czas pojechać do Krościenka na wiosnę, bo pewnie w styczniu to nie bardzo... Rozwala mnie to, że tyle rozmawiamy i jak grochem o ścianę. A mówi tyle pięknych rzeczy bez pokrycia. Nadal Potem pewnie na wiosnę wypadnie mu obrona, jakieś seminarium z muay thai i znowu coś będzie ważniejsze ode mnie i znowu termin się przesunie... Gocia, co za słów mi zabrakło, jak on tak może ![]() edit. Powiedziałam mu tylko tyle, ze dobrze, iż powstało połączenie bezpośrednie Sosnowca z Leżajskiem (przez Kielce), bo jak nie będę chciała z nim jechać to mam alternatywę. edit2: i co, mam nadal czekać tak pół roku, bo to musi być w górach? Czuje się tak, jakby robił sobie ze mnie jaja, równie dobrze mógłby mnie na sylwestra zabrać autem z płytą Iry do krościenka.... Gdyby tylko chciał
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-12-27 o 23:45 |
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co teraz zrobisz? Przytulam Cię mocno i mam ochotę mu nakopać.
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Med jak napisałaś, że nie musimy trzymać kciuków to myślałam, że to TO
Nawet nie wiem co Ci powiedzieć.... Przykre to bardzo... A Ciebie podziwiam za tyle siły do Niego Arra ja mam 2 pary spodni ze Stradi http://www.stradivarius.com/webapp/w...adivariussales tu możesz sobie znaleść je i ich aktualną cenę
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
med, ech,.... tż gothki musi mieć pierścień za fortune, Twoj extra miejsce... co sie z tymi chlopami dzieje....
czy oni naprawde nie rozumieja ze to nie jest zabawa w kotka i myszke i ze cierpliwosc sie kiedys konczy...? |
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem już nic
Przecież gadaliśmy wtedy to tej rocznicy, powiedziałam mu wszystko, że nie oczekuję niczego, tylko słów, nieważne gdzie, nieważne jak, byleby szczerych On ciągle powtarza że rozumie moje frustracje, ale jak widać nawet w 1/3 tak nie jest, bo gdyby poczuł to na własnej skórze, nigdy nie doprowadziłby mnie do takiego punktu... W dodatku deadline dostał wręcz na tacy, sam się domyslił i nie pojmuję, jak może to olewać.
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby planował, nie zapytałby o to Krościenko...
Głupia naiwna ja
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-12-28 o 00:06 |
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
med, może tak po prostu planuje jakis wypad na wiosnę.
byłby ostatnim kretynem, mając deadline, próbować to odwlekać o kilka miesięcy wierzę, że to mądry facet |
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież wie, że nigdy w styczniu bym nie pojechała w góry chodzić, bo nie mam ubioru... Nigdy poza tym mi tego nie proponował, dopiero teraz. To nie jest przypadek, nie po tym, jak mówił, że planował w krościenku w listopadzie. Pytanie tylko, czy na serio, czy po to tak powiedział, żeby mnie "pocieszyć"
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-12-28 o 00:23 |
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
med to co mowi twoj tz to jakas kpina....zmarnowal tyle okazji przez te wszystkie lata i teraz odwleka jeszcze. Dzisas, niech po prostu przyjdzie do ciebie z pierscionkiem i oswiadczy sie w drzwiach jak mąż rain albo w zwykly dzien na kanapie jka TZ simply a nie kombinuje i wymysla setki kolejnych wymowek
i masz znow odwlekac, czekac cierpliwie ....
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Med nie wiem co napisać on już przesadza
|
|
|
|
#1782 | |||
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
nie bede rpzytułkiem dla tych co nei maja ze soba zrobic Cytat:
Carmi z samsungiem sII Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ja już w pracy Med współczuję co za ehhhh
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Med, nie jestem w stanie napisać nic miłego... więc tylko Cię przytulę i mocno podziwiam za cierpliwość, naprawdę.
|
|
#1785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(usunac spacje) czyli to trzeba ustalić. ja np. wiem, że jak dzwoni do mnie szef albo ktoś z pracy, z kim się nie koleguję to to poważna sprawa i odbieram. Przez 4 lata zdarzyło się to może ze 2-3 razy. a służbową komórkę wyłączam po zakończeniu pracy - szef tak kazał Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dobry Jadę pozałatwiać wszystko, mam nadzieję, że się uda kciukajcie! I w zasadzie to tyle u mnie
|
||||
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Med tulę mocno Potrzebuję waszych kciuków o 11:00. Mam ważne spotkanie z dużym klientem
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć pewnie nie będzie miał nic przeciwko. Yyyy chyba---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Med co za normalnie... brak słôw. Dla mnie to głupia wymówka.... carmelova kciukam naj ale że o co pytasz? O czym chce z nim rozmawiać? Jak to o czym
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2012-12-28 o 10:00 |
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1790 | ||
|
Zakorzenienie
|
super
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajny był wczorajszy wypad do kina - film naprawdę mi się spodobał, rodzicom podobały się efekty 3D byli zachwyceni na mnie to już nie działa na kolejną część pójdę w 2D bo 3h z okularami to nie dla mnie![]() dzisiaj idziemy zapolować za spieniaczem do mleka dla siostry bo 31.12 ma urodziny może przy okazji jeszcze coś dla siebie kupię ![]()
|
|
#1791 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Med, tulę mocno A ja piszę pracę dyplomową. Tzn. staram się pisać. I mi się oczywiście nie chce. Ale obiecałam sobie, że jak dziś napiszę, to jutro się wybiorę na zakupy |
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio oddalam częśc teoretyczną magisterki. Jeszcze tylko rozdział praktyczny i konicec.
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Med On chyba faktycznie potrzebuje kop by zadziałać wreszcie. Trzymam kciuki za potrzebujące
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Med, strasznie mi przykro
Olej dziada! Innej rady na dziś nie mam, niestety....
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy byliscie na Hobbicie na 3D bo ja 3 godzin w okularach nie zniese
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zostawiłam coś w klubie.
Cytat:
No to teraz już z górki ![]() Też właśnie nad tym się zastanawiam. |
|
|
|
|
#1797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
), osobiście uważam, że film i tak jest świetny bez 3D
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Przydałoby się, ale nie będę się wkręcać bo później przykro będzie mi.
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
, wiem jakie to trudne wszystko jest wtedy ważniejsze byleby tylko nie siąść i nie pisać. Ja magisterską pisałam z córeczką na głowie heh więc utrudnione troszkę zadanie miałam. Licencjacka jakoś szybciej poszła .---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- A ja tam jestem przyzwyczajona do binokli bo noszę na codzień i mi w kinie 2 pary nie przeszkadzają. Ale za to jeśli chodzi o codzienność to mam ich dość jak pójdę do pracy to zafunduje sobie korekte laserową wzroku .
|
|
#1799 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() [ gratuluję ![]() Cytat:
Sama nie wiem, co bym chciała w tego Sylwestra. Z jednej strony chętnie bym zostawiła Młodą i poszła gdzieś poszaleć, z drugiej bym chciała z nią. Domówka byłaby fajna, ale wszyscy się rękoma i nogami bronią, żeby nie robić. I nie wiem... ![]() Cytat:
Za czas wolny mi nie płacą, więc nie mam obowiązku z nimi gadać Co prawda moja fucha wymaga czasem odebrania telefonu alarmowego i te odbierałam, ale ponieważ wszyscy moje zasady znają, to po moim fajrancie już nie wydzwaniają ![]() Cytat:
Ja bym była chyba wredna i powiedziała mu, że na wiosnę, to już sam pojedzie.... Nawet nie wiem, co Ci powiedzieć Cytat:
Ja i moje czekanie nie miało nic do rzeczy w tempie jego oświadczyn. On się wtedy po prostu nie chciał żenić. Głupia, zwyczajna prawda, mogę to sobie teraz spokojnie napisać, jak jestem jego żoną. Ale taka właśnie jest. On wtedy nie chciał, to ja chciałam, żeby się oświadczył, on się nie czuł na to gotowy. Oświadczył się i wzięliśmy ślub wtedy, kiedy poczuł, że tego naprawdę chce. Gdyby nie chciał, to nic by nie dało ani moje odejście, ani prośby, ani groźby. Teraz to wiem.A na Hobbita się nie wybieram w ogóle. Nie lubię fantastyki. Byłam na "Władcy pierścienia" wbrew swojej woli i wynudziłam się niemiłosiernie ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Najlepsza adaptacja filmowa nigdy nie będzie tak dobra jak książka. Ja właśnie skończyłam czytać "Przeminęło z wiatrem" - film znam na pamięć, książkę czytałam po raz pierwszy i jestem w szoku, że jest lepsza niż film. Nie sądziłam, że to możliwe
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2012-12-28 o 12:23 |
|||||
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a raz byłam na premierze ostatniej czesci wladcy pierscieni (z moim eksem) jak na koncu lecieli na tych "ptakach" to krzyknelam na pol kina : o migi nadlatuja ![]() prawie mnei tam zlinczowali
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Rozwala mnie to, że tyle rozmawiamy i jak grochem o ścianę. A mówi tyle pięknych rzeczy bez pokrycia. Nadal 

kciukajcie!