Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17. - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-28, 02:25   #211
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Nie wiem czy wampisalam, ale bylam zwiedzic oddzial i oprowadzal mnie poloznik ktory pracuje w klinice u tego mojego gina, wszystko mi opowiedzial, dal nr tel i kazal dzwonic o kazdej porze jakby sie cos dzialo wczesniej
A ten pokoj 1 osobowy fajny, nawet plazma jakas 32'' wisiala....ale dla meza jest fotel! nie ma na czym spac

aaa i termin mi sie przesunal na 16 stycznia
A ten fotel nie jest rozkladany? Maz chce zostac na noc z Wami?

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
u mnie jest coś takiego...
robione bardzo kiepskim telefonem
Ja tam widze cien cienia

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Jakie plany sylwestrowe?? Bo my najprawdopodobniej będziemy robić u siebie imprezkę Przyjdzie 8 osób ale fajnie, bo kazdy przyniesie coś do jedzenia i picia Jeszcze muszę znaleźć jakiś przepis na drinki bezalkoholowe
My sie wybieramy do znajomych na domowke
Zastanawiam sie tylko czy brac ze soba Domino.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

My idziemy do znajomych, na domówkę przebieraną. Z resztą już pisałam. Przebieramy się w klimacie lat 20
juz wiesz co zalozysz?

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

wstawiam wam mój brzuchol 32 tydzień i 121cm obwodu!!!!!
cudnie

i bardzo ladnie udekorowalas dom na swieta

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Nie wklejałam, muszę się zmotywować i strzelić jakąś fotę bo nie zdążę i co.
czekam na zdjecie brzusia

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No dobra...... co u mnie..... nic ciekawego..... Emilka rośnie z dnia na dzień, robi się coraz bardziej "kumata" nie wiem czy tu pisałam - ale chodzimy sobie na ćwiczenia dla mam i niemowląt, które Emilka bardzo lubi na koniec zajęć dzieci mają masaże no na prawdę super
no i Emilka polubiła się już z pozycją "na brzuszku" oto dowód http://www.youtube.com/watch?v=b-OzKNHVHU4

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------
Super Emilce idzie lezenie na brzuszku

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 07:03   #212
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
u mnie jestem bo ja mam więcej postów na 1 stronie ustawionych
Oszustka!

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
pamiętacie E VEL ?? urodziła dzis po północy !
Pamiętam jak przez mgłę, ale

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38303272]
Ja już przestałam wierzyć, że kiedykolwiek się Wam pochwalę taką wiadomością. Uznaliśmy, że jak skończymy te 2 cykle z Clo, to odpuszczamy.[/QUOTE]
Myślę, że to dobra decyzja
Zdrówka dla mamy!

Przypomniało mi się jeszcze - wczoraj czytałam artykuł i padło hasło o trudach zajścia w ciążę związanymi prawdopodobnie z powikłaniami po przebytej w dzieciństwie odrze. Chorowałaś może?

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A ja odebrałam swoje wyniki. Wszystkie mam w normie.
To się ciesz dziewczyno

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
nie będę truć co u mnie bo zjedzą mnie wyrzuty sumienia że i tak nie mam czasu przeczytać co u was.
Truj! Jestem żądna nowych info!

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

U mnie było intensywnie, goście jedni, drudzy, trochę w domu, trochę u moich rodziców i u brata tż. Zmęczona jestem i ogarniam się z całym mieszkaniem dopiero
Święta chyba zawsze są męczące - mimo, że to niby czas odpoczynku i spotkań z rodziną
Ależ Ci się choróbska przyplątały. Dobrze, że minęło

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
wstawiam wam mój brzuchol 32 tydzień i 121cm obwodu!!!!!
Piękny okaz!
A to drugie zdjęcie jest oszukane - tam wcale nie byłaś w ciąży!

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
mój normalny tłuszczowy brzuch ma 93 cm więc aż strach pomyśleć co będzie dalej
To zupełnie jak mój

Cytat:
U mnie nic nie poszło w tyłek ani w uda. Jestem taka jaka byłam, jakby mi ktoś tylko brzuszek dokleił. Na wadze 5.5 kg na plusie. Ostatnio myślałam, że zobaczę "5"z przodu (nigdy nie widziałam w całym życiu) a tu schudłam 0,5kg i gucio. No ale teraz może mi się woda zatrzymać i różne takie to mnie przybędzie. W brzuchu 98cm w trwającym 36 tygodniu ciąży.
Zazdroszczę! Ja za chwilę zobaczę 6 z przodu

Bika, ależ Emilka jest silna! I już taka fajna się robi
I pisz koniecznie co u Was, bo w tyłek dostaniesz!

mabi, ja widzę drugą kreskę, więc jeśli byłby to wynik ujrzany od razu to już bym gratulowała, jednak w tej sytuacji czekam na dzisiejszy poranny test

onyks, o kurcze, nie wiedziałam, że ta ręka aż Ci puchnie
Mi kiedyś drętwiała i bolała strasznie, ale to wszystko było od kręgów szyjnych (taki mój "urok" ). Mam nadzieję, że po porodzie dolegliwości pójdą sobie precz! I oczywiście, że poradzisz sobie z Nataszką!
Swoją drogą czuję w kościach, że nie dotrwasz do 16.01.

Ana, czyżby czyżby? Ja też już jestem prawie zdecydowana Tylko muszę to "prawie" wysłać na Madagaskar

Blonde, super, że urlop zabukowany! To teraz mocne za szybkie załatwienie paszportu!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-12-28 o 07:05
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 07:14   #213
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Aaby i Żabcia - dzięki

Witam się z rana moje dziecię szaleje na macie edukacyjnej jest nią tak zaabsorbowana, że "spokojnie" może sobie na niej leżeć ze 40 minut a ja sobie jem śniadanko, "siedzę" na wizażu itp
Ale zaraz zbieramy się na ćwiczenia, Emilka dziś wcześniej wstała, to pojedziemy na wcześniejszą godzine
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 07:23   #214
mysia1986
Zakorzenienie

Witam

U mnie swieci piekne słonce, szkoda , że mój humor jest do
Zle mi sie spało... ciagle sie budziłam... było mi za duszno, do tego boli mnie brzuch lada chwila pewnie @ nadejdzie...
Do tego na moim oku znowu zawitało paskudne uczulenie, małe bo małe ale jest... dobrze , ze mam wizyte kontrolna zapisana na środe. Chyba trzeba odstawic leki bo i tak nic nie daja , skoro uczulenie wraca i isc zrobic testy.
Przed wyjsciem z domu troszeczke sobie powyłam na ramieniu męża i poczułam minimalna ulgę.
W każdym razie ogłaszam u mnie dzisaj dzien paszteta
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 07:27   #215
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zaraz zbieramy się na ćwiczenia, Emilka dziś wcześniej wstała, to pojedziemy na wcześniejszą godzine
Fajnie, że macie możliwość chodzenia na takie ćwiczenia U nas nic takiego niestety nie ma...

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Zle mi sie spało... ciagle sie budziłam... było mi za duszno, do tego boli mnie brzuch lada chwila pewnie @ nadejdzie...
Do tego na moim oku znowu zawitało paskudne uczulenie, małe bo małe ale jest... dobrze , ze mam wizyte kontrolna zapisana na środe. Chyba trzeba odstawic leki bo i tak nic nie daja , skoro uczulenie wraca i isc zrobic testy.
Przed wyjsciem z domu troszeczke sobie powyłam na ramieniu męża i poczułam minimalna ulgę.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-28, 07:36   #216
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Mysia współczuje takiego dnia ale przecież dziś PIĄTEK czyżbyście nie zauważyły

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Jednak pójdziemy na późniejszą godzinę, bo Emilka śpi..... a ćwiczenie z nią na śpiocha to żadna przyjemność - już przetestowałam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 07:37   #217
aaby
Zakorzenienie

Heloł o poranku!

Zapowiada mi się dziś jako taki dzień. Co prawda mam trochę rzeczy do zrobienia, ale kier. jest chora, dwóch kumpli z biura na urlopie, także siedzimy sobie tylko z jednym gościem w biurze. Poza tym chyba cała firma ma urlop, pojedyncze jednostki były nadgorliwe i przyszły Także ogólnie cisza i spokój. Mogłoby być tak zawsze

Wczoraj ciężkie popołudnie miałam. Byłam strasznie senna, potem przyplątał się ból głowy. Mąż poszedł z kumplem na piwo, także cały wieczór spędziłam na kanapie, przysypiając i budząc się po paru minutach. Mąż wróciłam późnym wieczorem, oczywiście co chwila powtarzał, jaką to ma cudną żonę, jak mnie kocha itp. Ach te procenty Przed snem wzięłam tabletkę, bo nie chciałam się męczyć i wstać rano z bólem głowy. Poczytałam gazetkę i poszłam spać. Niestety kręciłam się w łóżku chyba z 2h. Nienawidzę nie móc zasnąć

Dziś po południu przychodzą znajomi, także zapowiada się miły wieczór
A Sylwestra spędzamy sami w domku. Jako, iż w lutym Zakopane, to nie jedziemy nigdzie, a wszyscy znajomi też raczej mają inne plany (znajomi z daleka z dzieckiem nie przyjadą, Lenowi wyjechali, a wszyscy stąd idą na imprezę do naszych wrogów). Ale myślę, że i we dwójkę będzie miło

No dobra, czas trochę popracować...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-12-28 o 07:38

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 07:40   #218
Natala84
Zakorzenienie

Mabi, i gdzie jesteś ze swoimi II ?

Blonde, a czy u Was nie można wyrobic dowodu dla dziecka? My dla Marysi mamy i super sprawa,ważny 5 lat

a ja dziś w pracy... trochę odpocznę

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 07:43   #219
201606201204
Konto usunięte

Witam.
Znowu poranna pobudka nie należała do najłatwiejszych, choć było lepiej niż wczoraj. No i znowu ja wstawałam, a Tż spał.
Mabi jak test?
Aaby ja też wczoraj miałam cięzki dzień jeśli idzie o sen...
Dziś mamy iść do znajomych, ale nie wiem czy dam radę.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 07:44   #220
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysia współczuje takiego dnia ale przecież dziś PIĄTEK czyżbyście nie zauważyły
No piatek... i to mnie pociesza. Mielismy isc do znajomych dzisaj ale nie mam na to wogole ochoty

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Heloł o poranku!

Zapowiada mi się dziś jako taki dzień. Co prawda mam trochę rzeczy do zrobienia, ale kier. jest chora, dwóch kumpli z biura na urlopie, także siedzimy sobie tylko z jednym gościem w biurze. Poza tym chyba cała firma ma urlop, pojedyncze jednostki były nadgorliwe i przyszły Także ogólnie cisza i spokój. Mogłoby być tak zawsze

Dziś po południu przychodzą znajomi, także zapowiada się miły wieczór
A Sylwestra spędzamy sami w domku. Jako, iż w lutym Zakopane, to nie jedziemy nigdzie, a wszyscy znajomi też raczej mają inne plany (znajomi z daleka z dzieckiem nie przyjadą, Lenowi wyjechali, a wszyscy stąd idą na imprezę do naszych wrogów). Ale myślę, że i we dwójkę będzie miło

No dobra, czas trochę popracować...
O widzisz i u mnie tak sama .. jest nas w biurze 3 sztuki
My na Sylwestra albo w domu sami albo u znajomych nie wiem jeszcze... na dzien dzisiejszy w domu pod kocem
Marcel <3

Stary 2012-12-28, 07:44   #221
201606201204
Konto usunięte

Czasem to bym tak chciała pracować na pół etatu.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 07:48   #222
(t)asia
Zadomowienie

Witam się w piątek.
Oczywiście mąż mnie zaraził i teraz siedzę w pracy i nie wiem co ze sobą zrobić. U lekarzy takie kolejki że nawet nie ma co iść. Jakaś pandemia normalnie się zrobiła...
Marzę żeby się stąd urwać...
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 07:54   #223
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
No i znowu ja wstawałam, a Tż spał.
To dokładnie tak, jak u mnie Ale przynajmniej obiadek na mnie czekał po powrocie z pracy

Cytat:
O widzisz i u mnie tak sama .. jest nas w biurze 3 sztuki
My na Sylwestra albo w domu sami albo u znajomych nie wiem jeszcze... na dzien dzisiejszy w domu pod kocem
To my takie nadgorliwe jednostki jesteśmy
Eee, wieczór pod kocem we dwójkę brzmi dobrze

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Czasem to bym tak chciała pracować na pół etatu.
Ja też

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Oczywiście mąż mnie zaraził i teraz siedzę w pracy i nie wiem co ze sobą zrobić. U lekarzy takie kolejki że nawet nie ma co iść. Jakaś pandemia normalnie się zrobiła...
Marzę żeby się stąd urwać...
Oj zdecydowanie jakiś okres chorobowy nastał. Aż się boję, kiedy mnie lub męża jakaś kosteczka zacznie łamać. Oby nie! - tfu tfu!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-28, 08:52   #224
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiejszy dzień był dla mnie jakiś inny niż zwykle...idę spac nim zwariuję jeszcze nie wiem czy to TO a już łapię się na myślach że pewnie wyjdzie dziewczynka człowiek to sobie potrafi wkręcic
no wiesz co...

Cytat:
Blonde, super, że urlop zabukowany! To teraz mocne za szybkie załatwienie paszportu![/FONT]

Cytat:
Aaby i Żabcia - dzięki

Witam się z rana moje dziecię szaleje na macie edukacyjnej jest nią tak zaabsorbowana, że "spokojnie" może sobie na niej leżeć ze 40 minut a ja sobie jem śniadanko, "siedzę" na wizażu itp
super

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

Blonde, a czy u Was nie można wyrobic dowodu dla dziecka? My dla Marysi mamy i super sprawa,ważny 5 lat
nie w konsulacie
Chcielismy wyrabiac dowod ale musi byc dwoch rodzicow, a raz ja bylam sama z malym w Pl, drugi raz juz bylismy razem, ale takze w tym czasie zmienili juz przepisy dotyczace paszporu dla dzieci do lat 5, wiec odpuscilismy sobieBo teraz tez sa paszporty na 5 lat

Nie no, jak pojedziemy w styczniu to nawet jakbym miala 2 miesiace czekac na tymczasowy to dostaniemy przed wyjazdem, a w miedzy zcasie bedzie sie juz wyrabial ten 5 letni

Czesc
Mnie tam piatek wcale nie cieszykaszle jak gruzlik, jeszcze w nocy zdenerwawalam sie na Tz
Stary 2012-12-28, 09:05   #225
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Mrowinko- pierwsze co miałam moje II kreski i pisałam o tym na forum to myślałam o tobie. I uważam że przerwa to dobry plan. I mało tego- uważam, że sobie "wpadniecie" na nieświadomce" ;D
Miło, że o mnie pamiętałaś
A co do pogrubionego - nie chcę mieć cały czas w głowie myśli, że jak zrezygnujemy ze starań, to dziecko się pojawi. Jak będę tak myślała, to nigdy nie odpuszczę i nie wyluzuję tak naprawdę.
Cytat:
Mysiu, trzymaj się
Cytat:
My w domku
Cytat:
Myślę, że to dobra decyzja
Zdrówka dla mamy!

Przypomniało mi się jeszcze - wczoraj czytałam artykuł i padło hasło o trudach zajścia w ciążę związanymi prawdopodobnie z powikłaniami po przebytej w dzieciństwie odrze. Chorowałaś może?
Wiesz co, mama pojechała do lekarza, więc nie mam jak zapytać o choroby dziecięce, ale nie sądzę, żebym chorowała. Na ospę, świnkę i różyczkę tak, ale na odrę raczej nie. A jak ma to wpływać na płodność?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 09:05   #226
mysia1986
Zakorzenienie

ehh.. dzisiaj znowu dermatolog - uczulenie powróciło
wizyte przyspieszyłam bo mnie strasznie szczypie i boli
Marcel <3

Stary 2012-12-28, 09:08   #227
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Mnie tam piatek wcale nie cieszykaszle jak gruzlik, jeszcze w nocy zdenerwawalam sie na Tz

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38316025]
Wiesz co, mama pojechała do lekarza, więc nie mam jak zapytać o choroby dziecięce, ale nie sądzę, żebym chorowała. Na ospę, świnkę i różyczkę tak, ale na odrę raczej nie. A jak ma to wpływać na płodność?[/QUOTE]
Niestety nie było to wyjaśnione. Po prostu było o jednej parze, która nie mogła mieć dzieci, i za przyczynę uznaje się prawdopodobnie powikłania po odrze. I tak sobie o Tobie pomyślałam, że zapytam.

Cytat:
ehh.. dzisiaj znowu dermatolog - uczulenie powróciło
wizyte przyspieszyłam bo mnie strasznie szczypie i boli
Widzę, że się bidulko tak męczysz, jak ja w zeszłym roku z zajadami. Półtora roku mnie trzymało i nic nie pomagało Oby nie wróciło

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-28, 09:10   #228
malamaluczka87
Zadomowienie

Halo dziewczynki;-) melduję się i ja;-) miałam parę stresów wieczorem w firmie, ale już ok;-) i samopoczucie dziś lepsze;-)

Mabi- i jak, test był?

Tomalinko- powiedz mi, czy ciebie luteina nie pobudza? Ja już to zauważyłam przy tej doustnej na wywołanie @ za chiny nie mogłam w tedy spać. Wczoraj zaczęłam tą moją dowcipną i powtórka z rozrywki;/ byłam pobudzona pół nocy jak po kawie. Tak to ja miesiąca spania nie widzę;P

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 09:11   #229
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

U mnie też dziś śliczne słonko Pospaliśmy dziś sobie z mężem i Mają do 9 I nas obudziła miła niespodzianka Mamy czwarty ząbek

Mabi i jak?

Bika super, że mata jej się podoba.

aaby to od kiedy staranka?

Mysia

Blonde mam nadzieję, ze wszystko się uda.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 09:11   #230
malamaluczka87
Zadomowienie

Mysiu - to straszne z tym okiem. Współczuję. Wapno pijesz, alertek bierzesz?

Blonde- niezłe klocki z tym paszportem. Ja dostałam swój paszport w dzień wyjazdu;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 09:17   #231
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysiu - to straszne z tym okiem. Współczuję. Wapno pijesz, alertek bierzesz?
biorę podwójną dawke leku na receptę a wapna nie biore
Marcel <3

Stary 2012-12-28, 09:18   #232
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Mabi: a co, marzysz o córeczce czy synku?
Spokojnie, wkrótce się wyjaśni, czy to jest TO, przy teście porannym.
Kciuki zaciśnięte!
wiadomo że zawsze się myśli że to nieważne, byleby było zdrowe, ale wolelibyśmy z mężem synka, a myśl o dziewczynce wzięła mi się stąd że jeśli zaszłam to tylko z przytulanek przedowulacyjnych kiedy niby jest większa szansa na córkę
Cytat:
Mabi, i gdzie jesteś ze swoimi II ?
wyspałam się porządnie, oznak @ nadal zero, w aptece już byłam ale w WC jeszcze nie chyba z tych nerwów wogóle mi się nie chce sikac
Stary 2012-12-28, 09:20   #233
t_89
Zakorzenienie

mi pokazalo 2 kreski dzisiaj ide potwierdzic
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 09:20   #234
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

U mnie też dziś śliczne słonko Pospaliśmy dziś sobie z mężem i Mają do 9 I nas obudziła miła niespodzianka Mamy czwarty ząbek

Blonde mam nadzieję, ze wszystko się uda.
wowSuperAle teraz ida, jeden za drugim

DziekiMartwie sie tym, bo nie lubie tak praktycznie na ostatna chwile, ale musze byc dobrej mysli...wkurza mnie to strasznie, bo dostanie sie tam graniczy z cudem...maja 3 dni w miesiacu otwarte...i musi w styczniu sie udac

Cytat:
Blonde- niezłe klocki z tym paszportem. Ja dostałam swój paszport w dzień wyjazdu;-)
no to ładnie, u Nas inne procedury, wszystko przez konsulat i jeszcze podlegamy pod inny, wiec tylko papiery przyjmuja...
Jeszcze jak sobie pomysle o zdjeciu to mam ochote
Aby uniknac tego co w zeszlym roku od przyszlego tygodnia bede juz robiła Sebie zdjecia
Stary 2012-12-28, 09:21   #235
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Halo dziewczynki;-) melduję się i ja;-) miałam parę stresów wieczorem w firmie, ale już ok;-) i samopoczucie dziś lepsze;-)
Cieszę się, że dziś już lepiej Nie możesz się teraz denerwować

Cytat:
aaby to od kiedy staranka?
Myślę, że jeszcze ze dwa cykle i...
za kolejny ząbek!

Cytat:
wyspałam się porządnie, oznak @ nadal zero, w aptece już byłam ale w WC jeszcze nie chyba z tych nerwów wogóle mi się nie chce sikac
Kochana, nie trzymaj nas w niepewności!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-28, 09:22   #236
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde szaleństwo Ciekawe kiedy kolejne wyjdą Kurcze tylko 3 dni mają otwarte? Bez sensu. Trzymam ogromne kciuki.

Stary 2012-12-28, 09:23   #237
Natala84
Zakorzenienie

Blonde, rozumiem, to 3mam kciuki żeby sprawnie poszło załatwianie paszportu

Mabi, marsz do WC!

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 09:23   #238
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
ze szpitala do domu? godzina jazdy samochodem...

luu to daleko,

Cytat:
Ostatnio ładnie nam sie II sypią
i niech tak zostanie

blonde oby sie udalo zalatwic paszport,

strippi bardzoladne swiateczne dekoracje

mysia

Madzia gratuluje zabka,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 09:25   #239
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaby to super Mi też było ciężko podjąć decyzję. Trzymam kciuki.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Metka

Mąż się śmieje, że teraz jak mnie ciapnie przy karmieniu, to mi sutka odgryzie

Stary 2012-12-28, 09:26   #240
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde szaleństwo Ciekawe kiedy kolejne wyjdą Kurcze tylko 3 dni mają otwarte? Bez sensu. Trzymam ogromne kciuki.
no bez sensu, ale dzieki, przydadza sie

Cytat:
Blonde, rozumiem, to 3mam kciuki żeby sprawnie poszło załatwianie paszportu

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

blonde oby sie udalo zalatwic paszport,

[
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości