|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: *Miss Dior Cherie, Hot RL,Ghost, Wella Hot Iron,Tigi,Revlon,Pupa,Bou rjois,Clin
/EDIT/
Kingo, to Ty pierwsza napisałas u mnie pytając czy znajdę coś u Ciebie w wątku dodatkowo oferując próbki Angel poza wątkiem... Więc nie za bardzo rozumiem.
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2007-02-24 o 20:37 |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: *Miss Dior Cherie, Hot RL,Ghost, Wella Hot Iron,Tigi,Revlon,Pupa,Bou rjois,Clin
oj ,pytałam, bo zobaczyłam róż,ale te rzeczy które wymieniłaś-i co Cie interesują są za drogie,aby wymienić na sam róż. A napisałaś,że masz podkład estee-więc spytałam jaki kolor i ile go jest...
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
no tak Ty napisałaś abym wypisała co mnie interesuje -w Twoim wątku?
a ja zrozumiałam ,że mam wypisać co jeszcze mnie interesuje poza wątkiem... to sie dogadały 2 blondynki... Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2007-02-26 o 11:28 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hej chetnie przygarne Miss Dior Cherie. Moge Ci w zamian zaoferowac Remix Armaniego, zostalo ok. 15ml we flakonie 30 ml. Plus doloze oczywiscie kilka innych rzeczy, ale najpierw chcialabym wiedziec, czy zapach Remix Cie w ogole interesuje, a jesli tak to bede dalej proponowac.
|
|
|
|
|
#36 |
|
spin doctor
|
Oddam wszystko co mam w wątku za Rochas, mogę jeszcze dorzucić nową wodę termalną LRP i sporą odlewkę Dolce Vita. Co Ty na to?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176545 |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
ewentualnie Wink... a co Ci się u mnie podoba?
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Hej daigee,
zainteresowało mnie: - róż Bourjois nr 32 Ambre D'or - kolor brzoskwiniowy, opalizujący ze złocistymi (absolutnie niebrokatowymi) drobinkami, ubytek może 5% Zapraszam do mnie
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie wyszukałam.
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze to za mala pojemnosc, dlatego pytalam czy ten zapach w ogole Cie interesuje. Jesli bys byla gotowa sie za niego wymienic doloze jeszcze kilka ciekawostek-
Moge Ci dorzucic baze Sephory wygladzajaca - zostalo 50% (tylko nadpeknieta jest zakretka, ale poza tym wszystko ok) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3917 Plus jesli bys byla zainteresowana zorganizuje jakis Juicy Tubes na przyklad. Daj znac czy mam szanse czy juz dostalam kosza
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po prostu za zapachy najchętniej przyjęłabym interesujący mnie zapach o podobnej pojemności... perfumoholiczki tak mają ![]() A kolorówki sama mam za dużo i rozdaję komu tylko mogę Jestem ciekawa tego Remixa, ale chyba poza MDC nie widzisz nic dla siebie?
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj kupilam MDC 30ml, ale chetnie powieksze zapasy ![]() P.S. A moze sie skusisz jeszcze na cienie Pupy Luminys? Sa raz mazniete, wiec wlasciwie nowe. Kolor ten niebieski - na dole zdjecia po srodku. http://www.fox-kosmetik.de/pupa/luminys_eyeshadow.shtml |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama nie wiem... Więc może zainteresowałby Cię odpsik perfum do specjalnego atomizera o pojemności Twojego Remixa?
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Oh wybornie wybornie, fantastycznie. Co to za fikuśny atomizer?
I jak policzysz 15 ml? ![]() Wybacz ze pytam, ale MDC sa oryginalne? Gdzie je kupilas? Nie czuj sie prosze urazona, ale sama wiesz jak to jest z perfumami, wiec chcialabym chociaz wiedziec skad je masz. Moj Remix jest z Douglasa. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Atomizer jak atomizer
Na przykład taki jak tutaj:http://www.allegro.pl/item170047983_atomizer_avon.html Mogłabym kupić i napełnić je moją MDC Aktualnie nie widzę na Allegro atomizerów o pojemności większej niż 5 ml więc nie wiem czy nie przeszkadzałoby Ci to, gdyby perfumy były w trzech atomizerkach po 5ml?Co do oryginalności perfum, to zapewniam że wszystko z nimi OK . Kocham perfumy i nigdy w życiu nie użyłabym podróbki. Jeśli dobrze pamiętam, to są one z Sephory.
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo sie ciesze, ze MDC sa oryginalne.
Moja propozycja jest taka, zebys zamiast 3x5ml kupila moze 2x7ml, bo mi sie te male atomizery pogubia jak nic, a ten 1 ml jakos przeboleje ![]() http://www.allegro.pl/item170983442_...kolorach_.html Jesli bedziesz tu kupowala to poprosze granatowe atomizerki, ale tak naprawde to jest mi wszystko jedno jaki bedzie kolor, liczy sie zawartosc. Czy kupowalas juz kiedys takie "urzadzenia"? Bo zastanawiam sie co znaczy ten napis na stronie sprzedajacego - Ci, którzy wiedzą o co chodzi kupują ich trochę więcej!!! <-- czy to znaczy ze pojemnosc jest zafalszowana? Poza tym mi jest ciezko ocenic ile DOKLADNIE zostalo perfum w tym moim flakonie, wiec chyba bedzie uczciwiej jesli przyslesz mi o ten 1 ml mniej Tutaj moj watek problemowy - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177116 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
mimbi, podejrzliwa konsumentka z Ciebie
![]() Kilkakrotnie kupowałam atomizerki (chyba nawet również u tego Pana). Co do tego zwrotu "Ci, którzy wiedzą..." to też wietrzyłam w tym pułapkę, ale najprawdopodobniej to tylko małowybredna zachęta do zakupu większej ilości przedmiotów z aukcji tego pana Z pojemnością wszystko ok!Z tym że nie jestem pewna tego Remixa... Przyznam, że nie pamiętam go z testów a określenia "świeżuchowaty" pojawiające się w kontekście tego zapachu, pojawiające się w KWC bardzo mnie zaniepokoiły Bardzo nie lubię świeżuchów... Czy Ty też odbierasz go jako zapach świeży?
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
A zakladamy ze swiezy to taki np. jak Davidoff tj. morski albo delikatnie kwiatowy jak Aqua Di Gio? Jesli tak, to dla mnie ten zapach zupelnie nie jest taki, ale nie jest tez gleboki czy mocno wieczorowy. Blizej wieczorowego ale nie jest taki stricte ciezki - jejku pisac o zapachach to jak tanczyc o architekturze
![]() Moja propozycja jest taka - przejdz sie do perfumerii i zapoznaj sie z Remixem, a potem daj znac czy interesuje Cie wymiana. Remix niesamowicie sie rozwijaja, ja przynajmniej nie znam innych perfum ktore by sie az tak zmienialy, wiec poniuchaj je potem po kilku godzinach, zeby wyrobic sobie ostateczna opinie. Nie ukrywam ze na MDC jestem mocno napalona i bede czekac na znak od Ciebie
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co, jednak zaryzykuję
Najwyżej komuś oddam jeśli mi nie podejdą. Z Manii oraz Code Armaniego jestem całkiem zadowolona więc myślę, że Remix też może być fajny ![]() Więc myślę, że wymieniamy Tylko że trzeba poczekać, aż atomizerki dolecą...Co do różnicy pojemności w wysokości 1 ml to chętnie dołożę Ci jakąś nowiutką próbeczkę. Którą chcesz? - Inspiration Lacoste - J.Lo Live Luxe - Armani City Glam - J'adore Dior - Cool Water Game Davidoff - Flower by Kenzo - Sunset Heat Escada (męska!) - Into the Blue Escada - Touch of Pink Lacoste
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
A dorzuc co chcesz, ja i tak jestem zaslepiona MDC.
Moze Flower Kenzo, to dam mamie. Ale jesli ktos inny bedzie chcial Flower to daj mi jakies pierwsze lepsze, naprawde nie przywiazuje do tego wagi. |
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
po prostu zamawiam dla siebie kilka próbeczek i od razu mogłabym kupić jedną dla Ciebie
![]() Jeśli zależy Ci na idealnie równej wymianie, to jak najbardziej to szanuję i postanowiłam zaproponowac do tego próbeczkę Więc ma być Flower Kenzo?
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
interesuje mnie podkład Rimmel Lasting Finish, formuła długotrwała, pozwalająca skórze oddychać - krycie całkiem przyzwoite, kolor 201 Pale Biscuit - jasny beż bez domieszki różu, ubytek ok 10% z 30ml
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, ale tego podkładu już się pozbyłam. Lista dostępnych kosmetyków już uaktualniona.
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,
Interesuje mnie: Dwufazowy tonik YSL Instant Pur, Lotion Eclat Matite - matifying beauty toner do cery tłustej i mieszanej. Jest z takimi mikrodrobinkami matującymi i pochłaniającymi sebum, oczyszcza, zmniejsza pory i przywraca właściwe ph skóry. Jest absolutnie nie podrażniający. Jego koszt to jakieś 25 dolarów - OBIECUJĘ JESZCZE SPRAWDZIĆ, ubytek ok 10% z 200ml. W formie flakonika z pompką. Ciężko mi poszukac jego zdjęcie, ale jest ono (wraz z opisem) na www.ysl.com czy znalazlabys cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175505 |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie dorzucisz zadnej probeczki to sie przeciez nie obraze
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

Bardzo nie lubię świeżuchów... Czy Ty też odbierasz go jako zapach świeży?