|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki napis na opaskach? | |||
| www.wizaz.pl |
|
67 | 11,06% |
| Wizaz.pl |
|
158 | 26,07% |
| Wizażanka |
|
363 | 59,90% |
| inny (opisz w wątku jaki) |
|
18 | 2,97% |
| Głosujący: 606. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTA CHETNYCH - silikonowe opaski z logo Wizaz.pl
Moja Droga- przedstawiałam się imieniem - zawsze to robię...pora była odpowiednia do tej, w której raczyłaś się tu pojawić.
|
|
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
Ja podałam swój adres zarówno na przelewie, jak i dodatkowo dwa razy wysyłając PW do Agi, bo zostałam (dwukrotnie) poinformowana, że mojego adresu nie ma. Czy mam wysłać swój adres po raz czwarty? Nieeeeee...
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
Aga21087 troszkę dziwi mnie twoje tłumaczenie,gdyż w moim przypadku nie pisałaś przy nick'u na liście chętnych na opaski,że masz problem z adresem.Nie miej więc teraz do mnie i innych Wizażanek pretensji.
Dla mnie Twoje tłumaczenie jest mało składne! |
|
|
|
#2644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I co to ma znaczyć - nie dojdzie w ogóle ? Podjęłaś się tej akcji, więc teraz musisz ponieść konsekwencje.... Zapłaciłam za opaskę ( i nie ważne czy 9 zł czy 90 zł czy jeszcze więcej - to były moje ciężko zarobione pieniądze)... więc opaskę chcę otrzymać... I już naprawdę mało mnie obchodzą Twoje wytłumaczenia, bo dla mnie to tylko stek bzdur... Podawałam Ci jeszcze raz dokładne dane na PW, ale Ty nawet nie raczyłaś odpisać - kto wie, czy w ogóle to przeczytałaś... Ps. Sprawa z opaskami Tobie bokiem wychodzi, a do cholery - myślisz, że nam to nie ? Przesłaliśmy Ci w końcu nasze pieniądze... Sama już nie wiem co zrobić, może zgłosić tą sprawę na Policję. Cała ta sytuacja przestała być śmieszna już dawno. |
|
|
|
|
#2645 |
|
Raczkowanie
|
reszta pewnie gdzies w drodze ale znajac poczte jak nie doszła do dzis to nie dojdze wogóle[/quote]
nie dojdzie wogóle??? o ile sie nie myle to płaciłysmy za polecony tak? ja swoja dostałam ale zwykłym listem i w potarganej i pomietej kopercie takze sory ale to ze nie dojda opaski to jest twoja wina , wszystkie płaciły za polecony wiec gdybys je takim listem wysłała to juz pare tygodni wczesniej opaki doszły do wszystkich a tak jak chciałas zarobic i miałas to głeboko w d.... to teraz taka sytuacja zaistniała i to z twojej winy nie bierz sie za cos czego nie umiesz doprowadzic do konca, wczesniej cie broniłam ale teraz juz nie i watpie ze to ze umarło ci dziecko to prawda moze i tak było ale po twoim zachowaniu sadze ze nie ps. przepraszam pozostałe wizazanki jesli je uraziłam tym co napisałam (mozel któres beda miały mi za złe ze najezdzam na age) ale wkó.... mnie juz ta cała sytuacja po za tym hormony buzuja
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda nerwow- musisz podejsc do tego ze spokojem- a nie wiem czy policja ruszy sprawe dla 9 zl -umorza z racji niskiej szkodliwosc czynu.Mysle ze wizazanki dostana jeszcze opaski
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Proponuje, aby aga zeskanowała dowód nadania opasek do tych dziewczyn, co jeszcze nie dostały opasek.
Jeśli nie bedzie dowodu nadania, to sprawa jest jasna
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
dowód nadania?? ona chyba takiego nie posaida w koncu sama sie tłumaczyła ze go nie ma bo jej nie dali... bidulka
|
|
|
|
#2649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie mów, że masz problem z adresami, bo jak pieniądze juz doszly do ciebie to nie mialas mojego nicku wiec prosilas zebym napisala ci na PW jeszcze raz swoje dokladne dane.Widać to nic nie dało bo opaski i tak nie mam.
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
1. spray
2. Różowy Stachulec - 2 szt. 3. Black Isabell 4. *Kika* 5. Champs - 2 szt. 6. carolinascotties 1 szt. 7. ASIULEK_23 8. Pulpecja 9. oshinek 10. tilmitt - 1 szt. 11. kroofk@ - 1 szt. (bez wyjaśnionej wpłaty). 12. j_marta31 - 1 szt. 13. ila87 14. adatka 1 szt. 15. malmac23 - 1 szt. 16. Connect 17. aleksandra_119 (1 szt.) 18. Mona Lisa 19. krooliczek 20. rusalka 1 szt. 21. -magda 1szt 22. bluegirl 2szt adres taki jak w przelewie blok 13/ m. 18
|
|
#2651 |
|
po prostu Em :)
|
Listów poleconych nie da się wysłać bez dowodów nadania, więc jeśli Aga wysłała opaski, które nie doszły, poleconym, to powinna je mieć.
A jeśli listy nie dochodzą, to składa się na poczcie reklamację. "Jeśli nie doszła do dziś, to pewnie nie dojdzie w ogóle" nie załatwia sprawy. Ago, musisz całą tą akcję pociągnąć do końca.
|
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
problem w tym ze ona nie wysyłałą ich poleconym a zwykłym!!!
|
|
|
|
#2653 |
|
Wtajemniczenie
|
Opaski miały byc wysyłane poleconym,ale potem okazało się że będą wysyłane inpostem,a tam gdzie nie dociera-zwykłym.
|
|
|
|
#2654 |
|
Wtajemniczenie
|
Bezczelność!!!
Mam gdzieś twoje prośby o ponowne wysłanie adresu. Już raz ci wysłałam i to wystarczy. Poszukaj u siebie w mailach i naucz się odpowiedzialnośći ![]() Aha i jeszcze jedno nie traktuj nas jak skończone idiotki, bo sama się przy tym "pięknie" kreujesz
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
AGNIESZKO- mam nadzieję, że jak już wszystkie otrzymamy opaski - dostaniesz BANA stałego - za nieuczciwość i kłamstwa oraz za nasze stracone nerwy i czas.
Chcę wierzyć, że nigdy więcej nikomu nie napiszę takich słów.... |
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem - nie wiedziała co odpowiedzieć- poza tym nie miala szansy- ponieważ już na początku powiedziałam, że nie obchodzą mnie jej kłamstwa, jej tłumaczenia - ma się po prostu pojawić w wątku...jeśli nie ma dostępu do internetu to niech idzie do kafejki...mówiłam też, że nie chodzi o pieniądze - ale o zasadę, jesli podjęła się pewnego zadania, to powinna doprowadzić je do końca.
|
|
|
|
|
#2657 |
|
po prostu Em :)
|
Wysyłając zwykłym listem trzeba się liczyć z tym, co się dzieje w PP. A każdy wie, co tam się dzieje.
Aga robiąc to wzięła odpowiedzialność za te listy. Bo odszkodowania od PP nie dostanie. Miały być wysłane poleconym, zostałe wysłane zwykłym i nie doszły. Aga powinna zrekompensować to tym osobom, które opaski nie otrzymają.
|
|
#2658 |
|
Wtajemniczenie
|
Na obecną chwilę brak 25 opasek a liczba ta może byc większa,w końcu nie wszystkie dziewczyny mogły się wpisać-to strasznie dużo...za dużo żeby można było uznać to za błąd w adresie,zwalić na pocztę itd,itp...
No i suma pieniążków za taką ilość też nie mała... |
|
|
|
#2659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
delikatnie mówiąc - MAM SERDECZNIE DOŚĆ CAŁEJ TEJ "AKCJI"!!
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona to mowi ta co sie denerwowala i ma juz opaske ALe licze ze wy tez dostaniecie
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
AGNIESZKO- jeśli do konca następnego tygodnia nie będę mieć opaski - zobowiązuję Cie do przelania sumy, którą wpłacałam, na podane przeze mnie konto
w tytule wpłaty podasz mój nick i dopisek - LIGOTA. ( jest to konto Alarmowego Funduszu Nadziei - pomoc dla psów w potrzebie http://afn.pl/ ) |
|
|
|
#2663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miał być list polecany, jak macie jeszcze PW od Agi, w której podawała swoje dane i info o kosztach to musicie mieć taką wiadomość: Cytat:
|
||
|
|
|
#2664 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie, ja dostalam w zwyklej kopercie bez bombli
|
|
|
|
#2665 |
|
Raczkowanie
|
no własnie ja tez dostałam w zwykłej wymietej pogniecionej kopercie... cóz aga chciała zarobic i tyle, a jak zobaczyła ze rozpetała sie taka burza wokół tych opasek to zaczeła wymyslac niestworzone rzeczy takie jest moje zdanie niestety...
|
|
|
|
#2666 |
|
Rozeznanie
|
Pomimo że z Trójmiasta to tez nie otrzymałam.
1. spray 2. Różowy Stachulec - 2 szt. 3. Black Isabell 4. *Kika* 5. Champs - 2 szt. 6. carolinascotties 1 szt. 7. ASIULEK_23 8. Pulpecja 9. oshinek 10. tilmitt - 1 szt. 11. kroofk@ - 1 szt. (bez wyjaśnionej wpłaty). 12. j_marta31 - 1 szt. 13. ila87 14. adatka 1 szt. 15. malmac23 - 1 szt. 16. Connect 17. aleksandra_119 (1 szt.) 18. Mona Lisa 19. krooliczek 20. rusalka 1 szt. 21. -magda 1szt 22. bluegirl 2szt 23. Neska
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
zamilcz... prosze
|
#2668 |
|
Raczkowanie
|
hehehe dołaczam sie... zreszta jak sobie przypominam to jak jeszcze ilono droga opaski nie miałas to obiecywałas ze jak tylko ja dostaniesz to nie bedziesz juz pisac w tym watku....
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mogę narzekac na wysyłke, bo dostałam w sztywnej kopercie Inpostowej i dostarczył mi ją pan, któremu musiałam jeszcze podawac jakis numer z dowodu
Ale macie prawo do złości, zapłaciłyście, to powinnyście dostać. Aga powinna jak najszybciej wyjaśnić sytuację!
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
idz powkurzać ludzi do innego wątku,tu i tak nie masz nic do szukania,a Twoje "pocieszające" posty tylko pogarszają atmosferę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

bo nawet nie wiedzialam z kim rozmawiam