|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Ale mamy noc kolejną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
No kurde tanio jest strasznie w Rossmanie, Ja kupilam kaszke ryzowa w biedrze za prawie 9zl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Dziewczyny co myślicie o Doidy cup? http://allegro.pl/kubeczek-doidy-cup...884848367.html Czy któraś mama używała go już i może się wypowiedzieć?
#4327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję kochae za haslo coą jednak na tel mi sie foty nie wysqoetlaia grrr ![]() coś miałam jeszcze napisac i zapomnialam xD
![]() |
#4328 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sandra wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zadomowienie
|
Kąpiele w wannie z dzieciakami są super
![]() ze mną troche lepiej, ale boace gardło zostało, to chyba moja coroczna angina;/ tylko troche spozniona bo zawsze dopadała październik/listopad. raz gówna nie doleczyłam do końca i co roku mnie nawiedza. Gda trzymam kciuki za pełne cycuchy ![]() Jak w rossmanie taka promocja to trzeba się wybrać tylko niech ten pieprzony macierzyński dziś przyjdzie! ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Tamllin może Ty będziesz wiedziała- w jakim wieku dziecku ze skazą można z powrotem próbować podawać produkty mleczne?? Pytam czysto teoretycznie, na razie nie mam zamiaru próbować bo nie chce żeby znów mała się tak męczyła ze swędzącą buzią i nóżkami ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Tamllin może Ty będziesz wiedziała- w jakim wieku dziecku ze skazą można z powrotem próbować podawać produkty mleczne?? Pytam czysto teoretycznie, na razie nie mam zamiaru próbować bo nie chce żeby znów mała się tak męczyła ze swędzącą buzią i nóżkami ![]()
Nasze Cudo Zośka 05.09.2012, 2910gram, 52cm miłości ![]() Edytowane przez Sojka1990 Czas edycji: 2012-12-28 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm teraz Henio ma dziwnie dobry humor ![]() Zauważyłam jeszcze, że mniej siusia ![]() No nic, dziś zadzwonię do nowej pediatry i się skonsultuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
Boję się myć głowę,straciłam tyle włosów
![]() Kiedy to się skończy?
#4333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śliczne zdjęcia ![]() Gda widać na zdjęciach z porodu, że humorek dopisywał ![]() ![]() Jutro przyjeżdża do nas w odwiedziny mój kuzyn z żoną, którą chcielibyśmy za chrzestną dla naszego Krystianka. Trochę się boję, że się nie zgodzi, bo ma już kilkoro chrześników (chyba 3), ale nie mam kogo innego wziąć, a ją lubię... Niby jeszcze nie planujemy chrzcin, dopiero wiosną albo początkiem lata, ale wole mieć wszystko wcześniej ustalone, niż tak na ostatnią chwilę szukać kogoś, w razie gdyby się nie zgodziła. Ale z racji tego, że dziecku się nie odmawia mam nadzieję, że się zgodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zadomowienie
|
Co do tego że dziecku się nie odmawia.. jak chrzciliśmy bliźniaczki to przejechałam się na... księdzu! brat cioteczny mojego eks jest księdzem- udzielał nam ślubu i wyobraźcie sobie że odmówił kiedy poprosiliśmy go aby został chrzestnym Hani! Byliśmy pierwsi komu odmówił z rodziny.. przykre to było bardzo no bo kurde ksiądz i powiedział prosto w twarz nie, bez żadnego tłumaczenia..
Dziś 9ty dzień @ kiedy się wreszcie skończy ja się pytam ![]()
#4335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4336 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Mam w domu małego potwora ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A odśluzowanie nie przyjemnie ale bardzo pomaga. Cytat:
Jak Paula miała stwierdzoną skazę to dopiero około 9-tego miesiąca zaczęłam próbować z nabiałem. Z reguły skaza do roku mija, ale nie zawsze. Przez ten czas była na Bebilonie Pepti. No ale raz na jakiś czas Danonka zjadła i po tym widziałam że nic jej nie jest. I zaczęłam podawać więcej. Teraz moim zdaniem za szybko. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z pokarmem chyba kiepsko... Teraz leżę i mały ssie tego chorego cyca przez sen, może coś tam zdziała. W nocy musiałam podawać oba na jedno karmienie... Ja to mam w sobie taki paniczny lęk "co będzie jak on się nie naje, będzie głodny, a ja będę miała pustkę w cycach" Mąż kupił 3 karmi. Jedną szklaneczkę już wypiłam. Mogę wypić całe? Ooo czuję, że napłynęło trochę mleka. Oby tak dalej! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |||
Zadomowienie
|
Witam.Jakoś nie mam dziś humoru...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do @,to nadal taka obfita? gda możesz całe ![]() wstawiam pulpecika Piotrusia
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-12-28 o 10:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam dokładnie to samo ![]() Cytat:
Ale jestem śpiąca ;/ ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Maks kończy dzisiaj 3 miesiące ![]() ![]() ![]() Ważyłam się z nim wczoraj i waży 7200 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mała stękała niemiłosiernie i się kręciła, ale udawało mi się ją usypiać na ok 45 minut i potem znowu stękanie więc mama dziś nie śpi od tej piątej koło 9 rano w końcu kupa poszła a razem z nią chyba siku i śpiochy po pachy mokre Gda świetne fotki z porodu ![]() no i trzymam kciuki za mleczko oj mam to samo garściami wychodzą mendy podobno ok 6 miesięcy od porodu to się uspokaja no to u mnie jeszcze trzy miesiące a jak tak dalej pójdzie to łysa zostanę do tego czasu ![]() my dziś po szczepieniu mała śpi nawet nie zapłakała ani nie zakwiliła a przed nami był na szczepieniu chłopczyk miał już 6 tyg a ważył 2700 wcześniaczek normalnie był taki maleńki, że ta pielęgniarka nie miała gdzie mu wkłuć w nóżkę bo takie były chudziutkie i bez mięśni Lili przez tydzień przybrała te swoje 100g będziemy robić usg brzuszka, ale lekarka powiedziała, że gdzieś za miesiąc, bo teraz straszna grypa panuje i nie chce, żeby mała po przychodniach się tułała i złapała choróbsko, tym bardziej, że wyniki miała dobre i wygląda zdrowo i jest wesoła jak by się coś działo niepokijącego, to kazała przyjść wcześniej i wtedy usg zrobimy piękne fotki powstawiałyście na maila Iga do mamy bardzo podobna ![]() Kubuś i Jurek słodziaki dwa Pola uśmiech ma cudowny Justyna piękną tworzycie rodzinę - ty śliczna, mąż przystojny a Szymonek do schrupania No i w Filipku to ja bym się zakochała gdyby nie ta różnica wieku ![]() aaa i promocja w Rossmannie to lipa bo karty dziś nie działają ![]() tzn lipa na razie, może zaczną działać, ale system im się wykrzaczył i zmoich zakupów nici dziś wyszły a chciałam już na przyszłość pokupować jakiś kleik, kaszkę i słoiczki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie mam chwile spokoju
![]() ![]() Katee faktcyznie mega pulpet ![]() ![]() no to wstawiam moje faworyty któe zakupiłam http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%C3%B3wk%C4%85 http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TENIS%C3%93WKI http://www.zara.com/webapp/wcs/store...0%C4%86WIEKAMI http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%20NA%20BOKACH http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%20Z%20PASKIEM http://www.zara.com/webapp/wcs/store...I%20NA%20PASKU |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak mleka nie będzie to dasz butlę musisz wyluzować tak jak ja po kilku kryzysach wiem, że to się łatwo mówi, ale nie ma innego sposobu trzeba się naprawdę wylajtować i myśleć, że będzie dużo mleczka u mnie teraz to działa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
Cześć. U nas dzisiaj cudowna noc - wstawaliśmy o 2, 5 i o 9
![]() W związku z tym Jasiu od rana ma fantastyczny humor - gada, śmieje się i ogólnie daje czadu w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Dziewczyny mam pytanie - jestem na etacie i czy w czasie macierzyńskiego za każdy miesiąc naliczany jest mi urlop wypoczynkowy?
#4347 | |
Raczkowanie
|
Y
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Asia fajne zakupy. dla Maksia za 3mce i wage ![]() ![]() ale mieliśmy kupe,cała wypłynęła przez lewy bok ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
I tak myślimy z mężem,że kiedyś w przyszłości do trzeciego już nie mamy chrzestnych ![]()
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-12-28 o 12:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.