Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-28, 12:43   #1711
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

£ooo... zmiesza³am ¿ó³tko, miód, ³y¿eczkê wody i waxa z beauty formulas i mi siê zaczê³o pieniæ na w³osach Teraz z tym siedzê. Zaryzykujê i potrzymam z pó³ godzinki. Mog³am nie dodawaæ pieni±cej siê maski

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:47   #1712
kwrobel2
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 883

Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ

Po wiêkszo¶ci bardziej humanistycznych studiów nie ma pracy. A filologie s± spoko
popieram!
dotka95 nie wiem czy jak pójdziesz na filologiê angielsk± ot tak sobie to czy wytrzymasz... wbrew pozorom to do¶æ trudne studia, a praktycznej nauki angielskiego jest do¶æ ma³o...

a w³osowo na skalpie Jantar, na to olejek z papryk± GP, na d³ugo¶ci krem zielony z Biedry i olejek BD. nied³ugo bêdê zmywaæ
ilo¶æ pora¿ek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:48   #1713
miranda122
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 664

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ

Hm, ja s³ysza³am:
sok z po³owy cytryny+20ml wódki+10ml soku z malin wypiæ i i¶æ spaæ pod pierzynê jeszcze nie próbowa³am, na razie leczê siê konwencjonalnymi metodami, ale znajoma mówi³a, ¿e nie wie czy zadzia³a³o, ale spa³a jak zabita
Hahahah tylko ciekawie co to ma wspólnego z problemem

Blog

miranda122 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:57   #1714
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Napisane przez Milva2020 Poka¿ wiadomo¶æ
mam strasznie przet³uszczaj±c± siê strefê T (w dodatku stosujê t³uste filtry) i moim sprawdzonym sposobem na ¶wiecenie, jest na³o¿enie w te miejsca odrobiny skrobi ziemniaczanej przy pomocy pêdzla, ewentualny nadmiar ¶cieram d³oni± wbrew pozorom nie bieli (przynajmniej na mnie nie widaæ, a nie mam jasnej karnacji). Gdyby nie zadowala³ efekt po samej skrobi, to zawsze mo¿esz lekko przykryæ j± pudrem
u mnie nawet skrobia nie pomaga

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:59   #1715
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
nie za³amuj siê!
a w jakiej bran¿y szukasz?
w zasadzie to cokolwiek z obs³ugi klienta, bo w tym mam prawie 4 lata do¶wiadczenia... ostatnio pracowa³am na stanowisku specjalisty ds. sprzeda¿y i obs³ugi klienta. Teraz rozsy³am CV do ró¿nych banków, bo jakies tam pojêcie o finansach i produktach finansowych mam, wiêc mo¿e siê uda gdzie¶ zaczepiæ. Ale teraz jest taki "martwy" okres, ze prêdzej ludzi zwalniaj± ni¿ przyjmuj± do pracy... a nie mogê sobie pozwoliæ na to aby d³ugo nie pracowaæ :/
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:59   #1716
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
Huhuhu, nie lubiê moich w³osów zim±.
Ja równie¿. Szoruj± siê o szaliki, swetry i czapki, a potem wszêdzie widzê bia³e kropki

Chyba przegiê³am dzisiaj z ilo¶ci± artiste, bo jakie¶ dziwnie spl±tane w³osiwo mam. Oby po rozczesaniu by³o dobrze, bo T¯ przyje¿d¿a

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:00   #1717
vyenna
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 805

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
S± ale teraz s± marne. Ma³e obni¿ki. I uwa¿ajcie w mango! Babka chciala mnie or¿n±æ na 20 zeta za spodnie. Biore sobie za 79 na metce po obni¿ce a ta mi na to ¿e nie bo system jej pokazuje ¿e 99 z³otych i po tej cenie mi mo¿e sprzedaæ. Powiedzia³am ¿e to jest niezgodne z kodeksem cywilnym i mog± siê wypchaæ tymi spodniami i wysz³am

=.
Babka to tylko na kasie sta³a, or¿niêcie Ciebie by jej nic nie da³o Faktycznie widocznie by³a inna cena w systemie. Ale to w takim wypadku siê nie nale¿y denerwowaæ, tylko wezwaæ kierownika i wymagaæ sprzedania za 79 - tak jak na cenie. Nawet je¿eli by by³o ¼le ocenowane to trudno, maj± obowi±zek sprzedaæ po ni¿szej.

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam w³osy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:04   #1718
Kingabyd
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12

witam
poczyta³am trochê wasz± dyskusjê na temat wyboru kierunku w liceum i jako bardziej do¶wiadczona( przerabia³am to ju¿ ³adnych parê lat temu) mogê co¶ doradziæ. Mianowicie: ja skoñczy³am mat-fiz, w liceum mia³am biologiê tylko trzy klasy i to w bardzo okrojonym zakresie. Zdecydowa³am siê zdawaæ biologiê na maturze a ¿e nie mia³am biologii w czwartej klasie nasza kochana Pani "biologica" podjê³a siê nieodp³atnie przygotowaæ nas do egzaminów. Zda³am maturê i skoñczy³am wy¿sze studia : biologiê Bardzo lubi³am te studia ale teraz ....nie mam pracy. Moja rada: uczcie siê zawodu, trzeba teraz umieæ co¶ robiæ a nie zdobyæ tylko papier magistra. A kosmetyczek jest a¿ nad to....chyba faktycznie rynek siê ju¿ nasyca!

je¶li chodzi o w³osy to siedzê w³a¶nie z oliwk± i olejek kokosowym na w³osach
Kingabyd jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:06   #1719
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
30 sztuk!?!? to ile ty tam kasy musisz zostawiaæ dla mnie 3 rzeczy kupione za jednym razem to ¶wiêto
Mam to samo, dont czja wori
Jak jadê do wiêkszego centrum to jak kupiê jedn± rzecz (góra 39,90 i i tak mam wyrzuty sumienia) to na miesi±c ju¿ mam spokój

Dzisiaj mia³am naolejowaæ w³osy i zostawiæ na dwa dni, ale:
1) zaraz jadê na zakupy spo¿ywcze i do dentysty
2) potem mam jazdy

wiêc chyba dzisiaj na noc dopiero na³o¿ê, a w ci±gu dnia pochodzê sobie z bebeauty, bo na mróz dzisiaj powychodzê trochê
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:06   #1720
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
w zasadzie to cokolwiek z obs³ugi klienta, bo w tym mam prawie 4 lata do¶wiadczenia... ostatnio pracowa³am na stanowisku specjalisty ds. sprzeda¿y i obs³ugi klienta. Teraz rozsy³am CV do ró¿nych banków, bo jakies tam pojêcie o finansach i produktach finansowych mam, wiêc mo¿e siê uda gdzie¶ zaczepiæ. Ale teraz jest taki "martwy" okres, ze prêdzej ludzi zwalniaj± ni¿ przyjmuj± do pracy... a nie mogê sobie pozwoliæ na to aby d³ugo nie pracowaæ :/
Moja mama pracuje w banku od 20 lat, a za ka¿dym razem jak s± redukcje to siê boi, bo tak zwalniaj± ludzi. A jak nie ma redukcji to tak cisn± po pracownikach, ¿e g³owa ma³a. 160% planu wykonanego ma³o, bo szefowa my¶la³a, ¿e bêdzie 200... Masakra.

A tak w temacie w³osów to naciapa³am znowu artiste+AiK+oliwkê jak±¶, ale tylko na chwilê, bo za godzinê z haczykiem wychodzê na spotkanie klasowe.
Stary 2012-12-28, 13:10   #1721
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Poka¿ wiadomo¶æ
Moja mama pracuje w banku od 20 lat, a za ka¿dym razem jak s± redukcje to siê boi, bo tak zwalniaj± ludzi. A jak nie ma redukcji to tak cisn± po pracownikach, ¿e g³owa ma³a. 160% planu wykonanego ma³o, bo szefowa my¶la³a, ¿e bêdzie 200... Masakra.
To ja teraz zosta³am niemile zaskoczona, bo przed samymi ¶wiêtami podziêkowali mi za wspó³pracê i poprosili o wykorzystanie urlopu do koñca grudnia (dlatego te¿ siedzê w domu teraz, a nie w pracy) mimo, ¿e jeszcze na pocz±tku miesi±ca zapewniano mnie, ¿e bêdê mia³a przed³u¿on± umowê i to na lepszych warunkach (czyli z podwy¿k±). Ale ogólnie po 3 miesi±cach pracy w tej firmie przekona³am siê, ¿e szefostwo lubi k³amaæ i kombinowaæ. Przykro mi jedynie, ¿e akurat ja pad³am ofiar± tych kombinacji
Ale co poradziæ - takie ¿ycie i pracy muszê szukaæ na ju¿, bo z samej pensji T¯ta siê nei utrzymamy
Stary 2012-12-28, 13:12   #1722
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
na pewno nied³ugo co¶ znajdziesz, nie martw siê
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:12   #1723
CrimsonGhost
Zadomowienie

Sp³uka³am Zaraz olej.

Nowy blog
Stary 2012-12-28, 13:17   #1724
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez miranda122 Poka¿ wiadomo¶æ
To jednodniowa dieta oczyszczaj±ca. W ten dzieñ powinno siê je¶æ tylko owsiankê, przygotowan± wcze¶niej z 1 litra mleka (wszêdzie podaj± z 2, ale moim zdaniem by³aby za rzadka) i ok. 6 ³y¿ek p³atków owsianych. Trzeba to podzieliæ na ok. 5 porcji i je¶æ co ok. 2 godziny. Mo¿na dodawaæ otrêby pszenne No i nale¿y piæ przy tym du¿ooo wody
Schodzi 1kg
podoba mi siê wizja tej diety, zw³aszcza teraz po ¶wiêtach

Cytat:
A co do tych profili w Liceum, to ja jestem rocznik 97 i nam mówiono, ¿e pierwszy rok jest taki ogólny z wszystkimi przedmiotami, a pó¼niej wybiera siê rozszerzenie, np. bio-chem, human itp.
Chcê i¶æ na bio-chem.. bo pó¼niej marzy mi siê kosmetologia.. ale no nie wiem.. Pani od biologi mi ostatnio zrobi³a mêtlik w g³owie, bo powiedzia³a ¿e na kosmetyczki nie bêdzie du¿ego zapotrzebowania i mo¿e byæ ciê¿ko z prac± : (
Ju¿ nie wiem co robiæ. A za 4 miesi±ce muszê wybraæ.
bejbe, spokojnie, ja jestem na drugim roku studiów jednolitych i nadal nie wiem, co bêdê robiæ, bo a nó¿ widelec na czwartym mi siê odwidzi i co?

Cytat:
30 sztuk!?!? to ile ty tam kasy musisz zostawiaæ dla mnie 3 rzeczy kupione za jednym razem to ¶wiêto
haha, dla mnie tak samo. jak nie mam kasy i chodzê patrz±c potencjalnie to wszystko mi siê podoba, ale jak mam siê jej realnie pozbyæ to od razu mój krytycyzm wzrasta o jakie¶ miliard procent

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
Zmieni Ci siê jeszcze kilka razy Ja jestem na roszerzonej historii i wosie. Mia³am zamiar i¶c na prawo ale coraz czerniej to widzê. Przez ostatni rok przewinê³y mi sie pomys³y takie jak:
architektura
patologia
psychologia
ekonomia
zarz±dzanie
i wróci³am do punktu wyj¶cia czyli prawo
bêdê notariuszê.
powiem Ci tak: jestem na prawie i znajomi siê ze mnie ¶miej±, ¿e nie znaj± nikogo kto by tak kocha³ swoje studia jak ja ale w tej chwili masowo¶æ tych studiów jest ogromna, na samym UW przyjmuj± na prawo oko³o 1200 osób na rok (z czego 400 na dzienne, reszta na p³atne), nie mówi±c ju¿ o prywatnych uczelniach w Warszawie, a je¶li rozszerzymy perspektywê na ca³± Polskê... no w³a¶nie. Dlatego zastanów siê, czy na pewno chcesz to robiæ, czy po prostu nie masz innego pomys³u na siebie, bo w tym drugim wypadku nie ma po co siê mêczyæ przez 5 lat.
A, i poleci³abym te¿ chocia¿ na miesi±c zatrudniæ siê, nawet w ramach wolontariatu-bezp³atnych praktyk - w jakiej¶ kancelarii. Od razu cz³owiekowi siê wszystko w g³owie zmienia

Cytat:
Ja równie¿. Szoruj± siê o szaliki, swetry i czapki, a potem wszêdzie widzê bia³e kropki

Chyba przegiê³am dzisiaj z ilo¶ci± artiste, bo jakie¶ dziwnie spl±tane w³osiwo mam. Oby po rozczesaniu by³o dobrze, bo T¯ przyje¿d¿a
a rozmiesza³a dzio³cha z czym¶ emolientowym?
widzê, ¿e Artiste dzisiaj grana u wszystkich

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:22   #1725
CleoDuquesne
BAN sta³y

Naprawdê nieciekawie.
Ale takie ¿ycie.
W takich chwilach siê cieszê, ¿e to jeszcze mnie nie dotyczy.
Mam ¶wiadomo¶æ, ¿e bêdzie i jestem na to psychicznie przygotowana, ale wiadomo, ¿e w praktyce wychodzi inaczej. Mo¿esz siê spodziewaæ, ze np w czasie redukcji Ciê zwolni±, ale gry to ju¿ zrobi±, czujesz siê zaskoczony i nie masz pojêcia, co ze sob± zrobiæ.
Dlatego póki co, nie zajmujê sobie tym g³owy.

Mam do was takie inne pytanie:
Jak walczyæ z byciem wrednym ?
Jak wyzbyæ siê z³o¶liwo¶ci ?
Stary 2012-12-28, 13:23   #1726
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Cytat:
To ja teraz zosta³am niemile zaskoczona, bo przed samymi ¶wiêtami podziêkowali mi za wspó³pracê i poprosili o wykorzystanie urlopu do koñca grudnia (dlatego te¿ siedzê w domu teraz, a nie w pracy) mimo, ¿e jeszcze na pocz±tku miesi±ca zapewniano mnie, ¿e bêdê mia³a przed³u¿on± umowê i to na lepszych warunkach (czyli z podwy¿k±). Ale ogólnie po 3 miesi±cach pracy w tej firmie przekona³am siê, ¿e szefostwo lubi k³amaæ i kombinowaæ. Przykro mi jedynie, ¿e akurat ja pad³am ofiar± tych kombinacji
Ale co poradziæ - takie ¿ycie i pracy muszê szukaæ na ju¿, bo z samej pensji T¯ta siê nei utrzymamy
Ehh :/

Ja w poprzedniej pracy, niestety bez umowym, po pol roku mialam urlop 2 tyg i gosciu zzdzwonil i powiedzial ze po urlopie mam juz nie wracac haha
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:25   #1727
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ

powiem Ci tak: jestem na prawie i znajomi siê ze mnie ¶miej±, ¿e nie znaj± nikogo kto by tak kocha³ swoje studia jak ja ale w tej chwili masowo¶æ tych studiów jest ogromna, na samym UW przyjmuj± na prawo oko³o 1200 osób na rok (z czego 400 na dzienne, reszta na p³atne), nie mówi±c ju¿ o prywatnych uczelniach w Warszawie, a je¶li rozszerzymy perspektywê na ca³± Polskê... no w³a¶nie. Dlatego zastanów siê, czy na pewno chcesz to robiæ, czy po prostu nie masz innego pomys³u na siebie, bo w tym drugim wypadku nie ma po co siê mêczyæ przez 5 lat.
A, i poleci³abym te¿ chocia¿ na miesi±c zatrudniæ siê, nawet w ramach wolontariatu-bezp³atnych praktyk - w jakiej¶ kancelarii. Od razu cz³owiekowi siê wszystko w g³owie zmienia
Zawsze mnie ci±gnê³o, aby i¶æ na prawo.
Ale faktycznie ludzi masa i mam obawy.
Nie jestem g³upia.
Mam dobre stopnie itp. ale jedna s± obawy, ¿e siê mogê nie dostaæ.
I czy na pewno tego chcê ?
Bo wydaje mi siê, ¿e tak.
Ale tak trudno okre¶liæ w wieku nieca³ych 18 lat, czego siê chce
Stary 2012-12-28, 13:30   #1728
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

Ojj tak, zima nie dzia³a dobrze na w³osy

Cytat:
podoba mi siê wizja tej diety, zw³aszcza teraz po ¶wiêtach

bejbe, spokojnie, ja jestem na drugim roku studiów jednolitych i nadal nie wiem, co bêdê robiæ, bo a nó¿ widelec na czwartym mi siê odwidzi i co?
Te¿ mi siê podoba, ale trudno wytrwaæ, bo owsianka jest dobra, ale taka bez dodatków i to na wszystkie posi³ki.. no nie za bardzo..

haha w takim razie jestem spokojna, kiedy indziej zadecydujê

Blog

Stary 2012-12-28, 13:32   #1729
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
starac siê pochamowywaæ? jak ma siê co¶ powiedzie z³osliwego to jednak odpu¶ciæ?

(wiem ze to baaardoz trudne)

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:38   #1730
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:

Przyda mi siê jak mantrê powtarzam : "nie jestem wredna, tylko czasem nie potrafiê byæ mi³a"

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:41   #1731
kwrobel2
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 883

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Przyda mi siê jak mantrê powtarzam : "nie jestem wredna, tylko czasem nie potrafiê byæ mi³a"
¿e te¿ ja nigdy nie s³ysza³am tego powiedzenia... idealnie do mnie pasuje
ilo¶æ pora¿ek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:42   #1732
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Zadajê sobie te pytania codziennie...

Nowy blog
Stary 2012-12-28, 13:44   #1733
Milva2020
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Poka¿ wiadomo¶æ
£o mamo. To u mnie by³a taka lista: psychologia, prawo, italianistyka, iberystyka, biotechnologia, biologia, matematyka, miêdzywydzia³owe studia matematyyczno-przyrodnicze, technologia chemiczna/chemia, biofizyka, biochemia, neurobiologia, mechanika i budowa maszyn, mechatronika, automatyka i robotyka, elektronika, in¿ynieria materia³owa, informatyka, fizyka techniczna, fizyka medyczna... Wiêcej kierunków nie pamiêtam, ale ostatecznie ¿aden z powy¿szych nie wypali³ xD
du¿o tego ja przez ca³e gimnazjum i liceum oscylowa³am pomiêdzy ogrodnictwem, hodowl± koni i je¼dziectwem i meteorologi± i klimatologi±. W koñcu stanê³o na meteorologii, ale jak z prac± bêdzie, to nie wiadomo jak nie dostanê pracy w ¿adnym instytucie, czy na wie¿y meteo na lotnisku cywilnym, to mo¿e uda siê wbiæ do woja na lotnisko a jak nie, to bêdê ci±gn±æ dalej rodzinny interes, jednak nie jest to moim wymarzonym zajêciem. Ale w dzisiejszych czasach trzeba braæ, co daj± trzeba by³o i¶æ na politechnikê, jak t¿, ale ja bym tam nawet miesi±ca nie ujecha³a

w³osy po wyschniêciu dziwne, trochê napuszone (byæ mo¿e przez keratynê w psikaczu podolejowym) i ¶mierdz± p³ynem do naczyñ, fuuuuuuj
zaraz mam kolêdê, chyba zaszyjê siê miêdzy moimi szynszylami i prze¶piê ten moment
Stary 2012-12-28, 13:47   #1734
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
du¿o tego ja przez ca³e gimnazjum i liceum oscylowa³am pomiêdzy ogrodnictwem, hodowl± koni i je¼dziectwem i meteorologi± i klimatologi±. W koñcu stanê³o na meteorologii, ale jak z prac± bêdzie, to nie wiadomo jak nie dostanê pracy w ¿adnym instytucie, czy na wie¿y meteo na lotnisku cywilnym, to mo¿e uda siê wbiæ do woja na lotnisko a jak nie, to bêdê ci±gn±æ dalej rodzinny interes, jednak nie jest to moim wymarzonym zajêciem. Ale w dzisiejszych czasach trzeba braæ, co daj± trzeba by³o i¶æ na politechnikê, jak t¿, ale ja bym tam nawet miesi±ca nie ujecha³a

w³osy po wyschniêciu dziwne, trochê napuszone (byæ mo¿e przez keratynê w psikaczu podolejowym) i ¶mierdz± p³ynem do naczyñ, fuuuuuuj
zaraz mam kolêdê, chyba zaszyjê siê miêdzy moimi szynszylami i prze¶piê ten moment
ale skoro piszesz, ¿e na politechnice by¶ nie wytrzyma³a to jakim cudem wybierasz siê na meteorologiê skoro to sama fizyka? A po geografii ze specjalizacj± meteo pracy w wojsku raczej na pewno nie dostaniesz

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2012-12-28 o 13:49
Stary 2012-12-28, 13:49   #1735
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Kobieto, bier dupê w troki i zak³adaj w³osowy skleeeeep!

Cytat:
Ja nie potrafiê zapanowaæ nad puszeniem, przyklapem i przet³uszczaniem. 3xP.

Taki dziwny czas, zima nie-zima, takie niewiadomoco. I w³osy mi g³upiej±.

Cytat:
Gorzej, je¿eli zapier*alasz na studiach jak g³upia, z ambicj±, by zostaæ rzeczoznawc±, po¶rednikiem i zarz±dc± nieruchomo¶ci, po to, by siê obudziæ po trzech latach z jedn± rêk± w nocniku a drug± trzymaj±c projekt ustawy deregulacyjnej, uwalniaj±cej wszystkie te zawody. Wtedy jest i ¶mieszno i straszno.

Laski, w Kauflandzie Fructisy po 6,39 z³! Kupi³am i Oleo Repair i Fruity Passion.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:51   #1736
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
Kobieto, bier dupê w troki i zak³adaj w³osowy skleeeeep!
Z tym w³osowym sklepem to ju¿ od prawie roku z T¯tem nad tym powa¿nie my¶limy
Póki co wys³a³am przed chwil± CV do kliniki trychologicznej na stanowisko sekretarki, bo¿eeee ja chcê tam pracowaæ

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2012-12-28 o 13:55
Stary 2012-12-28, 13:51   #1737
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Cytat:

pierwszy raz od tygodnia poszed³ na noc olej na posikacz z keratyny i kwasu hialuronowego, a po myciu spróbowa³am tej od¿ywki z choisee bardziej lej±ca ni¿ joanny naturie i ¶mierdzi p³ynem do naczyñ, ciekawe jak efekty w³osy dosychaj±
Mogê prosiæ o ten przepis na psikacz z keratyny? Bo w³a¶nie keratyna do mnie idzie Od¿ywkê z choisee te¿ mam, ale nie próbowa³am jeszcze i olejek z Alterry i te¿ nie próbowa³am i olejek z henn± i te¿ czeka, no i Alterrê maskê, ja u¿y³am ju¿ raz Nie mówi±c o starych kosmetykach, a tak dobrze denkowanie mi sz³o
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:54   #1738
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Z tym w³osowym sklepem to ju¿ od prawie roku z T¯tem nad tym powa¿nie my¶limy
Póki co wys³a³am przed chwil± CV do kliniki trychlogicznej na stanowisko sekretarki, bo¿eeee ja chcê tam pracowaæ
popieram, sklep to super pomys³. by³abym sta³± klientk±
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:56   #1739
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

Cytat:
haha, dla mnie tak samo. jak nie mam kasy i chodzê patrz±c potencjalnie to wszystko mi siê podoba, ale jak mam siê jej realnie pozbyæ to od razu mój krytycyzm wzrasta o jakie¶ miliard procent

a rozmiesza³a dzio³cha z czym¶ emolientowym?
widzê, ¿e Artiste dzisiaj grana u wszystkich
Mam to samo, je¿eli chodzi o wydawanie swoich pieniêdzy

Oczywi¶cie, ¿ech rozmiesza³a, ja jestem bystra frelka! Ju¿ k³aczki wysychaj± i na szczê¶cie jest z nimi ca³kiem w porz±dku

Cytat:
Napisane przez miranda122 Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ mi siê podoba, ale trudno wytrwaæ, bo owsianka jest dobra, ale taka bez dodatków i to na wszystkie posi³ki.. no nie za bardzo..
Chyba siê szarpnê na takie cudo przed Sylwestrem, bo brzmi nie¼le. Lubiê owsiankê, a wizja -1kg zachêca tym bardziej

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:59   #1740
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo, je¿eli chodzi o wydawanie swoich pieniêdzy

Oczywi¶cie, ¿ech rozmiesza³a, ja jestem bystra frelka! Ju¿ k³aczki wysychaj± i na szczê¶cie jest z nimi ca³kiem w porz±dku

Chyba siê szarpnê na takie cudo przed Sylwestrem, bo brzmi nie¼le. Lubiê owsiankê, a wizja -1kg zachêca tym bardziej
Trzymam kciuki za wytrwanie ;D

Blog

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.