|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
£ooo... zmiesza³am ¿ó³tko, miód, ³y¿eczkê wody i waxa z beauty formulas i mi siê zaczê³o pieniæ na w³osach
Teraz z tym siedzê. Zaryzykujê i potrzymam z pó³ godzinki. Mog³am nie dodawaæ pieni±cej siê maski
|
|
|
|
#1712 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 883
|
Cytat:
dotka95 nie wiem czy jak pójdziesz na filologiê angielsk± ot tak sobie to czy wytrzymasz... wbrew pozorom to do¶æ trudne studia, a praktycznej nauki angielskiego jest do¶æ ma³o... a w³osowo na skalpie Jantar, na to olejek z papryk± GP, na d³ugo¶ci krem zielony z Biedry i olejek BD. nied³ugo bêdê zmywaæ
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Cytat:
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
w zasadzie to cokolwiek z obs³ugi klienta, bo w tym mam prawie 4 lata do¶wiadczenia... ostatnio pracowa³am na stanowisku specjalisty ds. sprzeda¿y i obs³ugi klienta. Teraz rozsy³am CV do ró¿nych banków, bo jakies tam pojêcie o finansach i produktach finansowych mam, wiêc mo¿e siê uda gdzie¶ zaczepiæ. Ale teraz jest taki "martwy" okres, ze prêdzej ludzi zwalniaj± ni¿ przyjmuj± do pracy... a nie mogê sobie pozwoliæ na to aby d³ugo nie pracowaæ :/
|
|
|
|
#1716 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Ja równie¿. Szoruj± siê o szaliki, swetry i czapki, a potem wszêdzie widzê bia³e kropki
![]() Chyba przegiê³am dzisiaj z ilo¶ci± artiste, bo jakie¶ dziwnie spl±tane w³osiwo mam. Oby po rozczesaniu by³o dobrze, bo T¯ przyje¿d¿a
|
|
#1717 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 805
|
Cytat:
Faktycznie widocznie by³a inna cena w systemie. Ale to w takim wypadku siê nie nale¿y denerwowaæ, tylko wezwaæ kierownika i wymagaæ sprzedania za 79 - tak jak na cenie. Nawet je¿eli by by³o ¼le ocenowane to trudno, maj± obowi±zek sprzedaæ po ni¿szej.
|
|
#1718 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
witam
poczyta³am trochê wasz± dyskusjê na temat wyboru kierunku w liceum i jako bardziej do¶wiadczona( przerabia³am to ju¿ ³adnych parê lat temu) mogê co¶ doradziæ. Mianowicie: ja skoñczy³am mat-fiz, w liceum mia³am biologiê tylko trzy klasy i to w bardzo okrojonym zakresie. Zdecydowa³am siê zdawaæ biologiê na maturze a ¿e nie mia³am biologii w czwartej klasie nasza kochana Pani "biologica" podjê³a siê nieodp³atnie przygotowaæ nas do egzaminów. Zda³am maturê i skoñczy³am wy¿sze studia : biologiê Bardzo lubi³am te studia ale teraz ....nie mam pracy. Moja rada: uczcie siê zawodu, trzeba teraz umieæ co¶ robiæ a nie zdobyæ tylko papier magistra. A kosmetyczek jest a¿ nad to....chyba faktycznie rynek siê ju¿ nasyca!![]() je¶li chodzi o w³osy to siedzê w³a¶nie z oliwk± i olejek kokosowym na w³osach
|
|
|
|
#1719 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
![]() Jak jadê do wiêkszego centrum to jak kupiê jedn± rzecz (góra 39,90 i i tak mam wyrzuty sumienia) to na miesi±c ju¿ mam spokój ![]() Dzisiaj mia³am naolejowaæ w³osy i zostawiæ na dwa dni, ale: 1) zaraz jadê na zakupy spo¿ywcze i do dentysty 2) potem mam jazdy wiêc chyba dzisiaj na noc dopiero na³o¿ê, a w ci±gu dnia pochodzê sobie z bebeauty, bo na mróz dzisiaj powychodzê trochê |
|
|
|
|
#1720 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Cytat:
A tak w temacie w³osów to naciapa³am znowu artiste+AiK+oliwkê jak±¶, ale tylko na chwilê, bo za godzinê z haczykiem wychodzê na spotkanie klasowe.
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co poradziæ - takie ¿ycie i pracy muszê szukaæ na ju¿, bo z samej pensji T¯ta siê nei utrzymamy |
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
|
|
#1724 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale w tej chwili masowo¶æ tych studiów jest ogromna, na samym UW przyjmuj± na prawo oko³o 1200 osób na rok (z czego 400 na dzienne, reszta na p³atne), nie mówi±c ju¿ o prywatnych uczelniach w Warszawie, a je¶li rozszerzymy perspektywê na ca³± Polskê... no w³a¶nie. Dlatego zastanów siê, czy na pewno chcesz to robiæ, czy po prostu nie masz innego pomys³u na siebie, bo w tym drugim wypadku nie ma po co siê mêczyæ przez 5 lat.A, i poleci³abym te¿ chocia¿ na miesi±c zatrudniæ siê, nawet w ramach wolontariatu-bezp³atnych praktyk - w jakiej¶ kancelarii. Od razu cz³owiekowi siê wszystko w g³owie zmienia ![]() Cytat:
![]() widzê, ¿e Artiste dzisiaj grana u wszystkich
|
|
#1725 |
|
BAN sta³y
|
Naprawdê nieciekawie.
Ale takie ¿ycie. W takich chwilach siê cieszê, ¿e to jeszcze mnie nie dotyczy. Mam ¶wiadomo¶æ, ¿e bêdzie i jestem na to psychicznie przygotowana, ale wiadomo, ¿e w praktyce wychodzi inaczej. Mo¿esz siê spodziewaæ, ze np w czasie redukcji Ciê zwolni±, ale gry to ju¿ zrobi±, czujesz siê zaskoczony i nie masz pojêcia, co ze sob± zrobiæ. Dlatego póki co, nie zajmujê sobie tym g³owy. Mam do was takie inne pytanie: Jak walczyæ z byciem wrednym ? Jak wyzbyæ siê z³o¶liwo¶ci ? |
|
|
|
#1726 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Cytat:
Ja w poprzedniej pracy, niestety bez umowym, po pol roku mialam urlop 2 tyg i gosciu zzdzwonil i powiedzial ze po urlopie mam juz nie wracac haha
|
|
#1727 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Ale faktycznie ludzi masa i mam obawy. Nie jestem g³upia. Mam dobre stopnie itp. ale jedna s± obawy, ¿e siê mogê nie dostaæ. I czy na pewno tego chcê ? Bo wydaje mi siê, ¿e tak. Ale tak trudno okre¶liæ w wieku nieca³ych 18 lat, czego siê chce |
|
|
|
|
#1728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
haha w takim razie jestem spokojna, kiedy indziej zadecydujê
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
(wiem ze to baaardoz trudne)
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
jak mantrê powtarzam : "nie jestem wredna, tylko czasem nie potrafiê byæ mi³a"
|
|
#1731 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 883
|
Cytat:
|
|
|
#1732 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1733 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
ja przez ca³e gimnazjum i liceum oscylowa³am pomiêdzy ogrodnictwem, hodowl± koni i je¼dziectwem i meteorologi± i klimatologi±. W koñcu stanê³o na meteorologii, ale jak z prac± bêdzie, to nie wiadomo jak nie dostanê pracy w ¿adnym instytucie, czy na wie¿y meteo na lotnisku cywilnym, to mo¿e uda siê wbiæ do woja na lotnisko a jak nie, to bêdê ci±gn±æ dalej rodzinny interes, jednak nie jest to moim wymarzonym zajêciem. Ale w dzisiejszych czasach trzeba braæ, co daj± trzeba by³o i¶æ na politechnikê, jak t¿, ale ja bym tam nawet miesi±ca nie ujecha³a w³osy po wyschniêciu dziwne, trochê napuszone (byæ mo¿e przez keratynê w psikaczu podolejowym) i ¶mierdz± p³ynem do naczyñ, fuuuuuuj zaraz mam kolêdê, chyba zaszyjê siê miêdzy moimi szynszylami i prze¶piê ten moment
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-12-28 o 13:49 |
|
|
|
|
#1735 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() Cytat:
Taki dziwny czas, zima nie-zima, takie niewiadomoco. I w³osy mi g³upiej±. ![]() Cytat:
Laski, w Kauflandzie Fructisy po 6,39 z³! Kupi³am i Oleo Repair i Fruity Passion.
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym w³osowym sklepem to ju¿ od prawie roku z T¯tem nad tym powa¿nie my¶limy
![]() Póki co wys³a³am przed chwil± CV do kliniki trychologicznej na stanowisko sekretarki, bo¿eeee ja chcê tam pracowaæ
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-12-28 o 13:55 |
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Cytat:
Od¿ywkê z choisee te¿ mam, ale nie próbowa³am jeszcze i olejek z Alterry i te¿ nie próbowa³am i olejek z henn± i te¿ czeka, no i Alterrê maskê, ja u¿y³am ju¿ raz Nie mówi±c o starych kosmetykach, a tak dobrze denkowanie mi sz³o ![]()
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
|
|
#1739 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
![]() Oczywi¶cie, ¿ech rozmiesza³a, ja jestem bystra frelka! Ju¿ k³aczki wysychaj± i na szczê¶cie jest z nimi ca³kiem w porz±dku ![]() Cytat:
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

Teraz z tym siedzê. Zaryzykujê i potrzymam z pó³ godzinki. Mog³am nie dodawaæ pieni±cej siê maski

wbrew pozorom nie bieli (przynajmniej na mnie nie widaæ, a nie mam jasnej karnacji). Gdyby nie zadowala³ efekt po samej skrobi, to zawsze mo¿esz lekko przykryæ j± pudrem

dla mnie 3 rzeczy kupione za jednym razem to ¶wiêto 

jak mantrê powtarzam : "nie jestem wredna, tylko czasem nie potrafiê byæ mi³a"
ja przez ca³e gimnazjum i liceum oscylowa³am pomiêdzy ogrodnictwem, hodowl± koni i je¼dziectwem i meteorologi± i klimatologi±. W koñcu stanê³o na meteorologii, ale jak z prac± bêdzie, to nie wiadomo