Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-28, 12:18   #2281
klaudia1534
Raczkowanie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

TŻ wczoraj przywiózł mi puzzle i ja jak ta idiotka siedzę i je cały czas układam
My też już bardzo byśmy chcieli mieć dzidziusia ale jak narazie ani warunki mieszkaniowe ani finansowe nam na to nie pozwalają.. Ale mamy plan po ślubie zacząć się starać, mam nadzieję, że nasza sytuacja będzie o wiele lepsza niż teraz

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:30   #2282
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Chcialam sie Wam jeszcze pochwalic, ze przed swietami , gdy tz byl w pracy to ja z samego rana dostalam zaproszenie od tz siostry i babci bym przyszla piec pierniczki pierwszy raz w zyciu poszlam do tz domu bez niego:P i siedzialam tam calutki dzien bylo bardzo fajnie i sympatycznie dostalam tez wtedy oficjalne zaproszenie od tz mamy na wigilie
Na wigilii rowniez bylo bardzo sympatycznie jestem zadowolona i taka szczesliwa ze traktuja mnie juz jak rodzine dostalam od nich duuzo prezentow bardzo fajnych wszyscy byli dla mnie bardzo mili pozniej pojechalismy do mnie na wigilie i tez spedzilismy rodzinnie swieta moj tz podlozyl mi pod choinke bardzo duze dwa pudla w ktorych byly super prezenty, jednym z nich jest laptop bialy sony vaio dzieki czemu moge teraz do Was pisac Bardzo sie ciesze ze w te swieta nadal bylismy w komplecie wszyscy,ze babcia dobrze sie czula i posiedziala z nami dlugo przy wigilijnym stoleTeraz jeszcze powoli szykujemy sie na wyjazd na sylwestra ze znajomymi nad jezioro do mojego tz

No i tyle w skrocie u mnie.. a, i bardzo Was prosze o kciuki 8 stycznia, zdaje egzamin teoretyczny na prawko

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

haha ok, tylko poczekam az plony zejda
Teoretyczny ? to nie masz praktycznego od razu ?

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Biore się za pisanie dalszej części mojej pracy inżynierskiej ( mam oddać ją na 18 stycznia (
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:35   #2283
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
A ja rozchorowałam się :///

No szlag by trafił
O kurczę, współczuję ja w święta byłam chora

ane3kaa ja też muszę się wreszcie wziąć za pisanie pracy licencjackiej

A co do prawka to ja też miałam strasznego stresa na szczęście już jestem po dla mnie prawko to było najgorsze przeżycie
Stary 2012-12-28, 12:37   #2284
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Jadę 4 stycznia do Pzn na szczęście mój gin będzie wykonywał zabieg, a nie ktoś mi obcy.
Wszystko będzie ok zobaczysz

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
ja ostatnio mam mieszane uczucia, chciałabym takiego małego szkraba, Tż jeszcze bardziej, ale jak przychodzi co do czego to wolimy poczekać te półtora roku
Mam dokładnie tak samo w sumie warunki na dziecko są bo oboje mamy dobrą pracę, TŻ ma swoje mieszkanie, ale mimo wszystko wolałabym tak tradycyjnie czyli po ślubie i poza tym, po ciąży pewnie się roztyję to nie chcę później jak ten biały bałwan turlać się do ołtarza na swój ślub

Cytat:
Chcialam sie Wam jeszcze pochwalic, ze przed swietami , gdy tz byl w pracy to ja z samego rana dostalam zaproszenie od tz siostry i babci bym przyszla piec pierniczki pierwszy raz w zyciu poszlam do tz domu bez niego:P i siedzialam tam calutki dzien bylo bardzo fajnie i sympatycznie dostalam tez wtedy oficjalne zaproszenie od tz mamy na wigilie
Na wigilii rowniez bylo bardzo sympatycznie jestem zadowolona i taka szczesliwa ze traktuja mnie juz jak rodzine dostalam od nich duuzo prezentow bardzo fajnych wszyscy byli dla mnie bardzo mili pozniej pojechalismy do mnie na wigilie i tez spedzilismy rodzinnie swieta moj tz podlozyl mi pod choinke bardzo duze dwa pudla w ktorych byly super prezenty, jednym z nich jest laptop bialy sony vaio dzieki czemu moge teraz do Was pisac Bardzo sie ciesze ze w te swieta nadal bylismy w komplecie wszyscy,ze babcia dobrze sie czula i posiedziala z nami dlugo przy wigilijnym stoleTeraz jeszcze powoli szykujemy sie na wyjazd na sylwestra ze znajomymi nad jezioro do mojego tz

No i tyle w skrocie u mnie.. a, i bardzo Was prosze o kciuki 8 stycznia, zdaje egzamin teoretyczny na prawko
Super, ale Ci zazdroszczę świąt

A co do prawka to nie ma się co stresować ja podeszłam do egzaminu na luzie, bo wiedziałam, że za pierwszym razem i tak nikt nie zdaje, jeszcze dostałam auto nr 13....i co....zdałam...do tej pory nie wiem jak ja to zrobiłam

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:49   #2285
velika
Winter is coming

Cytat:
A ja rozchorowałam się :///

No szlag by trafił
zdrowia towarzyszko niedoli!
Mnie nieźle siekło, godzinę temu miałam temp. 38,7 :/ Ale wzięłam ibuprom, zrobiłam sobie zimny okład i teraz leje się ze mnie. Coś paskudnego mi się przypałętało. A ja chciałam rano iść do pracy, dobrze, że mnie matka w domu zatrzymała Moja szefowa to świetna kobieta, ale bardzo nie lubi, jak ktoś jej rano dzwoni, że do pracy nie przyjdzie :/ No ale przed telefonem do niej załatwiłam zastępstwo, więc ok.
kulbensikowa, będę trzymać kciuki ale nie ma się czego bać, teoria to łatwizna

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:55   #2286
myboyismine
Zakorzenienie

kulbensikowa, trzymamy kciuki
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:59   #2287
Tycikata
Wtajemniczenie

Te chorowitki udzielają się tu na forum i zarażają innych do wyra wracać i to już

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
ane3kaa ja też muszę się wreszcie wziąć za pisanie pracy licencjackiej
ossszzzz kurde a ja za magisterską prędzej napiszę mgrkę z wizażu jak tak dalej pójdzie

- Loesje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 12:59   #2288
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
zdrowia towarzyszko niedoli!
Mnie nieźle siekło, godzinę temu miałam temp. 38,7 :/ Ale wzięłam ibuprom, zrobiłam sobie zimny okład i teraz leje się ze mnie. Coś paskudnego mi się przypałętało. A ja chciałam rano iść do pracy, dobrze, że mnie matka w domu zatrzymała Moja szefowa to świetna kobieta, ale bardzo nie lubi, jak ktoś jej rano dzwoni, że do pracy nie przyjdzie :/ No ale przed telefonem do niej załatwiłam zastępstwo, więc ok.
kulbensikowa, będę trzymać kciuki ale nie ma się czego bać, teoria to łatwizna
Ehh, się nam przytrafiło :/ Ja chyba jakieś zapalenie krtani, bo tak mnie gdzieś tam na dole gardła boli, że no tragedia.
A jak tam z Sylwestrem, planujesz iść mimo choroby jakby się nie polepszyło?
My już z TŻ-tem mamy imprę opłaconą, grrrr.

Kulbensikowa, trzymam kciuki
Stary 2012-12-28, 13:03   #2289
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Te chorowitki udzielają się tu na forum i zarażają innych do wyra wracać i to już

ossszzzz kurde a ja za magisterską prędzej napiszę mgrkę z wizażu jak tak dalej pójdzie
z wyra nawet nie wychodzę Jak wylezę, to zaraz cała drżę z zimna. Na szczęście wymyślono laptopy
Współczuję pisania, to była dla mnie droga przez mękę.

Cytat:
Ehh, się nam przytrafiło :/ Ja chyba jakieś zapalenie krtani, bo tak mnie gdzieś tam na dole gardła boli, że no tragedia.
A jak tam z Sylwestrem, planujesz iść mimo choroby jakby się nie polepszyło?
My już z TŻ-tem mamy imprę opłaconą, grrrr.
Miałam jechać jutro już do Poznania, no ale nie pojadę oczywiście. Jak mi się polepszy, to ruszę w niedzielę albo w poniedziałek, a jak nie, to trudno. Na szczęście mam zaplanowaną imprezę u znajomych, więc w razie czego po prostu nie pójdę.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:06   #2290
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:

No leżę w wyrze z laptopem :P
A zaraz idę spać...

Ja już napisałam jedną licencjacką, jedną magisterską i teraz kolejną licencjacką piszę i to po niemiecku Ja od marca ruszam ostro z pisaniem, bo na razie etap zapoznawania się z opracowaniami.
Stary 2012-12-28, 13:13   #2291
myboyismine
Zakorzenienie

ciekawe kiedy ja się wyrobię ze swoją pracą mgr

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 13:13   #2292
Tycikata
Wtajemniczenie

Wyłączać te laptopy! trzeba spać a nie grzebać w laptopach

Cytat:
pisałam jedną licencjacką, jedną magisterską i teraz kolejną licencjacką piszę i to po niemiecku Ja od marca ruszam ostro z pisaniem, bo na razie etap zapoznawania się z opracowaniami.
ja swoją po inglishu.... ale po niemiecku???? no rispekt

- Loesje
Stary 2012-12-28, 13:35   #2293
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
To fajnie, że wszystko super i że babcia była!

Przed teoretycznym to miałam takiego stresa, że hej
No ja jestem wlasnie osoba bardzo przezywajaca wszystko, wiec mimo ze teoria to prosta sprawa i rozwiazuje ja bez problemow to na pewno bede miala stresa....taka juz jestem , co zrobic

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:36   #2294
ane3kaa
Zakorzenienie

no już mam lepszy humor złozylam skarge na lekarza ktory mnie w chamski sposób potraktował kiedy oczekiwałam pomocy.... a teraz biore sie za pisanie
Stary 2012-12-28, 13:38   #2295
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Teoretyczny ? to nie masz praktycznego od razu ?

tak, tylko teoretyczny, po prostu zeby wyrobic sie przed styczniowymi zmianami , lepiej mi bylo niestety zapisac sie najpierw na sam teoretyczny a dopiero pozniej na praktyczny..

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Bardzo Wam kochane dziekuje za kciuki , na pewno sie przydadza a jak bede miala juz egzamin praktyczny to trzeba bedzie trzymac chyba oba kciuki i do tego jeszcze dwa palce duze u stop jednoczesnie

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:46   #2296
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Ja również przyłączam się do trzymania kciuków

Za chwilę idę do lekarza bo robiłam przed świętami badania na tarczycę bo w tamtym roku miałam wynik dosyć wysoki, później robiłam ponownie badania żeby sprawdzić czy te wyniki spadły i było wszystko ok ale teraz po roku musiałam znowu powtórzyć badania i sprawdzić czy w dalszym ciągu jest wszystko dobrze i aż się boję co mi tam wyszło Na szczęście za niedługo będę już wszystko wiedzieć

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:50   #2297
Kishlaczkowa
Zadomowienie

kulbensikowa będzie dobrze! Ja zdawałam 26.10 i miałam oba jednego dnia. Przed teoretycznym stresowałam się gorzej, niż przed praktycznym! Podobnie jak Tycikata stwierdziłam, że i tak praktycznego nie zdam za 1 razem także na luzie, no i czułam się pewnie za kierownicą. Choć także do dziś nie wierzę, że tak się stało i zachodzę w głowę, jak to możliwe

Wyjechałam na miasto i mój egzaminator pytał mnie o głupoty! "Czemu pani zrobiła to, czemu tamto...?" - miałam sieczkę w głowie i jechałam przekonana, że chce mnie oblać. Na placu trzymał mnie jeszcze 10 min w samochodzie i dyskutowałam z nim czemu tak, czemu owak, mimo że wszyscy mówili mi "nie dyskutuj, bo Cię obleje!", ale ja mimo to postanowiłam mu wszystko wyjaśniać i mówić, no bo jak i tak byłam przekonana, że nie zdałam, to nic nie tracę. Po całej dyskusji z nim on mówi do mnie: "Przekonała mnie pani, wynik pozytywny". Wyszłam ze szczęką do kolan! A kobieta jeszcze do mnie jak szłam z egzaminatorem: "Za którym razem?!", a ja, że za pierwszym i kobieta zaczęła "o jej, za pierwszym, gratuluję, w Warszawie, no nie..." A mój TŻ podchodzi i zadowolony, że z głowy, bo tak to on mnie wszędzie woził Najważniejsze by od razu zacząć jeździć, ja dzięki temu już po tygodniu od odebrania zaczęłam sama jeździć i nabieram tak zwanej pewności
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:50   #2298
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość

Za chwilę idę do lekarza bo robiłam przed świętami badania na tarczycę bo w tamtym roku miałam wynik dosyć wysoki, później robiłam ponownie badania żeby sprawdzić czy te wyniki spadły i było wszystko ok ale teraz po roku musiałam znowu powtórzyć badania i sprawdzić czy w dalszym ciągu jest wszystko dobrze i aż się boję co mi tam wyszło Na szczęście za niedługo będę już wszystko wiedzieć

A to idziesz do endokrynologa czy do rodzinnego po te badania ?? ja tez zrobiłam sobie ostatnio badania i usg
Stary 2012-12-28, 13:52   #2299
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko będzie ok zobaczysz

Mam dokładnie tak samo w sumie warunki na dziecko są bo oboje mamy dobrą pracę, TŻ ma swoje mieszkanie, ale mimo wszystko wolałabym tak tradycyjnie czyli po ślubie i poza tym, po ciąży pewnie się roztyję to nie chcę później jak ten biały bałwan turlać się do ołtarza na swój ślub

Super, ale Ci zazdroszczę świąt

A co do prawka to nie ma się co stresować ja podeszłam do egzaminu na luzie, bo wiedziałam, że za pierwszym razem i tak nikt nie zdaje, jeszcze dostałam auto nr 13....i co....zdałam...do tej pory nie wiem jak ja to zrobiłam
Dobre a z prawkiem to zdolniacha z Ciebie ja za pierwszym razem nie zdałam, ale na miasto wyjechałam

Cytat:
O, właśnie wizaż uzależnia!

Cytat:
tak, tylko teoretyczny, po prostu zeby wyrobic sie przed styczniowymi zmianami , lepiej mi bylo niestety zapisac sie najpierw na sam teoretyczny a dopiero pozniej na praktyczny..

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Bardzo Wam kochane dziekuje za kciuki , na pewno sie przydadza a jak bede miala juz egzamin praktyczny to trzeba bedzie trzymac chyba oba kciuki i do tego jeszcze dwa palce duze u stop jednoczesnie
Spokojnie, będziemy trzymać co tylko się da

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość

Trzeba być dobrej myśli! Będzie ok, zobaczysz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 14:37   #2300
Angel_21_
Rozeznanie

o widzę ze mowa o prawo jazdy u mnie było tak ze modliłam się by zdać teorie o praktyce nawet nie marzyłam... moja mama też nie wierzyła że dam rade i jak wracałam stała już w kolejce żeby mnie zapisać na następny termin a ja do niej że zdałam za pierwszym razem na początku mi nie uwierzyła i stała w kolejce dalej haha jak jej pokazałam papierek to była w szoku a mój były tak się wściekł że zdałam za 1 razem bo miałam przed nim egzamin że frajer zdał dopiero za trzecim ... hehe a z racji ze moja mama go nie lubiła cieszyła się jak dziecko i mówiła w kółko DOBRZE MU TAK HAHA
Stary 2012-12-28, 14:43   #2301
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
o widzę ze mowa o prawo jazdy u mnie było tak ze modliłam się by zdać teorie o praktyce nawet nie marzyłam... moja mama też nie wierzyła że dam rade i jak wracałam stała już w kolejce żeby mnie zapisać na następny termin a ja do niej że zdałam za pierwszym razem na początku mi nie uwierzyła i stała w kolejce dalej haha jak jej pokazałam papierek to była w szoku a mój były tak się wściekł że zdałam za 1 razem bo miałam przed nim egzamin że frajer zdał dopiero za trzecim ... hehe a z racji ze moja mama go nie lubiła cieszyła się jak dziecko i mówiła w kółko DOBRZE MU TAK HAHA
Hehe dobre z tym byłym
Stary 2012-12-28, 15:02   #2302
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
No ja jestem wlasnie osoba bardzo przezywajaca wszystko, wiec mimo ze teoria to prosta sprawa i rozwiazuje ja bez problemow to na pewno bede miala stresa....taka juz jestem , co zrobic
Ja też przeżywam przed teoretycznym to strasznie się stresowałam, a najbardziej, że po chwili zaraz zaczeły wychodzić już osoby a ja nadal siedze to już w ogóle sobie myślę " ch*j na pewno będę mieć miliard błędów" i miałam 2 ☠☠☠*na miałam fuksa i na na najłatwiejszych pytaniach miałam źle

A jak poszłam na praktyczny - nie miałam w ten sam dzień, bo nie chciałam...
to podeszłam na luzie(sobie myślę, zdam to zdam) i niczym się nie stresowałam i zdałam głupia miałam taki niby błąd, bo mi się migacz wyłączył(jak na jazdach mi się nie chciał sam wyłączyć, to tu masz ) no i mi przy parkowaniu na mieście zgasło auto 40minut i już byłam po egzaminie, szybko zleciało - kilka ulic przejechałam i już
I na placu też bez zastrzeżeń
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 15:07   #2303
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też przeżywam przed teoretycznym to strasznie się stresowałam, a najbardziej, że po chwili zaraz zaczeły wychodzić już osoby a ja nadal siedze to już w ogóle sobie myślę " ch*j na pewno będę mieć miliard błędów" i miałam 2 ☠☠☠*na miałam fuksa i na na najłatwiejszych pytaniach miałam źle

A jak poszłam na praktyczny - nie miałam w ten sam dzień, bo nie chciałam...
to podeszłam na luzie(sobie myślę, zdam to zdam) i niczym się nie stresowałam i zdałam głupia miałam taki niby błąd, bo mi się migacz wyłączył(jak na jazdach mi się nie chciał sam wyłączyć, to tu masz ) no i mi przy parkowaniu na mieście zgasło auto 40minut i już byłam po egzaminie, szybko zleciało - kilka ulic przejechałam i już
I na placu też bez zastrzeżeń
U nas za takie rzeczy oblewają ja mimo, że wmawiałam sobie ''co będzie to będzie'', to i tak się stresowałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 15:11   #2304
myboyismine
Zakorzenienie

ja na praktycznym miałam sytuację, że na parkingu gość mówi do mnie "zaparkuj przy tym niebieskim aucie", noo i objechałam cały parking i nie zaparkowalam nigdzie bo niebieskiego nie znalazłam, a temu chodziło, jak się za chwilę poprawił, o fioletowe i tego parkowania juz później nie robiłam...ale zdałam
Stary 2012-12-28, 15:14   #2305
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ja na praktycznym miałam sytuację, że na parkingu gość mówi do mnie "zaparkuj przy tym niebieskim aucie", noo i objechałam cały parking i nie zaparkowalam nigdzie bo niebieskiego nie znalazłam, a temu chodziło, jak się za chwilę poprawił, o fioletowe i tego parkowania juz później nie robiłam...ale zdałam
Omg

Angel_21 widziałam Twoje focisze na poczcie super i dopiero teraz zobaczyłam foty allafkowej z zaręczyn też śliczne
Stary 2012-12-28, 15:19   #2306
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
U nas za takie rzeczy oblewają ja mimo, że wmawiałam sobie ''co będzie to będzie'', to i tak się stresowałam
To jacyś nienormalni są u Was bo ja rozumiem, że się oblewa za błąd zagrażający życiu innych uczestników ruchu lub coś poważniejszego - stanięcie na pasach, przejechanie na żółtym/czerwonym, wymuszenie pierwszeństwa, ale za migacz czy zgaśnięcie auta? to już nieźli debile dozwolone są również 2 delikatne błędy jak np tego typu, bo nikt nie jest nieomylny, tak samo jak na teoretycznym są dozwolone błędy
Stary 2012-12-28, 15:22   #2307
Angel_21_
Rozeznanie

Waniliova dziękuje bardzo

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

ciekawa byłam co sobie pomyślałyście jak mnie zobaczyłyście hehe czy tak jak wszyscy .... każdy mi to mówi że znajomych ze na początku stwierdzili że zemną na pewno się nie będą zadawać że wyglądam na wredną sukę haha co mnie śmieszy i ich już też bo wiedzą że nie jestem
Stary 2012-12-28, 15:24   #2308
Waniliova
Zakorzenienie

Piankka niestety u nas tak nie jest oblewają na naprawdę byle czym...

Angel_21_ nie ma za co oj, na wredną sukę nie wyglądasz wyglądasz na miłą, poukładaną dziewczynę
Stary 2012-12-28, 15:29   #2309
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
Waniliova dziękuje bardzo

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

ciekawa byłam co sobie pomyślałyście jak mnie zobaczyłyście hehe czy tak jak wszyscy .... każdy mi to mówi że znajomych ze na początku stwierdzili że zemną na pewno się nie będą zadawać że wyglądam na wredną sukę haha co mnie śmieszy i ich już też bo wiedzą że nie jestem
O już patrzę też
Stary 2012-12-28, 15:30   #2310
Angel_21_
Rozeznanie

Waniliova miło to "usłyszeć" nawet mój stwierdził ze diabeł wcielony ze mnie haha

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości