|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
żałuj, dobre jest a co, masz staż u TEGO księdza? Naprawdę przegapiłam i nie wiem ![]() edit: tja...jak się trafi szczycik, to się okazuje,że przy współudziale kouka Gryszarda
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2012-12-28 o 13:24 |
|
|
|
|
#2912 | |||
|
BAN stały
|
Co Ci mamy dać?!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2913 | |
|
Panaroja
|
Z robotniczo-partyjnym pozdrowieniem znad stachanowskich 300% normy
![]() i zgon ![]() Skrbt - zdrowia , zdrowia , zdrowia i jeszcze raz pieniędzy ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2914 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Piers do przodu
|
Skarbq - wszystkiego, czego sama sobie życzysz
|
#2916 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Ale dziś się zdziwiłam, bo tez myślałam że wyjechani ludzie będą, a o był niezły tłumek o 7 rano...Cytat:
![]() Wspominałam, że koleżanka po 3 tyg. ze zwolnienia wróciła, nie?? No nie mogę... Wszystko, co niestandardowe, nowe, skomplikowane, znajduję na swoim biurku... Ona tylko po sztampie daje, a pracuje tu 10 lat dłużej!!!
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tę funkcję pełni nie lodówka, a puszczenie wody do wanny (na trzask zapalanego piecyka gazowego, Tygrys pojawia się z najgłębszych czeluści ).Z Tygrysem trooooochę lepiej od 2 dni.Tzn nadal nic nie je. Nie wiem, czy robię dobrze, ale trochę go karmię "siłą". Tzn wrzucam mu jedzenie do pyszczka - na szczęście nie wypluwa i nie zwraca. Wodę też mu muszę pod nos podstawić i palcem język i pyszczek pomoczyć. Z kuwety korzysta rzadko, ale coś tam robi. Jedyne co się zmieniło, to że wstaje już, przychodzi do pokoju posiedzieć, zwiedza mieszkanie, widać jakieś zainteresowanie przedmiotami, tym, co się dzieje za oknem, pogoni się czasem z kocurem. Ale nadal jednak dużo wypoczywa.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat
![]() Co? źle to zabrzmiało?
|
#2920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Skarbku, wszystkiego najlepszego
Cytat:
Chcesz, to mogę Ci kilka podesłać ![]() Cytat:
A te papierosowe liquidy sa bardzo mocne przeważnie, chyba tylko 24 i 18. Najlepsze są 18 i 16 smakowe ![]() Cytat:
Karmić nie musisz na silę, zawsze coś tam skubnie Tylko wodą poić można |
|||
|
|
|
#2921 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazjo, ale on nic nie chce jesć - kompletnie. Zero. W kuwecie bywa co dwa dni, bo mówiąc wprost, za bardzo tak kupka nie ma się z czego zrobić
A poję kilka razy w ciągu dniaKurna, ja się boję, że mu tak zostanie... ![]() Jedynie to powracające powoli zainteresowanie światem zewnętrznym mnie pociesza trochę...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2012-12-28 o 14:40 |
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, ale to będzie wyglądało w papierach ![]() 3 w 1 - gosposioministrantopucola torklamki
|
|
#2924 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Szukam torby z Kerfura, sezon ss/09 ![]() Wyszła przed chwilą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
Skarbku zdrówka, radości, pieniędzy, uśmiechów!
Madziczku brawa dla Tygryska chyba już mu troszkę lepiej.Dostałam dziś kartę zniżkową na produkty dla niemowląt: kupowałam szampon dziecięcy i krem ochronny (do własnego użytku) plus suszone owoce i perfumę Mysi Jadwisi ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Mić, Edytko bardzo dziękuję za przepisy Zamiast koncentratu dałam odparowane pomidory z puszki bez skórki i :rzyg:
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie...napewno mu tak nie zostanie z tym niejedzeniem. Ale możesz wejść do weta i kupić mu jakąś pastę na apetyt .
|
|
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego popołudnia wszystkim
Jutro prób z rybą po grecku ciąg dalszy
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2929 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem, że to niepopularne, a w niektórych kręgach wręcz "wykluczające społecznie", ale wolę nasz polski, tradycyjny koncentrat pomidorowy od pomidorów w puszce/soku/pasty itd. Torby z Kauflandu mi nie służą, dodają mi co najmniej kilka lat |
|
|
|
|
#2930 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
jestem miedziano ruda
![]() ale jakoś się przyzwyczaję
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Poka, poka
A ja od 2 miesięcy farbuję się na czekoladowy brąz. Koniec z rudościami
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ni mam ![]() Nosz pokazać musisz
|
|
#2933 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
No jak to do musku
Bidactwo Fotki O, a w pierwszy dzień świąt żona kolegi mojego Tżta (rozumieta? ![]() ), którą co dopiero poznałam Bo ma takie fajne pasemka Ja jak byłam mała to też takie miałam i też wszyscy się dziwili, że to naturalne ale to już było ![]() Witam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-12-28 o 16:42 |
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2936 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś robiłam jabłka w cieście a sama karpia zjadłam, jeszcze mam trzy kawałki ![]() Cytat:
![]() Wcale tak ![]() Nie przejedz się
|
|
#2938 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
tak to wygląda, kolor ciemna miedź złoty blond z artego ale na tym moim zrudziałym bylejażu wyszło trochę jaśniej
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2012-12-28 o 22:21 |
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Skrbq jeszcze tu Ci napiszę - wszystkiego dobrego z okazji urodzin
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2940 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
ja maks dwa razy w tygodniuCytat:
o ![]() byle do czyjegoś innego a nie Rejczowego ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

chyba już mu troszkę lepiej.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)