Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-28, 16:32   #931
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość

Po Nowym Roku składam papiery na studia
jakie?! gdzie?!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 17:00   #932
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Moja Kasia kończy dzisiaj pół roczku i pozdrawia wszystkie e-ciocie najbardziej te, martwiące się jak to będzie i czy będzie....z przypomnieniem, że jej mama też się tak martwiła

Piekności:lov e:

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38320405]Mnie też w ogóle nie ciągnie do alkoholu, ani trochę. No taki likierek to bym sobie wciągnęła, ale słodycze skutecznie mi go zastępują.

Kasia sto latek [/QUOTE]

Mnie nie coagnie do słodyczy...bleee

Byłam w miescie. Zus zalatwiony, paczka odebrana, leginsy kupione.

Jak je kupowałam to mi sie tak morko zrobiło, że miałam ochote uciekać i je zostawić. Opanowłam sie na szczęście

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 17:11   #933
Maga83
Zakorzenienie

Zeberko wszystkiego dobrego dla małej ślicznotki

Maksi jakie studia wybrałaś?

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 17:15   #934
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Ja spodnie (3 pary) kupowalam na ul. Bursztynowej. I szmateks jest przy pętli autobusowej pod Lasem- zaraz obok przystanku (to chyb KONCOWY 17, a jezdzi tam tez 26,45, to jest chyba przystanek górki. Ale trzeba trafić, bo ja co dzien wracałam z pracy tamtędy i zaglądałam i tuniki i spodnie ciazowe czasami sie trafiają. Potem jak skrecisz w Bursztynową za aldikiem w kierunku kościoła i szkoły to ciągle prosto i jest Stoktotka i na przeciw Stokrotki jest taki pasaż ze Sklepami i są 2 czy 3 lumpeksy i tam sa rzeczy nawet z metkami. Poza tym mama kupiła mi fajne spodnie na ul. Jutrzenki. Tam też w ciągu sklepów po jednej i drugie stronie sa 3 ciuchlandy-ale nie wiem,w którym kupiła. Trzeba łazić Ja z Czubów, więc orientuje się w tym terenie tylko Tam na Jutrzenki sama sobie kupiłąm też 2 kurtki ciązowe wrzucałam foty na mamusiowy wątek kiedyś. Także jak masz czas i siły to warto pochodzić
dzięki przejdę się.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 18:08   #935
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Wika ja czekalam chyba ze 4 miesiace przed kolejnymi staraniami i zapewniam Cie czas leci jak oszalaly trzymam mocno kciuki...
no w sumie masz rację, ze szybko leci tylko ja już stara jestem, wiec musze sie spieszyć jednak

Cytat:

przyszłam do dentystki i sama powiedziałam, że "8" boli, pani zapobiegawczo postukała po "6" i "7" a potem po "8" i potwierdziło się...
uprzedziła, że ubytek w fatalnym miejscu i jak będzie trzeba leczyć kanałowo to nie ma szans, pół godziny wierciła i starała się ratować ale , wyrwała i zapytała czy chcę pooglądać
a że chciałam to wiem co tam było...
koleżanka, która leczy u niej zęby od lat powiedziała mi, że skoro ona zasugerowała to napewno nie było ratunku
najprawdopodobniej mam zepsutą też "7" a teraz po wyrwaniu tego ostatniego zęba to "zepsute" miejsce się całkiem odsłoniło ...i boli, na szczęście nie tak okropnie mocno i nie cały czas, ibuprom pomaga, po Nowym Roku pójdę ponownie...
auuuć... ale masz niespodziankę w sumie to mi przypomniałaś, ze u mnie też najwyższy czas na wizytę u dentysty. A takie sytuacje miałam juz kilka razy, że boli, tylko trudno zlokalizować który. Zawsze wtedy prześwietlenie robie, choc nie zawsze na prześwietleniu da się zobaczyć, czy coś się tam dzieje

Cytat:
Maksi super!! choc przez brak mebli echo sie niesie 5 stycznia bedziemy miec wkoncu szafe wnekowa w sypialni i szafki w lazience, wiec trzeba bedzie znow ukladac w szafkach, moze wkoncu sie jako taki porzadek zrobi, bo teraz to masakra .
Sasiedzi jak narazie cicho sie zachowuje - chyba ze na swieta gdzies powyjezdzali, a przepraszam nad nami mieszka stado sloni 2 dzieci bodajze cos w wieku 10 lat...
Marzę o cichych sąsiadach. Ja mam wielki problem z sąsiadką pode mną, choć ostatnio zaczęłam sobie już trochę radzić. Mieszkała z facetem i co druga noc to pode mną albo impreza albo awantura. I to tak cała noc. Kilka lat wytrzymałam, w końcu facet wyprowadził się od niej, więc odetchnęłam z ulgą. Wtedy zaczęła na zmianę z synem imprezować, więc zaczęłam wzywać policję. Prosiła, by tego nie robić, tylko dzwonić do niej, gdy będzie za głośno. Raz zadzwoniłam o 2 w nocy, bo syn urządził imprezę a ja na drugi dzień do pracy musiałam iść. Uciszyła go. Za kilka dni ta sama sytuacja, więc znowu dzwonię w środku nocy a pani mi na to, ze jestem stara panna i nie rozumiem życia rodzinnego jakie ona z synem prowadzi zamurowalo mnie. No i koniec dobroci. Było kilka interwencji, wizyta dzielnicowego, mandat. Teraz jest w miarę cicho, ale np. o 3 w nocy potrafi włączyć muzykę na cały głos tak na 2 minuty. Albo w ciągu dnia ile głośniki wyciągną. Próbowałam różnych sposobów, np ubieram wtedy szpilki i w szpilkach chodzę po mieszkaniu a że nie mam dywanów, to chyba słyszy. Trochę to studzi zapędy do jawnego dokuczania, ale nie zawsze.
Ostatnio robi "sprzątanie" w nocy - chyba sprzątanie, bo cały czas przesuwa meble, trzaska, skrzypi. No ja też sprzątam i szuram meblami, ale nie o 2 w nocy. Cały czas myślę co z tym zrobić, bo spać się nie da a policji nie będę wzywać, tłumacząc, ze Pani na dole szafę przesuwa. A pod nią nikt nie mieszka, więc nikt więcej się nie skarży. Sąsiedzi obok mają rozkładowe dwustronne mieszkania, wiec uciekają w drugi kąt i mają spokój a ja bezpośrednio nad nią już nie mam pomysłów na to, jak rozumu i kultury nauczyć

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jeżeli czujesz sie na siłach psychicznie to działajcie.Ja trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Wika powodzenia kochana
dziękuję, dziewczyny

Cytat:

Moja Kasia kończy dzisiaj pół roczku i pozdrawia wszystkie e-ciocie najbardziej te, martwiące się jak to będzie i czy będzie....z przypomnieniem, że jej mama też się tak martwiła
jaka słodka

Cytat:

ja jadłam u Cioci taką sałateczkę: mix sałat z Biedronki, duszony kurczak- filet, ser mozarella, suszone pomidorki z zalewy i zalane to sosem do sałatek- takim co z olejem się rozrabia, do tego grzane czosnkowe bagietki z Biedronki, rewelacja- polecam
brzmi smakowicie - wypróbuję jutro

Cytat:
jakie, jakie?
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 19:29   #936
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Wika ja tez za mloda nie jestem (33 latka) ale stwierdzilam ze chyba bezpieczniej bedzie odczekac - niech sie organizm zregeneruje oraz moja psychika "jakos" dojdzie do siebie...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 19:37   #937
agatkaa1
Zakorzenienie

Alonka jakie te telefony??

Maxi jakie studia??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 19:53   #938
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
jakie?! gdzie?!
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Maksi jakie studia wybrałaś?
Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
jakie, jakie?
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Maxi jakie studia??
dziewczynki wybieram się na magisterkę. Mam tylko licencjata. Ekonomia specjalność Ekonomika przedsiębiorstw. Na uczelnie mam tylko 30 km, zależy mi by było blisko bym mogła pogodzić obowiązki matki, żony i studentki
potrzebuję tego
Tż-owi coś nie pasuje, chyba jest zazdrosny, mówi, żebym wstrzymała się do października a w tym czasie postara się o trzeciego syna i znów nie pójdę... tiaa ma pewne

Edytowane przez maksikola
Czas edycji: 2012-12-28 o 19:55
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:03   #939
anitaxas
Zadomowienie

Maksi studia - wow super, a jaki kierunek pochwal się
Mnie by się już teraz nie chciało wracać na studia, więc podziwiam że przy dwójce dzieciaczków masz ochotę.

A ja sobie siedzę z herbatką i zajadam świąteczne cynamonowe ciasteczka - są pyszne, a że sama w domu cały wieczór to zaraz robię domowe spa.. tylko jeszcze muszę skończyć pisanie raportu do pracy nie znoszę przynoszenia roboty do domu, ale czasami nie mam wyjścia.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:05   #940
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Byłam w miescie. Zus zalatwiony, paczka odebrana, leginsy kupione.

mnie ZUS wzywa. Kurdvvvaaa... nienawidzę tej instytucji. nie ściemniam, mam leżeć i nie chce tam iść... wrrrr

Cytat:
Tż-owi coś nie pasuje, chyba jest zazdrosny
na 100%. lęka się facet
Myślałam że w Krk zrobisz uzupełnienie

Stary 2012-12-28, 20:05   #941
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
dziewczynki wybieram się na magisterkę. Mam tylko licencjata. Ekonomia specjalność Ekonomika przedsiębiorstw. Na uczelnie mam tylko 30 km, zależy mi by było blisko bym mogła pogodzić obowiązki matki, żony i studentki
potrzebuję tego
Tż-owi coś nie pasuje, chyba jest zazdrosny, mówi, żebym wstrzymała się do października a w tym czasie postara się o trzeciego syna i znów nie pójdę... tiaa ma pewne
Maksi Ekonomika.. pamiętam ze studiów.. ale wspomnienia mam raczej mało pozytywne.. ale rozumiem że to lubisz i kumasz o co w tym chodzi

A tż trochę zazdrości nie zaszkodzi
Stary 2012-12-28, 20:08   #942
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Wika ja tez za mloda nie jestem (33 latka) ale stwierdzilam ze chyba bezpieczniej bedzie odczekac - niech sie organizm zregeneruje oraz moja psychika "jakos" dojdzie do siebie...
no w sumie masz rację - choć ja jednak więcej latek mam i dlatego tak się spieszę. Ale organizm też swoje prawa ma, może więc te 2-3 miesiące wyjdzie mu na dobre

Cytat:
potrzebuję tego
trzymam kciuki i wspieram nie daj się zniechęcić. Ja swego czasu zaczynałam prawo, wszyscy twierdzili, ze jestem za stara na studia prawnicze i zrezygnowałam. Dzisiaj to jedyna rzecz, której żałuję, bo juz bym je dawno skończyła a wiedza prawnicza bardzo by mi się teraz przydała
Stary 2012-12-28, 20:10   #943
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
na uczelnie mam tylko 30 km, zależy mi by było blisko bym mogła pogodzić obowiązki matki, żony i studentki
potrzebuję tego
ja miałam do pogodzenia tylko obowiązki żony + praca na pełny etat i przyznam że czasami padałam na pyszczek.. zwłaszcza w okresie sesji i gdy było blisko obrony.
ale rozumiem Twoją potrzebę odskoczni od codzienności miałam na studiach kilka koleżanek które doskonale radziły sobie godząc te wszystkie obowiązki o których piszesz, co więcej niektóre z nich były najlepsze w grupie
trzymam kciuki
Stary 2012-12-28, 20:11   #944
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

mnie ZUS wzywa. Kurdvvvaaa... nienawidzę tej instytucji. nie ściemniam, mam leżeć i nie chce tam iść... wrrrr
nigdy nie rozumiałam tych wezwań ZUS-u. Przecież jeśli masz zwolnienie i masz leżeć, to raczej chodzić tam nie powinnaś. Ja bym chyba zaprosiła ZUS do domu, skoro mam przykazanie lekarskie do leżenia
Stary 2012-12-28, 20:12   #945
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
no w sumie masz rację - choć ja jednak więcej latek mam i dlatego tak się spieszę. Ale organizm też swoje prawa ma, może więc te 2-3 miesiące wyjdzie mu na dobre
Wika przepraszam że spytam ale można widzieć ile masz latek?
Stary 2012-12-28, 20:13   #946
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:

A co masz na L4? 1 czy 2?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:19   #947
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Ufff nadrobilam

Cytat:
Anitka!! a ja myślę że na przekór Nam!! będzie dane i w 2013r. zaświeci dla NAS SŁONECZKO!!
Oby )

Cytat:
BEDZIE zobaczysz! i dla Ciebie i dla ALONKI, ELIZY i JANY, MEDI..... i dla wszystkich NAS!!!

dawno Black nie było
MUSI BYC DOBRZE !!!! Nie przyjmuje nic innego do wiadomosci

Cytat:
tja... a jak ma się jedna para małych skarpeteczek do tego wszystkiego...
straszne jest to AMowskie zaklinanie rzeczywistości

rok temu mialam t.o.t.a.l.n.y. marazm. ale taki, że jak teraz patrzę na grudzień 2011, to się zastanawiam nad tym że cudem żyję...
Karta się odwróci. Powtarzać jak mantrę.

Monika a H&M? może jakieś wyprzedaże?!
To czułas sie podobnie jak ja teraz . Mam nadzieje ze za rok o tej porze będę sie czuła takze jak Ty teraz

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
właśnie H&M to jedyny sklep, który kojarzę z działem ciążowym, u mnie jest 1, byłam wczoraj. dział ciążowy marny strasznie, dżinsy nic nie przecenione w wyprzedaży tylko jakieś sztruksy były, w dodatku jasne, a jak coś z dżinsów to strasznie duże rozmiary. nie znalazłam nic. te wyprzedaże tam praktycznie ciążowego i niemowlęcego działu nie obejmują jak popatrzyłam.
U nas sa 2 h&m - w plazie i na deptaku

Cytat:
Monika ja za 8 dni mam mniejwiecej tp i tez nadal nie mam wozka
Ja w 2miesiacu juz chcialam kupowac wózek, Jak Bog da i bede w nastepnej ciazy, to wozek kupie dopiero jak urodze Zreszta wszystko kupie jak urodze

Cytat:
przed dwoma pierwszymi ciążami, które # nie piłam cały starankowy cykl, mało tego, Tz-etowi nie pozwalałam az do owulki pić...mimo, że nawet gina pytałam i mówiła, że można
w szczęśliwej ciąży po tym jak pierwszy test wyszedł negatywny na imprezie nie odmawiałam wina, trzy dni później wyszedł pozytywny test

Jaka Ona śliczna

Cytat:
Ja jestem jeszcze starsza I tez musze sie pospieszyc

Cytat:

trzymam kciuki i wspieram nie daj się zniechęcić. Ja swego czasu zaczynałam prawo, wszyscy twierdzili, ze jestem za stara na studia prawnicze i zrezygnowałam. Dzisiaj to jedyna rzecz, której żałuję, bo juz bym je dawno skończyła a wiedza prawnicza bardzo by mi się teraz przydała
My chyba ten sam rocznik?

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:32   #948
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy nie rozumiałam tych wezwań ZUS-u. Przecież jeśli masz zwolnienie i masz leżeć, to raczej chodzić tam nie powinnaś. Ja bym chyba zaprosiła ZUS do domu, skoro mam przykazanie lekarskie do leżenia
dokładnie.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38327561]A co masz na L4? 1 czy 2?[/QUOTE]1. I żebym choć oszukiwala... a ja leżę wyjątkowo przykładnie od 28 lipca ...

Dostałam od lekarza poprzedno kopię lekarską L4. ZUS mi tego nie przyjął, lekarz zadzwonił, wyjaśnił, zrobiliśmy xero, obiliśmy pieczęciami (zgodnie z zaleceniami), napisałam pod dyktando pani w ZUSie usprawiedliwienie i... mam się stawić i wytłumaczyć brak kopii. Nosz kurdva. Już wyjaśniłam - pisemnie. Ręce opadają....

Stary 2012-12-28, 20:40   #949
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
potrzebuję tego

Cytat:
yyy... na prawdę?? lekarzy niech sprawdzają a nie kobiety. przecież nikt bez decyzji lekarza L4 nie dostanie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
U nas sa 2 h&m - w plazie i na deptaku
to ja tylko w plazie bywam, w dodatku bardzo rzadko bo za dużo osób tam zawsze spotykam. deptak teraz poza moim zasięgiem, bywam tylko tam gdzie będę miała parking pod nosem. zdziadziałam kompletnie
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:41   #950
Konto usunięte

Cytat:

1. I żebym choć oszukiwala... a ja leżę wyjątkowo przykładnie od 28 lipca ...

Dostałam od lekarza poprzedno kopię lekarską L4. ZUS mi tego nie przyjął, lekarz zadzwonił, wyjaśnił, zrobiliśmy xero, obiliśmy pieczęciami (zgodnie z zaleceniami), napisałam pod dyktando pani w ZUSie usprawiedliwienie i... mam się stawić i wytłumaczyć brak kopii. Nosz kurdva. Już wyjaśniłam - pisemnie. Ręce opadają....
Ale Ty osobiście?? Przecież jak masz 1, to nie możesz chodzić.... Z tego, co wiem, mogą oni Ci zrobić kontrolę w domu, ale nie wzywać. No co za prawo...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:58   #951
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

pani22ka niech maz idzie z zaswiadczeniem od lekarza, ze nie mozesz chodzic, bo mozesz stracic dziecko, jak sie zaczna burzyc to niech spyta kto wezmie odpowiedzialnosc w razie co, albo niech oplaca twoj transport karetka do ZUS-u lub sie sami pofatyguja
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:01   #952
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
pani22ka niech maz idzie z zaswiadczeniem od lekarza, ze nie mozesz chodzic, bo mozesz stracic dziecko, jak sie zaczna burzyc to niech spyta kto wezmie odpowiedzialnosc w razie co, albo niech oplaca twoj transport karetka do ZUS-u lub sie sami pofatyguja
No właśnie, ciekawe, kto tam bierze odpowiedzialność....
Stary 2012-12-28, 21:06   #953
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38328606]No właśnie, ciekawe, kto tam bierze odpowiedzialność....[/QUOTE]
oni stosuja zasade spychologii czyli nikt
ja bym tylka nie ruszyla tylko kazala znalezc to co dostali, a jak nie to kontaktowac sie z lekarzem, bo ja nie moge ruszyc sie z lozka i niech mnie pocaluja w
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:20   #954
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
pani22ka niech maz idzie z zaswiadczeniem od lekarza, ze nie mozesz chodzic
tja. chłopa odsyłają. a ja biorę na litość, poza tym jestem bardziej pyskata. chłop chodzi z każdym zwolnieniem.
najgorsze, że nie podano tel., tylko OSOBIŚcie. ale znajde ten tel i najpierw sprobuje ta droga...

Cytat:
bo ja nie moge ruszyc sie z lozka i niech mnie pocaluja w
hehe tylko mi zależy na tej kasie to w moim interesie....

poszantażuję trochę tą "1".

Stary 2012-12-28, 21:58   #955
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
prince oby małej katarek już przeszedł

alonka co to za góra lodowa masz przepis?

z neta brali przepis http://www.mojeciasto.pl/kresy/goacu...dowa-5563.html ale ciacho pyszne! raz jadłam na weselu, raz brata dziewczyna przywiozła i oba były pyszne

Cytat:
Alonka jakie te telefony??

Maxi jakie studia??
już piszę... HTC desire c, samsung ace, samsung galaxy mini II albo nokia lumia 600

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:08   #956
Konto usunięte

my hero
http://www.joemonster.org/art/21936/...ladanie_filmow

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
już piszę... HTC desire c, samsung ace, samsung galaxy mini II albo nokia lumia 600

Mam HTC desire C Nie jest idealny, ale jak na moje nikłe potrzeby (telefon, smsy, muzyka, od czasu do czasu net i jakieś tam aplikacje: KWC, gotowanie) wystarcza

Ale gdybym jeszcze raz miała wybierać, to mocno zastanawiałabym się nad nim i nad Samsung Galaxy Mini II - TŻ ma już któregoś z kolei Samsunga (tylko on ma tego dużego) i jest to niezawodny telefon.
Ważne, żeby był na androidzie, to obecnie bardzo dobry system.
Stary 2012-12-28, 22:15   #957
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

właśnie skłaniam się bardziej do samsunga, właśnie mam go i jeszcze mnie nie zawiódł

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:31   #958
Alfahelisa
Zakorzenienie

ja, tż i moja koleżanka (i pewnie mnóstwo innych osób) mamy samsunga galaxy ace nie narzekam, tylko w tżtowym bateria spuchła ostatnio i nie trzyma, wypadałoby ja wymienić ale on swoje telefony "zajeżdża" bo nawet do łazienki z nim chodzi
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:56   #959
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Wika przepraszam że spytam ale można widzieć ile masz latek?
Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość

My chyba ten sam rocznik?
odpowiem dyplomatycznie - jestem starsza 4 lata

Cytat:
dokładnie
Stary 2012-12-28, 23:00   #960
natalia_23
Zakorzenienie

witam

zeberka już pół roczku ? padłam. Jak ten czas leci ....
wszystkiego dobrego dla Was, a sałatka kusząca. Kasia cudownie wygląda.

maksi fajnie, że podjęłaś konkretne decyzje co do studiów

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
z neta brali przepis http://www.mojeciasto.pl/kresy/goacu...dowa-5563.html ale ciacho pyszne! raz jadłam na weselu, raz brata dziewczyna przywiozła i oba były pyszne

ja mam samsunga galaxy mini - jest super, dodatkowo wodoodporny ( super filmiki podwodne wychodzą ) i pancerny wyświetlacz. Mąż ma wersje wcześniejszą i też zadowolony ( przetrwa zalania itp

dobrej nocki kochane

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości