Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-28, 15:32   #2311
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
Waniliova miło to "usłyszeć" nawet mój stwierdził ze diabeł wcielony ze mnie haha
Ło kurczę to nick Angel faktycznie pasuje do Ciebie mój ciągle przede wszystkim mówi, że jestem malutka i filigranowa
Stary 2012-12-28, 15:32   #2312
Zuzik06
Wtajemniczenie

Hej, nie mam weny zupelnie na wizaż, produkujecie tyle treści, ze ciezko nadrobic ale spróbuje

U nas po świetach w miare: to znaczy dobrze ze sie skonczyły, w tym roku spedzalismy je u TZta w domu gdzie w sumie obecnie mieszkamy no i było baaardzo średnio. Prezenty przynajmniej fajne podostawalismy Wczoraj miałam latanie po miescie, dzisiaj byłam załatwiac formalnosci z prawkiem bo niedawno zdałam i nie podpisałam jakiegoś świstka wiec musiałam pojechac to nadrobic. Bylismy dzisiaj na zakupach sylwestrowych - idziemy do znajomych na potańcówe i kazdy cos gotuje wiec zapowiada sie przednio ok ide czytac i nadrabiac
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 15:36   #2313
Piankka
Zadomowienie

Angel_21 ładne włosy wysłałam zaproszenie na fb
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 15:40   #2314
Angel_21_
Rozeznanie

Piankka dziękuje przyjęłam kurcze jak tak patrze na was wszystkie jesteście takie chudziutkie muszę się wziąć w garść haha nie wiem jak mój to przeżyje
Stary 2012-12-28, 15:53   #2315
tasiulek
BAN stały

Kulbensikowa a jak babcia??

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
zdrowia towarzyszko niedoli!
Mnie nieźle siekło, godzinę temu miałam temp. 38,7 :/ Ale wzięłam ibuprom, zrobiłam sobie zimny okład i teraz leje się ze mnie. Coś paskudnego mi się przypałętało. A ja chciałam rano iść do pracy, dobrze, że mnie matka w domu zatrzymała Moja szefowa to świetna kobieta, ale bardzo nie lubi, jak ktoś jej rano dzwoni, że do pracy nie przyjdzie :/ No ale przed telefonem do niej załatwiłam zastępstwo, więc ok.
kulbensikowa, będę trzymać kciuki ale nie ma się czego bać, teoria to łatwizna
W TV mówili że jakaś grypowa plaga jest... laska w sklepie tak się zanosiła od kataru i była taka czerwona że aż mi jej szkoda było, ale szef też nie powinien jej pozwolić stać na kasie bo tylko dalej to roznosi

Co do prawka to nie ma się czym stresować Na swoim egzaminie byłam z dwoma kolegami, opowiadali mi kawały w jednym puentą była cyfra 1. I jak usłyszałam Pani XYZ proszona do samochodu numer 1 to wyszłam z takim śmiechem na plac, że musiałam go przeprosić i poprosić o chwilę na uspokojenie. Jakoś to miło zadziałało i atmosfera była sympatyczna, ostrzegłam go jeszcze że lubię sobie podśpiewywać i to samo czyniłam Teoria to pikuś, jeśli znasz znaki i zasady to wystarczy chwila skupienia i bez problemu dasz radę Nie wiem o co chodzi z tym popłochem przed nowymi egzaminami, na drodze TRZEBA znać znaki i trzeba decydować się szybko bo albo nam ktoś w dupe wjedzie albo obtrąbi
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 16:01   #2316
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Piankka dziękuje przyjęłam kurcze jak tak patrze na was wszystkie jesteście takie chudziutkie muszę się wziąć w garść haha nie wiem jak mój to przeżyje
Wszystkie chudziutkie... chyba mnie pominęłaś w oglądaniu po nowym roku biore się za siebie
Stary 2012-12-28, 16:18   #2317
Bartusiowa :)
Raczkowanie

Ja też łączę się w bólu z wszystkimi piszącymi prace licencjackie, inżynierskie i magisterskie - ja piszę właśnie magisterkę po niemiecku...

Święta to ciężki czas na odchudzanie Powyjadam resztę świątecznych specjałów i też biorę się za siebie... Tendencję mam ostatnio "przyrostu" i jak tak dalej pójdzie, to mnie TŻ na ślubie nie pozna

Zastanawiam się właśnie nad wizytą u kosmetyczki, żeby nic przykrego nie spotkało mnie na twarzy w tym ważnym dniu... A Wy jakieś przedślubne kuracje długoterminowe stosujecie? Łykanie skrzypu, ujędrnianie pupy?

Rób to, co wszyscy- będziesz miała to, co wszyscy...

Bartusiowa :) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 16:24   #2318
tasiulek
BAN stały

My tutaj mamy strefę fitness i włosomaniaczki ale nie ze względu na ślub chyba
Stary 2012-12-28, 16:25   #2319
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Wszystkie chudziutkie... chyba mnie pominęłaś w oglądaniu po nowym roku biore się za siebie
Tyyy Waniliowa nie pieprz głupot! Chudaś Ty jest jak szczypiorek

Ja to mam kilka kg za dużo ale ja jeszcze nie mam dostępu do poczty toście mnie nie widziały

Ja na moim egzaminie nie popełniłam żadnego błędu, nie chwaląc się oczywiście miałam dwóch egzaminatorów, którzy przez cały egzamin nie odezwali się ani słowem....raz tylko dostałam małą zawiechę - wjechaliśmy w jakąś wąską drogę i tam musiałam zaparkować, potem mi kazali wyjechać w tą stronę, od której przyjechałam...a ja chyba z dobre kilka minut się zastanawiam, czy to nie jest droga jednokierunkowa i że mnie chcą w bambuko zrobić to patrzę raz w jedną stronę raz w drugą...szukając znaku że to droga jednokierunkowa (chociaż były inne znaki drogowe po jednej i drugiej stronie) dopiero po tych paru minutach to do mnie dotarło i wreszcie wyjechałam
Na koniec jak mi wypisywali już kartę to ten jeden mi zwrócił tylko uwagę że jakaś niezdecydowana byłam przy tym wyjeżdżaniu tak jakby on mnie chciał oszukać

Ale prawdziwą szkołę jazdy dostałam dopiero jak już wyjechałam na drogę beż L-ki na dachu.....uhuhuhuuuuuu co to było

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 16:29   #2320
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Ale prawdziwą szkołę jazdy dostałam dopiero jak już wyjechałam na drogę beż L-ki na dachu.....uhuhuhuuuuuu co to było
Ja z L-ką na dachu to byłam kozak jak talala A jak trzeba było jechać bez to myślałam że się posram za przeproszeniem
Stary 2012-12-28, 16:30   #2321
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Tyyy Waniliowa nie pieprz głupot! Chudaś Ty jest jak szczypiorek

Ja to mam kilka kg za dużo ale ja jeszcze nie mam dostępu do poczty toście mnie nie widziały

Ja na moim egzaminie nie popełniłam żadnego błędu, nie chwaląc się oczywiście miałam dwóch egzaminatorów, którzy przez cały egzamin nie odezwali się ani słowem....raz tylko dostałam małą zawiechę - wjechaliśmy w jakąś wąską drogę i tam musiałam zaparkować, potem mi kazali wyjechać w tą stronę, od której przyjechałam...a ja chyba z dobre kilka minut się zastanawiam, czy to nie jest droga jednokierunkowa i że mnie chcą w bambuko zrobić to patrzę raz w jedną stronę raz w drugą...szukając znaku że to droga jednokierunkowa (chociaż były inne znaki drogowe po jednej i drugiej stronie) dopiero po tych paru minutach to do mnie dotarło i wreszcie wyjechałam
Na koniec jak mi wypisywali już kartę to ten jeden mi zwrócił tylko uwagę że jakaś niezdecydowana byłam przy tym wyjeżdżaniu tak jakby on mnie chciał oszukać

Szczypiorek... dobre chyba mówisz o moich uszach albo o rzęsach to właśnie Ty jesteś chuda głupolu!

A z egzaminem dobre ja teraz w sumie pewnie się czuje za kierownicą, ale TŻ mi ciągle gada to nie tak, tamto nie tak chociaż raz się wydarłam na niego i poprawił się
Stary 2012-12-28, 16:32   #2322
Zuzik06
Wtajemniczenie

Odnosnie ostatnich dyskusji na temat włosów mam dylemat. W tej chwili nosze długie do pasa, ale moja naj przyjaciółka stwierdziła ze jednak lepiej mi było z krótszymi do ramion, albo za brode,. Faktycznie kiedys takie nosiłam, wiem ze nie powiedziała tego z kaprysu tylko obiektywnie, no i mam zgryza czy obcinac, czy nie. Mnie się długie fajnie nosi, lubie je, ale może faktycznie nie wyglądam najlepiej w mojej karierze życiowej. Jakies rady?

Poznanianka: co z choinką? Była?

Ilonuś: co do smart fonów jakbys chciała rozważyć inną opcje, to ja mam LGL7 i jest mega fajny. Polecam

Misiadelko: kusiłas tak tymi drinami i Narzut dostał pod choinke od mojej mamy szejk er będziemy szalec w sylwestra, w weekend pojedziemy kupic soki barmańskie
Moich opakowan prezentów nikt nie docenił, ale nic to fajnie ze Wam się podobało i ze powrzucałam na fanpage fotki
Aaaa odkryliśmy z Nazutem fajny serial na Ipli: PItbul polecam do oglądania na wieczory zimowe z chłopem. Policyjny ale najlepszy jaki można sobie wyobrazic, swietni polscy aktorzy i akcja trzymająca w napieciu, obejrzeliśmy na raz 5 odcinków

Ane3ka jak się czujesz? Wyzdrowiała? Dużo os teraz pada jak muchy, ja tez lece na polopirynie bo u nas wszyscy chorzy i nie chce się zarazic.

Poznanianka: o bosz… faktycznie były dwa stoły na wigilii??? Kuźwa miałam taką sytuacje kiedys w domu nic tylko spierniczac gdzie pieprz rosnie. Przytulam i zazdroszcze Ci świątecznych rozmów o ślubie na nasz cała rodzinka ma wyrąbane chciałam mojej mamie troche poopowiadac to się szybko znudziła;/

Kate Noir
jak się trzymasz u teściów?

Waniliova współczuje sytuacji ze szwagierką, moja też jest bardzo średnia niestety;/ I teściowie też się swoi synem nie interesują wiec możemy śmiało przypić pionę

Monikakad uszy do góry my w kwestii wesela też możemy liczyc sami na siebie. Żadnen z rodziców nawet nie podjął tematu że nam pomoze, czy cos, także no

Ilonus za…bista akcja z tymi zaręczynami w kinie Co za kolec omg

Misiadelko: wow przyklęk z orkiestrą nieźle

Kulbensikowa: kciukam mega długo zdawałam prawko i dossskonale wiem jaki to stresor. Nikt na pewno na Warku nie zdawał tyle razy co ja wiec luz, dasz rade
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 16:36   #2323
Waniliova
Zakorzenienie

Zuzik06 o, to witaj w klubie a za ktorym zdałaś jesli można wiedzieć? a co do włosów to nie wiem jak wyglądasz więc ciężko mi powiedzieć. Ja na przykład nie przepadam za długimi włosami, wolę krótsze - właśnie do ramion, albo do brody. Ale niektórym dziewczyną w takich długich jest pięknie
Stary 2012-12-28, 16:50   #2324
velika
Winter is coming

no właśnie, trudno doradzić jak się kogoś nie widzi. Ja na przykład w krótkich wyglądałam koszmarnie i bym nie ścinała
Za to dzisiaj moje włosy to koszmar, wczoraj suszone suszarą bez regulacji temperatury, a dzisiaj rozczesywałam je na sucho, matko jak ja mogłam im to kiedyś robić codziennie, musiałam strasznie wyglądać.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 17:14   #2325
myboyismine
Zakorzenienie

moje włosy lepiej wyglądają, gdy wysuszę je suszarką, ale mimo to ograniczam
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 17:24   #2326
Angel_21_
Rozeznanie

ja w krótkich wole nie wiedzieć jak bym wyglądała ale to wszystko zależy co do kogo pasuje kurcze wspominałam dzisiaj ze kuzyni przyjechali do mojego brata żeby sobie ciupali w gierki ... i co się okazało tak im dobrze ze zostaną na noc jak superowo :/ Jupi i muszę się wynieść z mojego pokoju
Stary 2012-12-28, 17:29   #2327
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
moje włosy lepiej wyglądają, gdy wysuszę je suszarką, ale mimo to ograniczam
no ja suszę codziennie, ale zawsze na najniższej temperaturze i najwolniejszych obrotach. A wczoraj myłam włosy u chłopa i suszyłam suszarką teściowej, a ona ma tylko gorący nawiew, myślałam, że mi łeb spali.'
Kurde co zbiję gorączkę to rośnie, znowu zaczyna

Stary 2012-12-28, 17:38   #2328
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre a z prawkiem to zdolniacha z Ciebie ja za pierwszym razem nie zdałam, ale na miasto wyjechałam

Ja tez zdałam za pierwszym razem xD i to dwa dni po moich urodzinach

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Waniliova dziękuje bardzo

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

ciekawa byłam co sobie pomyślałyście jak mnie zobaczyłyście hehe czy tak jak wszyscy .... każdy mi to mówi że znajomych ze na początku stwierdzili że zemną na pewno się nie będą zadawać że wyglądam na wredną sukę haha co mnie śmieszy i ich już też bo wiedzą że nie jestem

Jak cie zobaczyłam to pierwsze pomyślałam..... ZAZDROSZCZĘ WŁOSÓW ))
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 17:46   #2329
tasiulek
BAN stały

Velika, a ty coś ostatnio pisałaś, że przepuszczasz świąteczną kasę na włosomaniactwo, cóż zakupiłaś?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 17:48   #2330
Waniliova
Zakorzenienie

ane3kaa to miałaś super prezent na urodziny

A co do włosów to ja nigdy nie suszę suszarką zawsze czekam aż same wyschną w sumie nigdy w ciągu dnia ich nie myję, zawsze wieczorem za to dużo prostuję, bo kręcą mi się, a nienawidzę tego
Stary 2012-12-28, 17:53   #2331
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Odnosnie ostatnich dyskusji na temat włosów mam dylemat. W tej chwili nosze długie do pasa, ale moja naj przyjaciółka stwierdziła ze jednak lepiej mi było z krótszymi do ramion, albo za brode,. Faktycznie kiedys takie nosiłam, wiem ze nie powiedziała tego z kaprysu tylko obiektywnie, no i mam zgryza czy obcinac, czy nie. Mnie się długie fajnie nosi, lubie je, ale może faktycznie nie wyglądam najlepiej w mojej karierze życiowej. Jakies rady?

Poznanianka: co z choinką? Była?

Ilonuś: co do smart fonów jakbys chciała rozważyć inną opcje, to ja mam LGL7 i jest mega fajny. Polecam

Misiadelko: kusiłas tak tymi drinami i Narzut dostał pod choinke od mojej mamy szejk er będziemy szalec w sylwestra, w weekend pojedziemy kupic soki barmańskie
Moich opakowan prezentów nikt nie docenił, ale nic to fajnie ze Wam się podobało i ze powrzucałam na fanpage fotki
Aaaa odkryliśmy z Nazutem fajny serial na Ipli: PItbul polecam do oglądania na wieczory zimowe z chłopem. Policyjny ale najlepszy jaki można sobie wyobrazic, swietni polscy aktorzy i akcja trzymająca w napieciu, obejrzeliśmy na raz 5 odcinków

Ane3ka jak się czujesz? Wyzdrowiała? Dużo os teraz pada jak muchy, ja tez lece na polopirynie bo u nas wszyscy chorzy i nie chce się zarazic.

Poznanianka: o bosz… faktycznie były dwa stoły na wigilii??? Kuźwa miałam taką sytuacje kiedys w domu nic tylko spierniczac gdzie pieprz rosnie. Przytulam i zazdroszcze Ci świątecznych rozmów o ślubie na nasz cała rodzinka ma wyrąbane chciałam mojej mamie troche poopowiadac to się szybko znudziła;/

Kate Noir
jak się trzymasz u teściów?

Waniliova współczuje sytuacji ze szwagierką, moja też jest bardzo średnia niestety;/ I teściowie też się swoi synem nie interesują wiec możemy śmiało przypić pionę

Monikakad uszy do góry my w kwestii wesela też możemy liczyc sami na siebie. Żadnen z rodziców nawet nie podjął tematu że nam pomoze, czy cos, także no

Ilonus za…bista akcja z tymi zaręczynami w kinie Co za kolec omg

Misiadelko: wow przyklęk z orkiestrą nieźle

Kulbensikowa: kciukam mega długo zdawałam prawko i dossskonale wiem jaki to stresor. Nikt na pewno na Warku nie zdawał tyle razy co ja wiec luz, dasz rade
Tak juz duzo lepiej

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
ane3kaa to miałaś super prezent na urodziny

A co do włosów to ja nigdy nie suszę suszarką zawsze czekam aż same wyschną w sumie nigdy w ciągu dnia ich nie myję, zawsze wieczorem za to dużo prostuję, bo kręcą mi się, a nienawidzę tego

Dokładnie Najlepszy był mój Tz jak rozmawiał z moja mamą i patrzył na moją mine jak wychodziłam z auta i mówi do mojej mamy" Wychodzi... Biegnie... Cieszy sie... nie nie płacze pąłcze strasznie.... ale cieszy sie" i wbiegłam na osrodek i zaczelam skakac z radości a mój Tz zdał jeden dzien po mnie a na prawo jazdy mamy tą sama date wpisana ))
Stary 2012-12-28, 17:54   #2332
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Velika, a ty coś ostatnio pisałaś, że przepuszczasz świąteczną kasę na włosomaniactwo, cóż zakupiłaś?
na razie nic, za to kupiłam krem pod oczy i krem do twarzy z filtrem 50
Ale czaję się na zamówienie czegoś z kaliny, jak tylko rzucą jeden olej i maskę drożdżową

Stary 2012-12-28, 17:56   #2333
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
na razie nic, za to kupiłam krem pod oczy i krem do twarzy z filtrem 50
Ale czaję się na zamówienie czegoś z kaliny, jak tylko rzucą jeden olej i maskę drożdżową
Babuszka Agafii drożdżowa jest cudowna
Stary 2012-12-28, 17:57   #2334
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
To zależy jak Ty się widzisz i czujesz mnie w krótkich jest brzydko, miałam ścięte tak 2 razy... drugi raz to 1,5r temu i właśnie są w trakcie odrastania i mam już prawie do połowy pleców i jeszcze zapuszczam do bioder, bo takie zawsze miałam i w innych źle się czuję...
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 17:58   #2335
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Tak juz duzo lepiej

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Dokładnie Najlepszy był mój Tz jak rozmawiał z moja mamą i patrzył na moją mine jak wychodziłam z auta i mówi do mojej mamy" Wychodzi... Biegnie... Cieszy sie... nie nie płacze pąłcze strasznie.... ale cieszy sie" i wbiegłam na osrodek i zaczelam skakac z radości a mój Tz zdał jeden dzien po mnie a na prawo jazdy mamy tą sama date wpisana ))
Jaka rozmowa no tak, płakałaś z radości o, fajnie, że taka sama data pomylili się
Stary 2012-12-28, 18:06   #2336
Bartusiowa :)
Raczkowanie

A możecie mnie proszę oświecić, o co chodzi z tą tajemniczą pocztą? Piszecie o niej od czasu do czasu Macie jakieś konto założone do przekazywania poufnych danych, czy coś w tym stylu? Nie chcę być wścibska, to tylko ciekawość

Rób to, co wszyscy- będziesz miała to, co wszyscy...

Bartusiowa :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 18:12   #2337
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyłączać te laptopy! trzeba spać a nie grzebać w laptopach

ja swoją po inglishu.... ale po niemiecku???? no rispekt
Zachciało się studiowania germanistyki to się teraz ma
Ale wiesz, ja po tych trzech latach studiów i 12 latach nauki języka lepiej operuję niemieckim niż angielskim, więc mi łatwiej

Bartusiowa, o czym piszesz mgr? Z literatury czy z języka?

A tak btw. to jestem tu z Wami od pierwszego wątku i nadal nie mam dostępu do poczty. Nie sądzicie, że powinnam go już mieć?

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2012-12-28 o 18:20
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-28, 18:44   #2338
Waniliova
Zakorzenienie

Bartusiowa na pocztę wrzucamy głównie nasze zdjęcia

monikkad faktycznie powinnaś go już mieć może udaj się z tym do założycielki tej części
Stary 2012-12-28, 19:11   #2339
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
To zależy jak Ty się widzisz i czujesz mnie w krótkich jest brzydko, miałam ścięte tak 2 razy... drugi raz to 1,5r temu i właśnie są w trakcie odrastania i mam już prawie do połowy pleców i jeszcze zapuszczam do bioder, bo takie zawsze miałam i w innych źle się czuję...

ja tak samo 2 lata temu ściełam i teraz ostro zapuszczam

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Jaka rozmowa no tak, płakałaś z radości o, fajnie, że taka sama data pomylili się
Nie pomylili się ale zanim nasze papiery trafiły do Warszawy to tam wbili ten sam dzień
Stary 2012-12-28, 19:20   #2340
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba żartujesz pominęła co najwyżej mój wielki brzuch

Kupiłam sobie bluzkę koronkową na sylwestra a co!
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości