|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2
Cytat:
|
|
#572 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beagle są super,maja świetne te pychole i kłapouche uszy ![]() Ja mam jednego mieszańca-podobny do spaniela tylko biało-czarny a mój drugi pies to Owczarek kaukaski
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38323736]Fatalnie :/ Trzeba się będzie zmuszać do wstawania...[/QUOTE]
no lepiej wstawać, mi też się nie chce nieraz ale pomyśl, że to trening przed wstawaniem w nocy do dziecka, taka nauka dyscypliny dla samej siebie
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a męczą Was skurcze łydek? Ja pól nocy sie dziś rzucałam z boku na bok.Nie dośc,że pełnia była i miałam jasno w pokoju,dręczyły mnie koszmary to jeszcze do tego te skurcze .Nie wiedziałam co mam z nogami zrobić ;(
Na pewno pomógłby magnez ,ale poczekam tydzien i skonsultuje sie z ginem.
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, ze ja zawsze czetso chodzilam do wc sikac, teraz w ciazy takze, wiec juz sie w miare przyzwyczailam.
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
rowniez nie przeziebilam sie jeszcze ani razu mimo, ze obok mnie ludzi choruja, kichaja i smarkaja. |
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie znowu pełnia :/ mam nadzieje ze chociaz ta noc bedzie bez koszmarów....
|
#579 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38323408]
Czyli nie jestem jedyna w takich akcjach, że jak nie puszczę zmywarki, to nie ma na czym jeść? Ufffff Ja nawet nie zrobiłam obiadu, został mi barszcz ze świąt to wypijemy, a potem idziemy na urodziny do teściowej, to myślę, że tam coś pojemy ciasta :P[/QUOTE] wstyd się przyznać ale nie mogę zaprzeczyć![]() My też jeszcze na poświątecznych resztkach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
ja stwierdziłam, że jak nie założę sukienki na te święta, to chyba będę musiała czekać ponad rok, aby się w nią zmieścić, więc założyłam, haha
także ja tez słoniątko )
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W moich witaminkach tez jest magnez-50mg czyli 13% dziennego spozycia więc to moze dla mnie za mało? Poczekam do wizyty i wtedy sie zobaczy... Ide sie połozyć bo niedobrze mi i głowa mnie boli ;( Chyba sie przed czasem pochwaliłam że mdłości mi ustąpiły
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny APELUJĘ do Was,
wklejcie swoje zdjęcia z USG )ja jeszcze nie mam i chciałabym popatrzeć, hahaha. ja szukam w necie jakiś lekcji czytania z usg, żeby widzieć więcej jak już będę na tym fotelu u lekarza )---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- w moich tabletach jest 100 mg - to jest 27% dziennego zapotrz. |
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
Pamieta mnie ktos jeszcze? niestety znow sie pochorowalam i nie mam sily na neta, weszlam tylko zobaczyc jak pedzicie a tu juz kolejny watek. Wymioty juz minely, ale choroba wrocila ze zdwojona sila, wiec sie lecze domowymi sposobami. Jak sie juz wykuruje, obiecuje ze powroce.
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#585 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlatego zawsze o wszystko pytam lekarza.
|
|
|
|
|
#586 |
|
Wtajemniczenie
|
domciatkoale masz juz sliczny brzuszek, wczesniejsze foty jak wklejalas to taki nie byl
super no i wyglada na ciazowy
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu mi lepiej ![]() mi sie wydaje bardzo duzy jak na 11 tydzien. no ale moja mama mowi, ze ona tez ogromny miala i moja kuzynka takze takze chyba mam to w genach. ale za to w mojej rodzinie kobiety nie maja rozstepow )takze sie pocieszam |
|
|
|
|
#588 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie tez mama nie ma roztepow wiec i ja sie pocieszam, ale co bedzie u mnie to zobaczymy
jak przytylam po odchudzaniu to na brzuchu nie mam nic,a duzo mi w brzuch poszlo ;/
|
|
|
|
#589 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny! i przesadzasz z tą gruboscią i słonicamiCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kuruj sie dalej i dbaj o siebie, bedziemy czekac
|
|
#590 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez w nocy niecierpie wstawac, zawsze do rana jakos wytrzymam, ale wstrzymywanie niestety nie jest zdrowe ;/ no ale mam lenia ;/
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpoczywaj i wróć jak już Ci siły na to pozwolą ![]() Przynajmniej do sierpnia się nigdzie nie wybieramy
|
|
#592 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo boze a ja myslalam ze tylko ja mam taki przypadek i 3,4 tyg roznicy uff .. nie jestem jedyna ;D ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
podoba mi sie nowy samsung galaxy camera ale za aparat 2300 dac to troche przegiecie.. ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
u nas teeezzz... ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc jakiś specjalnie fajny nam nie jest potrzebny ![]() A cóż spółdzielnia zrobiła nam prezent noworoczny^^
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Ok bardzo prosze.
![]() I jeszcze mam takie pytanie czy Was taz brzuch bolal podczas chodzenia?
|
#595 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie dzisiaj tak jakby kuło przy chodzeniu, ale juz mnie nie boli, nie wiem od czego? w ogole to ja chyba juz nie moge spac na plecach bo mnie bola ;/
co do ciemniejszej linii na brzuszku to nie zauwazylam ;/
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
po 1 przyznaje sie że należę do grona osób, że zmywarka chodzi często dopiero wtedy kiedy nie ma w czym jeśc
![]() po 2 przez to pisanie o chodzeniu siusiu musialam sie juz dwa razy wybrac ![]() po 3 na sugestię żeby każda suwaczek wrzuciła, niestety się wyłamię... jakoś nie przemawiają do mnie tego typu cuda... barbara; jak sie nachodzę za dużo i przemeczę to trochę pobolewa.. ale przechodzi jak sobie usiądę, poleżę i odpocznę
|
#597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale dobrze, bo ona mi się w ogóle nie podoba Zrobiłam sos(?? nie wiem jak to nazwać) ostro-słodki ![]() Jeszcze tylko winną marynatę dla męża i niech się do sylwestra marynują
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
mowie Wam.. jaki mialam dzis dzien jestem padnieta... niby nic a troche nerwow i juz padnieta jestem trochu... rano zabralam sie za znalezienie endo z NFZ no i dzwonie na kozlowek do osrodka Pani mowi ze jest wolny termin na piatek za tydzz ale ze ona mnie nie moze zapisac ze skierowaniem pilnym bo skierowanie pilne jest wazne tylko 3 dni (!!!!!!!!) i ze na slowo i tak mi nikt nie uwierzy no to sobiemysle jade .. dobra pojechalam bo wsumie nie daleko... mowie do tej pani ze dzwonilam i ze chcialabym sie zapisac na najblizszy wolny termin bo mam skierowanie pilne i jestem w ciazy.. a ona do mnie ze ona mnie nie zapisze bo skierowanie pilne jest wazne 3 dni i ze jakby mnie zapisala na za tydzien to bierze za mnie odpowiedzialnosc i jak mi sie cos stanie to ona za to bedzie ponosic odpowiedzialnosc... ja mowie do niej ze przeciez jestem dorosla i zeby mi nie pieprzyla głupot ( moze nie tak dokladnie:P) znowu prosze ze jestem w ciazy i ze musze byc pod opieka endo i ze wiem ze jest na piatek termin...( bo przeciez pani przez tel mi wczesniej powiedziala..) no to dobra pojechalam do domu .. oczywiscie TZ wkurzony ja wkurzona ... i sobie mysle nie beda ze mnie idiotki robic i zadzwonilam do rzecznika praw pacjenta trafilam na bardzo mila pania powiedziala ze to jest bzdura ze skierowanie jest wazne conajmniej miesiac i ze ona nie moze mi odmowic zapisania na najblizszy termin i wogole za co ona chce odpowiedzialnosc brac itp.. no to podziekowalam i wracam tam do osrodka mowie Pani ( byla juz inna) zeby mnie zapisala i znowu slysze to samo no to mowie ze dzwonilam do rzecznika praw pacjenta i zeby mnie nie okamywala.. no to ona znowu o tej odpowiedzialnosci .. tz sie wkurzyl i mowi ze przeciez jestem dorosla.. itp.. no i ona o tym ze to jest wazne 3 dni tylko .. a ja mowie ze tak nie jest to jedna baba na mnie zaczela sie drzec ja oczy takie 0_O a tz sie wkurzyl i mowi zeby mu pokazala regulamin gdzie to jest napisane a ona mowi do niego ze to jest tylko miedzy nimi umowne na slowo..! no i ogolnie one chcialy zebym zadzwonila do tej pani z praw pacjenta i dzwonie.. gadaly ze soba przez ponad godzine! ta pani w rejestracji caly czas odkladala telefon i mowila do kolezanek ze ona nie zna tego przepisu....tego tez nie.. tego.. i wogole nie wie o co chodzi... jedna starsza zaczyna sie klocic przez ten telefon gadajac takie glupoty ze glowa mala.. no ale skonczylo sie na tym ze mam isc w piatek za tydz i poprosic o przyjecie mnie endo i raczej napewno mnie przyjmie.. a ta pani z praw pacjenta dzwonila do mnie ze jest przerazona tym jakie niekompetetne osoby pracuja tam w tym osrodku i ze nie znaja wogole przepisow i ze widac ze one na pilne skierowanie zapisuja tylko i wylacznie swoich znajomych i maja bajzel ogolnie... i ze jak czuje sie urazona to powinnam napisac do nich pismo ze skarga i wtedy ona sie tym zajmie.. pouczeniem i wyciagnieciem z tego konsekwencji i wyslaniem na podstawowy kurs nauki przepisow...! szok ona mowila ze jest zdruzgotana tymi babami w tej przychodni...i ze ona chcialaby z tego wyciagnac konsekwencje... hm. mowilam ze sie zastanowie i jak cos to zadzwonie do niej.. zobacze jak mnie za tydz potraktuja.. normalnie szok!! sory ze sie znowu rozpisalam.. ale wniosek jest taki ze nie ma co wierzyc w ☠☠☠☠☠☠☠y ktore gadaja w przychodniach i szpitalach.. i dzwonic o pytania jakie kolwiek do rzecznika praw pacjentow..
jutro jedziemy do szczawnicy a jeszcze musze sie spakowac i zaraz cos zjesc.. i ogarnac paznokcie wymalowac.. he.. |
|
|
|
#599 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Uwielbiammmmm Cytat:
Moja mam też uważa, że mam inne oczy, ba! nawet twarz Aż zaraz coś poczytam w tym kierunku z ciekawości.Cytat:
![]() Cytat:
Z tego powodu piję codziennie słabą kawkę z rana .... Mam nadzieję, że nie szkodzę maleństwu ... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale fajny Ja na wigilię ubrałam dopasowaną sukienkę elastyczną i jak się najadłam to mnie tak wydęło, że wyglądałam jak w 5-tym miesiącu ![]() Cytat:
Też wstaję w nocy 2-3 razy. Batdzo tego nie lubię, bo w nocy mi jest często bardzo niedobrze
|
||||||||
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko, że w większości ośrodków itp. nie znają przepisów i w ogóle... Strach żyć w tym kraju naprawdę!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

wstyd się przyznać ale nie mogę zaprzeczyć
naprawdę 

12.06.2010