|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38327230]nie jest bardzo gruba, myślałam że będzie z takiego materiału jak zeszłoroczne tulipany (swoją drogą żałuję, że nie skusiłam się na nie) ale jest sporo cieńsza
jak ja nie potrafię kupować spódnic Pure na mnie trzyma się całkiem przyzwoicie, po powrocie z pracy tż jest w stanie go wyczuć (z bliska) myślę, że spokojnie 8h[/QUOTE]Ja mam w szafie same ołówkowe i zapragnęłam odmiany, poluję na jakieś ciekawe tulipany, rozkloszowane, z zakładkami itp ale nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy. Też mam problem z kupowaniem spódnic .
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38326299]a bardzo chętnie bo mam mieszane uczucia, nie ukrywam że po zobaczeniu zdjęcia ze strony prawie biegłam po nią do zary, a w przymierzalni wielkie rozczarowanie...[/QUOTE]
ładnie w niej wyglądasz, ja bym wzięła na twoim miejscu jeśli się wahasz
|
|
#3513 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kiedyś wrzucałyście linka do pinspire bodajże jednej dziewczyny gdzie było mnóstwo inspiracji, naturalnie w klasycznym, minimalistycznym stylu. Nie mogę go odnaleźć... pamiętacie kto to był?
|
|
|
|
#3515 |
|
Zadomowienie
|
Coś takiego mam zapisane http://pinterest.com/charcity/chic-style/
|
|
|
|
#3516 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję dziewczyny za rady
![]() muszę się zastanowić chwilę, bo chyba włączyło mi się "muszę coś kupić bo tyle fajnych rzeczy na wizażu widziałam"
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38326299]a bardzo chętnie bo mam mieszane uczucia, nie ukrywam że po zobaczeniu zdjęcia ze strony prawie biegłam po nią do zary, a w przymierzalni wielkie rozczarowanie...
moje ulubione perfumy to Hypnotic Poison w wersji Elixir (tylko w tej wersji) są bardzo mocne i trwałe, nie nadające się na ciepłe dni ale uwielbiam je, oprócz nich posiadam:Innocent TM Angel edt TM Chanel Mademoiselle Pure DK Valentina Valentino Organza Indecence Givenchy (ale nie wersja sukienkowa) Avon Signature Jimmy Choo ale w moich rękach było mnóstwo zapachów bo perfumy kocham i ciągle sprzedaję/kupuję nowe bardzo ładna spódnica, świetnie na Tobie leży
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38327889]dziękuję dziewczyny za rady
![]() muszę się zastanowić chwilę, bo chyba włączyło mi się "muszę coś kupić bo tyle fajnych rzeczy na wizażu widziałam" [/QUOTE]A weź daj spokój, to forum to zło
|
|
|
|
#3519 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Mam różę z Biochemii Urody, a malinę chyba z mazideł.
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ja raczej na odchowalni siedzę non stop .. ale mam pytanko tu na modowym chodź nie wiem w jakim watku zapytać a ten tytuł wydał mi sie "chyba" odpowiedi
![]() Na sylwestra kupiłam "małą czarną" prosta sukienka mam szare szpilki i pytanie moje jakie rajty do tego.. impreza na ok 60-70 osób z DJ nie jakis bal. Sukienka była zbyt długa i mama własnie ja skraca na odpowiednio sylwestrowa długość Gdzies wyczytałam że jak szare szpilki to moga byc czarne, ale jakie kryjące czy 20 - 15den?
|
|
#3522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38326344]Forget, zdrówka ![]() Olcia super zakupy, oglądałam dzisiaj tą torbę z mango [/QUOTE]![]() Cytat:
i faktycznie mniej się rysują?dokupiłam torebkę
|
||||
|
|
|
#3523 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Jak już kiedyś pisałam aktualnie uzywam the one D&G i j'adore. Teraz dostalam od tzta pod choinke idole armaniego, ale jeszcze sie nie oswoilam z tym zapachem. Cytat:
![]() Byłam dziś w galerii. Dzikie tłumy! Byłam bardzo zdziwiona. Serio nie wiem dlaczego ludzie się tak rzucają na takie marne wyprzedaże. W sklepach jak w lumpeksach wszystko porozwalane, czesto brudne, kolejki do kasy ogromne ![]() Pojechałam po opiekacz do kanapek bo stary juz zakończył swój żywot ![]() zaszłam przy okazji do Organique po glinkę ghassoul. Informuję przy okazji, że czarne mydło pojawiło się już w sklepach Ja mam jeszcze zapas na conajmniej pół roku ale wiem, że kilka z Was czekało na dostawę
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
hej, doczytałam że pisałyście że nie nosicie spódnic do kozaków, jaki rodzaj obuwia wybieracie zimą do spódnic?
|
#3525 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
leciutki jak świeże pranie ![]() Cytat:
Sprawdź jeszcze Lacoste Pour Femme są bardzo lekkie, ale niebanalne. Nie czuję w nich nuty owocowej ani orientalnej. Są po prostu klasyczne ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli jest dość ciepło i chcę założyć spódniczkę to nakładam do niej czarne botki na obcasie. Jeżeli pogoda zabija (czyt. mniej niż 0 stopni) to nie wygłupiam się i zakładam coś cieplejszego (legginsy, spodnie) z czarnymi oficerkami. Nigdy nie zakładam kozaków do mini. Mam 162 cm i wyglądam karykaturalnie.
|
|
|
|
#3527 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy którejś z Was rzuciła się w oczy kurtka w takim stylu jak w załączniku? Pikowana budrysówka z kapturem i futerkiem? Czy takie cuda to tylko od Burberry?
|
|
|
|
#3528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.massimodutti.com/webapp/w...KOWANA%2BPARKA |
|
|
|
|
#3530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3531 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że mają tam podejrzanie tanie tusze Lancome, ok. 50zł różnicy porównując np. z Douglasem. To możliwe? Skąd takie niskie ceny, to są jakieś końcówki czy zbliża im się termin ważności?
Cytat:
Cytat:
Szyja jest u mnie dosyć wrażliwą częścią ciała, nie mogę jej zbyt często czymś smarować, bo od razu wyskakują mi duże podskórne bulwy Raz, dwa razy w tygodniu delikatnie oklepię ją dłońmi po posmarowaniu ciała balsamem, kiedy mam jeszcze na dłoniach jakieś jego resztki i to by było na tyle. Cytat:
U mnie panie zawsze dostają storczyki i to od kolegów, szefowie nawet głupiego "najlepszego" nie rzucą (choć w zeszłym roku vice dał mi i dwóm innym koleżankom czekoladki).Na perfumach się nie znam i nie wykazuję w tym temacie szczególnego zainteresowania. Większość zapachów wywołuje u mnie migrenę Zresztą bardzo często zwyczajnie zapominam się rano czymś psiknąć i przypominam sobie o tym dopiero na przystanku Nie mam wyrobionego odruchu. Lubię perfumy o ciepłych, waniliowych nutach, np. Vanille Noir Yves Rocher (wanilia z nutą gorzkiej pomarańczy), czy woda toaletowa Zara Fresia - to zdecydowanie "mój" zapach, otulający, pudrowo-waniliowy z pobrzmiewającymi gdzieś w tle kwiatami. Ale nie widziałam jej ostatnio w Zarze, może wycofali. Lubię też So Elixir oraz Neonaturę z Yves Rocher. Z avonowych badziewi lubię Eternal Magic (też dosyć ciepły i otulający), z Oriflame jestem uzależniona od wody toaletowej Ice (świeży, orzeźwiający zapach, bez nut cytrusowych). Jak widać raczej nie kupuję zapachów w perfumeriach, ostatnio miałam Par Amour Tourjour Clarins (na początku czuć słodkie czerwone owoce, potem już tylko różę). Na wiosnę planuję kupić Escadę Especially Delicate Notes ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38326299]a bardzo chętnie bo mam mieszane uczucia, nie ukrywam że po zobaczeniu zdjęcia ze strony prawie biegłam po nią do zary, a w przymierzalni wielkie rozczarowanie... [/QUOTE] A czemu Ci się nie podoba? Uważam, że bardzo ładnie na Tobie leży Powiem Wam, że jak przez dwa-trzy tygodnie przez brak czasu nie zaglądałam na wizaż, to w ogóle nie robiłam wtedy zakupów, nawet list must-have wtedy nie miałam ![]() Cytat:
Wielokrotnie stojąc w kolejce do kasy widziałam ludzi płacących 400-500 zł za zakupy ciuchowe. W mediach mówi się, że ludzie kupują na wyprzedażach, bo pieniędzy nie mają. Bzdura Zwykła próżność i chęć zaspokojenia jakiś wewnętrznych potrzeb nimi kieruje, ludzie jak widzą napis SALE to im szajba odbija. Jak się jest biednym, to nie idzie się do galerii kupić szmatkę z Zary za 129zł przecenioną ze 149zł tylko myśli się o innych rzeczach. Takie jest przynajmniej moje zdanie
|
|
#3532 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziwczyny!
A ja ostatnio tylko podczytywałam a nic się nie udzielałam Zaliczyłam wczoraj wyprzedaże w Porcie i zakupiłam aż ocieplacze na nogi i majtki Nad resztą dumam, jutro będę się decydować.Bardzo chodził za mną płaszcz z Zary z pikowanymi rękawami i nawet uchowała się jedna XS no ale...jednak szkoda mi było tych 400zł na płaszcz, który nie do końca jest taki jak chciałam (wolałam szary)- co nie zmienia faktu, że jest piękny ![]() Co do cery...ja jakoś chyba nie zdecyduję się ponownie na oczyszczanie twarzy u kosmetyczki...nic mi to nie pomagało Może któraś poradziła sobie z podobnym problemem?![]() Perfumy...u mnie tylko jedne od wielu lat...J'ador Dior- uwielbiam! Ale czuję ostatnio potrzebę zmiany zapachu bo ile lat można się psikać jednym i tym samym ![]() PaulinaMigotka nie byłaś aby przypadkiem dzisiaj w Porcie?
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie tutaj o J'adore, za każdym razem kiedy widzę te perfumy czy ktoś o nich opowiada, zaczynam się śmiać, bo kojarzy mi się z tym filmikiem : http://www.youtube.com/watch?v=o9cnCR7k5LE Generalnie lubię te dziewczyny, ale pękaliśmy ze śmiechu z TŻ oglądając i te perfumy już na zawsze pozostaną dla mnie ŻEDOREM
|
|
|
|
#3534 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Botków na obcasie sobie na śniegu jakoś nie wyobrażam, choć z drugiej strony... niejedno już na ulicy widziałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio testuję nową pielęgnację, jak jeszcze troszkę poużywam to dam znać
Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2012-12-29 o 00:05 |
|||
|
|
|
#3539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba zmienię 'perfum'Mariah...ja też często tak opieram buzię może faktycznie to na to wpływa...Albo jak Maqua pisze, od dawna zbieram się zbadanie hormonów...ale też ciężko widzę faszerowanie się czymś
|
|
|
#3540 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oby mi się udało wytrwać i trzymać się listy...Jutro zrobię sobie listę z ciuchami i butami
Edytowane przez mm111111 Czas edycji: 2012-12-29 o 01:04 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

myślę, że spokojnie 8h[/QUOTE]
.

U mnie panie zawsze dostają storczyki i to od kolegów, szefowie nawet głupiego "najlepszego" nie rzucą (choć w zeszłym roku vice dał mi i dwóm innym koleżankom czekoladki).