|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
To ja w przeciwieństwie do Ciebie uwielbiam sztuczne ognie, mimo że kiedyś jedna petarda spaliła mi torebkę Sama odpalać je się boję, lub gdy robi to ktoś, z kim jestem przy tym. Ale oglądać je z bezpiecznej odległości to bajka Rok temu z TŻ kupiliśmy te chińskie lampiony na Sylwka, też fajna sprawa.Dla mnie bale to jak wesele. Wydaje mi się, że specjalnej różnicy nie ma. O północy też są główne toasty Wesela co prawda lubię, ale no nie mieliśmy ochoty i wsio. Wole te 300 zł (tyle kosztował wstęp) przeznaczyć na coś innego.PS. Pamiętacie jak mówiłam, że z moją chrzestną widziałam się lata temu i jak jest w okolicy to nawet nie wdepnie? Szok! Dzwoniła w tygodniu, że dziś się zjawi! |
|
|
|
|
#3152 | |
|
Moderator
|
Cytat:
no, myślałam może drugi weekend stycznia... Kajka - może Chrzestna czyta nasz wątek?
|
|
|
|
|
#3153 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38328230]U nas będzie kolacja z moją ulubioną sałatką makaronową, którą specjalnie zrobi nam teściowa, i jakimś daniem z kurczaka, zależy jak TŻa natchnie
![]() Ja upiekę tartę jabłkową, pierwszy raz będę próbować, zobaczymy co wyjdzie Poza tym pewnie zrobię kopiec kreta - TŻ będzie wcinał tartę, a ja kopca [/QUOTE]A co to za sałatka? Szukam inspiracji
|
|
|
|
#3154 |
|
Wtajemniczenie
|
a być może to magia Świąt
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Właśnie z zakupów wróciłam kupiłam micela z biedronki i złoty eyeliner bell już długo mi się marzę a tu patrzę 6zł to zgarnęłam jakby ktoś szukał to są jeszcze srebrne. A w naturze kupiłam tooper Catrice z nowej limitowanki i liptinn z bell bo promocja była hehe ![]() Edit: Słay ten eyeliner właśnie się pomalowałam i ledwo widać
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-12-29 o 11:02 |
|
|
|
#3156 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#3157 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Fajnie jakieś?? Po micele też dzisiaj idę, kupiłam jednego na próbę i tak mi podpasował, że muszę zrobić zapasy, super jest My w sylwestra będziemy z Tżetem siedzieć w domu, domówki jakoś nikt nie robi w tym roku, na jakieś większe imprezy nas nie ciągnie Rok temu byliśmy z grupą znajomych w bieszczadach przez tydzień w okolicach okołosylwestrowych i omójboże...znaczy fajnie było, ale już nigdy nie będę mieszać wina z szampanem :P (tzn. na pewno nie w takich ilościach)Właśnie przyjaciółka u mnie była i sprezentowała mi lampę UV do paznokci, czy ktoś wie czy to się tylko do żeli nadaje czy do czegoś normalnego też?:P Pierwszy raz takie coś na oczy widzę
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, a mnie coraz bardziej rozbiera ;/
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Spać w nocy nie mogłam, tak mnie bolało/swędziało i nadal wysypuje
|
#3160 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Mam aparat ![]() Cytat:
Walniesz się do wyrka i zrobisz fotkę jak Ci nogi zwisają w tych butach ![]() ![]() Cytat:
Ja mam za sobą takiego Sylwestra, gdzie zerwałam z chłopakiem przed imprezą Na szczęście to było dawno. Takie szczeniackie lata... Ale Jego zachowanie tylko mnie utwierdziło w tym, że zerwanie to był super pomysł ![]() Cytat:
![]() Chociaż ja lubię oglądać te koncerty w TV Potem z TŻ się wygłupiamy i tańczymy.Trzymaj się Cytat:
Teraz trzymam się z daleka od tego gówna. Chiński szmelc, który może wybuchnąć w dłoniach. I jak co roku czekam na relacje w serwisach informacyjnych, ilu osobom tym razem urwało rękę albo mają poparzenia... Cytat:
Ale super Hybrydowe paznokcie bym sobie zrobiła
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Wam, stęskniłam się już!
spóźnione Wesołych Świąt! nie miałam teraz za bardzo dostępu do neta i tak zapuściłam wszystko, ale córka marnotrawna wróci niebawem
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
a ja przeszukuję internet w poszukiwaniu czarnego shoppera i nie mogę zdecydować czy brać czy nie
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
|
|
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę żałuję eyelinera z Catrice był złoty ale nie brokatowy i go wycofali i już u mnie nie do dostania![]() No właśnie zmyłam makijaż tym micelem pierwsze wrażenie świetny Jaki model? ![]() Ja się za makijaż zabieram słońce takie ładne |
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Padłam pobita naiwnością męską.
Pamiętacie Pana i Władcę, który już chciał mną zawładnąć? Dzisiaj mi mówi, że jego ex straszy go ciążą ewentualną. Pytam go, kiedy się ostatni raz ten tego - w czerwcu. Nie mówię nic, ale to jakby nie patrzeć dziwne, że laska, która ma innego faceta od 4 miesięcy, nagle oznajmia, że chyba jest z nim w ciąży. On się cieszy, nie chce robić testu na ojcostwo, wierzy jej na słowo. Ja się tylko zastanawiam, jak przez pół roku można nie zauważyć, że jest się w ciąży i teraz napisać, co skłoniło ją, aby napisać teraz?
|
#3166 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na minirozdanie
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Kupłam sobie w biedronce chipsy o smaku pizzy jakaś karnawałowa limitowanka ale jakie dobre zeżarłam całą paczkę
|
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Samsung WB750
Zwykła cyfrówka U mnie jakoś pochmurno ![]() Sprzątam, a potem biorę się za nadrabianie blogów, bo kompletnie nie wiem co w trawie piszczy... Masakra [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38336651]Bardzo prymitywna Drobny makaron, np. te minikolanka, majonez, szynka, ser żółty, ogórek kiszony albo konserwowy i chyba to tyle ![]() Uwielbiam ją [/QUOTE]Hmmm, brzmi przepysznie Moje smaki!Cytat:
Uwielbiam chipsy!
|
|
|
#3171 |
|
Konto usunięte
|
Bosz, mama była dziś na pogrzebie tego sąsiada i kilka osób z okolicy niezależnie od siebie pytało jej, czy jestem w ciąży o.O
|
|
|
|
#3172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nieźle! A nasze plany sylwestrowe nie wypalą Znajomi jednak nie robią, bo koleżanka się rozchorowała. Zostaliśmy na lodzie, czyli sylwester w domu z rodzicami, bosko
|
||
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38336979]Bosz, mama była dziś na pogrzebie tego sąsiada i kilka osób z okolicy niezależnie od siebie pytało jej, czy jestem w ciąży o.O
[/QUOTE]Ależ dziś mam werwę od rana Chyba muszę zacząć wcześniej wstawać, bo mam potem więcej energii do roboty ![]() Idę zaraz zrobić pralinki czekoladowe na jutro do kawy
|
#3174 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38336979]Bosz, mama była dziś na pogrzebie tego sąsiada i kilka osób z okolicy niezależnie od siebie pytało jej, czy jestem w ciąży o.O [/QUOTE] Chyba masz problem
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w rio i udało mi się dorwać futerko do sylwestrowej kreacji.
Mam też długie "perły" i ozdoby do włosów. I w naturze kupiłam sobie pomadkę kobo, bo było promo, 7zł za nią zapłaciłam. TYLE WYGRAĆ.
|
|
#3177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Karo, ano mam, ale nawet nie wiem, skąd im się to wzięło :< Czyżby mój zimowy płaszczyk mnie pogrubiał?
|
|
|
|
|
#3178 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38338475]Coś Ty, 7zł za Kobo? Jaką wzięłaś? Lubię je!
[/QUOTE]Była wyprz na serię celebrity lips, ja wzięłam 305 wine red, moja pierwsza pomadka Kobo. ![]() Spoko, pokażę. ![]() tylko nie wiem czy moja kiecka jest taka w stylu lat 20-30. ![]() Ale dodatkami może nadrobię. ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Ale smuteczek, Paramore skasowała bloga. http://moody-gingers-stuff.blogspot.comA lubiłam do niej zaglądać.
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
polly jakk to możliwe?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

Gdy Sylwestra spędzałam z koleżankami, to jako nieliczna zostałam w mieszkaniu, gdy wybiła północ, ponieważ strasznie boję się petard. Sam odgłos budzi we mnie lęk. Kiedyś byłam na dniach Opola i na zakończenie zaplanowali pokaz sztucznych ogni. Myślałam, że zejdę na zawał. Mój pies jest ode mnie odważniejszy

Lush & China Glaze lover!

おはよう!