Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-28, 22:29   #2371
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość

Szkoda słów. Jak mnie dopadnie coś takiego w okresie wesela to chyba się potnę

Ja prawko zdałam za 2 razem. Ale nie jeżdżę. Na początku nie jeździłam, bo nie miałam czym. A teraz w sumie mogłabym jeźdźić autem TŻ-ta, ale już dużo pozapominałam, a ćwiczyć z nim nie lubię, bo on się czepia o wszystko

Kiedyś może jak będę miała kasę na kupno własnego samochodu to wezmę kilka dodatkowych godzin doszkalających. Ale to raczej odległa przyszłość. Nie przepadam za prowadzeniem auta :P Nie wiem w ogóle po co to prawko robiłam :P
mój też się czepia, ale nauczyłam się nie zwracać na to uwagi :P
w sumie tak mega nakrzyczał na mnie 3razy: jak zaharatałam tak chamsko o taki mega wysoki krawężnik na parkingu przy CH, jak wjechałam na wielką mulde urywając prawie koła i podwozie i jak wjechałam pod prąd na drodze szybkiego ruchu wyjeżdżając ze stacji benzynowejale za każdym razem się popłakałam i jeszcze On mnie przepraszał, że na mnie nakrzyczał

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:31   #2372
poznanianka1990
Zakorzenienie

Zuzik, oj też bym się chętnie nauczyła driftingu

Lecę spać. Pierdzielę - jutro śpię do oporu
Życzę wszystkim dobrej nocy Do jutra

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Mój C. w II święto mnie opieprzył, bo wymusiłam niby Tzn. skręcałam w lewo, a ten co jechał z naprzeciwka jeszcze daleko był. Zdążyłam, a C. że nie mam tak robić, że on chce żyć Jakieś 10 minut mi nadawał, aż w końcu mnie przeprosił, że na mnie nakrzyczał

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:42   #2373
ane3kaa
Zakorzenienie

Uciekam spać bo jutro na 8h do pracy ( buziaczki i dobrej nocki życze
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:52   #2374
Angel_21_
Rozeznanie

miłej spokojnej nocki szczególnie dla chorujących bo w nocy zawsze jest dramat Dobranoc
Stary 2012-12-28, 22:59   #2375
agunineczka
Zakorzenienie

Hej
Widzę, że piszecie o prawku i jeżdżeniu autem. Ja prawko mam od 4 lat i uwaga, tylko ja w naszym związku je mam także tż żadnych uwag mi nie prawi, bo nie ma do tego podstaw Jedyne co mówił o mojej jeździe samochodem, to to, że ze mną czuje sie bezpiecznie

A teraz dziewczyny chcę się z Wami pożegnać. Jutro z rana wyjeżdżam do tża i wróce dopiero w Nowy Rok pod wieczór. Dlatego już teraz życzę wam:
Udanej zabawy sylwestrowej, szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i załatwienia wszystkich ślubnych spraw tak, jak tego pragniecie!
Stary 2012-12-28, 23:12   #2376
myboyismine
Zakorzenienie

dobranoc wszystkim
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 23:20   #2377
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
A to idziesz do endokrynologa czy do rodzinnego po te badania ?? ja tez zrobiłam sobie ostatnio badania i usg
Badania robiłam u rodzinnego i na szczęście wszystko jest dobrze Za rok muszę iść znowu powtórzyć badanie i będę widzieć co wtedy wyjdzie

Widzę, że rozmawiacie dalej o prawie jazdy Ja zdałam egzamin za 3 razem ale podeszłam do niego z nastawieniem, że pewnie znowu nie zdam i nie mam zamiaru podchodzić po raz kolejny bo nie będę utrzymywać MORDu skoro i tak nigdy nie zaliczę i udało się Ale w naszym związku to TŻ głównie jeździ autem, a ja chociaż bardzo lubię jeżdżę bardzo rzadko bo nawet nie mam za bardzo gdzie

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-29, 07:06   #2378
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

dzień dobry zbieram się i lece do pracy miłego dzionka wszystkim

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 07:44   #2379
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
alloffkowa widzę, że dzisiaj mija Wam miesiąc od zaręczyn

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Dziękujemy

Ale jestem padnięta... Spać mi się chcę, oczy mi się kleją, nogi bolą... Chyba zara mykam do łóżeczka.
obydwoje zapomnieliśmy mamy teraz ważne koncerty, wczoraj musieliśmy na gwałt jeden odwoływać, i w związku z tym powiadomić telefonicznie ok 50 osób. Dziś kolejny, najważnejszy koncert trzymajcie kciuki.

Wszystkim chorym życzę dużo zdrówka !
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 08:15   #2380
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
O byście się wszystkie zdziwiły jak mały
Co nie?

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
misiadelko również jestem zakochana w ich sukienkach! Zastanawiam się tylko ile mogą kosztować w salonach nówki...
Pytałam jednej wizażanki, bo wyglądała jak z bajki i ponad 7 tysięcy płaci za swoją

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Jadę 4 stycznia do Pzn na szczęście mój gin będzie wykonywał zabieg, a nie ktoś mi obcy.

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Starać się zawsze możecie ja ostatnio mam mieszane uczucia, chciałabym takiego małego szkraba, Tż jeszcze bardziej, ale jak przychodzi co do czego to wolimy poczekać te półtora roku
Już mniej!!!!

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość

No i tyle w skrocie u mnie.. a, i bardzo Was prosze o kciuki 8 stycznia, zdaje egzamin teoretyczny na prawko
Super prezencior, kciuki trzymam oczywiście!

Ja swój egzamin na prawko super wspominam Był mega stres, ale śpiewałam sobie w samochodzie, gadałam sama do siebie i jakoś pocisnęłam to Do końca nie wiedziałam czy zdam, bo kilka dni wcześniej moja kuzynka dojechała do PORDU a facet jej oznajmił, ze nie zdała, więc stres był do końca, ale powiedział, że gratuluje mi i że mogę iść się teraz napić A wcześniej chyba bąka puścił....

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość

A teraz dziewczyny chcę się z Wami pożegnać. Jutro z rana wyjeżdżam do tża i wróce dopiero w Nowy Rok pod wieczór. Dlatego już teraz życzę wam:
Udanej zabawy sylwestrowej, szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i załatwienia wszystkich ślubnych spraw tak, jak tego pragniecie!
Nawzajem!!

Dobry! Nadrobiłam troszkę, namłóciłyście, myślałam, że padnę, ale po łebkach przeleciałam. Nie kupiłam sukienki na Sylwestra i muszę iść we którejś z tych co mam...

Zdrowia życzę tym co chore i nie zaraźcie mnie proszę, bo już jedna para nam się rozchorowała i dobrze, że wpłacili tylko zaliczkę, bo chyba nie pójdą, a tak byłoby 700 zł w plecy , a i ja wczoraj trochę kiepsko się czułam, bo mnie ktoś okaszlał

Angel myślałam, że jesteś blondynką!!
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 08:36   #2381
myboyismine
Zakorzenienie

aż strach wychodzić między ludzi żeby się nie zarazić
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 08:57   #2382
larys__a
Rozeznanie

Dzień dobry!

Ja oczywiście tradycyjnie już zniknęłam na ładnych parę dni po czym pojawiam się z skruszoną mina i pytaniem: czy przyjmiecie mnie ? :P

Niestety pochłania mnie praca nawet w Święta taki urok turystycznej miejscowości :/

Witam nowe Pmki a chorym życzę dużo zdrówka

Widzę że tu jakieś plany na Sylwestra a ja pracuję w Nowy Rok więc pozpostaje mi Sylwester z Polsatem ale z tżckikiem
larys__a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 09:16   #2383
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
w sumie tak mega nakrzyczał na mnie 3razy: jak zaharatałam tak chamsko o taki mega wysoki krawężnik na parkingu przy CH, jak wjechałam na wielką mulde urywając prawie koła i podwozie i jak wjechałam pod prąd na drodze szybkiego ruchu wyjeżdżając ze stacji benzynowejale za każdym razem się popłakałam i jeszcze On mnie przepraszał, że na mnie nakrzyczał
ja kiedys cofałam na autostradzie i zawróciłam
moja mama była przerażona
To było koło bramek na autostradzie jak się na Kraków jedzie aż Ci faceci z tych budek wyszli i się śmiali

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Hej
Widzę, że piszecie o prawku i jeżdżeniu autem. Ja prawko mam od 4 lat i uwaga, tylko ja w naszym związku je mam także tż żadnych uwag mi nie prawi, bo nie ma do tego podstaw Jedyne co mówił o mojej jeździe samochodem, to to, że ze mną czuje sie bezpiecznie

Dziękujemy i nawzajem

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Jestem tak chora, że masakra. Czuję, że skończy się w tym roku na sylwestrze z
dwójką (((((((((((((((

Btw. tak sobie oglądałam te Wasze foty i zaczęłam sobie wyobrażać jak to będzie pięknie jak za 1,5 roku będziemy tam wrzucały nasze foty ślubne, czaicie klimat ? D Hi, hi :P
już się nie mogę doczekać

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ja oczywiście tradycyjnie już zniknęłam na ładnych parę dni po czym pojawiam się z skruszoną mina i pytaniem: czy przyjmiecie mnie ? :P

Niestety pochłania mnie praca nawet w Święta taki urok turystycznej miejscowości :/

Widzę że tu jakieś plany na Sylwestra a ja pracuję w Nowy Rok więc pozpostaje mi Sylwester z Polsatem ale z tżckikiem
to jak u nas
Ja w Nowy Rok bede musiała pod Rzeszów na pogrzeb jechać bo jest 2 stycznia rano nie lubie jak ktos umiera.

Edytowane przez wioliix
Czas edycji: 2012-12-29 o 09:01
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 09:28   #2384
Angel_21_
Rozeznanie

Witam się misiadelko hehe ciekawe dlaczego ? wiem że to dziwne ale jak byłam mała to miałam taki ciemny blond i proste, potem bardzo ciemny brąz i proste a teraz kręcone ... nikt nie wie o co chodzi z moimi włosami haha śmieją się tylko ze zawsze widać moje włosy a potem mnie
Stary 2012-12-29, 09:30   #2385
velika
Winter is coming

hej, witam się z wyrka no do Poznania to ja nie pojadę na sylwestra, wczoraj miałam temp. 39,5 i przez 4 h mimo leków nie mogłam jej zbić :/ Chłop przylazł i latał nade mną, robił mi okłady i w ogóle, spisał się dobrze. Nad ranem dzisiaj miałam znowu 38,7. Teraz jest ok, ale pewnie znowu dostanę temperatury jak leki przestaną działać.
Co do prawka, to ja zdałam za drugim razem ale bardzo mało jeździłam, zaczęłam w sumie więcej dopiero teraz, po 8 latach od zdania Ale moja mama jest jeszcze lepsza, miała 15 lat przerwy

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 09:35   #2386
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
ooo mega, a wysoka jesteś? Bo ja mam 180 i pociagłą twarz pewnie mnie te włosy wydlużają, niby wiele modelek ma długie włosy i normalnie wyglądają, ale cięzko ocenić bo na fotkach to zawsze stylista i tona lakieru, a prawda jest taka, że ja zwykle licze, że moje same się jakoś tam ułożą a nie umiem się za bardzo fajnie uczesać...
Ja mam aż 160
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 09:47   #2387
Zuzik06
Wtajemniczenie

hej wszystkim

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
ja kiedys cofałam na autostradzie i zawróciłam
moja mama była przerażona
To było koło bramek na autostradzie jak się na Kraków jedzie aż Ci faceci z tych budek wyszli i się śmiali[COLOR=Silver]
i co jechalaś pod prąd???nie wiem z czego sie smiali bo ja bym po policje zadzowniła a biorąc pod uwage ze policja autostradowa jest zaraz za bramkami to chyba miałas jakies kosmiczne szczescie...

Piankka no to kurcze jest troche różnicy

zastanawiam sie dziewczyny na podstawie czego wybieracie date slubu? To jest jakas znaczaca data, czy po prostu wolny termin na sali??
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 10:05   #2388
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Ja też nienawidzę jeździć z moim... bo zawsze mi gada nad uchem, jakbym jeździć nie umiała, zrób to zrób tamto, włącz migacz(sam nie włącza)
i dre zawsze na niego morde

W tamtym roku wyjezdzajac z bramy( u mnie tak mało aut jeździ, że ulica jest ciągle zaśnieżona-oblodzona) to mnie zarzuciło(ja prowadziłam, bo tż wcześniej pił), to ten zaraz zaczął pier***ić, i jechała z nami teściówka z siostrą - na jego szczęście, bo bym go zabiła i gadał gadał to się tak zdenerwowałam, że zatrzymałam się na skrzyżowaniu i się przesiadłam i od tego momentu ani razu go nie wiozłam i zawsze ja gdzieś piłam a on nie, bo mu powiedziałam, że więcej go nigdzie nie zawioze i słowa dotrzymałam
Stary 2012-12-29, 10:06   #2389
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam nic ale wymarzyłam sobie jako winietki na ślub takie ażurowe motyle na kieliszki i znalazłam do tego formy do wykrajania za niecale 30zł,a le okazało sie ze trza miec maszyne za 300zł no tak że bede komuś zlecać a kartki śliczne musze pamietac ze robisz i zamawiac na fajne okazje te torciki rozkładane są cudne
Dziękuję bardzo Haha ja myślałam tak samo jakieś 2 lata temu, potem zczaiłam, że kurcze, te wykrojniki trzeba gdzieś wkładać bo potem to już nawet za 15zł coś fajnego można kupić, no ale bez maszynki nie da rady

Cytat:
Hej

Wzajemnie!

misiadelko, rzeczywiście już mniej, w sylwestra zostanie nam rok i 5 miesięcy matko, jak to leci... do maja tylko trochę, a potem ten rok to już poleciii... W maju trzeba sukienki oglądać
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 10:07   #2390
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Baw się dobrze, grzeczna bądź
Stary 2012-12-29, 10:27   #2391
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
hej wszystkim

i co jechalaś pod prąd???nie wiem z czego sie smiali bo ja bym po policje zadzowniła a biorąc pod uwage ze policja autostradowa jest zaraz za bramkami to chyba miałas jakies kosmiczne szczescie...

Piankka no to kurcze jest troche różnicy

zastanawiam sie dziewczyny na podstawie czego wybieracie date slubu? To jest jakas znaczaca data, czy po prostu wolny termin na sali??

przegapiłam zjazd z autostrady ja zawsze na cieszyn zjeżdżam jak Katowic jadę i myslałam że tam dalej jest jeszcze jakiś zjazd ale nie było.
Podjechałam do tych bramek i pytałam się czy mnie przepuszczą ja se tylko zawrócę ale oni że nie a przed tymi bramkami trochę wcześniej było można zawrócić bo na srodku drogi nie było barierek ale był znak zakaz zawracania i zapytałam sie ich czy mogą wystawić mi jakiś mandat jak bocznym pasem będe cofać i sobie zawrócę a oni że nie
To było napoczątku jak prawko miałam.
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 10:34   #2392
Bartusiowa :)
Raczkowanie

Witam i ja (jeszcze) przedpołudniowo

Cytat:
My chcieliśmy, aby to była wiosna/lato, a dokładny termin wybraliśmy mając na uwadze egzaminy siostry TŻ i dostępność sali, która nam się podoba Ale jeśli ktoś ma jakąś datę, na której mu wyjątkowo zależy, to pewnie się stara, aby wszystko zorganizować właśnie na ten dzień.

No to biorę się za pisanie magisterki i zachęcam do tego samego pozostałe PMki, które powinny być tym tematem zainteresowane

Rób to, co wszyscy- będziesz miała to, co wszyscy...

Bartusiowa :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 10:34   #2393
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
przegapiłam zjazd z autostrady ja zawsze na cieszyn zjeżdżam jak Katowic jadę i myslałam że tam dalej jest jeszcze jakiś zjazd ale nie było.
Podjechałam do tych bramek i pytałam się czy mnie przepuszczą ja se tylko zawrócę ale oni że nie a przed tymi bramkami trochę wcześniej było można zawrócić bo na srodku drogi nie było barierek ale był znak zakaz zawracania i zapytałam sie ich czy mogą wystawić mi jakiś mandat jak bocznym pasem będe cofać i sobie zawrócę a oni że nie
To było napoczątku jak prawko miałam.
z kodeksu jasno wynika ze jest zakaz cofania na utostradzie, wiec jechałas nieprzepisowo pod prąd... poza tym do najblizszego zjazdu jest kawałek, poza tym na autostradzie sie pedzi wiec jakby ktos w Ciebie walnął to juz drugiej szansy za kółkiem bys nie miała. mega mnie wkurza takie kombinowanie, trza byo poswiecic 8 zeta i juz przejechac przez te bramki a nie narazac zycie swoje i innych.
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 10:42   #2394
adziia13
Rozeznanie

Witam się poświątecznie Jakoś udało mi się Was nadrobić.
Święta minęły mi bardzo średnio - nie będę wchodzić w szczegóły. Za to Gwiazdor w tym roku wyjątkowo bogaty. Od TŻa dostałam komplet (kolczyki i wisiorek) pasujące do pierścionka zaręczynowego - ubiorę do ślubu i jeszcze torebkę - najkochańszy jest

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
nie musi być koniecznie biała bluzka tak na prawdę to pełna dowolność ważne (wg mnie) żeby było elegancko no i przydałby się jakiś kołnierzyk a co do tła to nie każdy fotograf ma jasne

i 6 z przodu już zniknęła
U mnie niedługo zniknie 5 Dziś jest 504

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Mamy zbierac na wesele a mój Tz własnie oznajmił że jego przyjaciel sprzedaje BMW które wycackał tak że masakra i że on ma zamiar je kupić..... ehh ja coś myśle że nie uzbieramy całej kwoty na to wesele ) no ale co mam zrobic? zgodziłam się na zakup bo wiem że Tz od zawsze chciał takie auto
Znam to skądś - TŻ bezustannie ładuje w swojego potwora. Ma UAZa

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
heej

niedawno wróciliśmy z deski
nie jeździłam baaardzo dawno ale tego się nie zapomina

warunki dość ciężkie bo śniej w 80% sztuczny ale i tak było warto, ludzi ledwo garsteczka

i postanowiłam, że nie będę szaleć na wyprzedażach, sylwestra spędzimy razem w mieszkaniu we dwoje ale na ferie obowiązkowo na tydzień w góry na deske

będzie motywacja żeby sesje szybko odwalić
O matko jak zazdroszczę, ja nie wyobrażam sobie zimy bez dechy, ale w tym roku TŻ zapowiada, że na wyjazd nawet mojej dechy nie weźmiemy, bo mi (według niego) jeszcze po operacji jeździć nie wolno

Cytat:
Napisane przez Bartusiowa :) Pokaż wiadomość
Witam serdecznie i nieśmiało przyłączam się do wątku Dziś w końcu zarezerwowaliśmy salę i orkiestrę, mogę w końcu spać spokojnie z myślą, że mamy termin... Rezerwacja sali dała mi bodziec do tego, żeby zaglądnąć na forum Wizażu... i jakże nie przyłączyć się do wątku PM-ek 2014?
Witaj

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
W zwiazku z prosba Tycikaty
Ale słodziaki

Cytat:
Ja mam aż 160
Też jestem tak porażająco wysoka Całe 160
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 10:51   #2395
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Co nie?
Nie wiem kto musiałby się pojawić, żeby nas przebić

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

A macie śnieg? Ludzie są? Bo jak patrzałam na kamerkach to tak średnio to wygląda przez tę pogodę

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
hej, witam się z wyrka no do Poznania to ja nie pojadę na sylwestra, wczoraj miałam temp. 39,5 i przez 4 h mimo leków nie mogłam jej zbić :/ Chłop przylazł i latał nade mną, robił mi okłady i w ogóle, spisał się dobrze. Nad ranem dzisiaj miałam znowu 38,7. Teraz jest ok, ale pewnie znowu dostanę temperatury jak leki przestaną działać.
Co do prawka, to ja zdałam za drugim razem ale bardzo mało jeździłam, zaczęłam w sumie więcej dopiero teraz, po 8 latach od zdania Ale moja mama jest jeszcze lepsza, miała 15 lat przerwy
Ja pierdziu to Cię rozłożyło na amen... Zresztą czytałam dzisiaj że w całej Polsce jest kiepsko...
Cytat:
Specjaliści zwracają uwagę na fakt, że w tym sezonie odnotowano więcej zachorowań na grypę niż w analogicznych okresach czterech ostatnich lat. Zdaniem profesora Andrzeja Zielińskiego nie można w najbliższym czasie wykluczyć epidemii grypy i podobnych jej chorób - poinformowała IAR.

Z danych Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego wynika, że między 16 a 22 grudnia na grypę i choroby grypopochodne zachorowało ponad 62 tysiące osób. Według epidemiologa Andrzeja Zielińskiego na taki stan rzeczy wpływa także obecne ocieplenie i zła pogoda.

- Przede wszystkim, gdy jest brzydka pogoda gromadzimy się w pomieszczeniach gdzie bliski kontakt powoduje łatwe przenoszenie się bakterii i wirusów. Zarazem ten sezon jest ciężki, ponieważ mamy ciągły stan zachorowań na infekcję górnych dróg oddechowych wyższy niż w ciągu ostatnich kilku lat - oznajmił specjalista, którego słowa przytacza IAR.

- Oczekujemy wzrostu epidemiologicznego w okresie tak zwanej epidemii sezonowej, która zwykle w Polsce zaczyna się w styczniu i trwa do marca. Mogą wtedy występować choroby wirusowe i bakteryjne z najgroźniejszą wśród nich grypą - dodał epidemiolog.

Profesor Zieliński podkreśla, że aby zapobiegać infekcjom, najważniejsza jest profilaktyka. Należy dbać o czystość rąk, nie należy kasłać w dłonie, lecz np. w łokieć, gdyż jest on mniej używany. Ponadto powinno się unikać dużych skupisk ludzkich, a przy opiece nad chorym nie należy się do niego nadmiernie zbliżać. Do tego nie można zapominać o wzmacnianiu naszej odporności za pomocną odpowiednich środków.
Cytat:
hej wszystkim

Ważne żeby pasowało do terminu wylotu najlepszy byłby ten sam dzień

Mam nowy kosmetyczny hit!
Cytat:
Składniki aktywne: Glinka biała, glinka różowa, woda oczyszczona i lawendowa, ekstrakty z ziół, allantoina, tlenek cynku.
genialna po prostu genialna!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 83315.jpg (13,8 KB, 16 załadowań)
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 10:56   #2396
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość

Też jestem tak porażająco wysoka Całe 160
Przynajmniej możemy nosic wysokie szpilki jedyny chyba +
Stary 2012-12-29, 11:03   #2397
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość

Mam nowy kosmetyczny hit! genialna po prostu genialna!
Ale to do cery trądzikowej?
Zamówienie na kalinie zrobione, wzięłam maskę drożdżową i ten olej , podobno niezły
Też mam 160 cm

velika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-29, 11:03   #2398
adziia13
Rozeznanie

Cytat:

To prawda, można założyć nawet niebotycznie wysokie szpilki (chociaż ja od urazu kolana mam szlaban na obcasy). W gruncie rzeczy ja wcale nie chciałabym być wyższa.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 11:09   #2399
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Nigdy w życiu nie chciałabym mieć ani centymetra więcej Moje szlachetne 154 cm przysparzają mi w życiu samych pozytywnych sytuacji

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Ale to do cery trądzikowej?
Zamówienie na kalinie zrobione, wzięłam maskę drożdżową i ten olej , podobno niezły
Też mam 160 cm
No niby tak, ja używam do cery mieszanej bo moja strefa T lubi sobie po błyszczeć.
Też muszę na kalinie zamówienie zrobić, tylko muszę mamuśce dać cynka bo używa odżywek Eco Hysteria i może coś jej się tam kończy to się do przesyłki dorzuci

Adzia, miałaś uraz kolana, a używasz może jakiegoś stabilizatora?
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 11:15   #2400
larys__a
Rozeznanie

tasiulek a gdzie Ty masz trądzik ja się pytam?

śnieg na stokach w większości sztuczny jest mrozik i się trzyma

A ludzie są może nie tłumy ale sporo. Nie wszyscy przyjeżdżają na narty jest dużo seniorów i zakochanych par. No a na stokach tłoku nie ma
larys__a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości