|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jakie są wasze sposoby na szybkie zapamiętywanie ? Jak się efektywnie uczycie ?
Hej hej
![]() Otóż dziewczyny mam straszny problem.Jestem w klasie maturalnej i niedługo kończy się semestr (początek stycznia ).Chodze do dobrego LO i u nas nauczyciele robią nam testy z materiałów z całego liceum ze wszystkich przedmiotów.Wiele tych testów mam już za sobą,ale zostały dla mnie dwa najgorsze -geografia i biologia.Babki z tych przedmiotów są strasznie wymagające,chcą definicji zrytych z podręcznika.A materiału jest strasznie dużo.Boję się,że nie zdam ;'( Jakie macie sposoby na szybkie zapamiętywanie ?
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie są wasze sposoby na szybkie zapamiętywanie ? Jak się efektywnie uczycie ?
Cytat:
miłej lektury
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie są wasze sposoby na szybkie zapamiętywanie ? Jak się efektywnie uczycie ?
Widzę ze zbliza sie sesja, kola zaliczeniowe i matura jej! witaj semetrze letni
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.