|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Kaveri na gumce one są?;>
|
|
|
|
#1172 | |
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Dodam, że było pełno kolorów ![]() Chyba tak. |
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
mam niebieskie chyba takie właśnie
i mam zamiar kubić jakieś nowe bo mi sie fajnie nosza lubi ostatnio kolorowe ciuchz jakie kolory są teraz w ofercie? O to one
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
w amoku odpisywania zamknęłam sobie kartę przeglądarki Mgiełko wracaj do nas, pokazuj pazury zła jak zwykle Śniegowa dała czadu i stworzyła cudo na pazurkach, radosne cudo a Lolii k-boom też ładne było Cytat:
leczyłam mojego K. bo się struł nie tyle wódką co jedzeniem, dostał kieliszek z pieprzem, zabulgotało mu w żołądku, zrobił i przeszło a znów mój tato mówi, aby się leczyć tym czym się struło i pomaga ![]() jesteś rozgrzeszona ![]() vivinn powiem Ci, że z daleka mi się bardzo podoba Twoje mani, ale jakoś jak patrzę z bliska to nie, więc zostanę przy dalszym oglądaniu zdjęć z odległości co by się dobrze naślinić ![]() i podziwiam ze ręcznie wykonany french
|
|
#1175 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niezły sen Kolekcja sliczniutka. Ciekawa jestem jak te GR brokatowy będzie na paznokciu wyglądał. Oczywiście ![]() Cytat:
![]() Hmmm, ta perła według mnie jest w ogóle niewidoczna po pomalowaniu. W każdym razie nie wygląda jak perla, tylko ewentualnie jakiś taki nie wiem... poblask/mega drobniutki shimmer. Nie wiem jak drugi z tej serii, ale radzę ci pomalować na próbę i sprawdzić. Gdy pierwszy raz malowałam, to trochę też miałam obawy i w planie bylo przykrycie całości GR z drobinkami, ale po wyschnięciu nadeszlo zdziwienie i jest to teraz jeden z moich ulubionych lakierów, który nawet bez żadnych zdobień jest super, ale z drugiej strony - każdy top wygląda na nim nieziemsko. Cytat:
mam nadzieję, że w końcu przyjdzie dzień, w którym się zupełnie usamodzielnisz i te smutki będą już tylko wspomnieniem W Vero Modzie nieraz można wygrzebać niesamowite perełki Mój syn ostatnio kupił tam sobie dwie pary.... (wrażliwych proszę o nieczytanie ) dżinsów RUREK. Uprzedzę zastrzeżenia - on ma dlugie, szczupłe nogi i w rurkach wygląda świetnie. Mówi, że nic go nie ciśnie Tak, czy owak głównym powodem zakupienia tych spodni był fakt, że pierwszy raz w życiu znaleźliśmy dla niego spodnie odpowiedniej dugości. Naprawdę. Wszystkie kupowane do tej pory, były "na styk" i musial je nosic bardzo nisko na biodrach, co było niezbyt wygodne.
|
|||
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
złaa chce zdjęcia twojego syna w rurkach
|
|
|
|
#1177 | |||
|
Rozeznanie
|
Moja pierwsza próba przejścia z migdałów na kwadraty, lewa ręka wyszła lepiej niż prawa, co o tym myślicie? Iść tą drogą?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Majowa Rosa Czas edycji: 2012-12-29 o 13:40 |
|||
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Karolu kochana optymistko, pocieszycielko, poprawiaczko humorów
w dniu Twojego święta wszystkiego najlakierowniejszego oczywiście moje mani to nic ciekawego, bo dziewczyny cuda tworzą takie może delikatnie zwariowane
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Karolciu
wiem, że to zwykły holoś z różowym, (mój pierwszy holo!) ale: Ty jesteś osobą barwną i szalenie sympatyczną, Twój uśmiech rozgrzewa i sprawia, że serce się śmieje (siatkarzy najbardziej ) i właśnie dlatego wybrałam takie kolory- zwariowane, mieniące się w słońcu i ciepłe Mam nadzieję, że Ci się spodoba ![]() I w dniu Twojego święta życzę Ci, żebyś zawsze była taka wspaniała jak do tej pory Niech troski nie zmarszczą Twego czoła, lakiery niechaj spadają Ci z nieba a przedstawiciele OPI niech kłaniają Ci się do stóp Tego Ci życzę!![]() ![]() |
|
|
|
#1180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1181 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Poprawiają humor![]() Cytat:
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
A dostałam zestawik z h&m
Nail polish: City (różowy) i Zoo (holo) Po sylwestrze uzupełnię kolekcję bo z pewnego źródła wiem, że dostanę jeszcze lakiery ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
Te oczy są świetne, super pomysł ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Szczerze powiem, że bałam się co wyjdzie, ale moim zdaniem wyszło super
|
|
|
|
|
#1183 | |
|
Rozeznanie
|
Zlakobieta
Ewalucja, pięknaś Alazkrainy, fajny pomysł ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
(kamień z serca) |
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha, ciesze się, że Ci ulżyło
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
MajowaRosa - jest super!
tak jak Amelka pisała - fakerek się rozszerza wiec trzeba będzie go podpiłować i pilnować, ale poza tym... rewelacja! o wiele lepiej jak dla mnie!
|
|
|
|
#1186 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy da się zrobić. On ucieka od aparatu, ale może coś poszukam i wrzucę na klub. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez zlakobieta Czas edycji: 2012-12-29 o 14:11 |
||||
|
|
|
#1187 | |||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
Hihi Ale masz siebie ![]() Dzięki Yen Dzięki ![]() Od razy kombinowałam, ze to musi być coś energetycznego Cytat:
Cytat:
Dzięki
|
|||||
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej nie wyświetlało mi Twojego załącznika, dziewczyny komentowały a ja szukałam Twoich paznokci i nigdzie ich nie było
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
pomysł nie do końca mój, bo kiedyś natknęłam się na takie mani, ale nie wiem gdzie i tak zastanawiałam się co tu Karoli zmalować i mi przyszło to zdobienie na myśl właśnie dlatego, że takie lekko zwariowane jak nasza Karola ![]() ciekawe czy jej się spodoba a Twoje pazurki miodzio wyszły dziękuję Twoje ładne, ale wolałam je w poprzedniej wersji
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Zła
Sniegowa mniej więcej tak jak zaznaczyłam na zdjęciu? |
|
|
|
#1191 | |||||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Cieszę się że się podobają. Dobrze też się w nich czuję ![]() Cytat:
Hahaha. ja też o kurku myślałam, i zrezygnowałam ![]() Mani cu do wne! Cytat:
ja Cytat:
![]() Ale dziękuje bardzo Cytat:
Cytat:
Hahaha Jakie zabawne! Cytat:
---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1192 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
tylko boczki do podpiłowania, tj pisały dziewczyny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
#1194 | ||
|
Zadomowienie
|
To nie to samo, bo jak się coś plecie sobie z tyłu, to trudno na bieżąco poprawiać ewentualne niedoskonałości, a jak juz w końcu obejrzę się w lusterku, to niejednokrotnie okazuje się, że konieczna poprawka jest gdzieś na samej górze i trzeba wszystko od nowa dziergać
![]() Dzięki za komplement w związku z moimi pazurami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak oglądałam Twój makijaż, to tez mi to miejsce przyszo do glowy, ale wydaje mi się, że to tak jak Śniegowa napisała - drobiazg. Pewnie na żywo nikt nawet by nie zauważył. Dzisiaj sobie zgapiłam od Ciebie ten cut crease, tylko w szarościach. Dopiero Śniegowa uświadomiła mnie, że to się cut crease nazywa
|
||
|
|
|
#1195 | |||||
|
Lwiątko z Cintry
|
padłam przez załącznik uuu, to jest ból, współczuję poszalałaś Cytat:
świetnie Ci to wyszło ładne połączenie ![]() Cytat:
no to Ci przybyło dziewic do zbioru ![]() bluzeczka fajniejsza Cytat:
podobają mi się nawet bardziej niż w migdałkach wiadomo kształt do wypracowania, dziewczyny już wiele podopowiedziały ![]() Cytat:
super Cytat:
ale cudowne to holo ![]() exactly
|
|
#1196 |
|
Konto usunięte
|
Śniło mi się ze Pilar założyła nowy temat w klubie "Nasze starania o dzieci".Wiekszosc naszych postów brzmiała tak:"O nieee dzis zas nie wyszlo
"albo "No nie,kameleony się nie postarały".Tak,kameleony, nie chodziło o prawdziwe dzieci.
|
|
|
|
#1197 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Przyznaję się bez bicia Ale czerń piekielnie trudno doczyścić do perfekcji, to złotko zresztą też - kiedy zmywałam skórki wszędzie miałam złote drobinki Cytat:
![]() Cytat:
na Święta jakoś tak się samo odłożyło![]() Cytat:
Tylko... kiedy zamawiałam do boxa, to jakoś tak wzięłam dwa... takie same... to pewnie przez przypadek ![]() Dziękuję! Jakoś tak smutno było mi bez niczego, a smutno dla Karoli być nie mogło ![]() Cytat:
![]() Muszę wziąć z Ciebie przykład. Bo mimo, że jesteśmy piekielnie jnteligętne, to doby nie wydłużymy i siłą rzeczy trzeba zacząć wcześniej ![]() ...wcale do mnie nie przemawia to tłumaczenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będziesz też musiała oszczędzać boczki środkowego przy malowaniu, szczególnie na wolnym brzegu - jeśli zostawisz po pół mm niepomalowanego boku paznokieć będzie wydawał się smuklejszy, bo teraz wygląda jakby rozszerzał się ku dołowi. A tak poza tym to przepiękny top Cytat:
|
|
#1198 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne i idealnie wpisują się w Karolowy kanon (tzn. tak myślę )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No bo kto inny przychodzi na myśl, kiedy powie się "Karola" ![]() Dziękuję, bardzo mi miło
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Dziękuję Już pisałam gapo z h&m Nail polish: City (różowy) i Zoo (holo) Cytat:
Leć do h&m! |
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Zła dobrze sie czułam w tym makijażu
pochwal sie jak zrobisz już![]() Dużo z was zauważyło dekolt Tak przyznaje się, lubię miec duży dekolt bo w innym czuję ze się duszę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

Musisz jakoś ten okres przetrwać
Ciągle czymś kusicie i namawiacie do wydawania piniendzy. Niedobre Wy
i mam zamiar kubić jakieś nowe bo mi sie fajnie nosza
i przeszło 
:
Ja tylko siedziałam w przymierzalni i nie wiedziałam co dostanę; strasznie irytuje mnie fakt, że nie radzę sobie w pełni sama, zwłaszcza teraz o kulach. Nieraz potrafię wybuchnąć płaczem, bo jestem taka sfrustrowana, iż nie potrafię najprostszych czynności wykonać samodzielnie i muszę liczyć na innych 
mam nadzieję, że w końcu przyjdzie dzień, w którym się zupełnie usamodzielnisz i te smutki będą już tylko wspomnieniem
Tak, czy owak głównym powodem zakupienia tych spodni był fakt, że pierwszy raz w życiu znaleźliśmy dla niego spodnie odpowiedniej dugości. Naprawdę. Wszystkie kupowane do tej pory, były "na styk" i musial je nosic bardzo nisko na biodrach, co było niezbyt wygodne.

Kiedy nie będę mogła ich malować, 2 razy bardziej będę dbała o nie, naprawdę chcę mieć je ładne
Na szczęście nie mam problemów z systematycznością, wczoraj spała u mnie koleżanka, o 4 nad ranem przypomniało mi się o posmarowaniu rąk kremem