Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-29, 13:52   #1981
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Pochwal siê pó¼niej co kupi³a¶
Obfocê co kupi³am jak siê aparat na³aduje. Przez Was kupi³am dodatki do sukienki studniówkowej w kolorze granatowym

A przeceny to maj± zar±biste. Normalna cena 89.99, a na to przyklejona naklejka z napisem PRZECENA i 90 z³
Cytat:
Napisane przez Limone Poka¿ wiadomo¶æ
No co innego widzimisie, a co innego zalecenie lekarza A ketonal to piku¶ Jak ja go po usuwaniu ósemki bra³am to mi wcale b³ogo nie by³o, ale wyspa³am siê za wszystkie czasy. Zreszt± ketonal mimo wszystko nalezy jeszcze do tych s³abych leków przeciwbólowych.
A jaki by¶ poleci³a w miarê ³agodny lek na bóle mêstruacyjne? Apap siê skoñczy³, a skoro taki mocny to wolê co¶ innego
Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
Myslalm ze Rosmany tak samo czynne sprobuje sprawdzic, ale stropona rosa slabo mi smiga :p
Na stronie Rossa s± godziny otwarcia wszystkich Rossów w Polsce Ale nie porównywa³am
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
chyba mnie co¶ zaczyna zbieraæ niedobrze... có¿, przynajmniej bêdê siedzieæ w domu z czym¶ na w³osach
W domu powiadasz. A pamiêtasz jeszcze o Biovaxie?

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 14:04   #1982
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:
Napisane przez dotka95 Poka¿ wiadomo¶æ

Moja kole¿anka kiedy¶ mia³a w³osy do pasa i strasznie jej wypada³y. Jej ch³opak stwierdzi³, ¿e "ludzie my¶l±, ¿e to babie lato, a to wcale nie prawda, bo to Oli w³osy fruwaj± po ca³ym mie¶cie"
dobre
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 14:09   #1983
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
A jaki by¶ poleci³a w miarê ³agodny lek na bóle mêstruacyjne? Apap siê skoñczy³, a skoro taki mocny to wolê co¶ innego
On nie jest mocny, tylko nie jest taki bezpieczny, jak go reklamuj±. Ogólnie coraz wiêcej jest przypadków pope³niania samobójstw paracetamolem

Ja wyboru za bardzo nie mam i muszê jechaæ na Ibupromie. Na szczê¶cie to wychodzi maksymalnie 4 tabletki na miesi±c, wiêc nie jest ¼le.
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 14:14   #1984
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Cytat:
Poleci³abym przede wszystkim lekarza, ¿eby sprawdzi³ czy te bóle to taki Twój urok, czy mo¿e on co¶ na to poradziæ. Apap nie jest mocnym lekiem i o ile nie przesadzasz z ilo¶ci±, to spokojnie mo¿esz go braæ - dwie tabletki co 6 godzin mo¿na. Mo¿esz spróbowaæ ibuprom - ale ta sama sytuacja co z apapem, w zalecanej dawce ok, w zbyt du¿ej te¿ obci±¿enie dla w±troby. Do przeciwbólowego mo¿esz te¿ braæ nospe jako rozkurczowy lek.
A jak to nie pomaga to lekarz i co¶ mocniejszego - nawet je¶li lek jest mocniejszy mo¿e siê okazaæ bezpieczniejszy ni¿ w zbyt du¿ej dawce leki bez recepty.

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
On nie jest mocny, tylko nie jest taki bezpieczny, jak go reklamuj±. Ogólnie coraz wiêcej jest przypadków pope³niania samobójstw paracetamolem

Ja wyboru za bardzo nie mam i muszê jechaæ na Ibupromie. Na szczê¶cie to wychodzi maksymalnie 4 tabletki na miesi±c, wiêc nie jest ¼le.
Samobójstwo paracetamolem to chyba najg³upszy sposób, powolna ¶mieræ w wyniku uszkodzenia w±troby.
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 14:17   #1985
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:

Samobójstwo paracetamolem to chyba najg³upszy sposób, powolna ¶mieræ w wyniku uszkodzenia w±troby.
I niewydolno¶ci nerek. Na temat g³upoty ludzkiej siê nie wypowiadam, na razie mam obsadzony Top of the Top w tej kwestii
Stary 2012-12-29, 14:27   #1986
versatille
Zakorzenienie

kas, Limone
Boli mnie brzuch ¶rednio co trzy @, wiêc nie ma ¼le. A taki mega mega ból mia³am dopiero 2 razy w ¿yciu..
Kiedy¶ mia³am specjalne do tego tabletki w ró¿owym opakowaniu (Vegantalgin czy co¶ ) i bra³am po pó³ tabletki. Mo¿e do tego wróciæ
Edit. Takie co¶: http://www.apteka.gda.pl/vegantalgin-tabl-p-736.html

Edytowane przez versatille
Czas edycji: 2012-12-29 o 14:32
Stary 2012-12-29, 14:27   #1987
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Co do butów: chcia³abym inne , jednak te by³y wygodne a po 2 nie mogê zbyt wysokich, bo ekhem... T¯ wzrostem nie grzeszy jeste¶my równi, wiêc ka¿de buty na obcasie go dobijaj± niby mu to nie przeszkadza, ale mi go szkoda
ja o tym nie pomy¶la³am i na studniówce mój studniówkowy partner dozna³ szoku. Ja mam 160, on mia³ 165 i przez moje o¶miocentymetrowe obcasy na ka¿dym mo¿liwym zdjêciu kole¶ mia³ kwa¶n± minê.

Nigdy wiêcej przypadkowych partnerów studniówkowych.

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie.
Brzuch mi puchnie w ci±gu dnia
To ponoæ przez szybkie jedzenie i po³ykanie powietrza
Ci±¿a spo¿ywcza!

Cytat:
A ja z mojego picia ani dumna, ani nie-dumna jestem

Chocia¿ nadal jedn± z rozrywek na imprezach s± próby upicia mnie. Czekajcie tatka latka
Ja siê cieszê jak cholera, ¿e poczucie estetyki i g³owê do picia odziedziczy³am po mamie. Jestem dumna, bo mimo 21 lat na karku nigdy nie urwa³ mi siê film, nigdy nikomu nie zerzyga³am siê na dywan, nikt nie strzeli³ mi kompromituj±cej fotki. Mo¿e tylko czasami wola³abym nie pamiêtaæ tego, co inni w stanie mocnego zawiania mówi± i czyni±.

My¶la³am, ¿e w Auchan pod koniec roku zrobi± jakie¶ promocje, a tu kicha. Kupi³am tylko olej z orzechów w³oskich dla mamusi. Do kuchni. Wersja oficjalna.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 14:39   #1988
Fencze
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 529

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Poka¿ wiadomo¶æ
My¶la³am, ¿e Was nie dogoniê... A tylko jeden dzieñ nie mia³am komputera...

By³am w Mohito wczoraj, cudów nie ma, ale mierzy³am ¶liczn± sukienkê, tylko zamek mi odstawa³ na ty³ku tak ¿e wygl±da³o jak bym mia³a taki malutki ogonek

£ooo, piêkne

lubie takie bluzki

mi te¿ ostatnio lec±, tak same z siebie bo nic nie zmieni³am, ale mi to tak zawsze co jaki¶ czas lec±

ale¿ ja lubie takie sukienki! ¶liczna i ¶licznie ci w niej!

mi te¿, mi te¿

wczoraj by³am, ale kupi³am tylko jedn± rzecz, bluzkê bia³± prost±, g³ównie szuka³am cos fajnego dla t¿eta na urodziny ale nic nie by³o

ja jeszcze nie wiem, nam z t¿etem zawsze propozycje wpadaj± w ostatnich dniach i jest fajnie
dziêkujê za odpowied¼

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

u mnie kozieradka jest w moim zielarskim. Niebawem j± kupiê.

Mam potop dos³ownie, to okres
Zawsze tak mam, nawet jak nie spó¼nia mi siê okres.

Edytowane przez Fencze
Czas edycji: 2012-12-29 o 14:40
Fencze jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 14:44   #1989
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Ehh, nie wró¿ê mojej siostrze kariery fotografa... My¶la³am, ¿e zapomnicie
³adna

tez juz kupi³am na szczescie, teraz mi zosta³y tylko dodatki

Cytat:
Napisane przez miranda122 Poka¿ wiadomo¶æ
Laski jak spêdzacie sylwestra?
Bo ja niestety w domu.. Dosta³am jedn± propozycjê, ale tam bêdzie niez³a rozróba, i po pierwsze nie puszcz± mnie rodzice, a po drugie, nawet nie chce mi siê tam i¶æ..
Wiêc zostaje mi Sylwester z Polsatem, albo Dwójk± i rozmy¶lanie co zrobiæ by nowy rok by³ lepszy od tego koñcz±cego siê..
wybieram siê do kole¿anki

g³owa do góry, nie przewidzisz co bêdzie ale staraj siê jak najbardziej rozwijaæ siebie i osi±gac wyznaczone sobie cele

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 14:51   #1990
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ

tez juz kupi³am na szczescie, teraz mi zosta³y tylko dodatki
poka¿
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 14:52   #1991
Fencze
Rozeznanie

tak to prawda, ja w szkole podstawowej, gimnazjum zna³am ¶wietne osoby, razem stanowili¶my ¶wietn± paczkê. Wszystko to urwa³o siê w LO-tam ka¿dy siebie nienawidzi³ i ka¿dego Sylwestra siedzia³am w domu...Na studiach straszna ignorancja. Dopiero przyjaciele Mojego M. okazali siê ¶wietnymi osobami. Wiêc g³owa do góry, je¶li siedzicie w tym dniu w domu. Ja nieraz p³aka³am, ¿e siedzia³am w domu (przez ludzi, którzy robili wszystko, aby wykoñczyæ siebie i mnie nawzajem). Tych chorych relacji nie potrafi³am kiedy¶ zerwaæ, ale do czasu i uda³o mi siê
Stary 2012-12-29, 15:05   #1992
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
poka¿
ok postaram siê obfociæ

Cytat:
Napisane przez Fencze Poka¿ wiadomo¶æ
tak to prawda, ja w szkole podstawowej, gimnazjum zna³am ¶wietne osoby, razem stanowili¶my ¶wietn± paczkê. Wszystko to urwa³o siê w LO
rówzniez te czasy jak na razie najlepiej wspominam

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2012-12-29, 15:07   #1993
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 945

Cytat:
A przeceny to maj± zar±biste. Normalna cena 89.99, a na to przyklejona naklejka z napisem PRZECENA i 90 z³
brak s³ów

na³o¿y³am dzi¶ maskê bingo na 25 minut i umy³am pierwszy raz tym szamponem bambino. zobaczymy, co z tego wyjdzie jak wyschn± w³osy...
TwojaKokaina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 15:08   #1994
Fencze
Rozeznanie

Cytat:
ok postaram siê obfociæ

rówzniez te czasy jak na razie najlepiej wspominam
u mnie najgorsze by³o LO...
ludzie to po prostu byli straszni. Czasem dziwi³am siê sk±d tyle pod³o¶ci w ludziach.
Za to studiach ignorancja, lepsze to ni¿ straszna pod³o¶æ
Stary 2012-12-29, 15:15   #1995
Lethie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 115

Cytat:
Jak± Ty masz rewelacyjn± figurê Kiedy ja ostatnio tak± kieckê za³o¿yæ mog³am Gruba nie jestem, nadwagi wed³ug BMI nie mam, ale w takich kieckach i nie tylko jak wieloryb wygl±dam i niestety to niestety nie tylko moje zdanie
ja te¿ niby jestem chuda ale czuje siê jak wieloryb ale zmotywowa³o mnie to zdjêcie bo mo¿liwe, ¿e tak jak autorka bloga to nazwa³a, zapewne jestem skinny fat (oczywi¶cie dziewczyna na zdjêciach wed³ug mnie rêce ma przeæwiczone ale widaæ ró¿nicê w sylwetce) http://niebieskoszara.blogspot.com/2...yc-i-miec.html

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
te¿ szuka³am.
Jestem bardzo nerwowym cz³owiekiem i mój nastrój potrafi zmieniæ siê tysi±c razy w ci±gu dnia.
Przez chwilê jestem mega szczê¶liwa i mogê siê ¶miaæ ze wszystkiego, a po piêciu minutach mog³abym wszystkich m³otkiem waliæ.
Ale nic mi nie wysz³o i teraz mam obawy, ¿e jednak jestem po prostu okropnym cz³owiekiem
Nie jeste¶ okropnym cz³owiekiem, ja te¿ jestem bardzo wybuchowa, szybko siê wkurzam, staram siê z tym walczyæ ale niekiedy nie wytrzymuje, ale nie poddaje siê bo jak siê nie opanuje to mogê komu¶ krzywdê w afekcie zrobiæ a tego nie chcê.

Cytat:
Objawy mog± pochodziæ te¿ od serca, zespó³ Barlowa to bardzo powszechna wada, a wiêkszo¶æ o niej nawet nie wie i tylko u niektórych siê objawia i miêdzy innymi w taki sposób. Objawy lêkowe, mo¿e powodowaæ te¿ zaburzenie ilo¶ci w organizmie sodu, potasu czy magnezu.
Na badania magnezu, potasu itp. idê po sylwestrze. Ale to co napisa³a¶ o tym zespole Barlowa jest ciekawe bo ja ostatnio mia³am objawy nerwicowe np. duszno¶ci, ko³atanie serca, ucisk w klatce, uczucie omdlewania itp., zaczê³am to mieæ od czerwca tego roku, w sierpniu codziennie ale wtedy du¿o stresu mia³am, teraz mam bardzo rzadko ale niekiedy siê zdarza, ostatnio jak czyta³am ulotkê o skutkach ubocznych leku który mia³am przyjmowaæ.. ale g³ownie chodzi mi o to, ¿e by³am na badaniach serca ekg (w porz±dku), holter (w porz±dku, pojedyncze arytmie i w nocy tachykardia) i usg, które wykaza³o, ¿e co¶ tam zastawka przeskakuje, ale lekarz powiedzia³, ¿e to nie jest gro¼ne i siê tego nie leczy wiêc to mo¿e to, ale ¿eby co jaki¶ czas kontrolowaæ.

Poczyta³am na wikipedii i to mo¿e byæ to! szybkie cierpniêcia i wiecznie zimne rêce i nogi to moja wizytówka

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
moooniek versatille dziewczyny nie narzekajcie na cycki prosze... ja mam takie male moj kompleks nr 1
Cytat:
Napisane przez miranda122 Poka¿ wiadomo¶æ
No dok³adnie.. Ja te¿ mam ma³e ;<
Co prawda jeszcze rosn± (ostatnio chyba uros³y ), ale i tak s± ma³e..
Czy tylko ze mn± jest co¶ nie tak, ¿e uwielbiam swoje ma³e piersi mam miseczkê góra B, choæ zdarzy³o mi siê kupiæ C, tak doradzi³a mi Pani w Triumfie i biustonosz jest dobry tylko przed @ bo wtedy piersi siê lekko powiêkszaj± ale zdarzy³o mi siê te¿ kupiæ A, co najlepsze jak mi zaczynaj± powiêkszaæ tak ok tygodnia przed @ to strasznie nieszczê¶liwa jestem bo ja wolê mieæ ma³e, lepiej siê tak czujê

Cytat:
hey, a ja Wam napiszê, ¿e jesztem szczup³a a Tata wydziwia, ¿e jestem jak szkielet lub modelka anorektyczka...Mam 177 cm wzrostu. I 90 w piersiach i pupie oraz 64 cm w talii, nie mogê zej¶æ do 60-62 w talii a to mój idea³
Tata uwa¿a, ¿e powinnam nosiæ rozmiar 44 przy 177 cm wzrostu a noszê 36 rozmiar...
Ci±gle mi powtarza, ¿e figurê to mam tragiczn±...a ja mam tego dosyæ, bo wa¿ne, ¿e podoba siê to mojemu Ukochanemu i mnie
Nie przejmuj siê tym, je¿eli dobrze siê czujesz i nie wp³ywa to na Twoje zdrowie to s³owa taty wpu¶æ jednym uchem a drugim wypu¶æ

¿eby nie by³o tak niew³osowo to zmiesza³am dzisiaj olej rycynowy i ³opianowy, wla³am do wyczyszczonej buteleczki po tuszu do rzês i bêdê siê codziennie maziaæ poza tym w skalp posz³a ju¿ Joanna rzepa a za chwilê na³o¿ê olej z pestek winogron na w³osy

Moje w³osy

Edytowane przez Lethie
Czas edycji: 2012-12-29 o 18:44
Lethie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 15:22   #1996
Fencze
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lethie Poka¿ wiadomo¶æ
ja te¿ niby jestem chuda ale czuje siê jak wieloryb ale zmotywowa³o mnie to zdjêcie bo mo¿liwe, ¿e tak jak autorka bloga to nazwa³a, zapewne jestem (oczywi¶cie dziewczyna na zdjêciach wed³ug mnie rêce ma przeæwiczone ale widaæ ró¿nicê w sylwetce) http://niebieskoszara.blogspot.com/2...yc-i-miec.html

Nie jeste¶ okropnym cz³owiekiem, ja te¿ jestem bardzo wybuchowa, szybko siê wkurzam, staram siê z tym walczyæ ale niekiedy nie wytrzymuje, ale nie poddaje siê bo jak siê nie opanuje to mogê komu¶ krzywdê w afekcie zrobiæ a tego nie chcê.

Na badania magnezu, potasu itp. idê po sylwestrze. Ale to co napisa³a¶ o tym zespole Barlowa jest ciekawe bo ja ostatnio mia³am objawy nerwicowe np. duszno¶ci, ko³atanie serca, ucisk w klatce, uczucie omdlewania itp., zaczê³am to mieæ od czerwca tego roku, w sierpniu codziennie ale wtedy du¿o stresu mia³am, teraz mam bardzo rzadko ale niekiedy siê zdarza, ostatnio jak czyta³am ulotkê o skutkach ubocznych leku który mia³am przyjmowaæ.. ale g³ownie chodzi mi o to, ¿e by³am na badaniach serca ekg (w porz±dku), holter (w porz±dku, pojedyncze arytmie i w nocy tachykardia) i usg, które wykaza³o, ¿e co¶ tam zastawka przeskakuje, ale lekarz powiedzia³, ¿e to nie jest gro¼ne i siê tego nie leczy wiêc to mo¿e to, ale ¿eby co jaki¶ czas kontrolowaæ.

Poczyta³am na wikipedii i to mo¿e byæ to! szybkie cierpniêcia i wiecznie zimne rêce i nogi to moja wizytówka

Czy tylko ze mn± jest co¶ nie tak, ¿e uwielbiam swoje ma³e piersi mam miseczkê góra B, choæ zdarzy³o mi siê kupiæ C, tak doradzi³a mi Pani w Triumfie i biustonosz jest dobry tylko przed @ bo wtedy piersi siê lekko powiêkszaj± ale zdarzy³o mi siê te¿ kupiæ A, co najlepsze jak mi zaczynaj± powiêkszaæ tak ok tygodnia przed @ to strasznie nieszczê¶liwa jestem bo ja wolê mieæ ma³e, lepiej siê tak czujê

Nie przejmuj siê tym, je¿eli dobrze siê czujesz i nie wp³ywa to na Twoje zdrowie to s³owa taty wpu¶æ jednym uchem a drugim wypu¶æ

¿eby nie by³o tak niew³osowo to zmiesza³am dzisiaj olej rycynowy i ³opianowy, wla³am do wyczyszczonej buteleczki po tuszu do rzês i bêdê siê codziennie maziaæ poza tym w skalp posz³a ju¿ Joanna rzepa a za chwilê na³o¿ê olej z pestek winogron na w³osy
dziêkujê
Staram siê nie przejmowaæ, ale przykre skoro tak mówi mój Tata.
Stary 2012-12-29, 15:36   #1997
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Poka¿ wiadomo¶æ
By³am w Mohito wczoraj, cudów nie ma, ale mierzy³am ¶liczn± sukienkê, tylko zamek mi odstawa³ na ty³ku tak ¿e wygl±da³o jak bym mia³a taki malutki ogonek
O, dzieki za opinie

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 15:43   #1998
KinkyGirl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 204

Znalaz³am w mojej osiedlowej drogeryjce olej ³opianowy z green pharmacy i skojarzy³o mi siê, ¿e niektóre z Was o nim tutaj pisz±. Jak siê sprawdza? Stosujecie na skalp? Jakie¶ bejbiki albo mega przyrost mo¿e?
KinkyGirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 15:44   #1999
versatille
Zakorzenienie

Uwaga, robiê off topa studniówkowego
1. Wszystko razem Nie umiem siê zdecydowaæ, które kwiaty do fryzury, ró¿owe du¿o ³adniejsze. Nienawidzê ¿akietów
2. Dodatki
3. Buty - wiem, ¿e s± paskudne, ale to jedyne szpilki w jakich umiem chodziæ. Zlej± siê z kolorem nóg mo¿e nikt ich nie zauwa¿y..
4. Bonus - siostra moja jedyna. Barszcz je
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Studn.jpg (100,8 KB, 56 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Dodatki.jpg (191,0 KB, 37 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Buty.jpg (73,9 KB, 48 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Mila.jpg (117,3 KB, 67 za³adowañ)

Stary 2012-12-29, 15:48   #2000
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie najgorsze by³o LO...
ludzie to po prostu byli straszni. Czasem dziwi³am siê sk±d tyle pod³o¶ci w ludziach.
Za to studiach ignorancja, lepsze to ni¿ straszna pod³o¶æ
u mnie nie tyle straszni, co poprostu wczesniejsze czasy szkolna jakos no baaaardzo dobrze mi siê kojarz±
a LO no hmm szko³a jak szko³a, ale jakos nie bêde têskniæ za ni± tak myslê

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2012-12-29, 15:50   #2001
Fencze
Rozeznanie

Cytat:
1. Wszystko razem Nie umiem siê zdecydowaæ, które kwiaty do fryzury, ró¿owe du¿o ³adniejsze. Nienawidzê ¿akietów
2. Dodatki
3. Buty - wiem, ¿e s± paskudne, ale to jedyne szpilki w jakich umiem chodziæ. Zlej± siê z kolorem nóg mo¿e nikt ich nie zauwa¿y..
¶liczny Anio³ek
fajna torebka. Te¿ nie znoszê ¿akietów. Nawet na sesjê nie za³o¿ê ¿akietu

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
u mnie nie tyle straszni, co poprostu wczesniejsze czasy szkolna jakos no baaaardzo dobrze mi siê kojarz±
a LO no hmm szko³a jak szko³a, ale jakos nie bêde têskniæ za ni± tak myslê
lepsza obojêtno¶æ ni¿ straszni ludzie
Stary 2012-12-29, 15:50   #2002
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
2. Dodatki
butu siê zlej± i nie s± takie z³e

ja dzisia³ w³a¶nie patrzy³am za jakimi¶ wypa¶nimi szpilami
ale oczywi¶cie nic na razie nie upatrzy³am

haha s³odka siostra

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2012-12-29, 15:51   #2003
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

Cytat:
W wiêkszo¶ci tak. Niejedna od¿ywka jest bardziej skoncentrowana

Wiesz, w ogóle mi siê wydaje, ¿e terminy od¿ywka i maska bardziej odnosz± siê do konsystencji produktu ni¿ do sk³adu
No pieknie. Runal moj swiat.

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 15:52   #2004
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:

lepsza obojêtno¶æ ni¿ straszni ludzie
no tak to prawda...

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2012-12-29, 15:55   #2005
Fencze
Rozeznanie

Cytat:
butu siê zlej± i nie s± takie z³e

ja dzisia³ w³a¶nie patrzy³am za jakimi¶ wypa¶nimi szpilami
ale oczywi¶cie nic na razie nie upatrzy³am

haha s³odka siostra
a odno¶nie butów to nie kupujcie w Ry³ko. Kupi³am buty ciemno-z³ote szpilki. Piêkne Mia³am paragon, okres wa¿no¶ci gwarancji. Reklamowa³am buty, bo wyszed³ klej na pasku, który zapina kostkê. Producent nie uwzglêdni³ reklamacji, bo stwierdzi³, ¿e to "uszkodzenie mechaniczne"! Ekspedientka by³a do tego niezwykle niemi³a...
koszmar. Je¶li by³oby to uszkodzenie mechaniczne to by³oby na wysokim obcasie a nie na pasku przy kostce. Buty mia³am raz w pomieszczeniu.
Buty oddali mi nienaprawione z klejem na pasku...

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
no tak to prawda...

Edytowane przez Fencze
Czas edycji: 2012-12-29 o 15:56
Fencze jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-29, 16:01   #2006
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
¶liczny Anio³ek
fajna torebka.
Po siostrze
Torebkê kupi³am dzi¶ w Centro za 19 z³

Stary 2012-12-29, 16:10   #2007
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
a odno¶nie butów to nie kupujcie w Ry³ko. Kupi³am buty ciemno-z³ote szpilki. Piêkne Mia³am paragon, okres wa¿no¶ci gwarancji. Reklamowa³am buty, bo wyszed³ klej na pasku, który zapina kostkê. Producent nie uwzglêdni³ reklamacji, bo stwierdzi³, ¿e to "uszkodzenie mechaniczne"! Ekspedientka by³a do tego niezwykle niemi³a...
koszmar. Je¶li by³oby to uszkodzenie mechaniczne to by³oby na wysokim obcasie a nie na pasku przy kostce. Buty mia³am raz w pomieszczeniu.
Buty oddali mi nienaprawione z klejem na pasku...

jak ja nie lubiê takiego oszukiwania kilentów...

Moja pielêgnacja w³osów
Stary 2012-12-29, 16:13   #2008
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lethie Poka¿ wiadomo¶æ

No w³a¶nie Barlow to problem z zastawkami Witam w klubie Ja na ko³atania mam okresowo concor od kadiologa, a obecnie od lekarza pierwszego kontaktu. Ale biorê okresowo tylko bo obni¿a ci¶nienie, a ja mam za niskie i bez tego.
Stary 2012-12-29, 16:14   #2009
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
2. Dodatki
£adny zestaw

Ja kocham ¿akiety Siostra miszcz, a ja nie wiem co Ty chcesz od swoich butów, super s±
Stary 2012-12-29, 16:15   #2010
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
kas, Limone
Boli mnie brzuch ¶rednio co trzy @, wiêc nie ma ¼le. A taki mega mega ból mia³am dopiero 2 razy w ¿yciu..
Kiedy¶ mia³am specjalne do tego tabletki w ró¿owym opakowaniu (Vegantalgin czy co¶ ) i bra³am po pó³ tabletki. Mo¿e do tego wróciæ
Edit. Takie co¶: http://www.apteka.gda.pl/vegantalgin-tabl-p-736.html
A wiesz, ¿e pó³ tabletki tego preparatu to jak pó³ tabletki Apapu plus dodatkowy sk³adnik odpowiedzialny za dzia³anie rozkurczowe?
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.