|
|
#3091 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
![]() Drapie się o Twoje ręce, więc musisz mieć ręce zdatne do drapania, czytaj: nie gładkie, a szorstkie, tarkowate, z zadziorami ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3092 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3093 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() drzewcem będę wew następnem wcieleniu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3095 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Nindżopesz
|
A TZ juz nie lezy? Jak Wy sie uzupelniacie
Cytat:
Tez nie czytalam wiec nie czuje sentymentu, ktory gnalby mnie do kina, coz za ciezka, zyciowa decyzja.
|
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Taaa jasne
Cytat:
A ja leżeć i tak nie mogę, a nawet jakbym mogła to i tak chyba bym za długo nie poleżała Ni umim
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3098 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a, ok
edit: w sumie żargon specjalistyczny niby po polsku a jednak inny i nie zawsze na pierwszy rzut oka się rozumie, w pracy np. niedawno nie byłam pewna co to znaczy zawisły spór, a koleżanka prawniczka nie wiedziała o co mi chodzi i czego w tym normalnym określeniu nie rozumieć Cytat:
w sumie jak widziałaś LOTRa to na serio, Hobbit prawie to samo, wyruszają z Shire i idą przez las i przez góry, walcząc po drodze z siłami mroku i zatrzymując się na odpoczynek w Rivendell a ciastka i widoczki moim zdaniem ładniejsze w LOTRze
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-12-29 o 17:06 |
|
|
|
|
#3099 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.google.pl/search?q=torti...w=1354&bih=616 Cytat:
ale przyzwolenie społeczne na alko które sieje nie mniejsze problemy acz innej natury jakoś jest Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ad buty - szyskie znakomite fakt że luzacko chadzam ostatnio częściej bo mam na wszystko wyjechane taki spóźniony bunt i wygoda, ale jeśli wskakuję w ołówkową kiecę i płaszczyk to takie sznurowańce to maj dream chuop stwierdził że Skarbkowe kozaki są dla mnie idealnie wprost stworzone albowiem to buty dla prawdziwej esesmanki jestem takim małym esesmanem i to buty wypisz wymaluj na mój charakterek
|
||||||
|
|
|
#3100 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oesu, zjadłam czosnek i zionę i w pomieszaniu z olejkiem z sandałowcem którym pachnę tworzy to coś masakrycznego
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3101 |
|
Piers do przodu
|
A ja dziś picholę gar rosołu na kurze
i macham
|
#3102 | ||
|
Nindżopesz
|
Co prawda w "tamtych czasach" Legoland mi sie podobal, jak juz kiedys pisalam kilka lat pozniej podobal mi sie Aragorn a jeszcze pozniej to juz tylko wlosy Eowiny. Teraz przymierzam sie do ponownego seansu i ciekawe co mnie zauroczy, moze stopy Hobbitow ![]() Cytat:
Ja lubie opinacze bo obcasy fajnie stukaja o chodnik a niezapiete sprzaczki podzwaniaja, mozna sie poczuc jak bedgaj tudziez inna bedłajf ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam ofkors piercholę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3104 |
|
Nindżopesz
|
Trafilas w sedno, powiewajac do tego dlugim plaszczem i wymachujac noza... siatami z zakupami znaczy.
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2012-12-29 o 17:56 |
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wątek o zabijaniu kwiatka czytałam Spoo, zdrowiej Skrb buty ja chyba jutro mam iść na Hobbita 3d ale podobno nudny, oczy się męczą i efekt 3d jest tylko w jednej scenie na końcu ![]() macham znad ogólnego zniechęcenia, dołka i łososia wędzonego
|
|
#3106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się w LOTR podobało tylko jedno ciastko, to mi go w 1 części usiekli ![]() Cytat:
![]() i włosiem powiewając, w oparach jakiegoś przebrzydłego niszowca
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-29 o 18:07 |
||
|
|
|
#3107 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja tez siedze w sylwak w domu
![]() byłam w muzeumie, sie zresetowałam troche
|
|
#3108 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dużo tych chińskich filmów oglądasz
|
|
#3110 |
|
Nindżopesz
|
No wlasnie mi sie skonczyly pomysly co obejrzec, chyba wezme sie za czytanie.
|
|
|
|
#3111 | |||||||
|
BAN stały
|
No skąd mam wiedzieć? Nie znam zbyt wielu kulturystów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na szczęśliwej kurze? Tzn. obecnie już niezbyt szczęśliwej, ale kiedyś i ofszę? ![]() W Legolandzie to ja kiedyś byłem (ale w obliczu powyższego nasuwają mi się niejednoznaczne skojarzenia) Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3112 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3113 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3114 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
o takiej też pisałam choć sama nie skubałam i nie patroszyłam akurat
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie pochłonęłam michę świeżych malin z greckim jogurtem - olać ciasto mam jeszcze 3 porcje na jutro
![]() i mam pytanko - jaki jeszcze sos pasuje do łososia wędzonego ? koperkowy nei lubieu - jakieś zioło?bazyli nasiekać? pewnie tatarski? ale jakoś nie mam ochoty chce mi sie wsiec jakiegoś zioła - aromatycznego - myślę o tej bazylli chyba zachorzam - bierze mnie na dobre
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-29 o 20:16 |
|
|
|
#3116 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3117 |
|
Nindżopesz
|
Sos zaden
Nie wiem jak wedzone ososie ale zwykle lubie w serowym. |
|
|
|
#3118 |
|
BAN stały
|
To raczej sałatka, ale łososia wędzonego (pokrojonego) proponuję wymieszać z awokado, serkiem wiejskim i koperkiem
![]() ____
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
bry wieczór
nadrobię później bo teraz trzepię neta w poszukiwaniu przepisu na jakąś "inną" marynatę do pierwsi kurczęcych, mam w planie szaszłyki z owej na sylwestra i nowy rokznacie jakąś fajną formułę?
|
|
#3120 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. brak mi ino długiego powiewającego płaszcza a co oglondałaś ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. nie wię - łososia jak mi się trafi zjadam sote bez niczego ale ja mało elegancka jestem tak ogólnie i zupełnie nie światowa ![]() 3. Zrobiłam sobie skszynkę na prupki , i chcę zrobić na flaszki , ale cierpię na niemoc tfurczą i nie mam pomysłu ale niestety większej ni ma i większa by mi nie pasowała do reszty i wytforna harmonia kolekcji zostałaby zaburzona
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

- nie ja sie drapię , tylko ona o mnie , więc co najwyżej może mieć spierzchnięte uszy , ale nie ma , bo to z miłości

? 

drzewcem będę wew następnem wcieleniu 

Tez nie czytalam wiec nie czuje sentymentu, ktory gnalby mnie do kina, coz za ciezka, zyciowa decyzja.
A ja leżeć i tak nie mogę, a nawet jakbym mogła to i tak chyba bym za długo nie poleżała

w dymie wciąganym przez palacza jest ich mniej , a i tak jest kancerogenny jak cholera - to nie tylko rak płuc , ale rak nerek , pęcherza , krtani , przełyku , oprócz tego udary , choroby serca , choroby płuc nienowotworowe , zakrzepice żylne i takietam . W skali globalnej więcej jest chorób wywoływanych przez papierosy niż przez alkohol . Na przykład dzieci wychowujące się w domach , gdzie są palacze chorują dużo więcej i częściej niż w domach niepalących , dzieci matek palaczek są słabsze , mają więcej wrodzonych wad i obciążeń zdrowotnych , ciąże i porody częściej są powikłane .
i macham