|
|
#1981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Nie bardzo, znam dużo chłopaków z Rzeszowa i ogólnie podkarpacia jeżdżących na moto. Ale akurat tych nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
nie gadaj wysyłaj i tak już za późno![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Jak pojechali 2 godziny temu tak ich nie ma do tegj pory hmm Jak są to źle jak ich nie ma to jeszcze gorzej, a na dodatek mam ochotę zadzwonić gdzie ich wcięło. Wczoraj jak chciałam jechać do tkmax-a to nie a dzisiaj jak pojechali tak ich nie ma. Może mi po prezent - taaa marzenia. Pewnie pojechał do jakiegoś kolegi. Napewno do dklepu zbudowlanego, ale 2 godziny tam napewno nie spędzili. Ok rzeczy wystawione jeszcze kilka muszę dorobić fot i wystawić i napisać aplikację na wolontariat. Znaczy będę się produkować bo to po angielsku rzecz jasna ma być hehA bym się mogła trochę zrelaksować, a nie tylko stukać i stukać i tłumaczyć.
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naj mam nadzieję, że sprotkanie z ojcem przebiegnie w miłej atmosferze. Stefka mistrzu i demonie pisania gratuluję skończenia pracy! ![]() Byliśmy w promenadzie. Zamawiamy gofry a tu obok przechodzą Grycanki w futrach. I jakoś straciłam apetyt ze strachu, że też mogę tak wyglądać... |
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Że niby od goferka, no co Ty...
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z pracy i padam
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
jak robi ktoras domowke na sylwestra to polecam open fm (radyjko z gg) sylwestrowe hity
fajne skoczne kawałki w sam raz na imprezke nie trzeba robic playlist i w ogole
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Jovisse, widzę że grzeczna byłaś że tyle prezentów dostałaś
co zaśpiewałaś Mikołajowi ?Claris, bardzo fajne prezenty dostałaś A Twoja chrześnica dostała sporo przesadzony prezent...Tablet dla Takiego dziecka to zdecydowanie za dużo... Ono tak naprawdę nie wie co z nim zrobić. Co do komunii nie przejmowałabym się coraz większymi standardami... Jakby nie było komunia to wydarzenie RELIGIJNE i takim powinno pozostać... Postaw na łańcuszek i jak ktoś się będzie odzywał że musi być coś jeszcze drogiego, to jakiś kurs językowy (semestr lub dwa) czy zajęcia dodatkowe....Moja mama kupiła swojemu chrześniakowi konsolę (nie pamiętam już dokładnie jaką, w każdym razie, mógł na niej grać jadąc w samochodzie) i mimo że powinien być w wieku gdzie szanuje się rzeczy, doszły nas słuchy że wielokrotnie mu spadła, że już porysowana, że gry zgubił... Claris, kierowniczka faktycznie wredna... Na przyszłość pasuje Ci instrukcje gdzie co jest dać jej na kartce w miejscu w którym szybko je znajdzie... co do telefonu służbowego to chyba od firmy zależy.... No a wyjazd teściów? Super nowina Ile dni spokoju będziesz mieć? ![]() Med, pokaż bluzkę od Mamy! Ja na pasterkę też lubię chodzić, ale pod warunkiem że w pierwszy dzień świąt nie muszę iść ponownie. A u mnie w domu się niestety nie uznaje Pasterki jako pierwszej mszy w BN i potem trzeba iść ponownie :| Więc od 2 lat nie chodzę na Pasterkę. A w tym roku podobno po Pasterce księża wyszli z opłatkami do ludzi się zadzielać ![]() No i nie rozumiem Twojego A. Serio. On chyba jest święcie przekonany że Ty tylko sobie powiedziałaś tak z tym deadline... Tulę Cię mocno i mam nadzieję że wszystko się dobrze ułoży przykre, że jeden ślub Ci odpadł... Nie ma szans na to że się jednak odbędzie? Smerfetko, widzę że nie tylko ja miałam lipną Wigilię. Ale na szczęście Teść to nie rodzina więc staraj się tym nie przejmować Kasia, bardzo dobrze odpisałaś byłemu No i co go tak naszło na przepraszanie?! Tamta go w dupę kopnęła i sobie o Tobie przypomniał? A te jego wymówki że Cię nie zdradzał? No proszę Karola, widzę jakieś konspiry Tż z kolegą, czyżby coraz bliżej zaręczyny ? Co to za film oglądałaś o kawalerskim i panieńskim? Ja bym panieński chciała mieć, ale pewnie jak sobie sama nie zorganizuję to nie będę mieć. Tż zaś wcale nie chce mieć kawalerskiego ![]() Mam takie samo zdanie jak Gwizdak z kawalerskim i panieńskim- najważniejsze by wcześniej ustalić co drugiej stronie przeszkadza w danym wieczorze. Ja np. nie chciałabym żeby (gdyby Tż miał kawalerski) była tam striptizerka czy prostytutka. Ale nie oponowałabym przeciwko np. paintballowi czy bilardowi. Wiem też że Tż byłby zadowolony z jakiegoś zlotu SW czy modelarskiego Magda, wydzielasz niesamowite wrażenie na facetach Razem z Józią niby nic nie robicie a każdy facet wokół Was jest praktycznie u waszych stóp Udanego pobytu w Zakopanym!!!Simply, jak się już czujesz? Przeszły już problemy z Wigilii? pokażesz jak wygląda ta lampa laserowa z efektem Nebuli? Czarnula, córa dalej z wami śpi? ![]() Najka, bardzo podobają mi się foty na fejsie zwłaszcza ta z filmem ![]() Gotka, jak Prosiak się czuje? Gratuluję konkretnej daty wydania tomiku ![]() I aż tak kuzynka szaleje z tymi facetami że data pozostanie ta sama tylko narzeczony inny? Carmi, dostałaś niesamowicie fajne prezenty Zazdroszczę zwłaszcza sweterków I dobrze, że udało się wymienić prezent dla taty![]() Gwizdak, też nie trawię dyskusji politycznych po alkoholu... Nie lubię też 'mędrkowania' po alko, a to się włącza u mojego taty... I kochanie wszystkich ludzi wokół, choćby ich widział pierwszy raz w życiu... Fajnie się za to Twój mąż zachował ![]() No i życzę Wam udanego wypoczynku w Zakopanym i dużej ilości śniegu! ![]() Maalini, Twoje prezenty też fajne ![]() Stefania, gratuluję i zazdroszczę wycieczki do Oslo. Teraz pasuje nabyć jakiś przewodnik i wykorzystać na maksa te 5 dni. Macie już jakiś nocleg czy dopiero będziecie sobie organizować? i też chcę pocztówkę z Oslo ![]() I pozdrownienia z Oslo dla Zazdrośnic uwiecznione na zdjęciu ![]() Justyna, słoma to pikuś, dobrze że Ci bramy nigdzie nie wynieśli i nie musiałaś jej po DT szukać No i chyba powinnaś czuć się zaszczycona że jedynie Ciebie uznali koledzy za interesującą pannę na wydaniu ![]() Osz, twoja 6,5 (kuzynka?) rozwaliła mnie tym tekstem ![]() Motylku, lubię czytać o Twojej Mani... Króliczki to bardzo kochanie zwierzaki Na kiedy macie mieć łóżko? Aleks, bo święta z dziećmi mają swój niepowtarzalny urok I rozumiem w pełni Twój problem z pakowaniem... ze mnie się zawsze śmieją że gdziekolwiek jadę to jadę obładowana. ale jak przychodzi co do czego to do mnie się po wszystko lata, bo ja to mam... Ja staram się zawsze brać po jednej rzeczy na wyjazd- coś eleganckiego, coś sportowego i coś pomiędzy... No i kosmetyki dwa w jednym... Bardzo fajne zakupy zrobiłaś, a kurtka mimo długości (osobiście wolałabym dłuższą) świetna! Patuska, tulę mocno i mam nadzieję że tata się w końcu opamięta... Pokazała mu mama filmik? |
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, fajny jest Samsung Note 7000, ale strasznie duży. Jakbyś miała coś kupować to poszukaj sobie Samsunga Note 2
Iphone są fajne ale do czasu (jak wszystko z Apple), bo problem się pojawia po jakimś czasie z aktualizacją oprogramowania. Na iphona 3G co miałam, to już nie piszą w ogóle oprogramowania i żaden z nowszych programów czy gier (np. instagram, fb mobile, gmail na telefon) mi już nie pójdzie bo mam za stary soft... A na nowszy nie ma możliwości aktualizacji.No i generalnie, każdy operator jak ma Cię w abonamencie złapaną, to ma Cię już w nosie Najlepsze pakiety i promocje są zwykle na kartę.Małagosia86, miło Cię na kolejnym wątku znów spotkać i też miewam ochotę żeby zrobić krzywdę Tż![]() Peach, zarzuć linkiem z postanowieniami! ![]() Antii, widzę że i Ciebie cieszy myśl o przyszłych świętach już jako mężatka ![]() Carmi, jak spotkanie z klientem? Twój dzień SPA brzmi ekstra! Jak Ci sie podoba nowa książka Rowling?Frezyjko, mnie Millx nie odwiedza powinnam sobie coś z tego powodu zrobić? Chciałam Ci też napisać, że bardzo podobają mi się świąteczne zdjęcia Fauderka ![]() Gwizdak, kiedy się doczekamy zdjęć Mrówki i Kota? A buty kupiłaś świetne!Z jakiego dokładnie Zarządzania będziesz mieć doktorat? ![]() Zwies, widzę że prawdopodobnie przeglądałaś Wizażowe Podsumowanie roku 2012 Też się śmiałam z tego wątku o kwiatkuStefka, gratuluję machnięcia pracy! jeszcze jakbyś moją tak machnęła materiały wszystkie mam tylko się zmobilizować jakoś nie mogę do pisania...Justyna, bardzo fajną sukienkę sobie kupiłaś na sylwestra. Jeszcze żebyś się w niej tu pokazała to by efekt był jeszcze lepszy! a koledzy fajni, szkoda tylko że nie pomogli sprzątać No i ty tak samo jak nasz Nieogarek, nic nie robisz a zawsze coś się dzieje No i rzucasz Nam tu jakieś krótkie zdania zamiast coś napisać cały elaborat, tak się nie robi![]() ![]() Crozee, trzymam kciuki za dietę ![]() Kkasiu, powrotu do zdrowia życzę... Arrakis, szkoda że Ci tak z tym wolnym wychodzi... Aleks, zazdroszczę Wam Warszawskiego spotkania, mnie już wtedy raczej w Warszawie nie będzie... Czas mam jedynie do Nowego Roku, w środę rano wracam już do domu ![]() My się jutro wybieramy na "Hobbita". I też na 3D. Średnio mi to pasuje bo nie lubię zakładania okularów na okulary. No i nos mnie szybko zaczyna przy okularach do 3D boleć... "Władcę Pierścieni" oglądałam wszystkie części i to kilka razy. I kilka razy oglądnęłam "Gwiezdne Wojny" Za to nigdy nie oglądałam "Przeminęło z Wiatrem". Ale książki czytałam. Muszę jeszcze dorwać dalszą część- tą z punktu widzenia Rhetta Butlera, której niestety nie ma w żadnej bibliotece u mnie w mieście.Za to z niecierpliwością czekam na kilka filmów z przyszłego roku: "Iron Man 3", "WWZ", "Prototype" i jeszcze ze dwa inne których tytułów nie pamiętam Chociaż jak patrzyłam na daty premier w Polsce i w reszcie świata to prędzej je w domu online oglądnę niż w kinie...My sylwestra planujemy spędzić w Zakopanym bądź Leżajsku, wszystko zależy od przebiegu dnia ale na pewno będzie winko na toast noworoczny i znowu ogram Tż w "Millionerach" ![]() Jak się położyliśmy wczoraj o 23 spać, tak wstaliśmy dziś po 12 Ale to nie dziwne, ciągle nie możemy się sobą nacieszyć... Ja nie wiem co to będzie w środę rano jak do busa będę wsiadać...Za chwilę uciekam malować pierwszy raz w życiu model aeografem, Tż mnie będzie uczył A później moje zarobione piwo ![]() w czwartek rano jak wstałam to nie wytrzymałam i ogarnęłam trochę mieszkanie. przynajmniej było gdzie później rzeczy do mrożenia wsadzić, bo wcześniej to nie bardzo ( z zamrażarki wyciągnęłam pełny zlewozmywak lodu), no a przy ogarnianiu kuchni i myciu naszych naczyń to i umyłam naczynia współlokatora bo mi ład zaburzały. Potem przyniósł w podziękowaniu piwo Jak się okazało, był to też jego ostatni wieczór na mieszkaniu, bo się wyprowadzał. Przyszli też jego koledzy i się poniekąd wyjaśnił brak odwiedzających go osobników płci żeńskiej, gdy podczas korzystania z łazienki przez jednego z nich, dołączył do niego drugi kolega Mieliśmy też okazję posłuchać sobie "ona tańczy dla mnie" i dowiedzieć się że siostry żony jednego z jego kolegów to dziwki bo nie mają chłopa i zazdroszczą siostrze że ma męża ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- W tym wszystkim zapomniałam o By. By, jak Twoje święta i maleństwo?
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
choji jestes w nadrabianiu lepsza niz byou
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, miałam chwilkę to i nadrobiłam
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Choji
masz ochotę napisać za mnie artykuł? dobrze Ci idzie ![]() A co macie zamiar robić w leżajsku?
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie słyszałaś tych alternatywnych określeń łóżka? ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- suwaczek do ślubu mi się popsuł
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie się tak czasami mówi gdy się idzie do łóżka
![]() zakopane= zakopać się pod kołdrą leżajska= leżeć w łóżku
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Choji Marika cały czas śpi z nami w pokoju na swoim materacyku. Wolę taką opcje niż żeby przychodziła ze swojego pokoju już przebudzona. Nie chciała mi wtedy zasypiać. A ja tu coś wspominałam o tym
. Fajny wieczór imprezkowy miałaś. To Ty jedziesz a Twój zostaje? Dlaczego tak?justyna no to ładnie chłopaki się na fb pochwalili, a właściwie niejaki M. dzięki Tobie zaczęłam z moim rozmawiać ? Widziałam jakie chłopaki auuuuto mieli zapakowane nie wiem gdzie oni się pomoeścili![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Trzeba szybciutko zreperować.
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2012-12-29 o 20:09 |
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
med mialas byc na obiedzie i co??:P a dzisiaj makaron z sosem mexicana
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prześlij kurierem
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem przpisu;d ja z chęcią spróbowałabym;d
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam ze spotkania było świetnie. Ale byłam głupia,że zrezygnowałam z tej znajomości![]() a po Nowym Roku jadę do jednej koleżanki na weekend i do klubu
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie że było fajnie , jak to zrezygnowałaś?
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulka zerwałam kontakt z nimi bo Ex tak chciał....
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się w pełni i chylę czoła. A z tym leżajskiem i zakopcem to totalnie nie zrozumiałam czytając i byłam pewna, że na spontanie będziecie gdzieś jechać
![]() Byłam na siłce. Spaliłam gofera z dżemorem więc może nie będę honorową Grycanką
|
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sorry, ale Twój ex to skończony debil. Kazał Ci zerwać kontakty z przyjaciółmi i śmiał nazywać Cię nudna domatorką. Chciał zrobić z Ciebie ślepą niewolnicę, która ma prawo zadawać się tylko z tym, kogo on uważa za właściwego, czyli z jego durnowatym towarzystwem. Jak się cieszę, że to już koniec, ufff... ![]() Choji dałaś czadu! Spotkanie z klientem wypadło dobrze, planujemy follow up w styczniu (warsztaty produktowe). |
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi teraz ja też się cieszę
Na pewno teraz mam w planie się bawić i na pewno nikt mi nie znajomych nie będzie wybierał
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
O takich to nie lubie, nie miałam nigdy takiej sytuacji że mi chłopak coś takiego zabraniał czy tam chciał...
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
kasia i dobrze
korzystaj z zycia
|
|
|
|
#2010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

dzisiaj chyba z 3 godziny prasowałam wszystko z szafy wyprasowałam a przy okazji zmienilam posciele bo te co mielismy mi sie nie podobały 

Ale to nie dziwne, ciągle nie możemy się sobą nacieszyć... Ja nie wiem co to będzie w środę rano jak do busa będę wsiadać...