|
|
#571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
. Na własnym przykładzie dochodzę do wniosku, że organizm potrafi się dostasować do panującyh warunków a już na pewno organizm matki . Kiedyś potrzebowałm 8 godzin nieprzerwanego snu, żeby dobrze funkcjonować a teraz jest jak jest i jakoś żyję . Ale faktem jest, że jestem bardzej rozdrażniona i bez pały do mnie nie podchodź (zwłaszcza tż-owi się obrywa, ale przecież to on wszystkiemu jest winien ). Moje towarzystwo tak się po tych świętach poprzestawialo, że jeszcze siedzą i nie myślą o spaniu a ja już ledwo na oczy widzę . A chodziły wcześniej spać o 20-stej.
|
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Misiek właśnie zasypia.... zauważyłam że po piwku czy drinku jestem spokojniejsza i łatwiej nam idzie usypianie więc chyba wpadnę w alkoholizm
![]() Izazula zapomniałam napisać rano. Śniłaś mi się ostatniej nocy... Chyba wplątałaś się w jakiś konflikt z prawem, wszystko wskazywało na to że przeze mnie ale na szczęście okazało się że to nie ja Także jakby co to ja jestem w porządku Więcej szczegółów nie pamiętam... Wgl akcja się działa w miejscowości gdzie mieszkałam jako dziecko i w moim pobliskim (teraz) lesie
|
#573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na turkucia jest sposób ![]() zakopać końskie bobki w ziemię na jesień i one się tam zbiorą póxniej wykopać razem z turkuciami ,wyrzucić ,zniszczyć i po sprawie ![]() Cytat:
też wolałam nie zabijać i stawiałam różne pułapki w które się miał złapać i dupa blada pułapki o mało nie pordzewiały , stawiałam odstraszacze te co dźwięk wydają i co kret mi tak rył że wywalił go z ziemi tego odstraszacza miały je gdzieś. Widzę że sąsiad ma butelki i puszki na metalowych prętach i kretów nie ma ale to raczej wątpliwa ozdoba ogrodu ![]() Cytat:
tak to jest z dzieciakami jak mój mi pomagał przed świętami to cała kuchnia była w maku i twarogu ![]() o tu są te o których mówiłam z witrażykiem ,fajne http://codzienneprzyjemnosci.blogspo...trazykiem.html A mi sie wydawało że masz duże oczy, ja tym lajnerem też nie robię grubej krechy mam wprawę ale wiem że są cieńsze pędzelki. Beata widać ze dzieciaki zadowolone z prezentu ![]() Jasta wiadomo ,można się dostosować ale jeśli warunki są ekstremalne to po jakimś czasie się pada na pysk
|
|||
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny...
na tej mojej czarnej sukience przyszyłam niebieskie-szafirowe jakby cekiny rajty ciut ciemniejszy odcien niebieskiego nawet nie wiem jak nazwac.. paznokcie tyż i bedzie chyba cacy o ile znajde szpilki- TAK MÓJ MĄŻ PORZADKI ROBIŁ i gdzies mi je wyniósł juz od wczoraj ich szukamy!!! Dzwoniła dzis do mnie kierowniczka z tego ośrodka SPA&Wellnes co jako przedszkolanka robiłam w wakacje... chca mnie na recepcje od maja a p[otem juz na stałe chyba... zła jestem bo sie teraz obie prace pokrywają.. tylko na recepcje o 10 km dalej dojazd niz do żłobka.. poza tym sa nocki i nie ma świąt cały rok.. praca non stop jak zmiany leca w wakacje NIGDY nie ma mowy o urlopie. i tez na umowie najniższa krajowa. ehhhhhhhhhhh
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do choinki to ona stoi obok naszego lóżka, od strony nóg. Chyba spadła nam kołdra na dół i chcieliśmy ją podciągnąć z podłogi i zahaczyliśmy :/ ale pewnosci nie mamy- domysły tylko. Ona ma plastikowe nóżki i tak "jeździ" po tych panelach, także już na stałe ją przywiązaliśmy do tego karnisza za rok też to zrobimy ![]() Spadam bo jestem mega padnięta a jutro znów na 10h madziwnia- w kwestii rajstop- ja jestem tradycjonalistką. Nie nawidzę kolorowych typu turkusy, czerwienie itp takze dla mnie albo naturalne albo czarne wchodzą w grę. Ewentualnie takie brokatowe jak pisala ana. Takze wiadomo- dla każdego coś innego. czerwonch rajtek nienawidzę- kojarzą mi się z bocianem ![]() Ja sama idę w czarnej tunice i czarnych kryjacych rajtach. Do tego czarne buty takze będę czarną plamą tylko dodatki czerwone- coś na szyję czy uszy i pazurki...
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
no i dupa zdjec nie wstawie;/
Libra mialam lizaki te zwyklaki dosc mocno barwione i malo rbilam lukru bo 6 kolorow ale wyszly,moglyby ciemniejsze byc ale zle nie bylo. najmniejszych oczu nie mam,ale powieki mam takie malutkie;p ja sobie wymyslilam turkusowo habrowy makijaz na sylwestra,kit ze do pracy-trza wygladac;p
|
|
#577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że mój udaje, że nie rozumie, jak ma coś zrobić. Ale dzisiaj nie narzekam na niego, bo od wczoraj jest na antybiotyku i po 5 dniach bez jedzenia !!!!!!!!!!!! znów mam dziecko - je, nie jest wykańczający psychicznie bardziej niż zwykle. No bajka. A mnie napierdzielają zatoki i lekarza mam w poniedziałek dopiero. Madziwnia - Ty to masz przeboje z tą pracą. Alleluja, że omija mnie szukanie pracy w tej okolicy. Mrowak - bardzo miło widzieć Cię znów częściej i dłużej ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Ale nie wszędzie i nie oczywiste.Ja ofkors sylwestra spędzę w domu z picolo, mężem i Guciem. Jestem tak gruba i ociężała, że żadne imprezy mi nie w głowie. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- A jutro znów śmigam 3Bita - tego od Dorotuś, ale na krakersach - A. na Święta sam wciągnął prawie całą blachę i na hasło, że to ciasto mam robić, zadeklarował, że z samego rana poleci do sklepu po krakersy. A ja smaku ciągle nie czuję - fajnie się gotuje tak bez smaku Nawet nie wiem, ile posolić.
|
|
#578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak się śmieję bo jak mój mąż robił porządki to spalił moje buty zamówiłam sobie specjalnie fajne buty robocze w sklepie mi na zamówienie ściągali bo takich małych rozmiarów nie robią.A ten robił porządki i myślał że to jakieś jego stare i do pieca mi machnął zobaczyłam tylko sznorówkę z pod drzwiczek wystającą to masz dylemat teraz,weź kartkę i tradycyjnie napisz plusy i minusy Cytat:
ja mam barwniki do lukru w żelu fajne są bo mocno barwią Cytat:
![]() współczuję bólu mały wyzdrowieje to apetyt odzyska a pewnie antybiotyk działa na brak apetytu Lind jeśli mowa o alkoholizmie to ja chyba też popadnę właśnie sobie wiśniaczka pociągam i chyba się uchlałam wiecie co ja słucham http://www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU![]() Patrzcie jaki szał http://www.youtube.com/watch?v=m5XYMGjZOQ8 albo tu http://www.youtube.com/watch?v=rBCj2JcKojM chłopaki w pełni wykorzystają swoje 5 minut |
|||
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Libra a to widziałaś? http://www.youtube.com/watch?v=6uLTypmSvsA
Na fb znajomy dziś wrzucił
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
chachacha
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie chyba z 5 raz ogladam,pochlalam sie troche z tz wieczorem a teraz zaraz sie posikam ze smiechu,pozwalam sbobie udostepnic na facebooku,normalnie PADAM
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- powiem wam,ze tutaj tez slychac jaki porzadny kawal glosu ma Doda,podoba mi sie ten kawalek w jej wykonaniu http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
No fajne ma głosisko takie z pazurem ja jej głos bym słyszała w lekkim rocku i w ogóle po angielsku fajnie brzmi
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
tez mi to w uszy wpadlo pare razy przesluchalam
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
ło asiulek a dlaczego nie ubierzesz cielistych ?
madziwina szukaj szukaj bo sylwek za rogiem ogrodem zajmuje sie tato ja tylko plewie , siora nie ma dostepu bo plewiła rosliny a chwasty zostawiała hahahaha uwielbiam cukine miałam kiedy posadzona miete i bazylie ale zrobił mi sie jakis mix haha wyglada jak bazylia a pachnie mieta a ja pije lampke martini i boje sie dnia jutrzejszego ![]() megi moja pipi to jak dyktafon ja powiem kur i zaraz jak echo mam wrócone wiec wiesz co cie czeka ... i wcale gruba i jak to napisałas ociezała nie jestes no moze z powodu paru kg ociezała mozesz byc ale nie gruba ... jestes w pieknym stanie i tak na to patrz ja ci zazdroszcze zespol weekend jest w pierwszej 10 najczesciej puszczanych zespołów disco polowych w radiach internetowych oprocz tej teraz maja jeszcze piosenki: jak kochac to tylko ciebie , narajana anka , tyłkiem krec i pare innych ale nigdy ich kawałek nie spotkał sie az z takim szerokim echem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- beata super zdiecia dałas masz bardzo sliczne i fotogeniczne dzieciaki darusia no ta doda to wymiata a widziałyscie jak byla w 20m2 ? normalnie we wannie se lezała wogóle to lubie ten talk show http://www.youtube.com/watch?v=Dkzk1NBA17Y
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2012-12-30 o 00:16 |
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia inne tez mają fajne piosenki
ale ta to faktycznie furrore robi , chłopaki graja koncert za koncertem ![]() cukinia to też mój letni hicior
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
my przygotowywalismy kawalki na impreze sylwestrowa w pracy i weekend oczywiscie tez zagoscil,ale mowcie co chcecie 3 piwka i na disco sie przy tym niezle wyszaleje;p hehe
a sie smialysmy ze ludzie na sali a my na zapleczu;p ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- w ogole mam ochote zabalowac i musze cos z tym zrobic;p chyba sie na weekend wybiore do chrzestnej Oliwii do Wrocka;p moze za 2-3 tyg;p
|
|
#589 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kilkanaście lakierów essence i najbardziej na paznokciu mi się trzymają. Jako,że jestem fanką kolorówki selektywnej to musiałam wypróbować lakier diora,który jest 15-18 razy droższy od essence i wielki plus dla lakieru za 6 zł Cytat:
![]() Cytat:
najpierw działało(albo kret mnie olał)ale pózniej i z tego sobie nic nie robił.Z dwoja złego wolę kreta niż nornice.Ciekawa jestem czy to jeden takie spustoszenie u mnie robi czy jakąś krecią bandę mam.Eh człowiek chucha,dmucha na zielone,a przyjdzie taka gadzina i wszystko zniszczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze 2 kawałki leżą w lodówce,bo dla każdego był za słodki-dla mnie oczywiście nie ![]() Ja jutro jakieś ciacho...kupię ![]() Cytat:
![]() a piosenka mi się podoba ![]() a swoją drogą widziałyście wczoraj w ddtvn jacy nasi polscy chłopcy grali na żywo? dziewczyny te które siedzą jutro w domu,co robicie dobrego do żarcia?coś bym pysznego,innego zrobiła,ale pustka w głowie
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2012-12-30 o 09:36 |
||||||
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Ana a nie wiesz czy w rossmanie dostane??
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem to essence ma chyba tylko natura,ale obiło mi się kiedyś o uszy,że i ross ma wprowadzić standy essence
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia- nusze miec kryjace rajty bo to nie kiecka tylko tunika. Jak sie schylam to pol tylka na wierzchu
ja ide do baru do krajiny piva" wiec nie musze jakos balowo.
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nic więcej chyba nie próbowałam,ale sporo czytałam o nich i wiem,że dziewczyny chwalą niemal wszystko podobnie catrice z natury,ciut droższe od essence,ale kiedyś jak poszukiwałam cielistego matowego cienia na powieki to kupiłam diora,clinique i nic.Polazłam do natury i przypadkowo stanęłam przy catrice.Za 18 zeta wyrwałam cienie takie o jakich marzyłam i mam je już 2 lata i cały czas tylko te śmigają mi w użyciu. jest na kosmetycznym wątek essence i catrice no i essence wypuścili serię lakierów nude w różnych pięknych odcieniach wejdz Aniu w kwc wpisz essence i wyskoczą Ci ich hity.
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem wstawiac linkow przez fona
wpiszcie sobie tunika tatuum i grafika. To taka czarna z krotkim rekawem. Laska ma jedna reke na biodrze taka marszczona z przodu.
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za zespółKret wbrew pozorom jest bardzo pożyteczny bo wyżera różne chrząszcze,chrabąszcze, jakieś robale tyle że kopce robi ![]() nornica jeszcze pół biedy bo maleńka ale karczownik http://karczownik.zwierzeta.ekologia.pl/ to dopiero bydle jest niemyte Ja robiłam ostatnio fajny deser: biszkopty namoczone w osłodzonej rozpuszczalnej kawie ,na to krem budyniowy , na krem bita śmietana słodzona ,to posypywałam gorzkim kakao przez sitko i druga warstwa biszkopty,krem,śmietana i kakao i to do lodówki na parę godzin.Coś ala tiramisu pychota. Biszkopty okrągłe. Ja siedzę w domu i też bym zrobiła coś dobrego ale nie wiem co jakoś nie mam pomysłu ,skończy się pewnie na sałatce i tyle
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=3EKn9ErBAOo mnie się podoba tak,że tż ich już nie lubi ![]() to jeszcze jakiś karczownik jest?czyli jednak kreta to ja chyba polubię Libra a kret w lecie chyba nie kopie co?bo u mnie był spokój aż do września.ja zrobię łazanki jutro ale co dalej to nie wiem.
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to nie ryje latem ,ryje tylko ze wtedy może go u Ciebie nie było ![]() cały rok daje czadu jak nie ma mrozu ale karczownik to jest menda potrafi nawet drzewka załatwić ,korzenie zeżre i tunele ryje pod wierzchem że idziesz i nogi wpadają ,nory takie dość duże i male kopczyki albo wcale. Ja sobie gąskę upiekę bo mam jeszcze jedną , mięso z gęsi jest jak dla mniej najlepszed w smaku ze wszystkich drobiowych |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

. Na własnym przykładzie dochodzę do wniosku, że organizm potrafi się dostasować do panującyh warunków a już na pewno organizm matki
. Kiedyś potrzebowałm 8 godzin nieprzerwanego snu, żeby dobrze funkcjonować a teraz jest jak jest i jakoś żyję
. Ale faktem jest, że jestem bardzej rozdrażniona i bez pały do mnie nie podchodź (zwłaszcza tż-owi się obrywa, ale przecież to on wszystkiemu jest winien
. A chodziły wcześniej spać o 20-stej.

Także jakby co to ja jestem w porządku
gdzie dziad był jak trzeba było przekopać mi ziemię?

zamówiłam sobie specjalnie fajne buty robocze w sklepie mi na zamówienie ściągali bo takich małych rozmiarów nie robią.

najpierw działało(albo kret mnie olał)ale pózniej i z tego sobie nic nie robił.Z dwoja złego wolę kreta niż nornice.Ciekawa jestem czy to jeden takie spustoszenie u mnie robi czy jakąś krecią bandę mam.

wpiszcie sobie tunika tatuum i grafika. To taka czarna z krotkim rekawem. Laska ma jedna reke na biodrze