![]() |
#3361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Mam takie pytanie do was. Czy kobieta która lubi życie towarzyskie i nie potrafi z tego zrezygnować ciężej znajdzie faceta? Bo z tego co widzę to rzadkość żeby mężczyzna akceptował takie upodobania partnerki, albo ja na takich trafiałam..
Nie mówię o wychodzeniu dzień w dzień tylko 2x na tyg i nie mówię o imprezach a o normalnych spotkaniach a imprezy w sumie też ale rzadziej. Edytowane przez Seph Czas edycji: 2012-12-29 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o wychodzenie faceta to nie jest dla mnie problem bo jeśli ktoś ze mną by był to ja wychodzę z założenia ze sobie ufamy. Swojego nawet specjalnie z domu czasem wyganiałąm bo non stop siedział ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Następny facet był taki jak ja. Czyli miał swój świat, swoich znajomych, bardzo towarzyski, wychodzenie bez siebie gdzie się chciało. Spotykanie się ze swoimi znajomymi, imprezowanie oddzielnie. Czy mi to pasowało? Tak, bo ufałam mu, on mi. I nie robiliśmy sobie z tego powodu problemów, ale... to zależy od ludzi ![]()
![]() |
#3365 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę, że takiego kogoś spotkałaś bo ten mój był nie miał znajomych, nie miał swojego świata, ciekawych i rozwijających zainteresowań i jedynie co robił to mi truł i mnie sprawdzał.. Czuję, że będę się z tego wszystkiego jeszcze kiedyś śmiała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3367 |
Raczkowanie
|
Pamiętacie mnie jeszcze i moją historię?
Chciałabym się z wami podzielić moim pomysłem ale nie wiem czy ktokolwiek jeszcze pamięta moją sytuację ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3368 | |
Rozeznanie
|
Ex mi napisał dzisiaj,że jedzie na sylwka do Białegostoku i że sie cieszy bo nigdy tam nie był.
Nasz wspólny znajomy pojechał już wczoraj do Białego, a mamy tam kilku wspólnych znajomych. Niby milo ,że go zaprosili, ale jednak trochę przykro,że to będzie już oddzielny sylwester. No i ja nie mam planów, więc chyba dlatego głównie mi przykro ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
Jasne, pisz. ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na chwilę obecna zostaje w domu. Mam w planach założenie zatyczek i pójście spać. Napisałam do znajomej, która wraca do W-wy 31 co ma w planach,a le nie odpisała jak na razie, także wersja zostaje ta ze spaniem. Po prostu mi trochę przykro, no ale nic przeboleję.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Rozeznanie
|
Też zostaję sama w domu, ale ja się z tego cieszę. Chcę być sama. Muszę tylko jakoś wytłumaczyć przyjaciółce, dlaczego nie przyjdę na jej imprezę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Raczkowanie
|
ja też sylwestra spędzam w domu, ale mnie to dołuje, wiedząc, że wszyscy znajomi łącznie z ex będą się napewno gdzies świetnie bawić a ja jak jakiś odludek nie mam nawet gdzie pójść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201706121151 Czas edycji: 2012-12-29 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 |
Raczkowanie
|
Jakiś czas temu doszłam do wniosku, że potrzebuję "zakończenia", że czuję się winna za swoje zachowanie w tym związku i że potrzebuję rozmowy z EX. Wiem co powiecie - on z Tobą zerwał, nie chce mieć z Tobą kontaktu, uzna że się narzucasz.
Hmm, może i tak ale mam wrażenie że póki co stoję w miejscu, ciągle rozpamiętuję to co było, co spaprałam, dlaczego nie zachowywałam się inaczej i to nie daje mi spokoju. Chciałabym po prostu z nim porozmawiać, przeprosić za irracjonalne zachowanie a jednocześnie usłyszeć kilka słów wyjaśnienia. Nie wiem tylko jak sformułować prośbę o spotkanie, bo "chciałabym z Tobą pogadać" brzmi odstraszająco, nawet dla mnie. Co sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę, że to dobry pomysł. Jak napisać...hmm...może: cześć, słuchaj jeśli byłaby taka możliwość to chciałabym sie spotkać i porozmawiać. Mam kilka wątpliwości, które chciałabym rozwiać i zależy mi na tym spotkaniu. Hm...nie wiem czy o to chodzi. Poczekaj na odzew innych dziewczyn, na pewno coś doradzą. P.S. Zasłuchuje sie miło w nowej płycie Lao Che jedna z piosenek: faktycznie to jest tak, że jak człowiek smutny to słucha słów piosenki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ybYPvw-Jswc i 2 tez fajna ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8cKDCRQsqqI
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ Edytowane przez behemotkot Czas edycji: 2012-12-29 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
Vandaris Rozumiem, że czułaś, że popełniłaś sporo błędów w relacji, ale nie były one jedynie po Twojej stronie. Teksty eksa, że "trujesz" też świadczyły o tym, że on ma problemy z komunikacją. To nie Twoja wina, nie wyłącznie Twoja wina, zaś to, dlaczego do siebie nie pasujecie - moim zdaniem to były naprawdę racjonalne przesłanki, by zakończyć związek. Teraz skup się na tym, by pracować nad komunikacją, układaniem myśli w głowie, na zrozumieniu tego, jakie Ty masz oczekiwania, jakiego chcesz związku, jakiego mężczyzny, co chcesz ofiarować w relacji, abyś miała, jak już nadejdzie czas randkowania, solidną podstawę do tworzenia zdrowych, dobrych związków.
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Pogubiona - Myślę, że jesteś na etapie wybielania byłego. Czytasz wizaż, widzisz, jakimi dupkami potrafią być faceci, myślisz o swoim, w sumie fajnym i zastanawiasz się, jak mogłaś byś taka głupia. Przestań. Nie byłaś głupia. Powody dla których nie powinniście być razem są bardzo racjonalne, dojrzałe i poważnie. Przestań patrzeć wokół na fatalnych eksów niektórych dziewczyn tylko dlatego, że Twój był fajnym człowiekiem. To nie o to chodzi. Twój mężczyzna ma Ci dać to, czego pragniesz, ma chcieć mieć z Tobą rodzinę, to ma być jego cel w życiu, a nie zabawa i podróże. Nie chodzi o to, że Twój eks to zły człowiek albo że Ty masz nierealne wymagania. Nie chodzi o to, że eks musi być dupkiem, by rozstanie było uzasadnione. Przestań się bać, że nie ma mężczyzn, którzy pragną rodziny, dzieci, stabilizacji. Jest masa takich mężczyzn. Spokojnie.
#3379 |
Zadomowienie
|
Jestem żałosna.
Jest na fb a nie potrafi mi odpisać.Znowu emocje wzięły górę i mu wygarnęłam,że chce się przyjaźnić a nawet nie potrafi mi odpisać. Widzę,że jak płaczę to nie powinnam w ogóle mieć dostępu do komputera. Nigdy więcej już się nie odezwę. Ale myślałam,że po 5 latach znajomości to chociaż na głupie"nie wiem" zasługuję.Najwidoczniej nie.
![]() |
#3380 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Masz rację, powinnam już zapomnieć o tym co było, skupić się na pracy nad sobą. Tylko te wrzuty sumienia mnie zamęczają. Mam nadzieję, że na nie również czas pomoże. Wciąż nie mogę się odnaleźć w rzeczywistości bez niego. Mam wrażenie jakby wszystko się zmieniło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3382 |
Zadomowienie
|
Dawniej to było wpasniale. Teraz to mam wrażenie,że te wszystkie możliwości kmunikacji i kontaktu tylko przeszkadzają a nie ulepszają. Dawniej, choćby w młodości naszych rodziców,jak człowiek sie rozstawał, to to był KONIEC, nie było fb, gg, smsów, dzwonienia, zrywali to zrywali i koniec. Nawet się nie widywali, nie było JAK mieć kontaktu. Teraz to,że możemy mieć kontakt zawsze i ciągle tylko pogarsza sprawę.W złych czasach się urodziłam.
#3383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3384 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Zadomowienie
|
Ja chyba też napiszę.I wyślę.
#3386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 02:55 ---------- Cytat:
![]() |
#3387 |
Rozeznanie
|
Jutro najgorszy dzień.
Rok temu było tak cudownie, ciągle mam wspomnienie wspólnego sylwestra. |
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zadomowienie
|
A ja mam jakiegos wirtualnego wielbiciela ktory podobno widzial mnie na uczelni a potem szukał na portalu spolecznosciowym miesiac, az w koncu znalazał...najpierw mi slodził, w koncu wyciąglam z niego kim jest i skad mnie zna, nawet pokazał zdjęcie...ale jak napisalam ze nie jestem zainteresowana spotkaniem, to nagle na mnie najeżdza np pisząc ze powinnam zmienic krem, bo mi sie twarz starzeje :d Jednoczesnie piszac ze dla niego to i tak bedzie piękna twarz...Facet 25 lat....
Chyba mega zakompleksiony i w ogóle...facet nie potrafi chyba pogodzic się z koszem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z drugiej strony zastanawiam się czy takie hmm, wyjaśnienie spraw faktycznie wpłynie na to, że ruszysz z miejsca? Oby nie było tak, że po rozmowie będziesz kolejny miesiąc, dwa czy ile tam rozpamiętywać to co powiedział i analizować to tam i z powrotem. Chyba każdy musi chwilę podreptać żeby ruszyć z kopyta i może i sama sobie z tym poradzisz? Cytat:
![]()
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2012-12-30 o 09:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.