Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 6 11,54%
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 10 19,23%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 3 5,77%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 3 5,77%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 1 1,92%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 5 9,62%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-30, 11:50   #2971
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Mnie dodają się bez problemu
Młodsza o równe 19 lat, bo urodziłyśmy się w tym samym dniu i miesiącu. 26 września skończyła 4 lata, a ja 23

diabli, też mi się podoba, gdyby mi mama nie zabrała to swoją córę bym właśnie tak nazwała
moja bratowa ma dokladnie taka sama sytuacje, tyle ze roznica 24 lata. tez urodzily sie w tym samym dniu i miesiacu a po poltorej roku mala zostala ciotka.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 11:59   #2972
adunia89
Zadomowienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
WOW, ale im się udało ...
Dobrze wycelowali
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
moja bratowa ma dokladnie taka sama sytuacje, tyle ze roznica 24 lata. tez urodzily sie w tym samym dniu i miesiacu a po poltorej roku mala zostala ciotka.
Ależ młoda ciotka Moja będzie miała 4,5 roku

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 11:59   #2973
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość

No widzisz ja płacę za wynajm od początku z małymi przerwami na mieszkanie u teściów(nigdy więcej). mieszkanie mamy tu okazje kupić za 75 tysięcy 67 metrów: salon,2 sypialnie,kuchnia i wc... my zdolności nie mamy kredytowej, a rodzice mi nie chcą wziąść,żebyśmy my płacili. a przecież wynajm płace. wolałabym płacić tacie rate i wiedzieć,że to będzie moje. Przecież mógłby kupić na siebie, a na nas przepisać po jakimś czasie...
Ale jak to moja mama stwierdziła: dzieci mają się same dorabiać, od tego mam męża i albo on mi /nam zapewni mieszkanie albo mam się męczyć..
ehhh życie
Współczuje takiej sytuacji, przykre jest zachowanie Twoich rodziców.. Ja nie wyobrażam sobie takiej akcji, chociaż nie mamy problemów finansowych, ale wiem, że zawsze możemy liczyć na pomoc rodziców, rodzeństwa czy nawet znajomych gdyby była taka potrzeba. ..
Stary 2012-12-30, 12:03   #2974
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Współczuje takiej sytuacji, przykre jest zachowanie Twoich rodziców.. Ja nie wyobrażam sobie takiej akcji, chociaż nie mamy problemów finansowych, ale wiem, że zawsze możemy liczyć na pomoc rodziców, rodzeństwa czy nawet znajomych gdyby była taka potrzeba. ..
Ja też wiem, że mogę liczyć na naszą rodzinę, przyjaciół ale nie jestem pewna czy ktokolwiek wziąłby dla nas tak duży kredyt

Adunia ale masz śliczną siostrę Pamiętam jak pisałaś, że macie ten sam dzień i miesiąc urodzenia Fajnie

Sharp może masz za duże zdjęcia?

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:06   #2975
vil84
Wtajemniczenie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Wlasnie mialam obchod. Okazuje sie, ze do srody nie wyjde raczej ;( skurcze wciaz sie pojawiaja, zwlaszcza przy zmianie pozycji, wstawaniu itd i lekarz powiedzil, ze poki tak bedzie to jest za duze ryzyko, ze beda wracac... I musze lezec...
to niedobrze ... ale najważniejsze, że jesteście pod dobrą opieką i wszystko jest ok. a możesz wstawać do łazienki czy ciągle leżeć? bo powiem szczerze, nie wyobrażam sobie takiego leżenia że nawet do wc nie można wstać czy umyć się ...

umówiłam się na środę do gin - wizytę miałam mieć za kolejny tydzień, ale ciągle czuje mocne pokłuwania w samym środku pochwy - to mogą być wiązadła, ale gdzieś przeczytałam że to jeden z objawów skracającej się szyjki - a przy tych moich twardnieniach brzucha to wolę sprawdzić niż się martwić 1,5 tyg. mąż stwierdził, że mam się leczyć no trudno

młody się zaś obija - dwa dni kopał non stop, po prostu miałam wrażenie że w ogóle nie śpi, a od wczoraj znów cisza, jakiś tam kopniaczek z łaski - dziwne, myślałam że dzieci raczej mają taki rytm dnia już że codziennie mniej więcej taką samą aktywność wykazują a nie dwa dni rozrabiania a potem trzy dni odsypiania

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:08   #2976
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
My jutro zaczynamy 5ty miesiąc! Szok, kiedy to zleciało? Poza tym zauważyłam u siebie pierwszy mały rozstępik na jednej piersi. Chyba za późno zaczęłam się smarować, bo dopiero moja mama się ogarnęła i kupiła mi jakiś balsam. Mam jakiś zielony Elancyl, podobno dobry, słyszała może któraś z Was o tym specyfiku?

A tak poza tym to wrzucam fotę mojego brzucha sprzed kilku dni. Może i mnie dzięki temu uda się kiedyś trafić do klubu, bo z regularnym udzielaniem to ciężko Spróbuję zapunktować fotą
Mały chyba na razie ten mój brzuch jak na 18tc...
Elancyl drogi i same dobre opinie ma z tego co wiem
świetnie wyglądasz!

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:

W załącznikach moja mała siostra Kalina
Pierwsze foto - niecały miesiąc.
Drugie - 3,5 roku.
urocza dziewuszka
Stary 2012-12-30, 12:08   #2977
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

No ja też słyszałam, że Elancyl dobry ale też drogi

Stary 2012-12-30, 12:10   #2978
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
młody się zaś obija - dwa dni kopał non stop, po prostu miałam wrażenie że w ogóle nie śpi, a od wczoraj znów cisza, jakiś tam kopniaczek z łaski - dziwne, myślałam że dzieci raczej mają taki rytm dnia już że codziennie mniej więcej taką samą aktywność wykazują a nie dwa dni rozrabiania a potem trzy dni odsypiania
mam dokładnie to samo urwisy małe

zdjęcia nie powinny być za duże;/ a i tak nie mam programu do zmniejszania
Stary 2012-12-30, 12:10   #2979
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
dzień dobry

to niedobrze ... ale najważniejsze, że jesteście pod dobrą opieką i wszystko jest ok. a możesz wstawać do łazienki czy ciągle leżeć? bo powiem szczerze, nie wyobrażam sobie takiego leżenia że nawet do wc nie można wstać czy umyć się ...

umówiłam się na środę do gin - wizytę miałam mieć za kolejny tydzień, ale ciągle czuje mocne pokłuwania w samym środku pochwy - to mogą być wiązadła, ale gdzieś przeczytałam że to jeden z objawów skracającej się szyjki - a przy tych moich twardnieniach brzucha to wolę sprawdzić niż się martwić 1,5 tyg. mąż stwierdził, że mam się leczyć no trudno

Też miałam te kłucia i wtedy poleciałam do gina bez wizyty, bo też się naczytałam, że to szyjka. Okazało się, że to od infekcji.
Trzymam kciuki by było ok

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:13   #2980
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
mam dokładnie to samo urwisy małe

zmniejszyc mozesz nawet w paintcie niestety pojedynczo

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2012-12-30 o 12:25
Stary 2012-12-30, 12:14   #2981
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja też wiem, że mogę liczyć na naszą rodzinę, przyjaciół ale nie jestem pewna czy ktokolwiek wziąłby dla nas tak duży kredyt

Adunia ale masz śliczną siostrę Pamiętam jak pisałaś, że macie ten sam dzień i miesiąc urodzenia Fajnie
Też nie wiem czy ktoś wziąłby dla nas taki kredyt...
A komplementy przekażę siostrze
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Elancyl drogi i same dobre opinie ma z tego co wiem
świetnie wyglądasz!
urocza dziewuszka
Dziękujemy ślicznie! Drogi? Heh, nawet nie wpadłam na pomysł, żeby sprawdzić Mama kupiła i dała to wzięłam Chyba się martwi, żeby jej córuni nie pomarszczyło
Cytat:
No ja też słyszałam, że Elancyl dobry ale też drogi
Sprawdziłam - rzeczywiście drogi. Mama mnie kocha!

vil, też mam czasem takie ukłucia, ale gin sprawdzał i szyjka nie ruszona. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:15   #2982
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
a to nie wiem...

ja zmniejszam w Paint'cie albo Microsoft Office Picture Manager

Stary 2012-12-30, 12:15   #2983
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
zmniejsz online - wpisz w google "zmniejsz fotkę" i wyskoczy Ci dużo stron gdzie zmniejszysz w 10 sekund

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Też miałam te kłucia i wtedy poleciałam do gina bez wizyty, bo też się naczytałam, że to szyjka. Okazało się, że to od infekcji.
Trzymam kciuki by było ok
mnie już kłuło wcześniej, ale teraz jest mocniejsze i bardziej upierdliwe. miałam wczoraj wrażenie że wszystko mi się tam rozchodzi i zaraz mi dziecko wypadnie lepiej sprawdzić

a jak będzie ok, to mąż mnie zawiezie w czw do mamy i posiedzę tam dwa dni

jest już temat wrześniowych mamuś 2013 - jak ten czas zapierdziela, a ja nawet za angielski się porządnie nie wzięłam jeszcze a pamiętam jak jeszcze niedawno Sharp pisała na wątku planowania ciąży że za kilka miesięcy zaczną się starania

buahahah mąż do mnie "ty naprawdę wyładniałaś jeszcze bardziej w tej ciąży" - a ja siedzę w piżamie, nieumyta, z wielkimi cieniami pod oczami, których jeszcze nie zamalowałam korektorem - sweeeeet

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2012-12-30 o 12:19
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:17   #2984
lonely_lady
Zakorzenienie

Uwaga- NADRABIAM na razie tylko od wczorajszego wieczoru

Cytat:
zdrowiej
dziękuję

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
tutaj nastąpi wybuch śmiechu zapewne- nie potrafię naleśników :/ farsz to tam cokolwiek by się namieszało, ale musiałby mi ktoś naleśników narobić
naleśniki to najprostsze danie-mówię to ja, czyli antytalent kulinarny zawsze miksuję jajko lub dwa, potem daję mąkę i rozcieńczam mlekiem. Trzeba tylko pamiętać żeby cisto miało dość płynną konsystencję. Prócz mleka dolewam też trochę wody gazowanej

Cytat:
A mój mężu przed chwilą znów poczuł Małego i w końcu zobaczył jak mi brzuch przy kopniakach skacze Bo chyba nie do końca mi wierzył

Ja ostatnio jakoś nie mogę wyczuć ruchów i zaczyna mnie to troszkę schizować ogólnie staram się iągle myśleć pozytywnie i odpędzać złe myśli, ale ostatnio jakoś ich coraz więcej

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
lonely-kuruj się
oby do rana minęło!
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
a ja zrobiłam zakupy dla małego na all za 350zł ... OMG
zaszalałaś

śliczne te rzeczy

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Kuruj się- i tak jak Dziewczyny pisały gorsza wysoka temperatura dla dziecka niż tabletka paracetamolu
dzięki jestem antytabletkowa, ale wiem że dla maluszka to lepsze niż gorączka, dlatego szybko i posłusznie łyknęłam paracetamol

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Dziewczyny- do kiedy trzeba brać kwas foliowy?
myślałam, że całą ciąże..

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

A ja już od 5 albo nawet wcześniej nie spię. Od wczoraj dokuczał mi kaszel, wieczorem pojawiła się temperatura 37,8 wiec poszłam do łóżka. Mąż zrobił kolacje i koło 19 okazało się, że jego też rozłożyło i też ma taką temperature. Kurde na dyżur nie chcę iść bo tam bedę czekać pewnie ze 2 godziny, trafię na przypadkowego lekarza i pewnie przy towarzystwie tych wszytskich chorych jeszcze bardziej się rozchoruję. Mam nadzieję, że temperatura spadnie i w pon pójdę do swojego lekarza. Sama nawet nie wiem co mogę wziąć? No i do jakiego lekarza iść?? rodzinny czy moja pani ginekolog?? Rozdzinny chyba będzie wiedział jakie leki w ciązy mogę pić...
Masz tak jak ja. Weź paracetamol, jeżeli po godzinie gorączka nie spadnie to wtedy do lekarza. Dodatkowo łykaj cerutin, no i domowe sposoby. Przede wszystkim czosnek ! Możesz zaopatrzyć się w syyropek dla ciężarnych- prenalen. To zalecenia mojego gina. W całym naszym mieszkaniu wali czosnkiem

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Ja bym zdecydowanie poszła do lekarza prowadzącego ciążę

A tak poza tematem chciałabym się przywitać, mamy ze Stasiem termin na początek czerwca - a od kilku dni wiem, że to chłopak ))

Ponieważ jest to moje pierwsze dziecko już teraz zaczynam czuć lekki niepokój, nigdy nie miałam z tak małym człowiekiem do czynienia.
Więc chętnie poczytam o waszych przygotowaniach, radościach i lękach ))
Witamy w naszym zacnym gronie

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:17   #2985
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
i oby tak bylo ale to jednak nie biologiczny, choc z pewnoscia PRAWDZIWY TATA
i taki jest najwazniejszy moj syn ma 2 attusiow i ten co wychowuje najwazniejszy najkochanszyy
buziaole na zakupy leceee
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:20   #2986
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Lonely to Ty masz jak ja.
Staram się myśleć pozytywnie, ale wczoraj już nie wytrzymałam i się poryczałam, że nie czuję, że wszyscy dookoła czują, tylko nie ja.
TŻ pocieszał jak mógł, że może jest przy kręgosłupie i mi masaże robi, że może tak leży, że go nie czuć, że jeszcze jest czas.
Ale ja bym chciała go czuć, być pewna i się nie martwić

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-12-30, 12:20   #2987
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Wlasnie mialam obchod. Okazuje sie, ze do srody nie wyjde raczej ;( skurcze wciaz sie pojawiaja, zwlaszcza przy zmianie pozycji, wstawaniu itd i lekarz powiedzil, ze poki tak bedzie to jest za duze ryzyko, ze beda wracac... I musze lezec...
trzymaj się dzielnie Bidulko nasza i pogłaskaj po brzuszku od nas swoją dziewczynkę
Najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach i możesz być o Was spokojna.
Trzymam żeby te skurcze szybko sobie poszły..
A lekarze coś mówili co może być powodem takiego twardnienia brzuszka?

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 12:21   #2988
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
i taki jest najwazniejszy moj syn ma 2 attusiow i ten co wychowuje najwazniejszy najkochanszyy
buziaole na zakupy leceee
Mój chrześniak też ma 2 tatusiów.
Tata pierwszy i tata drugi, ale tata drugi jest najważniejszy bo go wychowuje i kocha jak swoje Więc, wiem jak to mniej więcej funkcjonuje u nich
I nie ma znaczenia kto jest biologicznym, ważne kto wychowuje.

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Edytowane przez MoTyleKsw
Czas edycji: 2012-12-30 o 12:23
Stary 2012-12-30, 12:24   #2989
sharpnowaja
Zakorzenienie

spróbuję inaczej ze zdjęciami http://obrazki.elektroda.pl/2773719200_1356866459.jpg
http://obrazki.elektroda.pl/3066930500_1356866589.jpg

http://obrazki.elektroda.pl/3407615900_1356866620.jpg

sorki ale inaczej się nie uda/nie umie
Stary 2012-12-30, 12:26   #2990
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ogrodniczki piękne i te pierwsze body z trzeciej foty
wszystko super ale te dwie rzeczy wymiatają

Stary 2012-12-30, 12:28   #2991
sharpnowaja
Zakorzenienie

i jeszcze kilka
http://obrazki.elektroda.pl/3800055200_1356866822.jpg
http://obrazki.elektroda.pl/6347253500_1356866850.jpg
http://obrazki.elektroda.pl/8657157700_1356866874.jpg
Stary 2012-12-30, 12:28   #2992
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajne rzeczy

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-12-30, 12:29   #2993
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

Masz tak jak ja. Weź paracetamol, jeżeli po godzinie gorączka nie spadnie to wtedy do lekarza. Dodatkowo łykaj cerutin, no i domowe sposoby. Przede wszystkim czosnek ! Możesz zaopatrzyć się w syyropek dla ciężarnych- prenalen. To zalecenia mojego gina. W całym naszym mieszkaniu wali czosnkiem
u mnie tez paaaachnie na sniadanie pieczywko czosnkowe...na obiad do mamy pojedziemy zionacy! mleko wypije pozniej z miodem. przegryze pomarancza
Stary 2012-12-30, 12:30   #2994
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
ogrodniczki piękne i te pierwsze body z trzeciej foty
wszystko super ale te dwie rzeczy wymiatają
ogrodniczki dżinsowe są trochę większe więc będą na jesień a te drugie i to w paski to małe i dość grube więc nie wiem czy się przyda
Stary 2012-12-30, 12:31   #2995
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Lonely to Ty masz jak ja.
Staram się myśleć pozytywnie, ale wczoraj już nie wytrzymałam i się poryczałam, że nie czuję, że wszyscy dookoła czują, tylko nie ja.
TŻ pocieszał jak mógł, że może jest przy kręgosłupie i mi masaże robi, że może tak leży, że go nie czuć, że jeszcze jest czas.
Ale ja bym chciała go czuć, być pewna i się nie martwić
ale ja tez nie jestem pewna czy czuje...juz nawet sobie tlumacze, ze to lozysko z przodu moze dziala jak tarcza (razem z moim tluszczem) i dzidzius tam pewnie wali z calych sil, a mamuska nie kuma. czasem mysle, ze to to, ale pewnosci nie mam
Stary 2012-12-30, 12:33   #2996
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla nas pewnie wzięliby rodzice zarówno moi jak i Tż, gdybyśmy musieli wynajmować mieszkanie i płacić komuś, zamiast spłacać dla siebie. W razie czego, spłacili by ten kredyt i mieli to dla siebie. Inwestycja w nieruchomość i ziemie popłaca. U mnie tak rodzice inwestowali. Wiem, że nie każdy ma taką możliwość, ale np. mój brat nie mógł niczego osiągnąć w Polsce, bo mu się nie chciało kończyć studiów, więc wyjechał za granicę, siedzi od 4 lat w Szkocji teraz już z żoną i dzięki temu kupił już na własność 3pokojowe mieszkanie od dewelopera w jednym z większych miast w Polsce. Teraz przymierzają się do kupna drugiego mieszkania. Więc ja wychodzę z założenia, że jak się chce dorobić, to można.
Stary 2012-12-30, 12:33   #2997
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
piekne ciuszki ogrodniczki i ten rampersik w paski. o "kochajacych" spioszkach nie wspominam!
Stary 2012-12-30, 12:33   #2998
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ogrodniczki dżinsowe są trochę większe więc będą na jesień a te drugie i to w paski to małe i dość grube więc nie wiem czy się przyda
różnie bywa u nas w pogodą, więc może wykorzystasz

Stary 2012-12-30, 12:35   #2999
diabli
Zakorzenienie

jakie piekne zywe, wakacyjne kolory! kurcze, maly plazowicz ekstra. oby tylko lato nas nie zawiodlo
Stary 2012-12-30, 12:36   #3000
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie fajne te ciuszki, takie kolorowe

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości