Przepis na trwa³y zwi±zek like a boss. - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-12-30, 12:37   #1
Rick
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 137

Przepis na trwa³y zwi±zek like a boss.

Pó³ ¿artem, pó³ serio (wziête z jednego komenta z wykopu).

W wersji dla facetów:

1. Wyobra¼ sobie skalê atrakcyjno¶ci od 1 do 10. Na jedynce postaw ¶mierdz±cego ¿ula spod sklepu, a na dziesi±tce np. Brada Pitta.
2. Spójrz na siebie ch³odnym okiem (nie mam na my¶li tylko wygl±du) i przyporz±dkuj ten widok do którego¶ miejsca na skali.
3. Teraz wrzuæ na skalê wszystkie laski, które przyjd± Ci do g³owy.
4. To o czym napisa³e¶ mo¿e spotkaæ Ciê ze strony lasek, które s±siaduj± bezpo¶rednio z Twoim miejscem na skali i/lub s± wy¿ej od Ciebie. (kto¶ tam pisa³ o zdradzie ze strony atrakcyjnej kobiety)

Na co dzieñ wyrywaj co chcesz, ale je¶li chcia³by¶ zasmakowaæ w d³u¿szym zwi±zku i chcesz spaæ spokojnie - celuj minimum 2-3 punkty poni¿ej siebie. Psychologowie dowodz±, ¿e te 2-3 punkty to ju¿ spora ró¿nica, ale mo¿liwa do zaakceptowania. Przy wiêkszych ró¿nicach praktycznie nie ma szans nawet na lu¼n± znajomo¶æ (³adni trzymaj± z ³adnymi, bogaci z bogatymi itp, itd.)
Dla osoby bêd±cej 2-3 punkty poni¿ej Ciebie zawsze bêdziesz bardzo atrakcyjny, wiêc nawet nie pomy¶li, by podnosiæ Ci ci¶nienie. Jest te¿ ma³o prawdopodobne, by tak± laskê chcia³a Ci "wyj±æ" konkurencja.

Ps. Staro¿ytni Rosjanie mawiali: ...chcesz siê szybko pozbyæ ¿ony, to o¿eñ siê z ³adn±...

Gorzej jak stawiam siebie na skali odejmujê te 3 punkty i wychodzi liczba ujemna

Edytowane przez Rick
Czas edycji: 2012-12-30 o 12:40
Rick jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 12:42   #2
201604181004
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 47 595
Dot.: Przepis na trwa³y zwi±zek like a boss.

Cytat:
Napisane przez Rick Poka¿ wiadomo¶æ

W wersji dla facetów:

1. Wyobra¼ sobie skalê atrakcyjno¶ci od 1 do 10. Na jedynce postaw ¶mierdz±cego ¿ula spod sklepu, a na dziesi±tce np. Brada Pitta.
2. Spójrz na siebie ch³odnym okiem (nie mam na my¶li tylko wygl±du) i przyporz±dkuj ten widok do którego¶ miejsca na skali.
3. Teraz wrzuæ na skalê wszystkie laski, które przyjd± Ci do g³owy.
4. To o czym napisa³e¶ mo¿e spotkaæ Ciê ze strony lasek, które s±siaduj± bezpo¶rednio z Twoim miejscem na skali i/lub s± wy¿ej od Ciebie. (kto¶ tam pisa³ o zdradzie ze strony atrakcyjnej kobiety)

Na co dzieñ wyrywaj co chcesz, ale je¶li chcia³by¶ zasmakowaæ w d³u¿szym zwi±zku i chcesz spaæ spokojnie - celuj minimum 2-3 punkty poni¿ej siebie. Psychologowie dowodz±, ¿e te 2-3 punkty to ju¿ spora ró¿nica, ale mo¿liwa do zaakceptowania. Przy wiêkszych ró¿nicach praktycznie nie ma szans nawet na lu¼n± znajomo¶æ (³adni trzymaj± z ³adnymi, bogaci z bogatymi itp, itd.)
Dla osoby bêd±cej 2-3 punkty poni¿ej Ciebie zawsze bêdziesz bardzo atrakcyjny, wiêc nawet nie pomy¶li, by podnosiæ Ci ci¶nienie. Jest te¿ ma³o prawdopodobne, by tak± laskê chcia³a Ci "wyj±æ" konkurencja.

Ps. Staro¿ytni Rosjanie mawiali: ...chcesz siê szybko pozbyæ ¿ony, to o¿eñ siê z ³adn±...

Gorzej jak stawiam siebie na skali odejmujê te 3 punkty i wychodzi liczba ujemna

Starogreccy Rusini mawiali równie¿: kozio³ek mato³ek ence pence jak jeste¶ sam to trzymaj go w rêce
201604181004 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 12:52   #3
Rick
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez drabineczka Poka¿ wiadomo¶æ

Starogreccy Rusini mawiali równie¿: kozio³ek mato³ek ence pence jak jeste¶ sam to trzymaj go w rêce
Dok³adnie.

Jeszcze siê sprawdza zasada matematyczna

wygl±d + charakter / 2

Przyk³ad:

"Czê¶æ ³adnych dziewczyn ma osobowo¶æ kapcia[(9 + 5)/2=7], dlatego przeciêtni faceci z fajn± osobowo¶ci± [np. (6+8)/2=7] maj± szanse."
Stary 2012-12-30, 12:53   #4
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Wiadomo¶ci: 20 778

Cytat:

A przepis na trwa³y zwi±zek dla kobiety? Te¿ mam celowaæ 2-3 oczka ni¿ej?

ciri15 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 13:09   #5
Aramintha
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 110

Cytat:
Napisane przez ciri15 Poka¿ wiadomo¶æ

A przepis na trwa³y zwi±zek dla kobiety? Te¿ mam celowaæ 2-3 oczka ni¿ej?
Zgodnie ze wzorem celuj tylko 2-3 oczka wy¿ej, aby potencjalny Misio nie ba³ siê, ¿e rogacza z niego zrobisz
Aramintha jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 13:19   #6
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Aramintha Poka¿ wiadomo¶æ
Zgodnie ze wzorem celuj tylko 2-3 oczka wy¿ej, aby potencjalny Misio nie ba³ siê, ¿e rogacza z niego zrobisz
Ale jest niebezpieczeñstwo, ¿e on zrobi rogaczkê ze mnie

Stary 2012-12-30, 13:25   #7
Rick
BAN sta³y

Cytat:
Ale jest niebezpieczeñstwo, ¿e on zrobi rogaczkê ze mnie
¯eby ¿yæ fajnie z 10/10 musisz byæ 13/10

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-12-30, 13:31   #8
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Aramintha Poka¿ wiadomo¶æ
A tak w ogóle dla mnie nie ma skali, skoro jestem 10, a 13 nie ma

Stary 2012-12-30, 13:36   #9
new woman in town
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 218

Kup sobie psa. Bêdzie to najtrwalszy zwi±zek like a boss w twoim ¿yciu
new woman in town jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 13:38   #10
mm444
W³adca Wiza¿u

Wiadomo¶ci: 17 366

Tre¶æ usuniêta
mm444 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 13:39   #11
Rick
BAN sta³y

Cytat:
Skupili¶cie siê bardziej na ¿artach, a teraz parê pytañ (odpowiem od razu jak jest moim zdaniem)

Czy nie jest tak, ¿e ludzie siê dobieraj± pod wzglêdem atrakcyjno¶ci? Jest.

Czy nie jest tak, ¿e bardziej atrakcyjna dziewczyna jest bardziej rozchwytywana i szansa potencjalnej zdrady jest wiêksza?
Jest

A czy istniej± ogarniête z charakteru i z wygl±du osoby? Istniej±

Wiêc to oznacza, ¿e ³adna dziewczyna nie musi zdradziæ? Nie musi

Ale szansa jest wiêksza? Jest, poniewa¿ ma wiêcej adoratorów

W takim razie co z brzydkimi lud¼mi? Musz± znale¼æ równie brzydkie osoby, bo nie oszukujmy siê wygl±d ma znaczenie tak samo jak i charakter.

A czy charakterem mo¿na nadrobiæ wygl±d? Wielu próbowa³o, a jak im siê udawa³o to trafiali do friendzoned, bo w koñcu jak siê d³u¿ej poszuka mo¿e siê trafi na ciacho i z wygl±du i z charakteru.

To co w tej mi³o¶ci romantycznego i piêknego? Nic, po prostu ludzie lubi± górnolotne uczucia i fajnie jest byæ "lepszym" oraz podekscytowanym.

Edytowane przez Rick
Czas edycji: 2012-12-30 o 13:44

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-30, 13:43   #12
Aramintha
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 110

Cytat:
To chyba nie jest dobre porównanie. Czyta³am kiedy¶ ranking najrzadziej myj±cych siê, a zatem najbardziej woniej±cych au naturel gwiazd Hollywood i Brad Pitt zajmowa³ w tym rankingu pierwsze miejsce.

Cytat:
Jak to nie Skoro dziewczyna - skromna czwóreczka na skali, z powodzeniem usidli³a ponêtnego szóstkê, który przyja¼ni siê z arystokratyczn± ósemk±, ma nie spróbowaæ czy nie staæ j± na co¶ wiêcej. W koñcu apetyt ro¶nie w miarê jedzenia

Cytat:
To wtedy pozostaje albo mezalians albo inny gatunek towarzysza ¿ycia
Aramintha jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 13:45   #13
mm444
W³adca Wiza¿u

Wiadomo¶ci: 17 366

Tre¶æ usuniêta
mm444 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 13:49   #14
TheKey
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 073

Jakie to smutne i ¿enuj±ce zarazem, ¿e potrafisz tak oceniæ cz³owieka za pomoc± cyferki.

There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
TheKey jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 14:00   #15
_ema_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 980

Czyli tak:

Bierzemy obiekt A oraz obiekt B i zak³adamy poprawno¶æ teorii o sta³ym zwi±zku je¿eli atrakcyjno¶æ jednego obiektu jest nie mniejsza ni¿ +-3 punkty w skali atrakcyjno¶ci powy¿ej drugiej osoby.

Za³o¿enia:

A >= B+3
B >= A+3

Podstawiaj±c mamy A>= A+3 => 0>3

Wnioski:
Nie ma szans na udany zwi±zek bo teoria stosowana w stronê obu partnerów jednocze¶nie prowadzi do paradoksu, lub po prostu ta teoria to bullshit
_ema_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 14:04   #16
Rick
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez TheKey Poka¿ wiadomo¶æ
Jakie to smutne i ¿enuj±ce zarazem, ¿e potrafisz tak oceniæ cz³owieka za pomoc± cyferki.
Za tego posta dajê Ci 7/10

Jakby¶ zauwa¿y³a to by³a metoda pó³ ¿artem, pó³ serio + cytowa³em pewnego u¿ytkownika z innej strony.

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez _ema_ Poka¿ wiadomo¶æ
Czyli tak:

Bierzemy obiekt A oraz obiekt B i zak³adamy poprawno¶æ teorii o sta³ym zwi±zku je¿eli atrakcyjno¶æ jednego obiektu jest nie mniejsza ni¿ +-3 punkty w skali atrakcyjno¶ci powy¿ej drugiej osoby.

Za³o¿enia:

A >= B+3
B >= A+3

Podstawiaj±c mamy A>= A+3 => 0>3

Wnioski:
Nie ma szans na udany zwi±zek bo teoria stosowana w stronê obu partnerów jednocze¶nie prowadzi do paradoksu, lub po prostu ta teoria to bullshit
My¶lê, ¿e autorowi chodzi³o o zwiêkszenie szans u jednej ze stron.

Edytowane przez Rick
Czas edycji: 2012-12-30 o 14:07
Stary 2012-12-30, 14:07   #17
TheKey
Wtajemniczenie

Cytat:
Za tego posta dajê Ci 7/10

Jakby¶ zauwa¿y³a to by³a metoda pó³ ¿artem, pó³ serio + cytowa³em pewnego u¿ytkownika z innej strony.
Ehe, fajnie, tylko ¿e przez takie "¿arty" () utrwalasz tylko stereotypy i wierz mi lub nie, ale sam sobie krzywdê wyrz±dzasz.

There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
Stary 2012-12-30, 14:14   #18
Rick
BAN sta³y

Cytat:
Ehe, fajnie, tylko ¿e przez takie "¿arty" () utrwalasz tylko stereotypy i wierz mi lub nie, ale sam sobie krzywdê wyrz±dzasz.
Stereotypy maj± swój zal±¿ek. Nie jest b³êdem je interpretowaæ, tylko b³êdem jest sprowadzaæ je do ogó³u.

Zawsze mo¿na znale¼æ wyj±tek od jakiej¶ regu³y, jednak regu³y s± po to, ¿e czêsto siê sprawdzaj±.
Stary 2012-12-30, 14:38   #19
Suvia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 560

A mo¿e mi kto¶ w prostych s³owach wyt³umaczyæ co oznacza sam tylko tytu³ tego w±tku?

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 14:41   #20
TheKey
Wtajemniczenie

Cytat:
Stereotypy maj± swój zal±¿ek. Nie jest b³êdem je interpretowaæ, tylko b³êdem jest sprowadzaæ je do ogó³u.

Zawsze mo¿na znale¼æ wyj±tek od jakiej¶ regu³y, jednak regu³y s± po to, ¿e czêsto siê sprawdzaj±.
Ale to s± bzdury co Ty piszesz, nie ¿adne regu³y. Wmawiasz sobie co¶ a potem siê tym zadrêczasz.

Sami kreujemy swój ¶wiat.

Stary 2012-12-30, 14:45   #21
Rick
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Suvia Poka¿ wiadomo¶æ
A mo¿e mi kto¶ w prostych s³owach wyt³umaczyæ co oznacza sam tylko tytu³ tego w±tku?
http://www.memowisko.com/2012/05/lik...czym-szef.html
Stary 2012-12-30, 14:46   #22
NothingElseMatters
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 431

A to ja dla odmiany skoncentrujê siê na pytaniach a nie na samym wzorze:

Cytat:
Czy nie jest tak, ¿e ludzie siê dobieraj± pod wzglêdem atrakcyjno¶ci?
Niekoniecznie.

Cytat:
Czy nie jest tak, ¿e bardziej atrakcyjna dziewczyna jest bardziej rozchwytywana i szansa potencjalnej zdrady jest wiêksza?

Bez przesady, je¶li nawet najbardziej rzchwytywana dziewczyna nie chce zdradziæ, to nie zdradzi.

Cytat:
A czy istniej± ogarniête z charakteru i z wygl±du osoby?

Oczywi¶cie, ¿e tak.

Cytat:
Wiêc to oznacza, ¿e ³adna dziewczyna nie musi zdradziæ?
Atrakcyjni mê¼czy¼ni i atrakcyjne kobiety bywaj± w d³ugoletnich zwi±zkach, i - szok! - nie zdradzaj± swoich partnerów.

Cytat:
Ale szansa jest wiêksza?
Szansa jest wiêksza, je¶li nie jeste¶ pewien partnerki i jej uczuæ wzglêdem Ciebie. Je¶li kto¶ bêd±c w zwi±zku ca³y czas musi zastanawiaæ siê, czy aby partner go nie zdradza, i obliczaæ prawdopodobieñstwo zdrady - to ja wspó³czujê zwi±zku. Na czym taki zwi±zek jest zbudowany?

Cytat:
W takim razie co z brzydkimi lud¼mi?
Taaa, musz± znale¼æ sobie partnerów jeszcze brzydszych od nich samych, a poza tym nie znajd± pracy, bo przecie¿ na rozmowach kwalifikacyjnych pokonaj± ich ³adniejsi, nie bêd± te¿ mieli przyjació³, bo ludzie wol± otaczaæ siê ³adnymi osobami... (ironia, jakby kto¶ nie zrozumia³)... "Uwielbiam" ten nachalnie promowany w dzisiejszych czasach pogl±d, jakoby brak atrakcyjno¶ci fizycznej skazywa³ na ¿yciow± pora¿kê, a atrakcyjno¶æ - otwiera³a wszystkie drzwi. (Wiem, ¿e pytanie dotyczy³o tylko znalezienia partnera, ale pozwoli³am sobie na ma³± dygresjê).

Cytat:
A czy charakterem mo¿na nadrobiæ wygl±d?
Nie u¿y³abym czasownika "nadrobiæ". Moim zdaniem na nasze skromne osoby sk³adaj± siê ró¿ne czynniki: wygl±d, charakter, intelekt, osobowo¶æ, nastawienie do ¶wiata itd. Nie mo¿na jednym czynnikiem "nadrabiaæ" niedostatków drugiego, mo¿na po prostu rozwijaæ jedne bardziej ni¿ inne. Ale rozumiem, ¿e chodzi Ci po prostu o powodzenie u p³ci przeciwnej, wiêc powiem tak: jak dla mnie to w³a¶nie charakter jest na pierwszym miejscu. Jako¶ tak mam, ¿e kiedy widzê, ¿e kto¶ ma fajn± osobowo¶æ i ujmuj±ce dla mnie cechy charakteru, to zaczyna mnie to krêciæ i z biegiem czasu dostrzegam wygl±dzie tego cz³owieka co¶ poci±gaj±cego, choæby nie wiem jak by³ nieatrakcyjny dla osób postronnych.

To co w tej mi³o¶ci romantycznego i piêknego? [/QUOTE]

Tu zgadzam siê z Twoj± odpowiedzi±

"Take your time, think a lot, think of everything you've got. For you will still be here tomorrow, but your dreams may not... "
NothingElseMatters jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 14:47   #23
Rick
BAN sta³y

Cytat:
Ale to s± bzdury co Ty piszesz, nie ¿adne regu³y. Wmawiasz sobie co¶ a potem siê tym zadrêczasz.

Sami kreujemy swój ¶wiat.
Na jakiej podstawie twierdzisz, ¿e to co napisa³ autor to s± bzdury. Mo¿e Twoim zdaniem tak, ale w tej chwili sama generalizujesz, bo nawet nie potrafisz odwo³aæ siê do konkretnych fragmentów.

Gdzie w tym jest k³amstwo? W tym, ¿e ludzie dobieraj± siê pod wzglêdem atrakcyjno¶ci? W tym, ¿e ³adniejsi maj± wiêcej adoratorów? A mo¿e w tym, ¿e charakter nie mo¿e w ca³o¶ci zast±piæ wygl±du? Mo¿e w tym, ¿e mi³o¶æ ma jakie¶ podstawy egoizmu?

Edytowane przez Rick
Czas edycji: 2012-12-30 o 14:49
Stary 2012-12-30, 15:40   #24
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

Cytat:
Na co dzieñ wyrywaj co chcesz, ale je¶li chcia³by¶ zasmakowaæ w d³u¿szym zwi±zku i chcesz spaæ spokojnie - celuj minimum 2-3 punkty poni¿ej siebie. (…) Dla osoby bêd±cej 2-3 punkty poni¿ej Ciebie zawsze bêdziesz bardzo atrakcyjny, wiêc nawet nie pomy¶li, by podnosiæ Ci ci¶nienie.
Ca³a ta teoria jest bez sensu, bo zak³ada, ¿e wszyscy ludzie maj± tak± sam± skalê. A ka¿dy mo¿e mieæ inn±. I tak oto osoba A mo¿e próbowaæ wyrwaæ bêd±c± o trzy oczka ni¿ej osobê B, która to jednak oleje osobê A, bo u osoby B to B jest kilka oczek wy¿ej ni¿ osoba A

Cytat:
Napisane przez drabineczka Poka¿ wiadomo¶æ
Starogreccy Rusini (…)

Cytat:
Wiêc to oznacza, ¿e ³adna dziewczyna nie musi zdradziæ? Nie musi

Ale szansa jest wiêksza? Jest, poniewa¿ ma wiêcej adoratorów
Nie s±dzê, by szansa by³a wiêksza. Na to, czy kto¶ zdradzi, wp³yw ma naprawdê wiele czynników. I powiedzia³abym, ¿e g³ównym jest jednak moralno¶æ danej osoby, czyli to, czy w ogóle dopuszcza mo¿liwo¶æ zdradzenia, a nie ilo¶æ adoratorów.
Stary 2012-12-30, 16:06   #25
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Ojojoj, to mój partner jest zbyt ³adny dla mnie
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 16:28   #26
coffee
and cigarettes

Wiadomo¶ci: 6 965

Cytat:

W wersji dla facetów:

3. Teraz wrzuæ na skalê wszystkie laski, które pirzyjd± Ci do g³owy.

Czy ten post na wykopie napisa³ anonim1133? On tam jest królem podrywu, wiêc zgadujê, ¿e zacz±³ wreszcie uczyæ bordowych swego fachu.
coffee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 16:39   #27
ARAKSJEL
Hrodebert

Wiadomo¶ci: 4 441

Gdyby¶ Rick zatytu³owa³ w±tek inaczej ,mia³o by to jeszcze jako taki sens ,a tak o kant dupy rozbiæ .Nie jednego paszkwila widzia³em daj±cego na prawo i lewo zarazem maj±cego przy boku faceta, przynajmniej 5 punktów wy¿ej stoj±cego w tej ¶miesznej skali .Reasumuj±c w/g mnie na udany zwi±zek maj± szanse pary dobrane pod wzglêdami wielorakimi ,miedzy innymi tak¿e wygl±du ,który nijako jest tylko katalizatorem .
ARAKSJEL jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 21:46   #28
Tygri
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 250

No genialne... wow.

Daje sobie 10, mojemu facetowi 10 i ¶wieeeetnie jest, o.

Dziêkujê, dobranoc.
Tygri jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 22:01   #29
fleur05
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 243

A je¶li ja dam sobie np 5, mojemu partnerowi 7, potem albo ja albo on zaczniemy o siebie bardziej dbaæ i proporcja zniknie to lepiej siê rozej¶æ, bo zdrada murowana?

Leczê siê z egoizmu.

fleur05 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-30, 22:02   #30
TmargoT
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 25 334

Cytat:
Skupili¶cie siê bardziej na ¿artach, a teraz parê pytañ (odpowiem od razu jak jest moim zdaniem)

Czy nie jest tak, ¿e ludzie siê dobieraj± pod wzglêdem atrakcyjno¶ci? Jest. tak,ale uroda to pojêcie wzglêdne

Jest j.w

A czy istniej± ogarniête z charakteru i z wygl±du osoby? Istniej± j.w.

Wiêc to oznacza, ¿e ³adna dziewczyna nie musi zdradziæ? Nie musinie

Ale szansa jest wiêksza? Jest, poniewa¿ ma wiêcej adoratorówliczba potencjalnych partnerów nie ma wp³ywu na zasady moralne,które cz³owiek wynosi z domu

W takim razie co z brzydkimi lud¼mi? Musz± znale¼æ równie brzydkie osoby, bo nie oszukujmy siê wygl±d ma znaczenie tak samo jak i charakter.
o znaczy,¿e kto¶ jest brzydki?

A czy charakterem mo¿na nadrobiæ wygl±d? Wielu próbowa³o, a jak im siê udawa³o to trafiali do friendzoned, bo w koñcu jak siê d³u¿ej poszuka mo¿e siê trafi na ciacho i z wygl±du i z charakteru.mo¿na tylko trzeba siê bardzie staraæ

To co w tej mi³o¶ci romantycznego i piêknego? Nic, po prostu ludzie lubi± górnolotne uczucia i fajnie jest byæ "lepszym" oraz podekscytowanym a co to jest mi³o¶æ?.
to pisa³am ja margo

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-12-31 o 08:49
TmargoT jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.