|
|
#2041 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
Dzięki za podpowiedź |
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa przykro mi
![]() Szybkie pytanie - myslicie, że czarne kryjące rajtki będą pasować do tj kiecki. bo boję się, że w cienkich cielistch dupka mi przemarznie w sylwestra. |
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szampana jak co roku dał nam p. teściu
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
beda tylko dałabym tez cos czarnego jakis dodatek na szyje moze kołnierzyk bizuteryjny albo branzolete
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-12-30 o 12:55 |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Glenia wszystkiego najlepszego! ![]() Kawa przykro mi z powodu babci ![]() Aleks zgadzam się z Kawą, przydałoby się coś czarnego na szyję. Zjedliśmy śniadanie, wypiliśmy kawę, nadrabiam wizaż a mąż mi masuje stopy. Achhh życie |
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
umieram...
a tu trzeba wstac i do pracy isc niedlugo
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Kawus przykro mi z powodu babci
![]() u nas impreza Sylwestrowa odwolana bo dzieci organizatorow chore dobrze, ze juz wczesniej zrezygnowali z kostiumow bo inaczej bysmy siedzieli przebrani w domu znalazlam wczoraj super oferte i moge wypozyczyc TZtowi smoking, koszule, muszke i "wkladke do kieszonki" za 50 funciakow Bedzie Bondem na slubie
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
dobry ja dzisiaj wstałam taka chora ze koniec
a wczraj nic sie nie zapowiadało, zjadłam chleb z czosnkiem i wypilam mleko z midem-śmierdze niemiłosiernie ale jestem już jak nowa ![]() kawuś wspolczuje ci bardzo![]() kasia czas leczy rany juz bedzie tylko lepiej a pewnego dnia w twych drzwiach stanie prawdziwy ksiaze i to bedzie ten i szybko zostaniesz zoną ![]() malagosia ja tez jestem w domu mozecie wpasc zrobimy domowke ![]() czarnulka to jest obiad w stylu 5minutowych-bo dzwonilam do tz jak wracal z pracy ze nie ma obiadu bo mi sie nie chce robic a on ze ok ok bo nie jest glodny wszedl do domu i marudzil ze jednak jest glodny, skoczyl do sklepu z kumplem a ja w tym czasie zrobilam obiad i byli w szoku podsmażyłam cebulkę z papryczka chili papryką zwykłą, konserwową i pomidorami do tego wrzuciłam ugotowany makaron podsmazylam razem dodałam łyzeczke przecieru, troche keczupu i zalałam to sosem meksykanskim takim jak keczup i mega dobrze to smakowało
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-12-30 o 13:34 |
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit. Karola takiego sosu to ja tu nie znajdę raczej. Może inny meksykański... Nikomu nie podobał się mój przebiegły sen ![]()
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2012-12-30 o 13:38 |
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
czarnulka może się orientujesz jakiej jakości są ubrania dla dzieci w Primarku? Kuzyn poprosił mnie o zakup jakichś fajnych rzeczy dla chłopca 3-4 lata, a bez sensu kupować w HM czy Zarze, bo ceny sie nie różnią.
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
aa czarnula bo ja zapominam ze ty nie mieszkasz w pl
ale na pewno jakis taki sos tam macie a taki szybki obiad i dobry na lieniwe dni
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tem sam problem ale zdjęcie kiecki wrzucę jutro ![]() Kawa, bardzo mi przykro ![]() Teściowa zadzwoniła i zaprosiła mnie na lazanię i tak wszystkie 3 stracone kilogramy przez chorobę wracają w ☠☠☠☠u!
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2012-12-30 o 14:31 |
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa przykro mi z powodu babci
![]() Simply przebierany sylwester we dwoje też może byc fajny ![]() ja jutro znowu na cały dzień do pracy a że wczoraj była masakra to pewnie jutro będzie powtórka z rozrywki więc pewnie padnę zaraz po północy o ile nie wcześniej w sumie dobrze, niech się ten rok już skończy ![]() Carmi nie wiem jak z "lepszymi" ciuchami ale bodziaki i typowo domowe/dresowe są tanie i dobrej jakości
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze tylko 1 dzien na szczescie kawa, przykro mi
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
o tak niech 2012 już się kończy.
|
#2057 | |||
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie jeździłam 2 sezony, później miałam 3 lata przerwy i w tym roku zaczęłam znów, od razu kontuzją :P
Cytat:
Też bym chciała jakiś pierścionkowy sen... Chociaż sen ![]() Przykro mi Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny nadrobiłam trochę, i może tak ogólnie (choć głównie to Med i Gocia) życzę Wam dziewczyny mniej frustracji swoimi sytuacjami, więcej zrozumienia od TŻ. Czasami chyba warto czekać, jeśli jesteście pewne, że to Wasi Jedyni to naciskanie chyba nic nie pomoże... Wiem, że łatwo się mówi, ale ja też czekam i staram się być cierpliwa. Wg mnie żadne deadline raczej nie pomogą... Bo Oni zapewne albo już coś zaplanowali, albo są po prostu niegotowi... Może wystarczy trochę czasu i to będą dla Was wszystkich najwspanialsze zaręczyny pod słońcem? ![]() Med - a ja bym na Twoim miejscu po prostu porozmawiała z TŻ i zapytała, co planuje, bo Ty musisz sobie ułożyć plan zamieszkania i jest Ci ta wiedza po prostu potrzebna. Spróbuj
Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2012-12-30 o 14:46 |
|||
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
jovi nie wiem czy bylabyś cierpliwa jakbyś była 10 lat w związku i nie wiedzialabyś na czym stoisz... jest niewiele osób, które mają taką cierpliwość
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
i do tego posiada pierścionek i rozmowy nic nie daj. Bo Med z nim wiele razy rozmawiała i zawsze mówi to samo, a nic tego nie wychodzi.
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
piczko 10 lat w zwiazku i pierscionek w szafie od jakis 3 lat...;/ moja cierpliwosc tez by była na skraju wytrzymania..
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby trochę wolnego było ale w ogóle nie odczułam tego ![]() Med Cię bardzo mocno bo wszystko zostało już powiedziane, od siebie dodam tylko tyle ze na Twoim miejscu zaczęłabym szukać mieszkania sama a on będzie miał ochotę to zawsze się może dołączyć/wprowadzić a jak nie no to jego strata, nie możesz przecież czekać w nieskończoność bo kończysz studia i w związku z tym szykują Ci się zmiany w życiu które będą później miały spore znaczenie, wydaje mi się że decydując gdzie i jakie mieszkanie wynająć powinnaś myśleć tylko i wyłącznie o tym gdzie Ci będzie łatwiej znaleźć pracę która pozwoli Ci się spełnić zawodowo a dopiero później myśleć o nim skoro do tej pory się nie określił czy chce mieszkać z Tobą czy nie, wiem że to będzie trudne ale wiem też że podejmiesz właściwą decyzję
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, kurczę, nie wiedziałam, że to jest w aż tak zaawansowanym poziomie
To ja nie wiem, co można z tym zrobić... Po 10 latach to już powinien się zrobić odpowiedzialny...
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bardziej smuci niż irytuje fakt, że on po ponad 4 latach nie potrafi/nie ma odwagi się określić. Ale data ślubu już jest więc poczekam bo teoretycznie do roku przed ma czas ![]() Med ma anielską cierpliwość... Ja już bym go kilka razy odprawiła z kwitkiem skoro nie umie się określić albo- gdyby nie zależało mi na ślubie- kazała czekać na odpowiedź tyle, ile on się zastanawiał. Zrobiłabym na złość. |
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z pracy nie już będzie ta godzina jutro bo padam
![]() Zgadzam się po 10 latch to już ma prawo wiedzieć co dalej zwłaszcza że pierścionek 3 lata leży i czeka |
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Jovisse życzę Ci pierścionka na palcu w najgorszym wypadku snu , to niedobrze jak jest aż tak źle.
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, przykro mi z powodu babci
![]() Stef, dziękuję za tytuł książki A grę na pewno ogarniecie
|
#2067 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siemanko
Cytat:
a spakowana już jesteś?![]() Cytat:
A co do dr, to takie zwykłe zarządzanie jest Dr nauk humanistycznych się po tym można tytułować. Ja będę pisać z zarządzania w ochronie zdrowia, o ile w ogóle uda mi się to skończyć....Zdjęcia Gordona i Mrówki wrzucę pewnie, jak wrócimy z gór, bo jakoś nie mam fajnych, ani weny Kota mam ochotę zamordować. Nie pytajcie, ale 15 g kota+choinka, to jest masakra. I jak to nie oglądałaś "Przeminęło z wiatrem"??????????!!!!!!! !!! POŻYCZĘ CI ![]() Cytat:
Pewnie, że możesz zakupić ![]() I strasznie mi przykro z powodu babci ja nadal nie wiem. Najgorsze, że sama nie wiem czego chcę, a mój mąż domator nie przejawia większego zainteresowania tematem. Poszłabym się pobawić.... Smutek wstąpił w nasze serca - sprzedaliśmy MX-5
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Kawunia -
![]() Glenia - wszystkiego najlepszego ![]() carmi - jak domowe SPA? choji - jak zobaczyłam Twoje nadrabianie, to spadłam z krzesła ![]() u nas od piątku trwa Sylwester, bo przyjechali znajomi z Krk i co wieczór pijemy poza tym nic ciekawego ![]() nie otwiera mi się zdjęcie, które józia wrzuciła
|
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę. No i zdrówko!Glenia, wszystkiego co najlepsze!!!!
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

Chwilę na mieszkaniu, potem pójdziemy na rynek (Med?
) a potem zakopane 

A szampana jak co roku dał nam p. teściu 

a tu trzeba wstac i do pracy isc niedlugo
dobrze, ze juz wczesniej zrezygnowali z kostiumow bo inaczej bysmy siedzieli przebrani w domu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i tak wszystkie 3 stracone kilogramy przez chorobę wracają w ☠☠☠☠u!