|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem z partnerem
Mój chłopak (25 lat) jest ze mną (19 lat)od miesiąca. Już po dwóch tygodniach związku zadeklarował, że mnie nie kocha, ale przyciągam go mocno, zależy mu, troszczy się o mnie ... Chciał przyjaźni, bo stwierdził, że nie może zostawić bez kontaktu tak wspaniałej dziewczyny. Jest po długim i ciężkim związku, wynika, że nie kocha byłej, ale wpomina ją. Szanuje mnie, bo nie chce bym była jego pocieszeniem czy zajęciem w wolnych chwilach. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że łatwo się na mnie denerwuje i co jakiś czas miewa wątpliwości co do naszego związku. Te wątpliwości przychodzą co kilka dni, ale zaraz po tym, co mi mówi, bardzo przeprasza, że tylko sprawia mi przykrość samym sobą. Jest wesoły, szczery, troskliwy i widocznie mną zainteresowany - tylko dlaczego te wahania? Co mam robić, podpowiedzcie, proszę.
PS. Ciągle podkreśla różnicę wieku między nami ... Czy to coś sugeruje, czy on mnie traktuje poważnie? |
|
|
|
|
#2 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Problem z partnerem
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
and cigarettes
|
Skoro on jawnie mówi, że chce przyjaźni to... jesteś pewna, że jesteś w związku?
Myślę, że sama powinnaś się zacząć wahać, co to za związek i czy warto się jeszcze bardziej angażować. Jeśli już na początku macie rozterki to są wg mnie dwa wyjścia, co do przyszłości. 1. W końcu, po jakimś czasie nabierzecie oboje pewności. 2. Wątpliwości i niejasności będzie więcej. Myślę, że nie chciałabym być z kimś, kto powiedziałby mi w jakiejkolwiek sytuacji 'nie kocham cię'. Jeśli się nie kocha (a po dwóch tygodniach związku to raczej normalne, że się nie kocha (jeszcze)) - wg mnie nie trzeba o tym zapewniać drugiej osoby. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Przeciez on cie nie chce i jestesvie razem miesiac? Gdzie tu czego zalowac?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
masakra jakas, ja bym tak nie mogla i przeszla na stope kolezenska...
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyno... jeseś śliczną zabaweczką w jego rękach
![]() Mówi że nie chce ciębie jako pocieszenia...ale tek właśnie jest. Zaciągnie cie pare razy do łóżka, bo ty desperatka na wszystko się zgodzisz... a potem zostawi jak się znudzisz albo będziesz czegoś wymagać. To nie związek... jesteś dla niego zabawką... |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
mnie jedną ciekawą rzecz kiedyś kuzyn powiedział. "dziewczyny po dlugotrwałych związkach są fajne, do tańca, do różańca, do kolegowania, do całowania i sypiania. Ale związku z taką nie stworzysz. Jesteś tylko pocieszeniem. Trzeba takiej dać czas a samemu się zdystansować". Myslę, że to działa również w odwrotnej konfiguracji
Pilnuj się
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Wizażanki
po długim pomyślunku zdecydowałam ... zakończyłam znajomość ! Oczywiście przy pomocy mojego już eks okazało się, że sobie wybył na zabawę nic mi nie mówiąc Jeszcze raz dziękuję i życzę samych udanych związków
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

Pilnuj się
po długim pomyślunku zdecydowałam ... zakończyłam znajomość ! Oczywiście przy pomocy mojego już eks