|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Myślę jeszcze nad tymi, tu obcas wydaje się jeszcze wyższy choć faktycznie nie jest, masz porównanie
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%20Z%20OBCASEM |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Podczytuję już Was od dłuższego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam się odezwać
![]() Ostatnio bardzo podobają mi się proste i klasyczne formy. Wcześniej nie zawsze (a raczej nigdy) tak się nie ubierałam i uważałam, że prostota jest nudna; długo szukałam swojego stylu i muszę przyznać, że prostota jest fajna. Moje ulubione blogi to: http://annaaaanna.blogspot.com/ http://www.soincarmel.com/ http://pani-mruk.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Wtajemniczenie
|
mam 37, nie lubię bardzo wysokich obcasów a wiem, że zarowe szpilki do wygodnych nie należą
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo fajne stylizacje, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1356876787 mam podobną koszulę i do czarnych rurek świetnie wygląda, zebrałam w takim stroju kilka komplementów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() (Nie moj wątek ale nie mogłam sie oprzeć żeby nie skomentować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Wtajemniczenie
|
Joanna Horodyńska radzi...
![]() http://tele.polki.pl/joanna-horodyns...wi_v_dhbj.html
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1356876811
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1356876867 moje ulubione blogerki ![]() Edytowane przez Fonte Czas edycji: 2012-12-30 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Mąż dziś w pracy więc spędzam niedzielę całkowicie leniwie, nadrabiam blogowe zaległości
![]() Przypadkowo odkryłam całkiem ciekawego bloga, wydaje mi się, że jeszcze się tu nie pojawił: http://katie-style.blogspot.se/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja swoje wietrzyłam bo chińszczyzna dawała po nosie i sporo to pomogło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się, ale nie obiecuję. Za bardzo nie mam możliwości zrobienia zdjęć na sobie, ale z butami pewnie jakoś pójdzie w przeciwieństwie do ubrań (tu jednak przydałoby się duże lustro) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, mam pomysł na małe podsumowanie roku ![]() ![]() Moje propozycje kategorii, aczkolwiek oczywiście każda wypowiedź jest cenna, niekoniecznie według tych punktów ![]() 1. Ulubiona odzież wierzchnia 2. Ulubiona sukienka / spódnica / spodnie 3. Ulubiona bluzka / koszula / T-shirt 4. Kolory najczęściej noszone w roku 2012 5. Ulubiona torebka 6. Ulubione buty 7. Ulubiona biżuteria / zegarek 8. Kosmetyczne odkrycie roku 2012 9. Ulubione elementy wystroju wnętrz (kolory, tkaniny, ozdoby, meble itp) czyli na co się decydujemy urządzając mieszkania ![]() 10. Ulubione sklepy i marki ubraniowe, kosmetyczne i wnętrzarskie ![]() 11. Ulubiona blogerka lub osoba z show biznesu którą podziwiałam w tym roku za styl ![]() 12. "Sama siebie zaskoczyłam" czyli coś co nosiłam w tym roku, a wcześniej myślałam że nie włożę ![]() 13. Ubraniowe lub akcesoriowe marzenia i plany zakupowe na rok 2013 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubię przeróżne zestawienia na koniec roku a modowe to już w ogóle ![]() Na pewno wkleję swoje podsumowanie, postaram się dołączyć fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Z chęcią się wypowiem, fajny pomysł!
![]() 1. Ulubiona odzież wierzchnia - parka militarna ze skórzanymi rękawami. 2. Ulubiona sukienka / spódnica / spodnie - wszystkie spódnice z zary, kocham czarnego tulipana ![]() 3. Ulubiona bluzka / koszula / T-shirt - biały t-shirt to jest to! 4. Kolory najczęściej noszone w roku 2012 - biel, czerń, granat, szarość, beż 5. Ulubiona torebka - bordowy shopper z zary 6. Ulubione buty - beżowo-czarne czółenka z zary 7. Ulubiona biżuteria / zegarek - złoty, w męskim stylu 8. Kosmetyczne odkrycie roku 2012 - czarne mydło - tutaj paradoks, bo jeszcze go niestosowałam, ale jestem go bardzo ciekawa i coraz bliżej bym je kupiła ![]() 9. Ulubione elementy wystroju wnętrz (kolory, tkaniny, ozdoby, meble itp) czyli na co się decydujemy urządzając mieszkania ![]() 10. Ulubione sklepy i marki ubraniowe, kosmetyczne i wnętrzarskie ![]() 11. Ulubiona blogerka lub osoba z show biznesu którą podziwiałam w tym roku za styl ![]() 12. "Sama siebie zaskoczyłam" czyli coś co nosiłam w tym roku, a wcześniej myślałam że nie włożę ![]() 13. Ubraniowe lub akcesoriowe marzenia i plany zakupowe na rok 2013 ![]() ![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przyłączę się do wyliczanki, ale muszę się zastanowić
![]() A póki co pożalę się Wam - zachorowałam na torebkę z H&M, niestety trochę za późno się obudziłam... Czy może u Was jeszcze leży pod stertą wyprzedażowych ubrań? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() 1. granatowy rozkloszowany płaszcz h&m 2. czarne woski z zary 3. ogólnie koszule 4. czerń 5. czarna teczka z zary, a póki jej nie miałam czarna aida z etorebki 6. mokasyny panterki ![]() 7. złoty zegarek parfois i srebrna bransoleta wąż 8. kwas migdałowy 9. kolory: biel+ czerń, wszelkie beże/brązy w sypialni, ozdoby to zdecydowanie ramki ze zdjęciami i świece, poduszki + narzuty, ale z racji wynajmowania mieszkania nie skupiałam się na tym w 2012 roku ![]() 10. zara, massimo, h&m, mango, ostatnio też reserved, home&you, zara home 11. olivia palermo zdecydowanie ![]() 12. nie było takiej rzeczy, ale założyłam konto na instagramie i wrzucałam zdjęcia na wizaż, a nie sądziłam, że kiedykolwiek to zrobię ![]() 13. zainwestować w spódnice i kupić masywny elegancki naszyjnik! a poza tym lista jest długa, od płaszczy, przez sweterki i koszule, aż po buty ![]() trochę wnętrz: ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2012-12-30 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
1. Ulubiona odzież wierzchnia - klasyczny beżowy trencz z Zary/ wełniany płaszcz z dużym kołnierzem z Taranko
2. Ulubiona sukienka / spódnica / spodnie - woskowane spodnie z Zary 3. Ulubiona bluzka / koszula / T-shirt - klasycznie: taliowane koszule 4. Kolory najczęściej noszone w roku 2012- czerń, biel, beż 5. Ulubiona torebka - shopper z Zary 6. Ulubione buty - szpilki z Zary/oficerki 7. Ulubiona biżuteria / zegarek - biżuteria marki Apart, kolekcja czarno-biała 8. Kosmetyczne odkrycie roku 2012 - czarne mydło 9. Ulubione elementy wystroju wnętrz (kolory, tkaniny, ozdoby, meble itp) czyli na co się decydujemy urządzając mieszkania ![]() 10. Ulubione sklepy i marki ubraniowe, kosmetyczne i wnętrzarskie ![]() 11. Ulubiona blogerka lub osoba z show biznesu którą podziwiałam w tym roku za styl ![]() 12. "Sama siebie zaskoczyłam" czyli coś co nosiłam w tym roku, a wcześniej myślałam że nie włożę ![]() 13. Ubraniowe lub akcesoriowe marzenia i plany zakupowe na rok 2013 ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ZlaZlosliwaZlosnica Czas edycji: 2012-12-30 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny może taka mała sugestia, dodawajcie zdjęcia do tych list to chyba będzie się przyjemniej oglądało niż czytało taki suchy opis
![]() ![]()
![]() |
#3627 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
1. Ulubiona odzież wierzchnia Kurtka khaki ze skórzanymi rękawami 2. Ulubiona sukienka / spódnica / spodnie klasyczne ciemne rurki 3. Ulubiona bluzka / koszula / T-shirt Biała, zwiewna ze złotymi guzikami 4. Kolory najczęściej noszone w roku 2012 czarny, niebieski, biały 5. Ulubiona torebka Bowling bag Tommy Hilfiger 6. Ulubione buty bikersy i sneakersy na koturnie z Bershki 7. Ulubiona biżuteria / zegarek zegarek MK, Lilou, Pandora 8. Kosmetyczne odkrycie roku 2012 olej kokosowy, krem Eucerin Hyalluron Filler, olejek myjący, peeling enzymatyczny Eko, serum, hydrolaty (Biochemia). 9. Ulubione elementy wystroju wnętrz (kolory, tkaniny, ozdoby, meble itp) czyli na co się decydujemy urządzając mieszkania ![]() 10. Ulubione sklepy i marki ubraniowe, kosmetyczne i wnętrzarskie ![]() 11. Ulubiona blogerka lub osoba z show biznesu którą podziwiałam w tym roku za styl ![]() 12. "Sama siebie zaskoczyłam" czyli coś co nosiłam w tym roku, a wcześniej myślałam że nie włożę ![]() 13. Ubraniowe lub akcesoriowe marzenia i plany zakupowe na rok 2013 ![]() Super pomysł ![]() Edytowane przez mm111111 Czas edycji: 2012-12-30 o 20:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajny pomysł z tą listą, w wolnej chwili i ja spróbuję podsumować rok 2012 z mojej perspektywy ![]() Chyba na sylwestra wybiorę się do klubu - jutro będzie ogromny dylemat w co się ubrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Odpoczywam, więc z braku laku chętnie przyłączę się do zabawy.
1. Ulubiona odzież wierzchnia 2. Ulubiona sukienka / spódnica / spodnie 3. Ulubiona bluzka / koszula / T-shirt 4. Kolory najczęściej noszone w roku 2012 5. Ulubiona torebka 6. Ulubione buty 7. Ulubiona biżuteria / zegarek 8. Kosmetyczne odkrycie roku 2012 9. Ulubione elementy wystroju wnętrz (kolory, tkaniny, ozdoby, meble itp) czyli na co się decydujemy urządzając mieszkania ![]() 10. Ulubione sklepy i marki ubraniowe, kosmetyczne i wnętrzarskie ![]() 11. Ulubiona blogerka lub osoba z show biznesu którą podziwiałam w tym roku za styl ![]() 12. "Sama siebie zaskoczyłam" czyli coś co nosiłam w tym roku, a wcześniej myślałam że nie włożę ![]() 13. Ubraniowe lub akcesoriowe marzenia i plany zakupowe na rok 2013 ![]() 1. Kurtka skórzana z baskinką Zara 2. Spódnice! Uwielbiam wszystkie. 3. Szare t-shirty 4. Biały, szary, czarny, odcienie beżu i kremu, było też sporo burgundu 5. Mała czarna na łańcuszku z Zary 6. Czarne botki ze złotym zamkiem Zara 7. Zegarek Michael Kors i bransoletki różnej maści 8. Podkład Rimmel Wake Me Up, róż NARS Deep Throat 9. We wnętrzu: biel z dodatkiem czerni lub szarości, szkło, elementy metalowe i chromowane, tłoczenie skóry krokodyla. Dodatki: świece, kwiaty (zwłaszcza kalie). Inspirują mnie wnętrza mojej ulubionej projektantki Kelly Hoppen. 10. Ubraniowe: Zara i H&M Trend, kosmetyczne: MAC, NARS, Chanel, wnętrzarskie: Zara Home, Home&You 11. Olivia Palermo, Miranda Kerr 12. Czarny lakier na paznokciach 13. Prada Saffiano Double Zip Tote w kolorze szarym, Givenchy Antigona w czarnym krokodylu, LV Alma Epi - pozostają bardziej w zasięgu marzeń, aniżeli planów ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.