Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-30, 21:03   #991
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2

jestem znow

zrobilam salatke z brokula, ciasto bananowe i murzynka. Przyjme rano ksiedza i moge swietowacPicolo nie mam, bo mam parcie tylko na sok pomaranczowyrano mezus moze kupi zonce

co do tycia ud - z Marysia od razu skoczyly mi uda i mam straszne rozstepy na nich, a to dlatego ze zadne kremy nie pomagaly. Tylam tam na potege - nie wiem czemu.

ide chyba spac - Marysia usypia to sie poloze z nia w pokoju
DOBRANOC

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 21:04   #992
surka
Zakorzenienie

ja jutro też spędzam sylwka w domu, chociaż szwagier ma przyjść do tż, żeby nie pił do lusterka
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 21:12   #993
Neni1984
Zakorzenienie

My wyjeżdzamy na imprezkę jutro popołudniu, a wracamy w Nowy Rok wieczorem. Założę się, że będę miała pierdylion stron do nadrabiania skoro wszystkie będą na straży
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 21:16   #994
surka
Zakorzenienie

Idę wziąć szybki prysznic i do spania, zamelduję się rano Dobranoc
Stary 2012-12-30, 21:19   #995
Neni1984
Zakorzenienie

Ale na pocieszenie pochwalę się, że moja lista życzeń na 2013 jest gotowa i schowana głęboko w portfelu Nawet mój mąż zapragnął mieć własną Tylko .... pytał mnie co napisałam, bo on nie wie co pisać

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość

co do tycia ud - z Marysia od razu skoczyly mi uda i mam straszne rozstepy na nich, a to dlatego ze zadne kremy nie pomagaly. Tylam tam na potege - nie wiem czemu.
Uda mi utyły, ale obrączka z palca zaczyna poważnie spadać

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
ide chyba spac - Marysia usypia to sie poloze z nia w pokoju
DOBRANOC
Kolorowych
Stary 2012-12-30, 21:19   #996
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
mnie tez 2 razy juz dopadla migrena... nie dalam sie i nie wzielam zadnych tab. ja tez juz sie nie moge doczekac wizyty u gin, to bedzie 14tc i ciekawe czy juz bedzie widac plec a mam 10stycznia...
najbardziej boje sie wagi ;/ ;/
Ja już przytyłam 3 kg, więc spodziewam się ogromnej ich ilości na końcu ciąży Zawsze byłam gruba i uwierzcie mi, że nie przesadzam. Przed ślubem schudłam 17kg i już zaczynam odrabianie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam na zakupach i w H&M widziałam spodnie ciążowe, a teraz żałuję, że ich nie kupiłam były jedynie za 75 zł Tylko tak się zastanawiałam bo one były takie jak rurki, ale z bawełnianym pasem ciążowym i w udach były na mnie takie akurat a w pasie za szerokie, dobre na później. A teraz żałuję bo może udałoby mi się nie przytyć w udach
Ja za tyle tam kupiłam Czarne rurki. Wzięłam rozmiar większe, żeby były na dłużej, chociaż wiosną i latem zamierzam śmigać w sukienkach, tunikach i leginsach.

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
u mnie sylwek chyba będzie normalnym dniem, tż nie zezwolił na bal, do znajomych co mają dzieciaczka nie chce zadzwonić i zapytać co oni robią, oczywiście o picolo dla mnie też nie pomyślał
eh a teraz mnie zdenerwował bo nie chciał powiedzieć jak się lampki choinkowe wyłącza i gdzie jest sterowanie w choince schowane
U nas też będzie normalnie Wypijemy piccolo i pójdziemy spać
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 21:34   #997
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
mnie tez 2 razy juz dopadla migrena... nie dalam sie i nie wzielam zadnych tab. ja tez juz sie nie moge doczekac wizyty u gin, to bedzie 14tc i ciekawe czy juz bedzie widac plec a mam 10stycznia...
najbardziej boje sie wagi ;/ ;/
No ja wcześniej też dawalam radę bez tabletek, ale dziś to już było apogeum i musiałam. Z bólu nad wanną aż płakałam , biedny Tż aż się przestraszyl
A dzieciątko moje to do mamusi podobne nos mamy identyczne, za to po tacie pewnie długie kończyny odziedziczy :p
Stary 2012-12-30, 21:46   #998
magolina
Wtajemniczenie

A mnie chyba łapie angina jak na złość zaczęła mnie boleć cała lewa strona gardła i ból przy przełykaniu a juz było lepiej

Ja tyż już mam Piccolo tylko ananasowe no ale wypije się a co

Ja jutro robię koreczki i sałatkę grecką, do tego miała być ciepła bagietka, ale Tż oczywiście kupił zwykła a nie mrożoną.
W ogole nie wiem jak Wasi Tżci, ale mój ma problem z zakupami. Kiedyś napisałam mu żeby mi kupił 3 duże kefiry a przywiózł 3 duże śmietany generalnie jeszcze nigdy nie zrobił zakupów, żeby czego nie sknocić

Oglądam do końca CSI Miami i ide lulu.
Dobranocek i do jutra
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 22:23   #999
Neni1984
Zakorzenienie

Mój już kiedyś pisałam, że jest kucharzem z zamiłowania, więc na zakupach jest w swoim żywiole Ale jak ma powiesić pranie ... Powiesił kiedyś pranie, wielce zadowolony z siebie, ale klamerki poprzypinał na środku tak, że potem tego odprasować tych odgnieceń klamerkowych nie szło

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Podejrzewam, że jutro nie uda mi się już do Was zajrzeć, zatem przed zgaszeniem światła życzę Wam SZCZĘSLIWEGO 2013 ROKU!!! A przede wszystkim szczęśliwych min na każdym USG By ten rok był dla Was łaskawy, porody lekkie, a bobaski różowiótkie Fajny będzie ten rok, mówię Wam! A jutro pijąc Picolo na pewno łyka wypiję za Was A resztę za siebie i bąbla
Stary 2012-12-30, 22:44   #1000
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 4mypassion Pokaż wiadomość
Przepisał mi dobre tabletki które je chamują tylko w sobote nie miałam gdzie ich kupić bo nie było tego leku w moich aptekach i dopiero dziś . Mówił że jakbym miała jakieś większe plamienie / krwawienie to na szpital . Choć tam będę cały czas leżeć ale te same tabletki tam podają .
Mogę spytać z ciekawości jakie? Może Cyklonaminę? Też to brałam przy plamieniu.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Mi TŻ kupił truskawkowe I wyobraźcie sobie, że w kasie samoobsługowej do piccolo trzeba było wzywać obsługę, żeby sprawdziła wiek Nawet babka się śmiała, że sprawdzała i nie ma tam nawet o,5% alkoholu
Ja właśnie mówię TŻowi, że chcę Piccolo. A on mi: a tam na pewno nie ma alkoholu???

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Chciałabym upiec sobie rybę, ale nie wiem jaką już mogę a jaką nie. Jakie ryby jadacie?
Upieczone to chyba wszystkie.
Ja najczęściej robię mirunę lub solę.

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
W ogole nie wiem jak Wasi Tżci, ale mój ma problem z zakupami. Kiedyś napisałam mu żeby mi kupił 3 duże kefiry a przywiózł 3 duże śmietany generalnie jeszcze nigdy nie zrobił zakupów, żeby czego nie sknocić
Jak leżałam w szpitalu, to dziewczyna chciała kefir, mąż jej przyniósł jogurt naturalny. Ona mu mówi, że chciała kefir. On się jej pyta: a co to jest? Ona: no jogurt. On: eee tam wymyślasz, wypijesz
Mój TŻ jest identyczny. Zawsze jak go wysyłam do sklepu, to siedzę przy telefonie i czekam na pytania za 100 pkt, w stylu gdzie w sklepie jest śmietana. Wszystko mu dokładnie opisuję na kartce, gramaturę, czasami kolory opakowań
Też jak leżałam w szpitalu, to mi musiał nosić rzeczy, to już mi się nawet pisać nie chce jego interpretacji słów: koszulka z krótkim rękawem albo ręcznik kąpielowy
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 23:09   #1001
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez lilith795 Pokaż wiadomość
ja też dzisiaj zaczynam 14tc coś tam sobie ćwiczę ale ja mam w domu bieżnie magnetyczną i w tej chwili to tylko takie lekkie ćwiczenia opierające na dość szybkim marszu, tak około 30min, a po takim gimnastycznym spacerku trochę rozciągania.
Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
O TAK !

Ja nie wiem do dzis co to zgaga I niech tak pozostanie...

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Mnie juz leci 14tc tj.13tc3d
Mam orbitreka i chetnie bym sobie ,,po lekku" na nim pojezdzila ale wole zapytac lekarza..cos mnie od paru dni brzuszek lekko pobolewa chwilami i kregosłup.Do tego skurcze łydek :/ Cóż,ciemniejsza strona ciąży
trochę się nas zebrało z 14 tygodnia, u mnie dzisiaj 13tc2d

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
klask i:

My 14 tc
I pan dr płeć na 80 % podał ciekawe czy się sprawdzi
noooo)) to szybko! my liczymy troszke po cichu ze jak pojdziemy 21.01 to moze juz sie coś pokaże a jak nie to trudno

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
elaine-blath ja szukałam jakiś ćwiczeń dla ciężarnych po siłowniach i coś tam jest właśnie jakieś połączone joga i pilates
cos takiego własnie mi się widzi....

Cytat:
Napisane przez patiwwa Pokaż wiadomość
Hej! czy można jeszcze dołączyć? obecnie zaczynam 15 tydzień, a tp mam na 30 czerwca lub 3 lipca
gratulacje i witamy!

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.
jestem juz w domu.
WSZYSTKO DOBRZE.

dziecko sie rusza, macha wszystkim co trzeba, serce bije, i wszystko wygląda dobrze.
dostałam zdjęcie
i na mój normalny skan mam iść 2 stycznia, wtedy będzie lepsze zdjęcie, bo to będzie genetyczne sg
ufff to bardzo dobrze...

Znowu was nadrabiałam godzinkę.... wczoraj wieczorem na Hobbicie byłam w kinie, dzisiaj na meczu kosza (oooj już zapomnialam jaka tutaj atmosfera jest na meczach... a i mecz niezły)... i zaraz zmykam do spania, bo mi mąż juz nad głową siedzi....

Zaszłam tez na chwile do H&M i fajne czarne rurki za 60zl ciążowe.. ale tylko 34 i 36 zostały(( wrrr.... a pozostałe przecenione to jakas masakra..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 23:17   #1002
Margosia__
Zakorzenienie

Dobranoc

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 00:09   #1003
d0tkaaa
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny.ja tak z doskoku doczytuje co piszecie ale i tak to bede chciala nadrobic jak wroce hehe duuuzzooo czytania bede miec...dobrze sie czuje szczawnica jest bardzo ladnahehe wsumie to podoba mi sie to ze wszyscy budza sie z kacem a ja swieza i wypoczeta hehwogole to slisko jest strasznie uwazam zeby sie nie wywrocic wszyscy jak cos maja mnie lapac haha.pewnie jutro sie odezwe zeby zlozyc zyczenia..buziaczki!!

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Domciatko ciesze sie ze wszytko ok jest z Toba i babelkiem

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 07:15   #1004
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Kobietki mam pytanko nie orientujecie sie czy jak poprosze o cos na podtrzymanie ciazy czy lekarz moze dac mi na te bole podczas chodzenia . Boje sie o moje malenstwo.

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 08:09   #1005
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

dotkaa no ja tez sie ciesze.
i sobie mysle, ze te nasze dzieci nam zcasami stresu napedza haha, a to dopiero poczatek)

barbara no idz i popytaj lekarza, moze nie potzrebujesz tabletek, moze te bole to z innego powodu. popytaj, nic nie tracisz

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 08:27   #1006
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.ja tak z doskoku doczytuje co piszecie ale i tak to bede chciala nadrobic jak wroce hehe duuuzzooo czytania bede miec...dobrze sie czuje szczawnica jest bardzo ladnahehe wsumie to podoba mi sie to ze wszyscy budza sie z kacem a ja swieza i wypoczeta hehwogole to slisko jest strasznie uwazam zeby sie nie wywrocic wszyscy jak cos maja mnie lapac haha.pewnie jutro sie odezwe zeby zlozyc zyczenia..buziaczki!!
Udanej imprezki
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Kobietki mam pytanko nie orientujecie sie czy jak poprosze o cos na podtrzymanie ciazy czy lekarz moze dac mi na te bole podczas chodzenia . Boje sie o moje malenstwo.
Wydaje mi się, że powinnaś pójść do lekarza porozmawiać i popytać- albo da Ci jakieś tabletki albo chociaż w inny sposób uspokoi, bo widać, że bardzo martwisz się o Maleństwo...
A Twoje samopoczucie w ciąży też jest teraz bardzo ważne, dlatego jak dla mnie to powinnaś ze swoim ginem o tym porozmawiać

Cytat:
dotkaa no ja tez sie ciesze.
i sobie mysle, ze te nasze dzieci nam zcasami stresu napedza haha, a to dopiero poczatek)
Teraz to już tak do śmierci będziemy się martwić

Idę po wyniki do laboratorium
Mam nadzieję, że morfologie dalej mam w normach
Bo tabletek z żelazem znowu bym chyba nie przeżyła
Chociaż przyjemniejsze od zastrzyków

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 08:55   #1007
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Witam z rana
Ja już w pracy... dziś tylko do 14 i mam wrażenie, że jest sobota a o 13:20 usg

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 09:05   #1008
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry
U mnie dzisiaj leniwie, chociaż pewnie jakieś porządki porobię

Cytat:
Mi na bóle lekarka dała luteinę na wszelki wypadek, ale bóle miały jako tako same przejść. Najlepiej zapytaj ginki.
Stary 2012-12-31, 09:10   #1009
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry

barbara powinnaś się skonsultować z lekarzem , skoro martwią Cie te bóle.

malaczarnakejt kciuki za wizytę

Biorę się za małe sprzątanie, potem trzasnę sałatkę, może wstawię jakies pranie będę zaglądać.

miłego ostatniego dnia roku
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 09:19   #1010
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Chyba dopadły go humorki ciążowe
Mój też nie był wspaniałomyślny - sama sobie kupiłam Picolo - jeszcze mnie obśmiał
Skończyłam cyferki

A czemu nie zezwolił na bal? I jaki bal?
przez ciąże, że nie wiadomo jak się będę czuć i ile wytrzymam itp. bal miał być w odległości ok 80km od naszego miejsca zamieszkania

malaczarnakejt trzymam kciuki za wizytę

ja też dziś w pracy po 6 dniach wolnego, ale z tego co szef powiedział kończymy 13/14 więc już się cieszę

z moim tż i zakupami nie jest źle, tylko trzeba powiedzieć co się chce, kupił mi nawet raz mix sałat o jaki prosiłam, z wieszaniem prania na początku było ciężko, po 1,5 roku widzę znaczącą poprawę zwykle musiałam po nim poprawiać, a ostatnio powiesił wszystko dobrze

ja to dziś będę oglądać przed północą ttv bo ma być fajny program z moim ulubionym ginekologiem o 23 chyba ma być

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 10:13   #1011
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Ja za tyle tam kupiłam Czarne rurki. Wzięłam rozmiar większe, żeby były na dłużej, chociaż wiosną i latem zamierzam śmigać w sukienkach, tunikach i leginsach.
No niestety w moim H&M rozmiar był tak jaki noszę aktualnie.

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
A mnie chyba łapie angina jak na złość zaczęła mnie boleć cała lewa strona gardła i ból przy przełykaniu a juz było lepiej

Ja tyż już mam Piccolo tylko ananasowe no ale wypije się a co

Ja jutro robię koreczki i sałatkę grecką, do tego miała być ciepła bagietka, ale Tż oczywiście kupił zwykła a nie mrożoną.

Oglądam do końca CSI Miami i ide lulu.
Dobranocek i do jutra
Szybkiego powrotu do zrowia

A jeśli chodzi o zakupy to mój tż musi mieć wszystko dokłądnie zapisane, jeżeli w trakcie zakupów zadzwonię do niego, żeby jeszcze coś do kupił i nie weźmie tego z pólki od razu to na 100% wraca bez tego. A jak go się pytam dlaczego tego nie kupił to mówi bo nie było na liście, ale dzwoniłam, zapomniałem itp.

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Witam z rana
Ja już w pracy... dziś tylko do 14 i mam wrażenie, że jest sobota a o 13:20 usg
Powodzenia na usg

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Domciatko, ale łądne karteczki robisz
Stary 2012-12-31, 10:18   #1012
Asiunia1230
Raczkowanie

My z tż też w Sylwestra w domu... Ale może i dobrze, bo nie bardzo mam ochotę na tańce, bale i hałas. Pewnie coś zjemy, obejrzymy w tv, na chwilę pójdziemy do teścia (on też sam) i po północy pójdziemy spać, o ile nie padnę wcześniej
Ostatnio tak mnie mdli, że nie wiem... Najgorzej wieczorami, chociaż dzisiaj od rana też mi coś wiruje w brzuchu

Idę zjeść śniadanie, nie wiem czy do Was jeszcze dzisiaj zajrzę, więc chciałabym życzyć Szczęśliwego Nowego Roku

Cytat:
hej dziewczyny.
jestem juz w domu.
WSZYSTKO DOBRZE.

dziecko sie rusza, macha wszystkim co trzeba, serce bije, i wszystko wygląda dobrze.
dostałam zdjęcie
i na mój normalny skan mam iść 2 stycznia, wtedy będzie lepsze zdjęcie, bo to będzie genetyczne sg
Super, że wszystko dobrze
Asiunia1230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 10:26   #1013
fiazo
Zakorzenienie

jak się cieszę, że nie będę sama wśród spędzających sylwka przed TV, mi się nawet nie chce nic specjalnie do jedzenia robić.
Dziś w nocy obudził mnie głód, myślałam, że wstanę i będę coś jeść robić, ale jakoś wytrzymałam do rana

Jeszcze odwiedzam dziś siostrę to może ona coś zaproponuje-zobaczymy. Niby mam tyle możliwości, ale jak ja czegoś nie zorganizuje to nie ma.

Dobrze, że autem dziś w pracy jestem, kolega już mi proponował picie to powiedziałam, że autem i się wymigałam

Synek
Stary 2012-12-31, 10:27   #1014
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:

Możesz poprosić o luteinę.

My Sylwestra spędzamy w dwójkę, nic nie robimy, jedzenia mam pełne szafki, więc tylko zrobię jakąś kolację i tyle. Może poukładamy puzzle.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 10:33   #1015
Oliath
Zakorzenienie

Hej to ja sie przywitam i przedstawie w tym ostatnim dniu roku: Ola, 35 lat, 13 tc wg USG i 12 wg OM, trzecia ciaza, corka najstarsza 16 lat i mlodsza 5 , tp jakos w polowie lipca
Mam nadzieje odzywac sie czasem, milo bedzie z Wami przezywac te magiczne miesiace
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 10:42   #1016
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Hej to ja sie przywitam i przedstawie w tym ostatnim dniu roku: Ola, 35 lat, 13 tc wg USG i 12 wg OM, trzecia ciaza, corka najstarsza 16 lat i mlodsza 5 , tp jakos w polowie lipca
Mam nadzieje odzywac sie czasem, milo bedzie z Wami przezywac te magiczne miesiace
witamy serdecznie napisz na priv do domciatko, żeby wrzuciła Cię na pierwszą stronę

fajnie, że jest nas coraz więcej

Synek
Stary 2012-12-31, 10:55   #1017
surka
Zakorzenienie

Słyszałyście coś może o witaminach centrum materna?
Stary 2012-12-31, 10:59   #1018
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dzien dobry!

Cytat:
witamy!!))

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
No niestety w moim H&M rozmiar był tak jaki noszę aktualnie.
w tym tutaj (bo ciągle do 1.01. jesteśmy u teściów we wŁocławku) niestety nie mialam tego szczęscia.. a już powolutku zaczynaja mnie spodnie cisnac jak siedze.. mimo ze na wadze caly czas to samo... (albo waga zepsuta:PPP)

barbara: koiecznie skonsultuj i pogadaj z ginekologiem o tych bolach

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 11:05   #1019
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj

Na koniec roku sprzeczka z TŻ... Dobrze, że ostatnio nie jest taki uparty i szybko odpuszcza.
Stary 2012-12-31, 11:06   #1020
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

w tym tutaj (bo ciągle do 1.01. jesteśmy u teściów we wŁocławku) niestety nie mialam tego szczęscia.. a już powolutku zaczynaja mnie spodnie cisnac jak siedze.. mimo ze na wadze caly czas to samo... (albo waga zepsuta:PPP)
Jak stoję i chodzę to zpodnie mi nawet spadają, ponieważ schudłam, ale jak siedzę to muszę guzika odpiąć i zamek popuścić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości