|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2281 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Cytat:
Na moich w³osach po Sylwestrze, bo jednak obawiam siê, ¿e co¶ nie wyjdzie i nie chcê wygl±daæ <--- tak ![]() Melisê pijam przed snem, bo mnie uspokaja
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 670
|
Cytat:
|
|
#2283 | ||
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
Zawsze nasz sygna³ ostrzegawczy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2284 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Hej ho!
![]() Znów mnie wywia³o na chwilê, ale urlop by³ aktywny, brak czasu na Wiza¿.. ![]() Ale kupi³am kilka dobroci w Polsce! - Jantar do skalpu i w³osów - Balsam Seboradin z ¯eñ-szeniem - Wax bordowy z Beauty Formals - Maskê Sleek Line Repair - Wcierkê Saponics - Od¿ywkê (intensywna kuracja) Isana wyg³adzaj±c± - Kilka masek Marion do br±zowych - Hennê Venity - Facelle do mycia w³osów I tak mi dobrze z tymi nowymi rzeczami! ![]() A pod choinkê dosta³am prostownicê do katowania grzywki! ![]() Mi³ego dnia!
|
|
|
|
#2285 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Na czerwono - w³osy mi wypada³y po nim. Niezaznaczone nie u¿ywa³am ![]() A prostownica...mam jedn± do pozbycia siê. U¿y³am jej dwa razy we wrze¶niu. Nie by³o czasu zwróciæ w tydzieñ. Od tej pory le¿y i czeka na kochaj±cego w³a¶ciciela... Edytowane przez CleoDuquesne Czas edycji: 2012-12-31 o 10:57 |
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 207
|
mój T¯ te¿ zachorowa³ wiec Sylwester pod wielkim znakiem zapytania :|
Chcia³am przed chwila podgrzaæ rêcznik tak jak zwykle w mikrofalówce ¿eby daæ na czepek i... Spali³ sie
|
#2288 | |
|
BAN sta³y
|
Ponoæ jest obecnie du¿a zachorowalno¶æ (nie wiem, czy tak siê mówi)
na zapalenie p³uc. Ja mam katar, ale wypi³am zió³ka i ju¿ poma³u przechodzi. Nie ma bata, nie dam siê chorobie ! ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Ja jeszcze nie wpad³am na to, aby grzaæ rêcznik w mikrofalówce. Z regu³y zak³adam czepek foliowy + czepek taki z materia³u + czapka we³niana + rêcznik i z czym¶ takim siedzê pó³ godzinki do 40 min. Jak nak³adam na du¿ej to bez rêcznika
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Cytat:
ale w wiekszosci sami starsi, pijani panowie ![]() A zreszta ...a co! Nie mozna se w tlustych wlosach smigac
|
|
#2290 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
Lepiej martw siê, ¿eby taki Ciê nie podrywa³ na imprezie. ![]() Czy tylko ja spêdzam sylwka w domu? Nie lubiê du¿ych imprez jako¶... wolê kulturalne posiadówki z fajn± muzyczk± i lud¼mi... ale wszyscy "moi ludzie" z innych miast s±
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
E tam, na ¿adn± imprezê nie idê. Spêdzam z przyjació³k± na mie¶cie, mo¿e trochê na pl. Konstytucji zabawimy, na starówce, a tak to jaka¶ kawiarenka czy co¶. Ale niemal¿e zawsze spêdza³am w domu z najbli¿szymi. |
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 207
|
[QUOTE=CleoDuquesne;
oO Ja jeszcze nie wpad³am na to, aby grzaæ rêcznik w mikrofalówce. Z regu³y zak³adam czepek foliowy + czepek taki z materia³u + czapka we³niana + rêcznik i z czym¶ takim siedzê pó³ godzinki do 40 min. Jak nak³adam na du¿ej to bez rêcznika [/QUOTE]Wcze¶niej dawa³am sam czepek foliowy i rêcznik ale o tej mikrofalówce gdzie¶ przeczyta³am i nawet mi to s³u¿y³o... Do dzisiaj :P nie chcê spaliæ domu wiêc siê chyba teraz na czapkê zimow± przerzucê ![]() Swoj± drog± mam nadziejê ¿e na tym mój pech siê dzisiaj skoñczy ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Jak widaæ wcale nie tak ciê¿ko bo by³ a¿ przegrzany ;p
|
#2294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te¿ w domu z rodzicami, z kole¿ankami z mojego miasta ostatnio siê nie dogadujê, z tymi, co siê dogadujê, to wyje¿d¿aj±, a inne s± z innego miasta... i tak to siê porobi³o, ale nie jest mi jako¶ specjalnie ¿al z tego powodu. ¯al mam taki, ¿e mym domownikom wyj±tkowo zasmakowa³ sernik, co robi³am na ¦wiêta i teraz gnêbi± mnie, abym na jutrzejsze '¶wiêto' znów go zmajstrowa³a... a mi siê tak nie chce...
|
|
#2295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2296 | ||
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2297 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Jeszcze jak jest g³o¶no i weso³o. ![]() Ale nie za czêsto, nie za du¿o. Lubiê usi±¶æ w domu przed kominkiem, z ksi±¿k± i czym¶ na g³owie i siê relaksowaæ. Niestety w czasie roku szkolnego trudno z tym "przysi±¶æ z ksi±¿k± przed kominkiem", bo wiêkszo¶æ czasu spêdzam w szkole->nauka->sen ;D |
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
Dziêki temu rêcznik (nota bene nawet suchy rêcznik jak±¶ wilgotno¶æ posiada) móg³ siê zwêgliæ
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
ale kiedy¶ wrzuci³am tam mas³o, bo by³o twarde a ja chcia³am zrobiæ kanapkê . Wrzuci³am razem z papierkiem, bo koñcówka by³a a ¿e papierek z mas³a by³ z³oty... jakby¶cie widzia³y te piorunki w mikrofalówce i s³ysza³y to brzêczenie strachu siê najad³am konkretnie, by³am m³oda i g³upia W sumie to nie przepadam za sylwestrem, to dla mnie jakby ¶wiêto bez konkretnego sensu ale jak ju¿ robi± imprezki, to chêtnie wbijam o ile jestem zdrowa...
|
|
#2300 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ja siê posmarowa³am bingowym b³otem i jakich¶ super efektów brak ![]() Cytat:
generalnie raczej nie jestem klubowym zwierzêciem - w 2012 by³am w klubie mo¿e 5-6 razy, przy czym za ka¿dym razem w d¿insach i swetrze, bo siê okazywa³o, ¿e siê przenosimy z jednej imprezy potañczyæ i zawsze siê cudownie bawi³am taka nieodwalona w¶ród tych wszystkich odwalonych ludzi
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
I mnie ZSK lubi, dosta³am paczkê
|
|
|
|
#2303 |
|
Zadomowienie
|
ej w³a¶nie wpad³am na ten sam pomys³
jaki wyj¶ciowy 'poziom' masz ?
|
#2304 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Cytat:
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
no we¼ siê nie chwal.
![]() Cytat:
ja spêdzam tak. ![]() Pacnê³am sobie dzisiaj Isanê z miodkiem i kakao, jak Guru Kascysko na blogu proponuje. I je ca³kiem spoko, jeno mnie spuszy³o trochê. ![]() Ale zapach i sam wygl±d mazid³a-
dzi¶dzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2012-12-31 o 12:08 |
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Ja te¿ siedzê dzisiaj w domu...
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
i nic nie kupilam, tzn. nic sylwestrowego... no trudno, pojde w czyms, w czym chodze na co dzien...
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() Muszê stworzyæ co¶ takiego, ¿eby pachnia³o tak jak to, ale da³o siê zje¶æ ![]() Mia³am wielk± chcicê na serum Baikal Herbals do cery t³ustej, ale pohamowa³am siê i sama zrobi³am sobie serum na bogato¶ci. Ale sprawdzê jutro, ku bezpieczno¶ci
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Szczególnie na TWOICH w³osach 

36...-40-41-42-...-65 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
generalnie raczej nie jestem klubowym zwierzêciem - w 2012 by³am w klubie mo¿e 5-6 razy, przy czym za ka¿dym razem w d¿insach i swetrze, bo siê okazywa³o, ¿e siê przenosimy z jednej imprezy potañczyæ i zawsze siê cudownie bawi³am taka nieodwalona w¶ród tych wszystkich odwalonych ludzi