Siłownia Toruń - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 22:41   #31
gracieux
Zakorzenienie

Dot.: Siłownia Toruń

ja to bym chciała się z kimś na jakiś fitness zapisać (zumba? ), bo samej mi głupio... :P

~I'm a hopeless romantic with a dirty mind~

90/2015
15/2016

gracieux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 23:01   #32
sandra1892
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gracieux Pokaż wiadomość
ja to bym chciała się z kimś na jakiś fitness zapisać (zumba? ), bo samej mi głupio... :P
W Pure są też zajęcia fitness w tym niedługo ma być Jukari Fit to Fly

Ja mam karnet i na siłownie i na fitness.
Stary 2012-10-30, 07:58   #33
Kornell 25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Ja mam już wykupiona wejsciowke do pure w plazie i mam nielimitowane wejscia.

Jesli chcecie to mozemy sie jakos zgadac, gg albo mail ? Mam darmowe wejsciowki 2 osobowe, wiec mozecie sie ze mna przejsc wejsc za darmo, a czy pozniej wykupicie karnet to juz sie zastanowicie na miejscu. Z tego co wiem sa karnety 3 miesieczne tylko, ze miesieczna oplata jest wtedy drozsza. Ale to juz byscie musialy sie na miejscu zapytac.

Czekam na pw z jakimis namiarami. Moge was zebrac np ze starowki, bo do plazy podrzuci nas moj tz.
No spoko, możemy się jakoś umówić na mieście troszkę wcześniej. A jakie ceny w ogóle obowiązują w pure?
Kornell 25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 08:09   #34
sandra1892
Zadomowienie

Wiesz co dokladnie nie powiem jakie ceny.
Ale ja np. mam umówe na 12m-cy za 129 zl/m-c w tym jednorazowe wpisowe za 119 i chcę wykupić 2 sesje po 60 min z trenerem personalnym za 100 zl (mam skleroze okropna) mam już nr trenera i mam sie z nim umowic na pierwsze spotkanie.

Jeśli podasz mi nr gg do siebie to dokładnie bedziemy mogly sie zgadac, bo nie chce tutaj pisac gdzie dokladnie mieszkam
Stary 2012-10-31, 10:57   #35
sandra1892
Zadomowienie

I co ?? Jest jakaś Torunianka, która wybierze się ze mną do siłowni
Stary 2012-11-01, 20:04   #36
sandra1892
Zadomowienie

Chyba wszystkie na cmentarzach są
Stary 2012-12-31, 14:39   #37
xsi
Przyczajenie

Witam,

na pewno nie polecam nowego Centrum Formy Fitness w Toruniu przy Lelewela, okropna obsługa, jawne obgadywanie klientów, o paragon trzeba się upominać, bo inaczej nie ma szans ( może połowa trafia do kieszeni kobiet z obsługi, bo jak policzyć klientów ). Najgorsza jest taka niska blondynka i wysoka szatynka ścięta na męsko, nie wiem jak mają na imię, bo nikt tam się nie przedstawia- obsługa klapa, plotkują, kolejka rośnie, na wszystko trzeba długo czekać, po prostu zła atmosfera. ajęcia ok, ale wszystkie tak pomieszane, że nigdy nie wiesz na co idziesz. Nie informują o zmianie instruktora i odwołaniu zajęć a z instruktorem zmienia się rodzaj zajęć, więc nie bardzo...

Jestem stałą klientką dawnej Siłowni Centrum i Centrim Formy i jest ok, ale ten fitness to klapa...
xsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-03, 19:16   #38
malenstwo871
Przyczajenie

a co sądzicie o tym Gra fitness? na dziewulskiego? mam zamiar się wybrać na fitness bądź na siłownie, ale nie mam pojęcia co wybrać... mieszkam na rub I i chciałabym chodzić blisko domku
malenstwo871 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 19:53   #39
Kornell 25
Raczkowanie

Również nie polecam Centrum formy, obsługa fatalna, byłam 3 razy i więcej nie pojawię się tam z pewnością.
Od niedawna chodzę do Studia Rekreacji dla Pań bella line na Sukienniczej, jak na razie mi się podoba, obsługa bardzo sympatyczna.
Stary 2013-01-23, 01:19   #40
sandra1892
Zadomowienie

A ja moge polecic, Pure Jatomi w C.H. Plaza Obsluga mila i usmiechnieta, a trenerzy bardzo sympatyczni.
Stary 2013-02-08, 22:31   #41
Hurija
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kornell 25 Pokaż wiadomość
Również nie polecam Centrum formy, obsługa fatalna, byłam 3 razy i więcej nie pojawię się tam z pewnością.
Od niedawna chodzę do Studia Rekreacji dla Pań bella line na Sukienniczej, jak na razie mi się podoba, obsługa bardzo sympatyczna.
Ojj niestety muszę się zgodzić. Obsługa w Centrum Formy rzeczywiście jest nieciekawa. I w sumie mówię tu tylko o "recepcjonistkach" właśnie tej wysokiej ciemniejszej i niskiej blondynce. Jakby łaskę robiły, że tam stoją. Chociaż trochę uśmiechu, czy jakiejkolwiek innej miłej reakcji na przybycie klientek. Strach podejść i zapisać się na zajęcia- odnosi się wrażenie, że uważają cię za nienormalną, gdy się zapisujesz na zajęcia 5-6 razy w tyg.
Chodzę tam , bo mam blisko i rozkład zajęć które mi pasują fajnie uzupełnia się z moją pracą. Same zajęcia bardzo mi się podobają. Instruktorki już mniej, niektóre są w porządku ( Beata!^^), ale w większości jakieś takie mało komunikatywne.

Do Belli na Sukienniczej też chodziłam. I fakt - kolosalna różnica jeśli chodzi o obsługę. Dziewczyny miłe, uśmiechnięte, rozgadane. Super. No ale niestety, nie po drodze mi do nich i godziny zajęć troszkę nie pasują...:|
Hurija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-28, 10:24   #42
Kornell 25
Raczkowanie

A ja zamówiłam sobie płytę Ewy Chodakowskiej i będę sama walczyć w domku
Zaoszczędzę troszkę
Stary 2013-05-26, 19:03   #43
Cysiacysia
Przyczajenie

hej, temat troche stary ale może ktoś odpisze
ja właśnie dzisiaj podpisałam umowe na 12 miesięcy do Pure w Plazie i płace 89 zł/miesiąc za nielimitowany czas i ilość wejść, ale tak troche głupio mi chodzić samej. Może ktoś z was tam chodzi ?
Cysiacysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 16:00   #44
sandra1892
Zadomowienie

szkoda ze podpisalas umowe bo ja wlasnie szukam kogos kto przejmie karnet ode mnie na 6 miesiecy
Stary 2013-09-02, 13:30   #45
young_girl
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez xsi Pokaż wiadomość
Witam,

na pewno nie polecam nowego Centrum Formy Fitness w Toruniu przy Lelewela, okropna obsługa, jawne obgadywanie klientów, o paragon trzeba się upominać, bo inaczej nie ma szans ( może połowa trafia do kieszeni kobiet z obsługi, bo jak policzyć klientów ). Najgorsza jest taka niska blondynka i wysoka szatynka ścięta na męsko, nie wiem jak mają na imię, bo nikt tam się nie przedstawia- obsługa klapa, plotkują, kolejka rośnie, na wszystko trzeba długo czekać, po prostu zła atmosfera. ajęcia ok, ale wszystkie tak pomieszane, że nigdy nie wiesz na co idziesz. Nie informują o zmianie instruktora i odwołaniu zajęć a z instruktorem zmienia się rodzaj zajęć, więc nie bardzo...

Jestem stałą klientką dawnej Siłowni Centrum i Centrim Formy i jest ok, ale ten fitness to klapa...
Ja właśnie polecam tą siłownię Z tą brunetką nie miałam za bardzo styczności, a ta blondynka jest bardzo miła I nikt nie dziwił się, jak chodziłam na 3 zajęcia codziennie przez tydzień

Jeżeli jest ktoś chętny, kto chce ze mną pochodzić to będzie mi bardzo miło
young_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-03, 01:56   #46
laisla
Zakorzenienie

Dziewczyny, może polecicie gdzie warto zapisać się na zumbę? Macie jakieś doświadczenia z toruńskimi klubami w tym zakresie?
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości