Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-31, 15:06   #3181
maluchna30
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hope, uwielbiam Cie

Ty powinnas odpoczywac!!!!!!
Masz racje. Jednak zostawilam ta gore. Brzuch mnie rozbolal i miusialam wziac nospe. Zeby tylko do wieczora przeszlo, bo chce isc na domowke do kumpeli, a ogolnie jakos dziwnie sie czuje., wiec nic juz dzisiaj nie ruszam...
Stary 2012-12-31, 15:20   #3182
nafiyqa
Zakorzenienie

Wlasnie - zapomnialam o zyczeniach.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Was i Waszych rodzin. Zdrowych maluszkow, bezbolesnych i szybkich porodow oraz wielu sil przy opiece nad dzieciaczkami

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:26   #3183
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak interesują Was składy kosmetyków, a raczej patrzycie na nie pod kątem ekologicznym, to ciekawostką jest np ten kosmetyk: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-posladki.html Polecany w okresie ciąży i po niej, a zawiera silnie toksyczne składniki, czyli wszystkie możliwe parabeny, różne PEGi i - przede wszystkim - DMDM hydantoinę, która ma określenie rakotwórczej substancji... Zarówno parabeny, jak i DMDM to substancje silnie wnikające w głąb skóry, są niewskazane (lub wręcz zabronione) w okresie ciąży i karmienia... I tu się nasuwa mi taki wniosek: jak producenci kosmetyków mogą faszerować tym czymś nasze nienarodzone jeszcze lub świeżo urodzone dzieci? To takie żerowanie na cudzej niewiedzy, no i jeszcze do tego ta kosmiczna cena. Masakra!

Z ciekawości: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-i-blizny.html Uwielbiana i zachwalana Mustela. W składzie - poliakrylamid i parabeny. I to dość wysoko, zwłaszcza ten pierwszy. Brawo.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-12-31 o 15:29
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:29   #3184
monamur
Raczkowanie

Dziewczyny życzę Wam przede wszystkim dużo szczęścia w Nowym Roku, przetrwania porodów, aby przebiegały najłagodniej jak się da, oparcia w TŻach, cudownych dzieciaczków i braku jakichkolwiek problemów (jakby co to piccolo)
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:32   #3185
nafiyqa
Zakorzenienie

Black, mnie tez od dawna "fascynuja" sklady kosmetykow dla kobiet w ciazy i dzieciaczkow.
Kompletna porazka
A co najlepsze - najwiecej swinstw jest wlasnie w tych drozszych kosmetykow.

Stary 2012-12-31, 15:32   #3186
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Dziewczyny moja mała znowu coś mało się rusza to znaczy w nocy coś tam troooooooszke czułam ruchy a od rana nic. Stukam ,pukam w brzuch,zaczepiam ją i nic. Zjadłam ciastko czekoladowe,napiłam się wody i się połozyłam i nic martwie się

EDIT: Uffff poruszyła się.Lekko ale przynajmniej dała znak że wszystko ok. Jeeeezzuuuu ja juz chce urodzić i mieć ją przy sobie,ciągle się stresuję jak ona się nie rusza
wiem co czujesz, bo też moja czasem ma takie dni że właśnie nic nie rusza się różne mam wtedy myśli i ogólnie ehhh tez chce już rodzić... A potem na nastepny dzień daje mi tak popalić że aż za dwa dni nadrabia, nie wiem czemu tak
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
JA wczoraj miałam beznadziejny i leniwy dzień i ciesze się że już się skończył.

Bokeh ja Ci nie będę pisać że Ci współczuję (a współczuje bardzo) tylko, że życzę Ci dziś wspaniałego sylwestra ubarwionego kopniakami malutkiej, a TEMU PANU życzę, całodziennych, całonocnych, tygodniowych torsji, bliskiej znajomości z kiblem i romansu z łazienką, żeby się męczycipa nie podniosła z tych płytek i niech go myszy zjedzą!
Hope, kochana zawsze powiesz coś że morda się smieje

I w ogóle... dzięki dziewczyny... Nie wiem naprawde nie wiem brak mi słów żeby w ogóle o tym rozmawiać.... nie chce żeby Hania zobaczyła kiedyś takiego tate....
Mówicie wszystkie o rozmowie... ja też zawsze byłam za rozmową ale skoro ktoś postępuje tak świadomie (nikt go siłą do tego picia nie zaciągał ) to co ja mu powiem że mnie zranił, że zburzył moje zaufanie? powinien to wiedzieć w momencie kiedy postanowił to zrobić, nie jestem od wychowywania go jeśli wybiera taka drogę niż mnie i Hanie to tylko sobie robi krzywdę. Nie będę błagać o szacunek do mnie i zastraszać go i szantażować....
Wiem że zabrzmi to jak usprawiedliwianie go... wiem że w głębi jest dobrym facetem, tylko niestety robi często tak głupie rzeczy że może się to dla niego skończyć źle.
Dzięki że jesteście ze mną

W ogóle nie chce mi się już o tym myśleć czemu nie może być normalnie... mężćzyzna kobieta wzajemny szacunek radośc wspieranie się.... tylko taka walka o wszystko o poświecanie czasu o sprzątanie o jedność taką jakąś

Już nie smęce...

I odbiegając od tematu (bo czuje się troche zakłopotana że tyle dziś o mnie...) PSTRYCZKU Twój Kubolek to po prostu cud malina , a to co powiedziałaś o zajmowaniu się dzieckiem wczoraj dokładnie powiedziała moja przyjaciółka która ma już 2 letniego syna, że to się po prostu wie

Chce już tulić moją Hanie i chce żeby była szczęśliwa gdyby nie ona to nie wiem....

I oczywiście życzę Wam cudnownego roku 2013 na pewno taki będzie bo będziemy mieć kogoś najwspanialszego, niech nasze maleństwa rosną duże zdrowe i śliczne!!!
Życzę Wam też zgubienia zbędnych kilogramów:P i duuużo wytrwałości w nowej roli mamy (dla JUŻ mam, życzę ogarnięcia dwójki )
No i w ogóle... cieszę się że Was poznałam

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2012-12-31 o 15:35
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:40   #3187
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Black, mnie tez od dawna "fascynuja" sklady kosmetykow dla kobiet w ciazy i dzieciaczkow.
Kompletna porazka
A co najlepsze - najwiecej swinstw jest wlasnie w tych drozszych kosmetykow.
Dokładnie tak! Masakra... Kobiety, które się nie interesują takimi rzeczami (bo mają do tego pełne prawo, każdy ma inne zainteresowania) nieświadomie używają czegoś, co może być bardzo szkodliwe dla dziecka, licząc przy tym na to, że skoro firma droga i "dobra", to i kosmetyk dobry... A firma żeruje na tej niewiedzy i pcha w kosmetyki gówno... Bo o ile użycie tego raz na tydzień nie zrobi nikomu krzywdy, o tyle używanie tego dzień w dzień, albo nawet kilka razy dziennie, może być rakotwórcze... Tak jest w przypadku DMDM i poliakrylamidu, a parabeny mogą powodować uczulenia i alergie u dzieciątka w przyszłości... Nie są to zabójcze składniki, jeśli znajdują się w substancjach np myjących - jakiś żel do mycia twarzy, czy pod prysznic, takie substancje nie zostają na skórze, tylko są z niej zmywane, ale balsam? Ma się wchłonąć w ciało, a więc razem z nim wchłaniają się też te syfy, które swobodnie idą sobie do dziecka. O zgrozo, jak dobrze, że nie używałam przez całą ciążę niczego innego, niż balsamy BD.
Stary 2012-12-31, 15:42   #3188
litllesweetangel
Lurker ;)

Black- przez Ciebie zaczelam gapic sie w te wszystkie sklady I boli mnie az w srodku jak mam smarowac sie oliwka Bambino ale chca ja wykonczyc :P

Dziewuchy przede wszystkim lekkich porodow, pieknie zagojonego krocza ( taka moja mala obsesja ), zdrowych dzidziusiow i kochajacych Tzetow

Aaaa idziemy do tesciowki, zrobila tyle dobrego jedzonka a ja lece robic buleczki z pieczarkami

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:44   #3189
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak interesują Was składy kosmetyków, a raczej patrzycie na nie pod kątem ekologicznym, to ciekawostką jest np ten kosmetyk: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-posladki.html Polecany w okresie ciąży i po niej, a zawiera silnie toksyczne składniki, czyli wszystkie możliwe parabeny, różne PEGi i - przede wszystkim - DMDM hydantoinę, która ma określenie rakotwórczej substancji... Zarówno parabeny, jak i DMDM to substancje silnie wnikające w głąb skóry, są niewskazane (lub wręcz zabronione) w okresie ciąży i karmienia... I tu się nasuwa mi taki wniosek: jak producenci kosmetyków mogą faszerować tym czymś nasze nienarodzone jeszcze lub świeżo urodzone dzieci? To takie żerowanie na cudzej niewiedzy, no i jeszcze do tego ta kosmiczna cena. Masakra!

Z ciekawości: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-i-blizny.html Uwielbiana i zachwalana Mustela. W składzie - poliakrylamid i parabeny. I to dość wysoko, zwłaszcza ten pierwszy. Brawo.
Większość ludzi nie zwraca uwagi na skład kosmetyków i nieświadomie faszeruje chemią siebie i swoich bliskich.
Dlatego zamierzony cel producentów zostaje idealnie wykonany. Ludzie myślą że maja eliksir młodości za dobra cenę a producent kosi żniwo na niewiedzy ludzi- i o to w tym wszystkim wlasnie chodzi. Niestety
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:46   #3190
nancykenator
Zakorzenienie

a ja wracam właśnie z popołudniowej drzemki, inaczej nie wytrzymałabym nawet do 22

bokeh ja się nie chcę wymądrzać bo to Twoje życie a właściwie Wasze, ale powiem Ci jedno. To do niczego nie prowadzi. Jeśli teraz to tak zostawisz to się już to nie zmieni. Nie wiem, czy rozmowy coś dadzą, bo on nie widzi problemu. Potrzebny mu zimny prysznic. Chociażby w postaci niewpuszczenia go do mieszkania, niech poleży na klatce, może jak się obudzi to coś do niego dotrze. Bo tuszowanie problemu czy nawet obrażanie się nic nie da.

nafiyqa ja najpierw zrobiłam test w domu a potem na betę pojechałam, z wynikami do ginekologa a to był 5-6 tc.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:47   #3191
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Black- przez Ciebie zaczelam gapic sie w te wszystkie sklady I boli mnie az w srodku jak mam smarowac sie oliwka Bambino ale chca ja wykonczyc :P
Ale ze mnie niedobrota.
Oliwka Bambino akurat nie zaszkodzi dziecku, ale jest niefajna w stosowaniu, bo bardzo tłusta (właśnie przez obecność parafiny) i może (ale nie musi) zapychać skórę u niektórych ludzi. No ale krzywda Twojej małej się od niej nie stanie, także nie bój, zużyj do końca, ale dla córci lepiej kup bez parafiny, bo jest to substancja, która nadaje się tylko do niektórych problemów skórnych, większość typów skór nie przepada za nią w codziennej pielęgnacji.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Większość ludzi nie zwraca uwagi na skład kosmetyków i nieświadomie faszeruje chemią siebie i swoich bliskich.
Dlatego zamierzony cel producentów zostaje idealnie wykonany. Ludzie myślą że maja eliksir młodości za dobra cenę a producent kosi żniwo na niewiedzy ludzi- i o to w tym wszystkim wlasnie chodzi. Niestety
100% racji. Szkoda, że tak jest.
Stary 2012-12-31, 15:49   #3192
s i l v e r
Zakorzenienie

To i ja Wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku,aby nowy rok był lepszy od tego który mija. Szczęśliwych, mało bolesnych porodów,zdrowych dzieciaczków oraz dużo dużo wsparcia od waszych partnerów
DO SIEGO
Stary 2012-12-31, 15:50   #3193
sylwietta1988
Zakorzenienie

oj dziewczynki, jakos nie mam dzisiaj nie mam natchnienia na pisanie... tylko was podczytuje.

rozbolala mnie glowa, chyba wskocze pod kocyk, zwlaszcza, ze cała niewyrazna jakas jestem i jeszcze małzon zwrócił cały obiad -ledwo zdążył uwiesic sie nad wucetem.... takze nie wiem, jakas żołądkowa grypa sie zaczyna czy cus,....
w kazdym razie niefajno

Wszystkim Wam życze szampanskiego wieczoru, duuuuuuuzo szczęścia ji miłosci kazdego dnia w nadchodzącym roku, wspaniałych dzieciaczków i niezauwazalnych porodów
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:51   #3194
elllmi
Zakorzenienie

no, dopakowałam do końca torbę szpitalną i jestem zwarta i gotowa

tylko albo młody się wyrobi do niedzieli, albo potem będzie musiał do wtorku czekać na tatusia, bo niestety okazało się, że tż musi jechać do Wiednia w niedzielę wieczorem i wróci dopiero we wtorek po południu i mam takie głupie przeczucie, że wtedy cała akcja będzie

weszłam do klubu i tak się zastanawiam, który nr telefonu sobie zapisać i chyba wybieram bokeh mogę? bo masz takie fajne rude włosy

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:54   #3195
s i l v e r
Zakorzenienie

Ja sobie spisałam na wszelki wypadek numer bokeh i nafiyqa
Stary 2012-12-31, 15:58   #3196
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak! Masakra... Kobiety, które się nie interesują takimi rzeczami (bo mają do tego pełne prawo, każdy ma inne zainteresowania) nieświadomie używają czegoś, co może być bardzo szkodliwe dla dziecka, licząc przy tym na to, że skoro firma droga i "dobra", to i kosmetyk dobry... A firma żeruje na tej niewiedzy i pcha w kosmetyki gówno... Bo o ile użycie tego raz na tydzień nie zrobi nikomu krzywdy, o tyle używanie tego dzień w dzień, albo nawet kilka razy dziennie, może być rakotwórcze... Tak jest w przypadku DMDM i poliakrylamidu, a parabeny mogą powodować uczulenia i alergie u dzieciątka w przyszłości... Nie są to zabójcze składniki, jeśli znajdują się w substancjach np myjących - jakiś żel do mycia twarzy, czy pod prysznic, takie substancje nie zostają na skórze, tylko są z niej zmywane, ale balsam? Ma się wchłonąć w ciało, a więc razem z nim wchłaniają się też te syfy, które swobodnie idą sobie do dziecka. O zgrozo, jak dobrze, że nie używałam przez całą ciążę niczego innego, niż balsamy BD.
Wlasnie - producenci zeruja na tym, ze marka jest znana klientom i juz nie musza sie martwic o sklad, bo i tak dany kosmetyk zostanie kupiony przez to, ze ktos zauwazyl np. reklame w tv.

Ja to ogolnie do wszelkich produktow (czy to kosmetycznych czy spozywczych) podchodze z rezerwa - przez to TZ zawsze na zakupach jęczy, bo czytam wszystkie etykiety.

Stary 2012-12-31, 15:58   #3197
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no, dopakowałam do końca torbę szpitalną i jestem zwarta i gotowa

tylko albo młody się wyrobi do niedzieli, albo potem będzie musiał do wtorku czekać na tatusia, bo niestety okazało się, że tż musi jechać do Wiednia w niedzielę wieczorem i wróci dopiero we wtorek po południu i mam takie głupie przeczucie, że wtedy cała akcja będzie

weszłam do klubu i tak się zastanawiam, który nr telefonu sobie zapisać i chyba wybieram bokeh mogę? bo masz takie fajne rude włosy

wzruszyłam się oczywiście że możesz i masz pisać nie tylko w sprawie porodu !
Stary 2012-12-31, 16:02   #3198
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ja sobie spisałam na wszelki wypadek numer bokeh i nafiyqa
Polecam sie

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Dziewczyny, ja cos czuje, ze jak u mnie zaczna sie skurcze albo jakies bole przedporodowe, to bede Was w panice zasypywac smsami

Stary 2012-12-31, 16:05   #3199
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Wlasnie - producenci zeruja na tym, ze marka jest znana klientom i juz nie musza sie martwic o sklad, bo i tak dany kosmetyk zostanie kupiony przez to, ze ktos zauwazyl np. reklame w tv.

Ja to ogolnie do wszelkich produktow (czy to kosmetycznych czy spozywczych) podchodze z rezerwa - przez to TZ zawsze na zakupach jęczy, bo czytam wszystkie etykiety.
Dokładnie tak.

Pogrubione - ja mam to samo. Dlatego na zakupy kosmetyczne wolę chodzić sama, bo inaczej TŻ chodzi za mną i marudzi "Coś jeszcze? Czemu tak długo? Jeszcze czegoś szukasz?" .
A żywieniowe etykiety też czytam, zwłaszcza przy mięsach, i dlatego kupuję tylko jeden rodzaj parówek - "z szynki", nie pamiętam firmy, chyba Sokołów? Można je kupić w Biedronce za 4,89zł i mają aż 93% mięsa (czystego mięsa, a nie MOM), są pyszne i takie można jeść.
Stary 2012-12-31, 16:07   #3200
badziabadzia
Zakorzenienie

Dziewczyny . Ostatnio tylko podczytuje.. ale

szybkich i bezproblemowych porodow zycze cudownych dziecaczkow i pomocnych mezow

Black, ja dzieki tobie przez cala ciaze uzywam tylko balsamu z bd bo ja sie na skladach nie znam i nic mi nie mowia teraz jak bede kupowac kosmetyki dla malutkiej to tez wezme pod uwage twoje opinie
Stary 2012-12-31, 16:16   #3201
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Wzruszyłam się :d oczywiście że możesz i masz pisać nie tylko w sprawie porodu ! :d
:d

Stary 2012-12-31, 16:18   #3202
ewadylewska
Zadomowienie

A mnie dziś jakoś wszystko rwie....najpierw w nocy lewa noga bolała jak nie wiem co....teraz mała mi leży na dole brzucha jakoś i czuje taki ciężar...nie wstaje wcale z kanapy ale dobrze kopie i się rusza, więc jestem spokojna o nią....

a ja skończyłam 34 tydzień już
Stary 2012-12-31, 16:28   #3203
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak.

Pogrubione - ja mam to samo. Dlatego na zakupy kosmetyczne wolę chodzić sama, bo inaczej TŻ chodzi za mną i marudzi "Coś jeszcze? Czemu tak długo? Jeszcze czegoś szukasz?" .
A żywieniowe etykiety też czytam, zwłaszcza przy mięsach, i dlatego kupuję tylko jeden rodzaj parówek - "z szynki", nie pamiętam firmy, chyba Sokołów? Można je kupić w Biedronce za 4,89zł i mają aż 93% mięsa (czystego mięsa, a nie MOM), są pyszne i takie można jeść.
Tak samo u mnie nawet parówy jemy te same

A ja spisalam prawie wszystkie nr z klubu i to nie tylko ze względu na to zeby dac znac
jak juz akcja sie zacznie czy bedzie juz po... Tylko po prostu zeby miec z wami wszystkimi kontakt niezależnie od sytuacji. Czasem napisać,odezwać sie tak po prostu
Jakby kiedys internetu zabrakło to bedzie koło ratunkowe. A poza tym taka fajna z nas paczka ze szkoda tracic kontakt.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 16:31   #3204
bokeh
Zakorzenienie

ej... co sie robi w sylwestra w domu? bo ja nigdy... wiecie zawsze jakaś impreza czuje się zagubiona
Stary 2012-12-31, 16:43   #3205
elllmi
Zakorzenienie

dziewczynki, uciekam do łazienki się szykować, bo pewnie razem z Zenusiem będziemy główną atrakcją wieczoru, więc trzeba się jakoś prezentować

na pewno ten 2013 przyniesie dla nas wszystkich ogromne zmiany, więc chciałam Wam i sobie życzyć, żebyśmy je jak najlepiej ogarnęły i cieszyły się z tego co mamy, bo będzie niezła jazda
buziole w pysiole i udanej nocki

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
ej... co sie robi w sylwestra w domu? bo ja nigdy... wiecie zawsze jakaś impreza czuje się zagubiona
w sumie to też nigdy sama całkiem nie siedziałam, ale pewnie robi się popcorn, przerzuca kanały w TV i narzeka, że nic nie ma, ogląda się fajerwerki i idzie spać

Stary 2012-12-31, 16:47   #3206
Debrah
Zakorzenienie

Filmy się ogląda i je. Tzn ja tak robię

Kurdę, asystent ciążowy rzekł, że zaczęłam 37 tydzień i cytuję "ostatni moment by spakować torbę do szpitala" - to może ja się zawezmę jednak?
A, powiem Wam, że ja mam plan dzisiaj jeszcze skończyć ubranka prasować, bo już od paru dni mówię sobie, że to zrobię i gucio.
Może w nocy mi się uda?:d

Brzuchol coś mnie swędzi, oj.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 16:58   #3207
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
My robimy sobie z siostrą i moimi dwiema przyjaciółkami salon SPA. Pełny relaks, maseczki, olejki, potem manicure i pedicure, jakieś makijaże i takie tam. Tylko mój TŻ będzie samotnie siedział, jak rodzyn, hehehehe.

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość

Black, ja dzieki tobie przez cala ciaze uzywam tylko balsamu z bd bo ja sie na skladach nie znam i nic mi nie mowia teraz jak bede kupowac kosmetyki dla malutkiej to tez wezme pod uwage twoje opinie
Polecam się na przyszłość. W razie czego pytajcie, jeśli będę mogła, to pomogę.
Stary 2012-12-31, 16:59   #3208
ewadylewska
Zadomowienie

My mamy plan, siedząc właśnie w domu, oglądać TV, pić Piccolo o północy i jeść lody...poszaleje dziś przy cukrzycy
Stary 2012-12-31, 17:14   #3209
Debrah
Zakorzenienie

A jak jesz Ewa na co dzień? Jak cukry?

Mi coś odbiło i robię właśnie zupę krem z pieczarek, naszło mnie coś.

Właśnie, swój numer podałam w klubie, ale muszę sobie zapisać do Was, zaraz to zrobię wreszcie.

Black: będę śledzić nowy blog, fajnie się zapowiada

Ale mi malutka rewolucję przeprowadza w brzuchu, oj chyba już jej tam ciasno i się nudzi. A może to dlatego, że muzyki słucham
Wczoraj byliśmy u znajomych na filmie, Tż siedział do mnie przytulony z rękami na brzuchu, oglądamy i tylko czuł jak Mała fajnie na dźwięki z ekranu reagowała, pełen szok

Btw: będę tu dzisiaj zaglądać, jak się którejś będzie nudziło to pogadamy nocą:P
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 17:17   #3210
s i l v e r
Zakorzenienie

My w tym roku tez w domu. I tez filmy jedzenie. Balony nadmuchalam zeby jakos sylwestrowo troche bylo :P hahaha

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości