|
|
#3361 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
a ja się zasiedziałam może dziś lookniem no w sumie - tylko kto płaci za staż - miasto? jakoś średnio widzę je w roli sponsorowania klechów Cytat:
genialne Cytat:
![]() Cytat:
widzę tooooooooooo![]() ![]() Cytat:
z ogórkiem i przedatowanym serkiem (żeby nie wyrzucać bo koth z psem już nei mogą patrzeć na jedzenie juuuuuuuuż? ![]() żart żart - też bym odpalałą ale chuopin musi Margherite zrobić a robi pierszy raz w życiu i trochi to trwa
|
|||||
|
|
|
#3362 | |||||||||||
|
BAN stały
|
Znad potrawki
A jak Cię nagła a nieodparta ochota na gulasz najdzie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sok marchewkowy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Daj gryza ![]() Cytat:
![]() I to na pewnym poziomie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#3363 |
|
BAN stały
|
Otwieram plebiscyt na zapach sylwestrowy dla mnie
![]() Mam przy sobie tylko Innocenta i Marcela (i zabłąkaną próbkę Marusi w podręcznej kosmetyczce, ale raczej odpada). Tfardy orzech. ![]() A tak w ogóle, to wcale mi się nie chce nigdzie iść...
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3366 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() M. był dziś wielce ubawion jak w Lidlu jakis facet się za mną oglądał i mnie wzrokiem obmiatał To rzekłam, że to norma i jestem przyzwyczajona
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. a gdzie idziesz ? z połówką na tańce? jakieś fancy towarzystwo obce czy znajomi ( fancy or not ) ? wybacz jesli pisałaś i niedokładnie przeleciałam
|
|
|
|
|
#3368 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3371 | ||
|
BAN stały
|
![]() Tylko pamiętaj, że fajerwerki dopiero o północy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3372 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przyczyn jest wiele, a jedną z nich jest też niestety fakt, że prawie wszystko jest u nas za darmo na zasadzie- płacę składkę i mi się należy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3373 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Marcel chyba jednak bardziej zimowy jest2. z połówką do jego siostry, będzie z 10 osób, praktycznie nikogo nie znam oprócz jej faceta a przed północą ruszamy w miasto, pod ratusz
|
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Panaroja
|
Nie powiem tego małżowi , za nic
a bombki atakuje na sztucznej ![]() 1.no fuaśnie ![]() 2.wczoraj jakieś pojedyncze nic nie znaczące eksplozje były ![]() Cytat:
![]() 2.skoro wyemigrowało np 3/4 anestezjologów , radiologów i pediatrów , inni spece też wzieli kuper w troki i pojechali średnia wieku pediatry w Wawie wynosi 60 lat obecnie . Jak myślisz , gdzie są ci młodsi ![]() 3. tylko nie szalej , bo narażasz podatników na wydatki ![]() 4.iiiitam , mam tak od dawna , tylko dziś zobaczyłam reklamę na dresie tak samo reaguję na ogłoszenia "Rozbiórki i wyburzanie" ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
tesz tak chcęęęęę jestem przezroczysta
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3375 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Nie wiem czy dotrwam, bo spiąca jestem
|
|
|
|
#3376 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie drążę już tego tematu, nie chcę wywoływać żadnych niepotrzebnych niesnasek ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wstałem dzisiaj z własnej woli po 9 jakoś, to nie było zbyt dobre posunięcie ![]() --- Szczelajo i szczelajo, a jak północ wybije, to nie będą mieli czym ![]() Melk, genialny podpis Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-12-31 o 17:23 |
||||||
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3378 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Niesnaski to nie, po prostu my z Parabel jako pracownicy widzimy też drugą stronę medalu ![]() Dobra, wasze zdrowie
|
|
|
|
#3379 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3.bendo niestety ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-12-31 o 17:32 |
||
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego wkroczenia w rok 2013 i wszelakiej pomyślności w tymże roku.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3381 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3382 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I nie, wcale Cię stąd nie wyganiam ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rzecz działa się dziś na rynku. Pani Basia ze budki z warzywami zniknęła z mężem i jakimiś tobołami za zasłonką. Po chwili do budki podchodzi jakaś babka, chwilę czeka i w końcu woła: Pani Basiu, jest pani tam? A z czeluści budki dobiegł gromki krzyk pani Basi: teraz nie mogę, bo grzebię w jajach.... Jak połowa rynku ryknęła śmiechem, to dopiero się skapnęła jak to zabrzmiało
|
|
#3384 |
|
Piers do przodu
|
E tam, ja nie jestem "białym personelem" a i tak krew mnie zalewa co się dzieje na ostrych dyżurach czy kombinacje jak się dostać na oddział, żeby nie czekać na badania
patrząc retrospektywnie z własnego doświadczenia
|
#3385 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tym bardziej, jak odwiedzają szpital o 2 w nocy, bo tydzień wcześniej uderzyli sie w głowę i siniak za wolno schodzi
![]() Białych fartuchów nie lubię, bo się dzieciom źle kojarzą- a tak mają biedaki mniejszy stres ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Moi właśnie poszli petardy odpalić, bo się did uparł, że on chce teraz ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3386 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3387 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3388 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
i to zayebyste curry sok marchewkowy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapewne z brzuszka mamusi
|
|
#3390 | |
|
BAN stały
|
Ręce i cała reszta opadają
![]() Ja curry zawsze i wszędzie ![]() Cytat:
![]() W ciąży jesteś, ha! ![]() ![]() --- Chyba się obmyć pójdę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

a ja się zasiedziałam
genialne
ja chcę już do domu, kurde, żeby nas tylko puścili przed zamknięciem sklepów, muszę kupić pieczywo, marchewkę i jajka

ja pieczywa chyba już nie kupię, ale co tam, mam w domu makaron, mam też jaja bo wyskoczyłam do warzywniaka z pracy, nie umrę z głodu 

Serio, serio

patrząc retrospektywnie z własnego doświadczenia