|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część II
Dobra, jak już się chwalimy to ja też miałam włosy do tyłka, a teraz mam takie jak w albumie
(no dobra dłuższe trochę ).Co do Messiego to on jest 10cm ode mnie niższy, także już na wstępie by odpadł ![]() Czy te informacje o Ronaldo i MU są już pewne ? Kurczę no
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy, że chce tam podobno przejść? Chyba nieee... pewnie to przez to nadchodzące starcie Realu z ManU takie ploty chodzą Tymczasem mam lepsze info ![]() Menedżer Manchesteru United Alex Ferguson zaprzeczył doniesieniom mediów o możliwym transferze piłkarza Borussii Dortmund Roberta Lewandowskiego. "To nonsens" - przyznał na łamach "The Guardian". Czyli Lewy chyba jednak nie będzie biegał w czerwonej koszulce ![]() Lagaudia ile fot! ![]() Nie no, te minki Mou są debeściackie
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2012-12-30 o 16:52 |
|
|
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj jak mi przykro
||
|
|
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje gratulacje, żeś takie wyhodowała co do Messiego powtórzę za Zołzą, ale jak dla mnie epitet "aseksualny' idealnie do niego pasuje ![]() a w temacie Ronaldo i MU nie wiem czy cos ruszyło, ale ostatnie newsy czytałam tu http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=42768 i nie wiem czy im wierzyć w końcu to dziennikarze je wypuszczają na światło dzienne ![]() z góry jeszcze żadne konkrety nie wyszły więc nie wiadomo jak to będzie, mam nadzieję, że Ronaldo zostanie ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
ooj jak mi przykro
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Może Krysia kiedyś wróci do ManU, ale raczej nie chce mi się wierzyć, że miałoby to być już teraz
Nie ma co się stresować na zapas ![]() Stace, masz śliczne włoski. Piękny kolor
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
ajj normalnie moje modlitwy zostały wysłuchane
aż się muszę tymi dobrymi njusami z Wami podzielić, jest co świętować http://www.fcbarca.com/45562-mecze-p...ola-w-tvp.html koniec z tnącymi się streamami w rozgrywkach Pucharu Króla TVP się zlitowało, no kto by pomyślał? ![]() 2 dobry news - telewizja N łączy się Canałem+ jeśli chodzi o Ligę Mistrzów zatem i te mecze będą dostępne w TV normalnie jakiś taniec radości zaraz strzelę ![]() ajj już się nie mogę doczekać styczniowych meczyków teraz mogę to napisać z czystym sumieniem
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka a ja nie mam TVP Sport
Ale o tym połączeniu N i Cyfry też słyszałam, więc może jak już dojdzie do skutku i będę też mieć w końcu pracę i zarobki własne to sobie wykupię pakiecik Póki co zmykam już dziś. Ciachowych snów dziewczyny
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2012-12-30 o 20:30 |
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
Kobiety drogie, szybkie jesteście
. Ledwo dwa miesiące mnie tu nie było( nauka nauka naukaNie wiem jak wy ale ja przez te święta pie*dolca dostaje bo nie ma meczy... dajcie mi ten styczeń!
,,Chcę kochać i być kochanym" Edytowane przez Rysunkowiec Czas edycji: 2012-12-30 o 21:13 |
|
|
|
#700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale coś za coś ![]() to Isa śpij smacznie i ciachowo sobie śnij ![]() Cytat:
![]() no i co ja widzę w podpisie Visca el Barca ![]() co do meczy..jakby nie patrzeć jakieś tam lecą, liga angielska działa pełną parą a jak to mówią jak się nie ma co się lubi... to się i nawet meczyk Manchesteru oglądnie ![]() a do naszych rozgrywek jeszcze 6 dni, szybko zleci ![]() EDIT: pani Rysunkowa, ja tu chciałam witać w gronie Rodzynka Twój nick mnie zmylił ![]() witaj po długaśnej przerwie!
„España, sol,toros, guitarras, vino. Everibodi ¡ole!” ![]() Edytowane przez Lagaudia Czas edycji: 2012-12-30 o 21:52 |
||
|
|
|
#701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karim oj źle się dzieje. Z nim mam tak jak z Pepe, Valdesem, Guardiolą - wyglądają najlepiej w króciusieńkich włosach. Cytat:
ej no weź Pepuś jest słodki a teoria potwierdzona ![]() Cytat:
Ścieżki do raju? Ja tak zawsze nazywałam ten taki paseczek włosów na brzuchu kończący się w spodniach a Sergio przecież wydepilowany i nic tam nie ma Stace Twoje włosięta piękne, zajrzałam do albumu
Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2012-12-31 o 00:29 |
|||
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
11 - a w tle speszonko Mou i jego miny |
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na paseczek słyszałam -droga do raju czy jakoś tak. Tak czy siak tutaj miałam na myśli V
|
|
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
12 - speszenie! ![]() 17 - Ozil w Lidlu
||
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ojej, ciężką nockę dziś jednak miałam i zupełnie nieciachową. Wczoraj mnie przeziębienie coś brało i rozłożyło mnie wieczorem, także przywitam dziś nowy rok w towarzystwie leków i tony chusteczek do nosa, bo kicham przeokropnie ![]() Rysunkowiec, aaaa już wiem, udzielałaś się w I części, więc dawno Cię nie było. Zaglądaj częściej do nas Cytat:
![]() Cytat:
A ta akcja z porwaniem Krysia chyba przegiął opalaniem
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Rozłożyło mnie totalnie. Leże z gorączką i olbrzymim bólem gardła Nie spałam całą noc i jestem wściekła Maggie dodaję w załączniku V Moje zdolności korzystania z painta nie są wybitne ale mam nadzieję, że już teraz będzie wiadomo o co chodzi ![]() V.jpg
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za choróbska wstrętne Haha, boska instrukcja
|
|
#709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tulę mocno (tylko nie zarażać! ) i zdrówka życzę bidule no i trzeba Sergio i Karimowi donieść, że nie z szampanem, a z dodatkową paką chusteczek muszą do Was dziś przybyć ![]() Ashaai a Twoja instrukcja co do literki V...powalająca trochę nauki pod koniec roku nie zaszkodzi
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
isa666- wiem, wiemtylko ostatnio taki zapie*dziel miałam z nauką że to się w głowie nie mieści
Oczywiście wszystkie mecze oglądałam na bieżąco, na forum zaglądałam bez logowania i nic nie pisałam, a ostatnio patrze a tu cz.II ![]() Lagaudia- rozumiem ty też że Barcą? ![]()
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rysunkowiec, to fakt, pędzimy z wątkiem dość szybko ![]() Stace, widziałaś jaki fajny przekrój fryzur Mesuta na przestrzeni lat? http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...950a890bf5.jpg Szkoda tylko, że takie zdjęcia z dość głupimi minami ![]() A Iker poranny jogging za psem uprawia?
|
|
#712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
padłam jak to zobaczyłam . Nie ma jak poranny Jogging z psem
|
|
#713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z Tobą to już trio ![]() Cytat:
![]() Dziewczęta ! Tak korzystając z okazji chcę Wam życzyć szampańskiej zabawy na dziś ) niech będzie udana, wejdźcie w ten Nowy Rok z bananem na swych twarzyczkach żeby cały taki nadchodzący Rok był - pełen uśmiechu ![]() Wszystkiego dobrego!! ![]()
|
|
#714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też spędzę sylwestra w domu . Plany się pozmieniały, mam ewentualnie ofertę pojechać na wiochę jakieś 30km od mojego miasta, pksy jutro nie jeżdżą więc nie wiem jak wrócę , poza tym nikogo tam nie znam oprócz jednej osoby, która jest taka, że boję się że jak już będę w połowie drogi to nagle napisze, że jednak zmieniła plany i zostanę w polu (dosłownie ). Trochę wcześnie ryczałam, ale już jest ok, w sumie nie mam nawet dzisiaj ochoty na imprezowanie . Posiedzę sobie w domu i pooglądam filmy .Ale Wam życzę dobrej zabawy
||
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Stace
![]() To ja korzystając z okazji także chciałam Wam życzyć żeby ten nowy rok 2013 był szczęśliwy dla Was i dla naszych drużyn Niech się spełnią wszystkie marzenia Aż sobie chyba toaścik syropem wzniosę
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam już plany ale nie pójdę w takim stanie. Muszę się kurować bo sesja się zbliża i nie mogę pozwolić sobie na chorowanie. Także też planuję wieczór filmowy, poszperam po wizażu, jakoś zleci Także nic się nie martw i jak coś to wbijaj na wątek ![]() Ja też Wam wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego. Oby okazał się dla Was lepszy niż mijający 2012. Imprezującym życzę szampańskiej zabawy, a tym, które spędzają ten dzień spokojniej- mimo wszystko dużo uśmiechu i mile spędzonych chwil. Najlepszego !
|
|
|
#717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No i generalnie nie wyjściowo wyglądam . Najgorsze tylko będą te pytania znajomych "co robiłaś?" ![]() i Ciachowych snów w Nowym Roku wszystkim życzę! ![]()
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko, ja też wyglądam bardzo niewyjściowo. Myślałam nawet by się ogarnąć trochę, w końcu nowy rok. Ale jeszcze bardziej bym się wkurzała, że wyszykowana muszę siedzieć w domu. A tak, to może mniej to odczuję ![]() Też uwielbiam tego typu pytania Ale nie zawsze wychodzi tak jak chcemy. W zasadzie to mój pierwszy sylwester w domu od jakiś 8 lat ale na zdrowie wpływu nie mam
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Wam powiem, że w ogóle to jakoś niezbyt przepadam za Sylwestrem. Jakaś taka spina i nakaz bawienia się w tym dniu, kto to wymyślił?
![]() 2 lata temu północ przespałam, bo akurat w Sylwka normalnie pracowałam i byłam zmęczona po całym dniu. Rok temu z kolei obejrzałam witanie nowego roku w Dubaju w telewizji i też poszłam spać koło 11.00. Starość nie radość
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że tak mało chłopów ma to V, też je uwielbiam I mnie też (#$!Y@~&7?!!!! Chorowitkom życzę przede wszystkim zdrowia i jeszcze dobrych okazji w nadchodzącym roku na imprezowanie, coby sobie tą dzisiejszą noc odbić Pozostałym dziewczynom szampańskiej zabawy, pamiętajcie o nas i wypijcie nasze zdrowie Nam wszystkim cierpliwości w oczekiwaniu na Mundial i stalowych nerwów przy oglądaniu wszystkich innych meczów. Poznania milutkich ciachowych sobowtórów i ORYGINAŁÓW ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

(no dobra dłuższe trochę
).
? Kurczę no 

dajcie mi ten styczeń! 

Oj nieee, ja go lubię, ale w kwestii ciachowstwa jest u mnie raczej gdzieś na końcu stawki razem z Modriciem 

chyba wczoraj za dużo nutelli wchłonęłam przed snem
"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...
Co to za choróbska wstrętne