Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-30, 21:04   #3631
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
, i dla Ciebie

Ola, ja już sama nie wiem
Na początku Kuba miał bardzo zapchany nos, oddychać nie mógł, katar nie schodził, dałam więc Sinupret i wtedy zaczął schodzić, zielony, ale inny niż zawsze, tylko takie oderwane płaty (przepraszam za opis ), teraz jest mniej, zielony jest głównie ten po nocy, ale ile to już trwa
Nie poszłam do lekarza, bo po raz pierwszy nie było żadnych dodatkowych objawów, stanu podgorączkowego ani kaszlu. Kaszel jest w nocy, ale nie ciągle, tylko taki jeden długo trwający napad. W dzień też teraz Kuba kaszle, ale mało. Nie sądziłam, że to tak się rozwinie. Zapytam jutro o wymaz z nosa. No ale kurczę, antybiotyk tylko na katar?

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Ola, chciałam jeszcze zapytać - czyli w okresie zimowym alergicy nie cierpią na jakieś dolegliwości?
wydaje mi się, ze alergiczny katar tak nie wygląda
ten jest wodnisty, leje się dość intensywnie + łzawiące oczy - to takie typowe objawy
my nie mamy żadnych objawów - tylko skurcz oskrzeli przy infekcji
ten Wasz bardziej wygląda na bakteryjny, z zatok ale wymaz bym zrobiła

tak jak Mariolka napisała -zimą są możliwe alergie na kurz, roztocza, ale w domu można to opanować odpowiednim traktowaniem domowych pieleszy

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 22:32   #3632
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wieczorem lubię coś obejrzeć, najlepiej odmóżdżającego, po ostatnich akcjach naszego dziecka

Te skoki temperatury są straszne, ciężko być zdrowym

Siedzę z owiniętą szyją (Kuba też, ale do towarzystwa ), jak ja nie lubię być chora
Ja też czasem niby patrzę w telewizor,ale ostatnio jest tak,że zaczynam coś oglądać i zasypiam budzę się 2 - 3 nad ranem i ciężko już o sen

I nic lepiej nie zapowiadają,tylko taką huśtawkę

mam nadzieję,że lepiej się już czujesz

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
może masz rację
po 1 przedszkole
po 2 pojawienie się braciszka

w przedszkolu niespecjalnie zjada, rozmawiałam kilka razy z Paniami, miały ją na oku, czasem wystraczy że Pani ją nakarmi (sama mi mówiła że zupkę jej Pani dawała i zjadła) NIe sądzę żeby jej wmuszały, bo mąż był świadkiem jak raz była kasza manna z truskawkami i Pani jej dawała łyżeczke mówiąc żeby spróbowała tylko. Zuza wzięła do buzi ale aż ją na wymioty pociągło i więcej nie wzięła do buzi a one jej nie dawały już
gorzej z piciem, bo w przedszkolu herbaty, kawy zbożowe a ona nie wypije. W domu jej częsciej podtykam i pije po odrobinie.

Maciek zaczął różki pokazywać, polubił noszenie na rękach po Świętach...

a, zapomniałam Wam napisać
Zuza miała wypadek w czwartek, nie wziełą zakrętu i spotkała się z drzwiami, nos wyobdzierany, oko podbite i jeszcze policzek spuchnięty miała
lekarz ją wczoraj oglądał czy z nosem ok, na szczęscie nie złamany, ale wygląda jak dziecko wojny..
jak będę miec czas to jej fotkę zrobię i Wam wkleję
Pewno jedna sytuacja,nałożyła się na drugą,a Zuzia potrzebuje czasu,żeby to sobie poukładać i ogarnąć

A rano w domu zjada śniadanie?
To może dawaj Jej do przedszkola jakąś buteleczkę z wodą

Widziałam biedulka

Cytat:
Napisane przez amg88 Pokaż wiadomość
hej wylądowałam z Małą na pogotowiu, ponieważ zwymiotowała mi.
Już nie wiem co mam myślec, nic nie je, ma zaparcia, wymioty(dzisiaj tylko raz), jest blada jak ściana, bóle brzuszka
Odechciewa mi się jechać na Sylwka...
Zrobili jakieś badania?

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Sylko, tak poswiecił nam dom - ale tak ogolnie, juz mu sie nie chciało chodzic po każdym pokoju bo była juz 14 i spieszył sie do sołtysowej na obiad

U mnie będzie święcił na następnej kolędzie

Cytat:
Jestem załamana tym katarem Kuby , dziś mija 3 tygodnie, a katar wciąż jest mega Jutro idę do naszej lekarki, niech go osłucha i skonsultuję z nią, co robić. Wiem, że 14-go laryngolog, mam nadzieję, że jakiś sensowny, potem szukam dobrego alergologa, bo kurczę to nie jest normalne. A jak ten typ tak ma, to ja chcę to wiedzieć. To się pożaliłam
napisz po wizycie,co lekarka powiedziała w tej sytuacji chyba wymaz z nosa,będzie najlepszym rozwiązaniem

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
nie mam sily, jestem wykonczona po pracy
licze na spokojny wieczor z ksiazka , aby sie nieco zregenerowac.

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dziewczyny jakbym juz nie miala okazji wejsc to:
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU
I wzajemnie

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
Cześć.

Jakoś nie mam weny. Poczytałam Was, jestem z Wami duchem , ale jakoś pisać nie mam ochoty. Sama niewiem czemu
Alan już się kąpie, zaraz pójdzie spać.
Jakoś wogóle nie mam pomysłu na jutro, nawet szampana nie kupiliśmy, jakichś przekąsek
Chciałam pogadać z siostrą i może na jutro się umówić na jakieś ognisko, domówkę, ale mnie olała i smutno mi sie zrobiło

Miłego wieczoru dla Was

aga
Też jeszcze nie mam nic na Sylwka,jutro będę myśleć,coś wykombinuję będziemy sami z dziećmi,więc nie muszę się aż tak bardzo starać szampana też nie mam (Tylko Martini mam w barku,ale czeka na lepsze czasy ) ale szczerze powiedziawszy u nas nie ma kto,nawet tak symbolicznie po lampce wypić ja to tam wolę jakieś piwko,a Małż to praktycznie wogóle nie pije Damianowi kupię Piccolo

Odezwę się jutro.Dobranoc

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 23:34   #3633
amg88
BAN stały

Dziewczyny uściski dla Waszych pociech
Mam dobrą wiadomość kaszel ustąpił(być może po Lipomalu), katar także, zaczęła nawet już jeść hurraaa
Moja też miała katar i kaszel dobry miesiąc czasu jak nie prawie dwa Mojej Amelce inhalacje pomagają oraz Nasivin
Jutro rano o 9 wyjazd do Wrocławia
Amelce nie zrobili badań na pogotowiu, ponieważ nie kwalifikowała się na oddział...
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
amg88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 08:36   #3634
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
wydaje mi się, ze alergiczny katar tak nie wygląda
ten jest wodnisty, leje się dość intensywnie + łzawiące oczy - to takie typowe objawy
my nie mamy żadnych objawów - tylko skurcz oskrzeli przy infekcji
ten Wasz bardziej wygląda na bakteryjny, z zatok ale wymaz bym zrobiła

tak jak Mariolka napisała -zimą są możliwe alergie na kurz, roztocza, ale w domu można to opanować odpowiednim traktowaniem domowych pieleszy
No to nasz na pewno nie jest alergiczny
Dzwoniłam do laba, nikt nie odbiera, pewnie dziś nie pracują , a nie wiesz, czy można ten wymaz przechować przez dzień, dwa?

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
mam nadzieję,że lepiej się już czujesz
(...)
napisz po wizycie,co lekarka powiedziała w tej sytuacji chyba wymaz z nosa,będzie najlepszym rozwiązaniem
, a tak różnie

, napiszę, ale mam doła Mogłam iść do lekarza, a jak to było ostre zapalenie zatok, nieleczone i będą jakieś powikłania? Czuję się do dupy na maksa
Dziś taki specyficzny dzień, że nie wiadomo, jak to będzie z tym wymazem.

Cytat:
Mam dobrą wiadomość kaszel ustąpił(być może po Lipomalu), katar także, zaczęła nawet już jeść hurraaa
Moja też miała katar i kaszel dobry miesiąc czasu jak nie prawie dwa Mojej Amelce inhalacje pomagają oraz Nasivin
Amelce nie zrobili badań na pogotowiu, ponieważ nie kwalifikowała się na oddział...
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Super, że u Was poprawa

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 08:51   #3635
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też czasem niby patrzę w telewizor,ale ostatnio jest tak,że zaczynam coś oglądać i zasypiam budzę się 2 - 3 nad ranem i ciężko już o sen
dlatego jak czuję, ze chce mi się spać to po prostu idę spać żeby rano/nad ranem nie żałować

Cytat:
No to nasz na pewno nie jest alergiczny
Dzwoniłam do laba, nikt nie odbiera, pewnie dziś nie pracują , a nie wiesz, czy można ten wymaz przechować przez dzień, dwa?

, a tak różnie

, napiszę, ale mam doła Mogłam iść do lekarza, a jak to było ostre zapalenie zatok, nieleczone i będą jakieś powikłania? Czuję się do dupy na maksa

Super, że u Was poprawa

nie mam pojęcia, ale chyba nie, bo taki wymaz od razu powinno się na podłoże przenieść do hodowli, a tak na wymazówce zaczynają się rozwijać bakterie z powietrza bo w tym pojemniku do transportu próżni na pewno nie ma

3220g 54 cm

------------------

Stary 2012-12-31, 09:53   #3636
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam pojęcia, ale chyba nie, bo taki wymaz od razu powinno się na podłoże przenieść do hodowli, a tak na wymazówce zaczynają się rozwijać bakterie z powietrza bo w tym pojemniku do transportu próżni na pewno nie ma
Zobaczę, co lekarka mi powie, ale czuję, że dziś z wymazu nici. No nic, trudno.

H. MacLeod

.
Stary 2012-12-31, 17:11   #3637
Miramej
Zakorzenienie

Byliśmy u lekarza, lekarka mówi, że to może być zapalenie zatok, skoro taki katar, chociaż nie jest pewna, bo brak innych objawów. Dziś już nic nie dało zrobić z wymazem, umówiłyśmy się na środę rano i wtedy. Dała Pectodrill jeszcze i Mucofluid, skoro po Sinuprecie Kuba się nie wyleczył.

Powiem Wam, że ta nasza pediatra, to złoty człowiek jest Mówiła, że szkoda, że w piątek nie przyszłam, bo miałybyśmy dziś wymaz, ja do niej, że próbowałam, ale nie było już miejsc, a ona, że mogłam przyjść, przyjęłaby nas między pacjentami. I ja o tym wiem, ona jeszcze nigdy nie odmówiła pomocy, ale skoro nie było gwałtownego pogorszenia, to nie szłam. W końcu lekarz też człowiek i chce iść do domu po pracy.

Ale najbardziej zaskoczył nas Kubuś. Zanim wyszliśmy, wziął wagonik od kolejki z Ikei i powiedział, że chce go dać pani doktor na zawsze. I zostawił, a lekarka w zamian dała mu taką fikuśną latarkę

Gyros zrobiony, piwko jest, "Nietykalni" wypożyczeni

H. MacLeod

.
Stary 2012-12-31, 17:45   #3638
Wojtusia
Zakorzenienie

Miramej-to-fajną-lekarkę-macie

a-Kubuś-jak-miło-że-się-podzielił-kolejką-

My-też-dzisiaj-w-domu.

To-wszystkiego-najlepszego-dziewczynyDD
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 18:37   #3639
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Dobrze,że jest lepiej

I wzajemnie

Cytat:
, a tak różnie

Ale gorzej nie jest

Doczytałam,że w środę idziecie na wymaz Nie wyrzucaj sobie jesteśmy tylko ludzmi,czasem nie można wszystkiego przewidzieć

Cytat:
dlatego jak czuję, ze chce mi się spać to po prostu idę spać żeby rano/nad ranem nie żałować

Nie oglądam nigdy na siłę kładę się,chcę coś oglądnąć,więc oglądam,a po chwili odpływam i tak śpię do pewnego momentu,wybudzam się i już wtedy ciężko zasnąć Dawniej mogłam oglądać i oglądać,a teraz,nie wiem,pewno to jakieś zmęczenie,albo starzeję się ze spaniem odkąd pamiętam,to mam problemy

Cytat:
Byliśmy u lekarza, lekarka mówi, że to może być zapalenie zatok, skoro taki katar, chociaż nie jest pewna, bo brak innych objawów. Dziś już nic nie dało zrobić z wymazem, umówiłyśmy się na środę rano i wtedy. Dała Pectodrill jeszcze i Mucofluid, skoro po Sinuprecie Kuba się nie wyleczył.

Powiem Wam, że ta nasza pediatra, to złoty człowiek jest Mówiła, że szkoda, że w piątek nie przyszłam, bo miałybyśmy dziś wymaz, ja do niej, że próbowałam, ale nie było już miejsc, a ona, że mogłam przyjść, przyjęłaby nas między pacjentami. I ja o tym wiem, ona jeszcze nigdy nie odmówiła pomocy, ale skoro nie było gwałtownego pogorszenia, to nie szłam. W końcu lekarz też człowiek i chce iść do domu po pracy.

Ale najbardziej zaskoczył nas Kubuś. Zanim wyszliśmy, wziął wagonik od kolejki z Ikei i powiedział, że chce go dać pani doktor na zawsze. I zostawił, a lekarka w zamian dała mu taką fikuśną latarkę

Gyros zrobiony, piwko jest, "Nietykalni" wypożyczeni
Rzadko teraz spotyka się lekarzy takich z prawdziwego zdarzenia,z powołaniem,macie szczęście Przesyłam dla Kubusia.

Jak pięknie

Można świętować

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Kochana wzajemnie

Zrobiłam Shreka Małż uwielbia,dzieci też lubią i sałatkę z kurczaka z ananasem,a na jutro do obiadu pieczeń z ananasem piwko też mam a najgorsze,to jest to,że dostałam @ i tak ble się czuję
Wpadnę później z życzeniami

Stary 2012-12-31, 19:57   #3640
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Miramej-to-fajną-lekarkę-macie

a-Kubuś-jak-miło-że-się-podzielił-kolejką-

My-też-dzisiaj-w-domu.

Fajną

Cytat:
Ale gorzej nie jest

Doczytałam,że w środę idziecie na wymaz Nie wyrzucaj sobie jesteśmy tylko ludzmi,czasem nie można wszystkiego przewidzieć

Nie oglądam nigdy na siłę kładę się,chcę coś oglądnąć,więc oglądam,a po chwili odpływam i tak śpię do pewnego momentu,wybudzam się i już wtedy ciężko zasnąć Dawniej mogłam oglądać i oglądać,a teraz,nie wiem,pewno to jakieś zmęczenie,albo starzeję się ze spaniem odkąd pamiętam,to mam problemy

Rzadko teraz spotyka się lekarzy takich z prawdziwego zdarzenia,z powołaniem,macie szczęście Przesyłam dla Kubusia.

Jak pięknie

Można świętować
(...)

Zrobiłam Shreka Małż uwielbia,dzieci też lubią i sałatkę z kurczaka z ananasem,a na jutro do obiadu pieczeń z ananasem piwko też mam a najgorsze,to jest to,że dostałam @ i tak ble się czuję
Wpadnę później z życzeniami
Kaszel mnie męczy

, zobaczymy, co w tym wymazie

A ja Ci powiem, że nie umiem ani oglądać ani czytać na leżąco

, ona naprawdę fajna jest, bo i porozmawiać z nią można i podzielić się wątpliwościami, cieszę się, że mamy taką lekarkę

Właśnie

H. MacLeod

.
Stary 2012-12-31, 19:58   #3641
Miramej
Zakorzenienie

Dziewczynki kochane

Szczęśliwego Nowego Roku , niech będzie lepszy niż stary

nowy.rok.jpg

H. MacLeod

.
Stary 2012-12-31, 22:18   #3642
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Kochane, wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku!
Żeby gorszy nie był

Edytowane przez mayaha
Czas edycji: 2012-12-31 o 22:20
mayaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 22:23   #3643
czarnula4321
Zakorzenienie

Najlepszego dziewczyny i bawcie się dobrze
Stary 2012-12-31, 22:48   #3644
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Kaszel mnie męczy

, zobaczymy, co w tym wymazie

A ja Ci powiem, że nie umiem ani oglądać ani czytać na leżąco

, ona naprawdę fajna jest, bo i porozmawiać z nią można i podzielić się wątpliwościami, cieszę się, że mamy taką lekarkę

Oj,to niedobrze

Ja umiem przeważnie właśnie wieczorem chyba,że w ciągu dnia,mam chwilkę,to wtedy na siedząco

Fajnie ja taką mam,ale prywatnie

Kochane ja także,w tym Nowym Roku życzę Wam:
szczęścia,szczęścia i jeszcze raz szczęścia,
niech dla każdej z Was,będzie On,pod każdym względem lepszy

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sylwester 2013.jpg (57,1 KB, 2 załadowań)

Stary 2012-12-31, 23:04   #3645
mariolasl
Zakorzenienie

Szczesliwego Nowego Roku
Stary 2013-01-01, 09:34   #3646
p4w
Zakorzenienie

witam kochane w NOWYM ROKU
nie spimy już od godziny, bo T tak zdecydował

wróciliśmy między 2 a 3... zdecydowanie za dużo wypiłam

3220g 54 cm

------------------

Stary 2013-01-01, 10:56   #3647
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Hej

Bylam wczoraj w pracy i potem na sylwestrze bylismy u znajomych- lepsze to niz siedzenie w domu, wrocilismy o 3 bo juz oczy mi sie zamykaly a wstalam o 8 zamiast korzystac ze Werka u babci
no ale teraz sobie odbije bo mam do pracy na południe to sie wyspie

Jak wychodzilismy wczoraj to Werka pozegnala nas haslem "Wesolych petardów"

No to dziewczyny na ten Nowy Rok Wszystkiego co najlepsze i jeszcze wiecej

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 11:07   #3648
sylka79
Wtajemniczenie

To i ja Wam pomacham w tym Nowym Roku
Bartosz spał tak mocno,że nawet fajerwerki Go nie obudziły ale wczoraj w dzień wogóle nie spał,więc po kolacji i kąpieli,padł jak mucha A dzisiaj już od rana poważne pytania: Mamo,a Ty też się urodziłaś od kogoś z brzuszka?A od kogo? A czemu dzieci się tak z brzuszka rodzą?
Gotuję rosołek,starsi chłopcy w kościele

Jeszcze raz wszystkiego naj,naj w tym Nowym Roku i dziękujemy za wszystkie życzenia

Stary 2013-01-01, 11:42   #3649
megi b
Wtajemniczenie

Szczęśliwego Nowego Roku

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 12:23   #3650
Miramej
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie życzenia noworoczne

Cytat:
Oj,to niedobrze

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Hej

Bylam wczoraj w pracy i potem na sylwestrze bylismy u znajomych- lepsze to niz siedzenie w domu, wrocilismy o 3 bo juz oczy mi sie zamykaly a wstalam o 8 zamiast korzystac ze Werka u babci
no ale teraz sobie odbije bo mam do pracy na południe to sie wyspie

Jak wychodzilismy wczoraj to Werka pozegnala nas haslem "Wesolych petardów"

No to dziewczyny na ten Nowy Rok Wszystkiego co najlepsze i jeszcze wiecej

Cytat:
To i ja Wam pomacham w tym Nowym Roku
Bartosz spał tak mocno,że nawet fajerwerki Go nie obudziły ale wczoraj w dzień wogóle nie spał,więc po kolacji i kąpieli,padł jak mucha A dzisiaj już od rana poważne pytania: Mamo,a Ty też się urodziłaś od kogoś z brzuszka?A od kogo? A czemu dzieci się tak z brzuszka rodzą?
Gotuję rosołek,starsi chłopcy w kościele

Jeszcze raz wszystkiego naj,naj w tym Nowym Roku i dziękujemy za wszystkie życzenia
Znam to, znam Mój Kuba nie może zrozumieć, że kiedyś go nie było, nawet w brzuchu

Ola, jak Ty przechowujesz swoje mydełka?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Wiecie co? Mój Kuba ostatnio domaga się soku z kiszonej kapusty i ogórków I pije to z lubością

H. MacLeod

.
Stary 2013-01-01, 13:18   #3651
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

Ola, jak Ty przechowujesz swoje mydełka?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Wiecie co? Mój Kuba ostatnio domaga się soku z kiszonej kapusty i ogórków I pije to z lubością
w pojemniku teorytycznie z odsysaniem powietrza, ale jakoś nie wierzę w tą jego próżnią w każdym razie na brzegach trochę podsychają, ale nie mam pomysłu na inne przechowywanie
czaję się teraz na czarne mydło albo takie

3220g 54 cm

------------------

Stary 2013-01-01, 13:38   #3652
Miramej
Zakorzenienie

A pokażesz ten pojemnik? Kilka mydeł tam wkładasz?

H. MacLeod

.
Stary 2013-01-01, 18:01   #3653
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
A pokażesz ten pojemnik? Kilka mydeł tam wkładasz?
coś takiego tylko kwadratowe

kilka czyli 2 ostatnio - mam Aleppo jeszcze i to z różową glinką, o którym pisałam jakiś czas temu - one się tak wolno zużywają

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2013-01-01 o 18:07
Stary 2013-01-01, 20:43   #3654
gorgulek
Zakorzenienie

Przyszłam życzyć Wam wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 22:20   #3655
czarnula4321
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilkę wpadłam się podzielić z Wami że dzisiaj wstępnie ustaliliśmy nasze ślubne plany na maj/czerwiec. Będzie to ślub cywilny skromny, lecę na film. Ale szczęśliwa jestem
Stary 2013-01-01, 22:21   #3656
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilkę wpadłam się podzielić z Wami że dzisiaj wstępnie ustaliliśmy nasze ślubne plany na maj/czerwiec. Będzie to ślub cywilny skromny, lecę na film. Ale szczęśliwa jestem
gratulacje

3220g 54 cm

------------------

Stary 2013-01-02, 01:46   #3657
katarzynka00
Zakorzenienie

bezsenność tak rzadko mi się zdarza i to jeszcze dziś jak na 6 do pracy idę
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 09:34   #3658
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
coś takiego tylko kwadratowe

kilka czyli 2 ostatnio - mam Aleppo jeszcze i to z różową glinką, o którym pisałam jakiś czas temu - one się tak wolno zużywają
Dzięki

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Przyszłam życzyć Wam wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
bezsenność tak rzadko mi się zdarza i to jeszcze dziś jak na 6 do pracy idę

Kubuś ma już mniejszy katar , ale zrobiliśmy rano wymaz z nosa Pani doktor też miała dziś dla Kuby wagonik

H. MacLeod

.
Stary 2013-01-02, 13:43   #3659
amg88
BAN stały

Witam ponownie. Wracamy dopiero z Wroclawia Moja Amelka lepiej się czuje, tak mi mówili przez telefon, wytrzymała bez nas bez problemu nawet w Nowy Rok spała do 11 szoook heh z nami tak długo nie śpi
amg88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:23   #3660
czarnula4321
Zakorzenienie

Dzień dobry,

nie dziękuje musimy dopracować szczegóły. Napewno będzie skromnie z obiadem i weekendem romantycznym. Zdecydowaliśmy się na zakup domu więc to jest teraz nasza skarbonka. Jeszcze samochód chcemy zmienić, a wesela to my nie chcemy.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości