Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-31, 18:45   #4651
Sojka1990
Zadomowienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Zostawiłam coś na klubie..
Stary 2012-12-31, 18:46   #4652
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Najlepszego z okazji rocznicy
I przykro mi z powodu kłótni. --> Z tym straszeniem współczuję, mój były też tak robił, strasznie to psychikę ryje, raz w ostatniej chwili linę rozwiązałam bo już wisiał... Strach zostawić takiego samego, bo nie wiadomo co zrobi. Także tulę Cię mocno i serdecznie współczuję.
Ja daję Matiemu Bebiko, w Stokrotce 12,99 kosztuje, w Biedronce 13,99, także cena niska.
A mleka krowiego ani koziego nie można do roku.
Dzięki
Co do kłótni, to pewnie tylko tak straszył, bo bał się że go zostawię i by nic sobie nie zrobił, ale jakby mu jednak coś odwaliło, a szczególnie jakby się porządnie nachlał, to kto wie... Nigdy nie wiadomo, co komu w głowie siedzi, a nie darowałabym sobie, jakby się przeze mnie zabił. Współczuję Ci, że przechodziłaś przez coś takiego, i że jeszcze musiałaś mu tę linę rozwiązać. Straszne to jest.... No i faktycznie psychikę rujnuje... U mnie nad związkiem czarne chmury i w sumie nie wiem, czy to ma sens. Nawet mi w złości powiedział, że jakby nie dziecko, to by mnie kopnął w dupę. Wiem że nie mówił poważnie, ale mimo wszystko zabolało.
Byłam dzisiaj w Biedronce i tyle tych mlek było, że sama nie wiedziałam które wziąć... Cenowo chyba podobnie wychodzi Na razie wzięłam Nan, bo łyszałam że fajny i chyba nawet tani, bo zapłaciłam za 350g niecałe 18zł.
Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Krowie i kozie mleko jest dostosowane dla cielaków i kóz. MM ma taki skład jak mleko matki. A ja czytałam, że krowie można od 2 roku życia, a od 1 roku można podawać twarożki, serki itd.
Mi mama kozie dawała, ale od 9 miesiąca, bo na krowie byłam uczulona mocno.
A ja kurcze słyszałam, że kozie wolno, jak dziecko ma skazę białkową. I podobno lekarze swoim dzieciom dają krowie mleko zamiast mm- tak mówiła jakaś babka mojej teściowej, która była pewna, że lekarz do którego chodzimy z małym tak właśnie robi. Skąd wiedziała, to nie mam pojęcia, może u niej kupował, bo swojej krowy na pewno nie ma....
Cytat:
Będę piła dopóki dam radę Kropek ma powiedziane że jak padnę i nie wstanę to ma mi mleko odciągać. Może ustnie
Przez noc będę wylewała mleko, ale rano już będę karmiła normalnie. Teraz na noc dostanie mm jak zawsze, później około 1-2 moje odciągnięte, później mm, 4 godziny później mm albo moje, później karmię cycem normalnie. Przynajmniej tak planuję. Wyciągnęłam z zamrażarki 2 porcje mleka więc to plus mm starczy.
Świetna jesteś

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2012-12-31 o 18:48
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 18:46   #4653
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

No to dziewczyny szczęśliwego Nowego Roku!!!
My mamy lody, mąż ma piwo a ja karmi. Ciekawe czy niunia prześpi tą 24 czy będzie z nami świętowała. Mam nadzieję, że fajerwerki nie będą jej niepokoiły.

Cytat:
Będę piła dopóki dam radę Kropek ma powiedziane że jak padnę i nie wstanę to ma mi mleko odciągać. Może ustnie
Doobre dobre

Jakby moja niunia chciała pić z butli to pewnie też bym sobie na więcej pozwoliła, ale nie mogę
Stary 2012-12-31, 19:27   #4654
gda
Zakorzenienie

Kur...a! Zważyliśmy Henia i spadła mu waga! Wychodzi na to, że w ciągu 2 tyg przybrał 5 gram!!!

8.12 było 6485 g
16.12 - 6770 g
28.12 - 6860 g
31.12 - 6775 g

Jestem tak zestresowana

Zważyłam po jedzeniu - zjadł 55 ml i nie chce dalej cyca.
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 19:31   #4655
afternoon
Rozeznanie

Gda a w pieluszce ważony?
afternoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 19:39   #4656
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Gda a w pieluszce ważony?
Bez. Po jedzeniu jest 55 g więcej i nie chce dalej.
Stary 2012-12-31, 19:41   #4657
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
witajcie poświątecznie i sylwestrowo moje drogie panie.
wpadłam się przywitać jeszcze w tym starym roku i wszystkiego, co najlepsze na nowy Wam i bliskim życzyć.

Niech będzie równie niezapomniany i wspaniały, jak ten, w którym nasze kochane maluszki się pojawiły na świecie. Niech obfituje w jak najwięcej chwil radości i powodów do uśmiechu. Niech spełniają się marzenia i plany będą łatwe do zrealizowania. I niech nam skarby nasze zdrowo rosną. Wszystkiego dobrego od naszej Trójeczki i psa Todiego

Tyle do nadrabiania i nie wiem, czy podołam wyzwaniu (nawet w tą długą noc sylwestrową). Święta minęły nam spokojnie i mocno rodzinnie. Choć przyznam, ze bardzo męczące były, 2 wigilie, i codzienne jeżdżenie między 2 rodzinami daje popalić. Nie zmienia to jednak faktu, że było naprawdę miło.
Sylwestrujemy sobie sami z naszym zasmarkanym bobasem. Wszyscy wokół poprzeziębiani, a do dziś my z Zuzanią tylko nosami delikatnie ciągnęłyśmy. W nocy Zuźka niestety bardzo mocno furgotała i nos miała zatkany i zaczęła kasłać, więc raniutko mąż pojechał zarejestrować do lekarza. A tu niespodzianka - dziś kolejność według przyjścia. Więc szybciorem po nas wrócił i pojechaliśmy. W przychodni tłum ludzi. 1o osób przed nami. Gdzie by nas ktoś z maleństwem przepuścił. mąż zajął kolejkę, a ja pojechałam z córi do mamy (bo na sąsiednim osiedlu mieszka). Do gabinetu weszliśmy przed 12 dopiero. Biedny mąż bez śniadania do 12 wytrzymał. No i Zuzinka zapalenie oskrzeli ma. Początki. Dostała antybiotyk. Trochę mnie to martwi. bo chciałam jak najdłużej bez antybiotyków ją trzymać, no ale cóż. zapalenie oskrzeli bez antybiotyku - chyba niemożliwe?
Także zdrówka kochane dla Maluszków.

zdrówka dla Zuzanki

my tez zakończyliśmy nowy rok wizyta u dermatologa a rozpoczniemy szczepieniem i wizyta u neurologa. mam nadzieje, że nie bedzie takie caly rok nastepny

Cytat:
ja slyszalam ze do 3 roku najlepiej krowiego mleka nie podawac wcale.

Cytat:
Kur...a! Zważyliśmy Henia i spadła mu waga! Wychodzi na to, że w ciągu 2 tyg przybrał 5 gram!!!

8.12 było 6485 g
16.12 - 6770 g
28.12 - 6860 g
31.12 - 6775 g

Jestem tak zestresowana
o kurcze! kupilas inna butelke? moze by chetniej z tego brownsa pił, moja Giulia z żadnej innej sie nie napije, tylko z tej. sciaglabys i moglabys kontrolowac ile wypija my mamy ta z szeroka szyjka.

kalpana straznie wspolczuje takiego zakonczenia roku taki zastraszanie cos strasznego! mam nadzieje, że nowy rok bedzie dla was lepszy

dziewczyny kupowalyscie słoiczki gerbera? kazalam dzis tz kupic w rossmanie ze wzgledu na ta promocje i wraznie napisalam Hipp i babydream..najlepsze opinie o nich slyszalam i wyraznie pisze ze sa bio. a ten ()mi kupil tez kilka gerbera bo byla jaska oferts 3za 2 czy cus. i tak patrze na nie i tam nie pisze nic czy to bio te owoce czy nie

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2012-12-31 o 19:46
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 20:12   #4658
Kalpana
Zakorzenienie

Kasiam dziękuję Też mam nadzieję, że się jakoś ułoży w tym nowym roku, chociaż chyba przestałam w to wierzyć, że będzie jeszcze dobrze

K

Sz
Stary 2012-12-31, 20:15   #4659
Sojka1990
Zadomowienie

Słoiczki wszystkich producentów są bio
Stary 2012-12-31, 20:16   #4660
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
o kurcze! kupilas inna butelke? moze by chetniej z tego brownsa pił, moja Giulia z żadnej innej sie nie napije, tylko z tej. sciaglabys i moglabys kontrolowac ile wypija my mamy ta z szeroka szyjka.
Kupiłam Tommee Tippee jak na razie. Raz zassał, ale potem nie chciał. Może dokupię tego Brownsa.

Coś czuję, że będziemy dietę szybciej rozszerzać, żeby normalnie przybierał na wadze...

Super zakończenie roku... Jeszcze teraz ma taki humorek, ryczy
Stary 2012-12-31, 20:22   #4661
Asiuulka89
Zakorzenienie

Gda nie stresuj sie od razu. To tez wpływa na Twój pokarm. Przejdzcie sie do pediatry zaraz po nowym roku bedzie dobrze tylko spokój!

Wpadlam życzyć wam wszystkiego najlepszego w tym nadchodzącym nowym roku by zdrowie i humor dzieciaczkom dopusywaly by mamusie były zawsze ismiechnuete dobiegł roku
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 20:41   #4662
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
U mnie tak samo. Niby petardy walą, ale śniegu nie ma i tak jakoś dziwnie. Święta też bezśniegowe
Dzień jak każdy inny.

Wypiłam lampke wina w dwie godziny i sie nabzdryngoliłam
Dokładnie dzisiaj mija rok jak nie piłam ani grama alkoholu
hihihi ja pewnie też bym się narąbała taką ilością po tylu miesiącach niepicia

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
My o 19 wychodzimy do znajomych.

Mam super rajstopki i czuję się jak seksbomba
no to wspaniale, udanego wieczoru

Cytat:
Ja pier... zatłukę zaraz Paulinę. Od godziny wisi mi nad uchem, abym napisała jej coś... korektorem w myszce

Super

Mój uwielbia tego hita
Lilka słońce obyście doszli do porozumienia. Tak bardzo Wam tego życzę. Niech ten Twój durnowaty mąż pokaże że ma jaja ( te dosłowne dopiero po rozmowie ). Czekam na wieści jak poszło

[/LEFT]
[/CENTER]
za przybieranie i wielkie buziaki dla chorowitka, mojej synowej cudnej.

Najlepszego z okazji rocznicy
I przykro mi z powodu kłótni. --> Z tym straszeniem współczuję, mój były też tak robił, strasznie to psychikę ryje, raz w ostatniej chwili linę rozwiązałam bo już wisiał... Strach zostawić takiego samego, bo nie wiadomo co zrobi. Także tulę Cię mocno i serdecznie współczuję.
Ja daję Matiemu Bebiko, w Stokrotce 12,99 kosztuje, w Biedronce 13,99, także cena niska.

Dziewczynki chcę nam życzyć aby Nowy 2013 rok, dał nam szczęście i radość z patrzenia jak rosną nasze skarby. Dał nam miłość bliskich, ciepło rodzinne. Aby każde nie wyprostowane sprawy pięknie się wyklarowały i aby na każdym kroku niespodzianki miłe na nas czekały

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Kupiłam se winko i żubrówkę bo niewiem na co mi przyjdzie ochota. I piwko Dziś się alkoholizuję Dobrze że Krop trzeźwy będzie. Fajnie mieć tak zawsze pod ręką trzeźwego faceta, ale z drugiej strony to aż głupio przy nim pić. Raz się nawaliłam masakrycznie, butlę wina opędzlowałam, ale Krop twierdzi że nie zauważył abym była pijana, a ja nie pamiętam jak z psem do domu wróciłam jak Kropa odprowadziłam do samochodu bo jechał do domu
korektor w myszce to jest to do pisania
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 20:44   #4663
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Gda nie stresuj sie od razu. To tez wpływa na Twój pokarm. Przejdzcie sie do pediatry zaraz po nowym roku bedzie dobrze tylko spokój!

Wpadlam życzyć wam wszystkiego najlepszego w tym nadchodzącym nowym roku by zdrowie i humor dzieciaczkom dopusywaly by mamusie były zawsze ismiechnuete dobiegł roku
Masz racje. Lyknelam pol szklanki piwka na wyluzowanie.

Dalam cyca znow i dojadl do 110 g, wiec od razu mi lepiej!
A w srode dzwonimy po pediatre.
Stary 2012-12-31, 20:47   #4664
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Kupiłam Tommee Tippee jak na razie. Raz zassał, ale potem nie chciał. Może dokupię tego Brownsa.

Coś czuję, że będziemy dietę szybciej rozszerzać, żeby normalnie przybierał na wadze...

Super zakończenie roku... Jeszcze teraz ma taki humorek, ryczy
gda Asia ma rację
spróbuj się nie denerwować
a miałaś go nie ważyć jeszcze kilka dni
do pediatry się zapiszcie i pewnie dostaniecie skieorwanie na badania
wszystko będzie dobrze
moja Lili słabo przybiera ale jest wesoła i ładnie zdobywa nowe umiejętności, więc to nie jest tragedia
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 20:48   #4665
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racje. Lyknelam pol szklanki piwka na wyluzowanie.

Dalam cyca znow i dojadl do 110 g, wiec od razu mi lepiej!
A w srode dzwonimy po pediatre.
No i takie podejście do sprawy jest najlepsze a pediatra koniecznie nigdy nie zaszkodzi

A piwko normalne? ja dzisiaj pije moje sikacze grejfrutowe
Stary 2012-12-31, 21:25   #4666
Sojka1990
Zadomowienie

Dobranoc dziewczynki, uderzam w poduchy
Stary 2012-12-31, 21:28   #4667
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
No i takie podejście do sprawy jest najlepsze a pediatra koniecznie nigdy nie zaszkodzi

A piwko normalne? ja dzisiaj pije moje sikacze grejfrutowe
Piwko normalne - Corona (tematycznie z Twoim wyjazdem, meksykańskie )
Stary 2012-12-31, 21:48   #4668
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

wpałam życzyć Wam kochane Szczęśliwego Nowego Roku

ja spędzam sylwestra przed tv -sylwester z polsatem i popijam karmi

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 22:00   #4669
Kalpana
Zakorzenienie

Szczęśliwego nowego roku kobitki

Ja siedzę przed kompem i oglądam Grinch'a. Trochę za późno, bo święta już minęły Zaraz muszę Małego obudzić na karmienie, bo wstanie dopiero rano. A TŻ śpi bo pochlał z ojcem i bratem i taki to Sylwester :/

K

Sz
Stary 2012-12-31, 22:12   #4670
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
a jak z mężem,pogodziliście się?
Zawsze to ja wyciągam rękę,ale teraz to już przegiął.

Od wczoraj mnie męczy jakieś dziwne uczucie,że umre w swoje urodziny...więc jeśli nie odezwę się po Nowym Roku...to żegnajcie.Boję się...

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
ale świetna robota Katee
co ten twój mąż taki niemiły dla ciebie jest często?
...mąż?chyba mnie już nie kocha...

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
U mnie tak samo. Niby petardy walą, ale śniegu nie ma i tak jakoś dziwnie. Święta też bezśniegowe
Dzień jak każdy inny.

Wypiłam lampke wina w dwie godziny i sie nabzdryngoliłam
Dokładnie dzisiaj mija rok jak nie piłam ani grama alkoholu
A ja rok temu wypiłam 2lampki takiego domowej roboty od cioci i też się nawaliłamale o ciąży nie miałam pojęcia,bo pcos i ost.@była 17listopada.

Cytat:
Kropek się ucieszył?

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Normalnie jest mi od rana tak źle, w głowie mi sie kręci i jest mi niedobrze że wysłałam męża do apteki po test ciążowy. Ale wrócił z pustymi rękami bo apteka już zamknięta
A to nie Ty pytałaś,czy u gda czasem nie rodzeństwo Heniowe?

Cytat:

8.12 było 6485 g
16.12 - 6770 g
28.12 - 6860 g
31.12 - 6775 g

Jestem tak zestresowana

Zważyłam po jedzeniu - zjadł 55 ml i nie chce dalej cyca.
Wrzuć na luz i nie waż go tak często.Robisz to zwykle o jakiejś porze?po zrobieniu kupy przez Henia?

Kalpana współczuję.Mój mnie czasem też szantażuje,że jak wyjdę to mogę nie wracać,albo,że odbierze mi dzieci...

maggi zdrówka dla Was.

colds dla Melanii z okazji imienin(jeśli dzisiaj obchodzi)życzę spokojnego ząbkowania i wiele radości.

Dla Jasia Asi i Aduni Konczity brawo za 20tygodni.Niech rosną zdrowo bobasy i uszczęśliwiają wszystkich swoim uśmiechem!

DO SIEGO ROKU 2013!!!

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-12-31 o 22:32
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 22:18   #4671
Kalpana
Zakorzenienie

Katee wszystko będzie ok. Nie myśl o tym, że coś może się stać. Myśl o synkach, zajmij się czymś. Zobaczysz, że będzie ok

Ja mam znowu ten problem, że ciągle się boję, żeby synkowi się coś złego nie stało Nie potrafię pozbyć się tych głupich myśli

K

Sz
Stary 2012-12-31, 22:19   #4672
kaczuszka69
potworkowa

Udanego Sylwestra !

Mysza

-15kg

Edytowane przez kaczuszka69
Czas edycji: 2013-01-06 o 11:43
kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 22:30   #4673
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Od wczoraj mnie męczy jakieś dziwne uczucie,że umre w swoje urodziny...więc jeśli nie odezwę się po Nowym Roku...to żegnajcie.Boję się...

Wrzuć na luz i nie waż go tak często.Robisz to zwykle o jakiejś porze?po zrobieniu kupy przez Henia?
OSZALAŁAŚ??? Dlaczego miałabyś umrzeć, co za idiotyczne myśli!

Ważę go przed kąpielą zawsze. Ale teraz teść kazał zważyć go też po jedzeniu, żeby sprawdzić ile zjada.

Mój mąż też poszedł spać właśnie... No nic, pomaluję paznokcie i też pójdę
Stary 2012-12-31, 22:34   #4674
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość

A to nie Ty pytałaś,czy u gda czasem nie rodzeństwo Heniowe?
.
ekhm no ja
Stary 2012-12-31, 22:50   #4675
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Katee wszystko będzie ok. Nie myśl o tym, że coś może się stać. Myśl o synkach, zajmij się czymś. Zobaczysz, że będzie ok

Ja mam znowu ten problem, że ciągle się boję, żeby synkowi się coś złego nie stało Nie potrafię pozbyć się tych głupich myśli
Pójdę spać a jak nie wstanę...matko,nie wiem,ale to jest silniejsze ode mnie.Ostatnio w męża rodzinie zmarł(podobno spadł z dachu)48letni mężczyzna.Ja go nie znałam.Dziś był pogrzeb,a w drugi dzień świąt obchodzili z żoną 25-lecie małżeństwa.I chyba stąd mi takie myśli naszły,że życie jest kruche i nie zna się dnia,ani godziny...tylko dlaczego w urodziny?chyba zwariowałam...
A o dzieci już zawsze będziemy się martwić...taka dola rodzica,kochającego(bo są i tacy co swoje dzieci mają gdzieś)

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
Udanego Sylwestra !

i
WzajemniePiękna Oliwka

Cytat:
OSZALAŁAŚ??? Dlaczego miałabyś umrzeć, co za idiotyczne myśli!

Ważę go przed kąpielą zawsze. Ale teraz teść kazał zważyć go też po jedzeniu, żeby sprawdzić ile zjada.

Mój mąż też poszedł spać właśnie... No nic, pomaluję paznokcie i też pójdę
Pierwszy raz mnie prześladuje takie uczucie...

U mnie też faceci śpią,chyba idę i ja.Nie wytrzymam godziny...

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-12-31 o 22:53
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 22:56   #4676
kraven
Zakorzenienie

My też padamy i nie damy rady dotrzymać do północy a jeszcze TŻ ma dyżur jutro więc idziemy spać.

Do siego roku. Dobranoc

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 23:31   #4677
Iwoncia81
Zakorzenienie

Ja też już ledwo na gały widze ale dotrwam jakoś. Drugą lampke wina sącze zaś 1,5 godziny
Alan śpi a ja i tż z czerwonymi oczami ze zmęczenia oglądamy polsat i tvp2 na zmiane bo fajnie czasem grają

Kurde a małego trza o północy obudzić co na noc zje porządnie

Spaaaaaać mi sie chce
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 00:07   #4678
gda
Zakorzenienie

Witamy nowy rok z cycem w buzi
Stary 2013-01-01, 00:41   #4679
Asiuulka89
Zakorzenienie

A my prawie przegapilusmy nowy rok ;D
Stary 2013-01-01, 00:41   #4680
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

A ja sobie postałam sama pod oknem oglądając fajerwerki. Mąż sie położył i sie nie odzywa i czort wie o co mu poszło, Aleńka śpi. Za☠☠☠isty sylwester. Takiego jeszcze nie miałam.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości