Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. 5 10,64%
Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. 1 2,13%
Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. 1 2,13%
Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam 7 14,89%
Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. 0 0%
My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. 0 0%
Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" 0 0%
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy 26 55,32%
Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one 1 2,13%
Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 6 12,77%
Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-31, 13:24   #601
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

dzień dobry
U nas już lepiej, noc prawie jak normalna, 1 pobudka tylko, gorączka sobie poszła (tfu tfu), tylko mały jeszcze kaszle. Ale widzę że w domu po kolei łapie każdego, wychodzi na to że ja chorowałam najkrócej

Cytat:
Napisane przez DDewik Pokaż wiadomość
Też Aniu ogladam ten film.Tż pojechał na zakupy do Tesco, bo zabrakło produktów do sushi(na jutro potrzebne), dzwonił przed chwila i mowi ze tyle ludzi o tej godzinie...
dziś to samo, koszmar jakiś. A ja ten film uwielbiam
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Tymek na razie bez zmian. No może ze zmianami, bo dopiero teraz go uśpiłam na dobre. Wcześniej zasypiał, ale zaraz dostawał ataku kaszlu trwającego kilka minut, budził się i musiałam brać na ręce. I tak ciągle od nowa. Spał tylko na siedząco. Co się położył, to znowu atak kaszlu. Ciekawe, ile teraz pośpi. Zamęczy mi się biedactwo
biedaczek dobrze że chociaż do inhalatora się przekonał
Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość

Nowy Rok zacznę od pogrzebu Wczoraj zmarł mąż przyjaciółki, wspominałam Wam o nich tydzień temu
przykro mi
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Znalazłam przykładowe jadłospisy z Hipp od 15 mies. Niektóre nawet ciekawe pomysły
fajne ja poproszę na maila jeśli możesz
Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Witam sie od rodziców Jednak przyjechaliśmy wczoraj. Brat ma dzisiaj urodziny, choć ja to tylko marzę o tym, żeby się wyspać. Patryk wczoraj nie zasnął w samochodzie, choc była jego pora spania i już tak wydziwiał, że straciłam ochote na cały wyjazd. Poszedł spać dopiero o 16., a wieczorem o 22., co w ogóle nie wpłynęło na długość spania rano
W ogóle to sie martwie o niego, bo zachowuje się jak nie moje dziecko, tak jakby go coś bolało Mam nadzieje, że jednak nic mu nie jest, bo jesli wrócimy chorzy, to tym bardziej mąż nie będzie chciał tu z nami przyjeżdżać.
trzymam kciuki żeby było ok! Dobrze że mąż dał się jednak przekonać!
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Hej.

Domek ma biegunkę, w nocy 3 razy zrobił bardzo rzadka kupkę i dzisiaj rano 2. Rano zachowywał się normanie, a teraz jak wróciliśmy ze sklepu to taki słaby się zrobił. Pije wodę, więc mam nadzieję że się nie odwodni. Kupiłam mu też smectę i spróbuje mu podać. No szlag by to trafił, nie wiem skąd to Żadnej temperatury ani bóli brzuszka nie ma.

biedaczek Oby szybko przeszło!

Byliśmy z TŻem na zakupach, błąd, bo ludzi mnóstwo, szał zakupów, ale nie było wyjścia. Z tym że największe kolejki oczywiście po jedzenie, alkohol i fajerwerki, więc nas to nie dotyczyło. Oczywiście odwiedziłam Rossmanna, kupiliśmy też aparat fot. urządzenie wielofunkcyjne, aż się boję sprawdzać stan konta

Muszę chyba TŻa pochwalić. Mówię że może bym po południu okna wymyła, bo brudne, a pogoda ładna, na co TŻ "nie ma mowy, tobie nie wolno, jak dla mnie mogą takie być do kwietnia, jak mi będą przeszkadzały to sam umyję" Więc zawsze mam wytłumaczenie, że mąż mi nie pozwala

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 14:38   #602
jacieeeee
Wtajemniczenie

Najlepszego Mamusie i Dzieciaki na Nowy Rok

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 14:45   #603
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Ania daj mejla na pw.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:00   #604
dziubek79
Zakorzenienie

hej kochane

matko co się dzieje z tymi choróbskami ??????!!!!!!
jakiś pogrom
mam nadzieję,że z nowym rokiem wszystko co złe się skończy !!!!!

u nas tez nie wesoło
mały po dwóch dniach poprawy po antybiotyku znów wczoraj dostał gorączki i był strasznie senny plus brzydkie koopki spał w ciągu dnia 3 h plus nocka 13h jeszcze nigdy tyle nie spał

dziś pojechaliśmy do naszej ulubionej lekarki zeby go osłuchała i na szczęście oskrzela i płuca czyste aleeeee

powiedziała,że dawka antybiotyku którą mu ta poprzednia lekarka przepisała jest za duża do jego wieku no jak można dać podwójną dawkę (dostał 5ml a mówi ,że dla niego max to 2,5 ,l )
nie mam pytań...
stąd mówi mogły być problemy z brzuszkiem a co za tym idzie temperatura

mam nadzieję,że jak teraz zmniejszymy to będzie już ok

ogólnie wszędzie trąbią,że grypa,że jakieś wirusy , strach się bać

alibany strasznie mi przykro

tym których nie będzie bo balują i tym które pewnie jeszcze będą dziś na W. życzę
SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU , ABY PROBLEMY ODCHODZĄCEGO 2012 NIGDY JUŻ SIĘ NIE POWTÓRZYŁY A NOWY ROK OBFITOWAŁ W SAME SZCZĘŚLIWE DNI PEŁNIE SPOKOJU I RADOŚCI A BEZ TROSK I ZMARTWIEŃ
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 15:51   #605
alibany
Rozeznanie

Klikam jeszcze z pracy.
wszyscy myśleliśmy, że tak jak w Wigilię prędzej skończymy, ale jednak nie

Korzystając z tej okazji
chciałam Wam życzyć
Dużo szczęścia w Nowym Roku.By wszelkie troski, problemy odeszły wraz z kończącym się rokiem. Dużo miłości i spełnienia najskrytszych marzeń!
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 16:57   #606
patik87
Zakorzenienie

Dziewczyny najmilsze i ja życzę Wam samych wspaniałości w Nowym Roku, pociechy z dzieci, samych dobrych dni i zero zmartwień.

Ja dopiero od garów odeszłam, nakryłam stół. ( od 10 non stop w kuchni) Dziękuję za taką imprezę
Stary 2012-12-31, 18:09   #607
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i trochę nas

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 18:17   #608
dziubek79
Zakorzenienie

dziewczyny nie wiem co się stało
mały dostał ataku płaczu, szału, na rękach nie , padał na podłogę , wił się jak z bólu i non stop płakał ostatni raz taki płacz słyszałam jak miał kolkę
jeść nie chciał nic ze "stałych "pokarmów
dałam mu mleko a potem nurofen i powoli , powoli sie uspokoił
nie mam pojęcia co to było ale wiem ,że nie chcę już tego nigdy więcej przeżywać
to wyglądało koszmarnie
Stary 2012-12-31, 18:21   #609
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Chciałam dodać jeszcze dwa ale coś się nie da

Julka nad ranem dostałam gorączki, wymiotowała i byliśmy z nią w szpitalu- ma wirusówkę-nic wielkiego lekko zaczerwienione gardełko i mamy tylko zbijać gorączkę. Ale trzeba ją izolowac od Mateuszka-teraz jest u rodziców-zaraz po niego jadę, a jutro jadę z nim na cały dzień do nich.

Juleńka
Mateuszek
Stary 2012-12-31, 18:23   #610
Oliweczka1985
Zakorzenienie

to jeszcze dwa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _s0.zmniejszacz.pl_DSC_0015_zmniejszacz-pl_702842 (2).jpg (77,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _s0.zmniejszacz.pl_DSC_0036_zmniejszacz-pl_747994 (2).jpg (132,7 KB, 74 załadowań)

Juleńka
Mateuszek
Stary 2012-12-31, 18:24   #611
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
mały dostał ataku płaczu, szału, na rękach nie , padał na podłogę , wił się jak z bólu i non stop płakał ostatni raz taki płacz słyszałam jak miał kolkę
nie mam pojęcia co to było ale wiem ,że nie chcę już tego nigdy więcej przeżywać
to wyglądało koszmarnie
jakby go nagle coś zaczęło boleć

Juleńka
Mateuszek
Stary 2012-12-31, 18:28   #612
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość

piękny widok!!!!
I zdrowiejcie szybko!

Cytat:
to wyglądało koszmarnie
dziwne nagle zaczął, bez niczego? mam nadzieję że już będzie dobrze

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 18:50   #613
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Witajcie po świątecznie, my bez internetu, tzn po Nowym roku bedzie bo dzis zapłaciłam, ale na Swięta zapomnia łam w tym wszystkim i nie było.\My chorzy, Karol gorączka wysoka, biegunka i wymioty, do tego nic nie chce jest, absolutnie nic. Jak go nosze to czuje jak zelzał.

My dzis grzecznie w domku, bo jak tu gdziekolwiek wyjsc jak dzieci chore. Starszy zapalenie oskrzeli, my grysko leczymy. Jednym słowem kicha.

Życzę wszystkim Dobrego Nowego Roku, a na pewno żeby był lepszy niz poprzedni
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 18:58   #614
Natka_
Zakorzenienie

U nas od 14 spokój (tfu tfu).

Dziubku, kurczę może to przez to "przedawkowanie" antybiotyku Strasznie się ostatnio męczycie
Aniu, cieszę się że Adaś już czuje się lepiej
A na zakupach poszaleliście
Oliweczko, fajna z Was rodzinka Te nasze dzieci to przy Mateuszku wielkoludy
Zdrówka dla Juleczki!
Gomra, widocznie Karol sam sobie dietę zrobił
Brumciu, jak Tymek?
Marzenko, jak policzek naszej małej piękności?

ZDRÓWKA WSZYSTKIM CHOROWITKOM!!

Wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku, żeby był lepszy od mijającego:cm ok:
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 18:58   #615
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
to wyglądało koszmarnie
Dziubek może to reakcja na za dużą dawkę antybiotyku? w głowie mi się nie mieści jak skrajne zdania mają lekarze, jak tak można komu ufać?

Cytat:
Chciałam dodać jeszcze dwa ale coś się nie da

Julka nad ranem dostałam gorączki, wymiotowała i byliśmy z nią w szpitalu- ma wirusówkę-nic wielkiego lekko zaczerwienione gardełko i mamy tylko zbijać gorączkę. Ale trzeba ją izolowac od Mateuszka-teraz jest u rodziców-zaraz po niego jadę, a jutro jadę z nim na cały dzień do nich.
jakiś pogrom chorób. Masakra co sie dzieje dookoła.
Oliweczka śliczne zdjęcia, i Mateuszek jak urósł od mojej wizyty w szpitalu i Ty kwitnąco wyglądasz.

Ja to bym poszła spać.
Stary 2012-12-31, 19:56   #616
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Kochane wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym 2013 Roku

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 20:08   #617
ellika
Rozeznanie

Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!

Chorowitków tylko przybywa ta pogoda to jakiś pogrom!
Dużo dużo zdrówka dla wszystkich

Oliweczko ślicznie wyglądacie, Mateuszek przeuroczy, Ty kwitnąca no cud miód

Dziubku może go brzuszek tak mocno bolał co się biedaczek nacierpi

Żanetko w końcu chyba jako ostatnia Ci gratuluję Ale szczerze

Brumku strasznie przykro się czyta jak Tymek się umęczy oby mu jak najszybciej przeszło.

U nas już lepiej - tzn. Karolcia już nie ma gorączki i tylko czasem zakaszle, katar jakby tez przeszedł. Za to ja czwarty dzień gorączki, jadę na paracetamolu, jak przestaje działać to z powrotem mi temp skacze do 38,5 Kaszlę jak gruźlik, nos od kataru odpada. Dzisiaj prześpię północ razem z Karolcią chyba. Ostatni raz tak chorowałam chyba z 10 lat temu, serio! Co za cholerstwo. Dobrze że tż jako tako się trzyma, to ma kto dom ogarnąć, coś ugotować.

Acha no i okazało się że kuzyneczka Karolci na święta prątkowała ospę - czekamy teraz na ospę u Karolci.
Miało któreś z naszych dzieciaczków już ospę? Jak się leczy? czym smarować? muszę się psychicznie przygotować
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 20:08   #618
83monia
Zakorzenienie

wszystkiego naj w nowym roku. Zycze mniej chorob mniej wstretmnych udanego odmoczkowania i odpampersowania kuoe kasy i mase wolnego czasu. A co tam szalec to szalec

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 20:34   #619
agawoo
Zakorzenienie

Dziewczynki,
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!!

I zdrówka dla chorowitków

My już po imprezie Sylwestrowej Była kuzynka z córką, ale Majka o 19 idzie spać, więc długo nie posiedziały.

Buziaki dla wszystkich

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
Acha no i okazało się że kuzyneczka Karolci na święta prątkowała ospę - czekamy teraz na ospę u Karolci.
Miało któreś z naszych dzieciaczków już ospę? Jak się leczy? czym smarować? muszę się psychicznie przygotować
Amelka miała.
Dostała Neosinę w zawiesinie, i tyle. Nie miała gorączki, więc nic więcej nie podawałam. Na krostki albo puder w płynie, albo fiolet.
U nas łagodnie przeszło. Oby u Was też (jeśli w ogóle Karolcia złapie)

Oliweczko, piękna rodzinka z Was

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 21:22   #620
isiaok
Rozeznanie

Dla Wszystkich mamuś i ich robaczków Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!!!!
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 21:27   #621
mme_audrey
Raczkowanie

Natka_, mam nadzieję, że u Domka już lepiej

dziubek79, dużo zdrowia dla Szymka!!!
mam nadzieję, że będzie już dobrze

Oliweczka, fajna z Was Rodzinka
zdrowia dla Julki!

my po kontroli, u Heluty lepiej

Życzę Wam, aby 2013 okazał się być lepszym od 2012. Samych wyjątkowych, niezapomnianych chwil, miłości i zdrowia!
mme_audrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 21:29   #622
Natka_
Zakorzenienie

A ja pierwszy raz od niepamiętnych czasów spędzam sylwestra w domu Nie umiem sobie miejsca znaleźć. Tż pracuje na kompie, Domek śpi, a ja przylazłam tu do Was z nadzieją, że kogoś zastanę
Domek na wieczór znowu zrobił luźną kupę, ale już "lepszą" tzn. nie taka woda... Mam nadzieję, że idzie ku lepszemu!

Ale wiecie c, chyba jakiś wirus panuje, bo dużo dzieciaków ma biegunki

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
D
Ja to bym poszła spać.
Eee tam, idź jak masz okazję

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość

U nas już lepiej - tzn. Karolcia już nie ma gorączki i tylko czasem zakaszle, katar jakby tez przeszedł. Za to ja czwarty dzień gorączki, jadę na paracetamolu, jak przestaje działać to z powrotem mi temp skacze do 38,5 Kaszlę jak gruźlik, nos od kataru odpada. Dzisiaj prześpię północ razem z Karolcią chyba. Ostatni raz tak chorowałam chyba z 10 lat temu, serio! Co za cholerstwo. Dobrze że tż jako tako się trzyma, to ma kto dom ogarnąć, coś ugotować.

Ojj jeszcze Ty się pochorowałaś Zdrówka kochana

Domek miał ospę mając 7 m-cy, smarowałam go pudrem w płynie i dodatkowo doustnie heviran. Nie gorączkował, więc nawet fajnie to przeszedł

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
My już po imprezie Sylwestrowej Była kuzynka z córką, ale Majka o 19 idzie spać, więc długo nie posiedziały.
To poszalałyście

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez mme_audrey Pokaż wiadomość

my po kontroli, u Heluty lepiej

Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 22:14   #623
patik87
Zakorzenienie

U mnie taka impreza że co chwilę słyszę sarę w niani w lecę na górę.....
nie wiem co jej dolega
Stary 2012-12-31, 22:59   #624
zanetaa88
Zakorzenienie

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny
- duzo cierpliwości
- wyrozumiałości
I zdrowia bo ono najważniejsze, reszta sam sie ułoży
I uśmiechu na twarzy)

Dziękuje ze Jesteście

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 23:41   #625
ellika
Rozeznanie

dzięki za ospowe rady

sąsiad z góry nieźle imprezuje - mam nadzieję że mi małej nie zbudzi.

a my oglądamy koncert Kapeli ze Wsi Warszawa
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 09:28   #626
dziubek79
Zakorzenienie

ktoś nam watek zablokował od wczoraj czy jak

witam mamusie w nowym , kolejnym naszym , wspólnym roku

jak chorowitki dzisiaj ?????
Stary 2013-01-01, 10:34   #627
Shira_83
Zadomowienie

Bry Kuny

Najlepszego na ten Nowy Rok
Stary 2013-01-01, 10:35   #628
JustPi
Rozeznanie

Noworoczne Szczęśliwego i Najlepszego a przede wszystkim duuuużo zdrowia

nie wiem co było w tym grudniu, że wszyscy chorowali, więc się cieszę, że sobie poszedł
mnie jeszcze po 20 coś dopadło i latałam ciągle do kibelka nie ma to jak udany sylwester
u nas od rana piękne słońce, Hania dała pospać do 9 chyba pierwszy raz w życiu
kończę kawkę i na spacer się zbieramy
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 10:38   #629
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Brumcio jak Tymek?
Wczoraj było tam samo, z tym że doszedł katar lejący.

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Witam sie od rodziców Jednak przyjechaliśmy wczoraj. Brat ma dzisiaj urodziny, choć ja to tylko marzę o tym, żeby się wyspać. Patryk wczoraj nie zasnął w samochodzie, choc była jego pora spania i już tak wydziwiał, że straciłam ochote na cały wyjazd. Poszedł spać dopiero o 16., a wieczorem o 22., co w ogóle nie wpłynęło na długość spania rano
W ogóle to sie martwie o niego, bo zachowuje się jak nie moje dziecko, tak jakby go coś bolało Mam nadzieje, że jednak nic mu nie jest, bo jesli wrócimy chorzy, to tym bardziej mąż nie będzie chciał tu z nami przyjeżdżać.
Oby szybko przeszło! Fajnie, że udało Wam się tam pojechać. Naciesz się tym

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Domek ma biegunkę, w nocy 3 razy zrobił bardzo rzadka kupkę i dzisiaj rano 2. Rano zachowywał się normanie, a teraz jak wróciliśmy ze sklepu to taki słaby się zrobił. Pije wodę, więc mam nadzieję że się nie odwodni. Kupiłam mu też smectę i spróbuje mu podać. No szlag by to trafił, nie wiem skąd to Żadnej temperatury ani bóli brzuszka nie ma.
O rany, dziwne... Ciekawe od czego. Myślisz, że wirusowe?

edit: doczytałam, ze pod wieczór było lepiej A jak w nocy i dzisiaj?

Cytat:
Mi się zdaje, że oni z Julcią podobni są

Cytat:
to wyglądało koszmarnie
Dziubku, aż mnie ciarki przeszły Co to mogło być Może rzeczywiście brzuszek... Jakieś wzdęcie silne

Cytat:
Współczuję

Elliko
- zdrowiej już, ja Cię proszę!

Coś mi się zdało, że połowy rzeczy mi nie zacytowało

Witam radośnie i noworocznie
Ładny poranek za oknem Choć w domu szpital. Tymek bez zmian. Tzn. może jednak z drobnymi zmianami, bo doszedł katar, który leje się z nosa i trochę się już udaje odciągnąć. Choć to najgorsze dalej siedzi gdzieś w klatce piersiowej, bulgocze i charczy i nie daje mu się odkrztusić. Cała noc, drugą już rzędu, przekasłał Naprawdę podiwiam go, że tak to dzielnie znosi, bo ja bym chyba oszalała, jakby mnie tak męczyło
No i mąż też chory. Ma katar i lekka gorączkę. Ale oczywiście wg niego to już stan przedagonalny
Stary 2013-01-01, 10:45   #630
pieleszka
Wtajemniczenie

i ja się witam w Nowym Roku!!!!
wszystkiego dobrego dla Was wszystkich

sylwestra w domu spędziliśmy. Hania padła o 21 i spała do rana, Natalka za to wytrwała do północy było wesoło i miło.pojedliśmy, poplotkowaliśmy (byli jeszcze znajomi u nas) i powspominaliśmy trochę stare czasy
mnie w nowym roku @ przywitała -pierwsza od ponad dwóch lat! dziwnie mi

spokojnego leniuchowania posylwestrowego życzę! i zdrówka!!

Mamad wszystkiego najlepszego!!!

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)

Edytowane przez pieleszka
Czas edycji: 2013-01-01 o 10:47
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości